גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אשמח לדעת מה הן ההגדרות לגלישה באינטרנט עם סים של הוטמובייל שקניתי לאחרונה ורציתי לעשות בו שימוש במקום USIM של סלקום, ממנה גם קניתי את הנטסטיק. דרך אגב, אני מחוייב בסלקום על 125 ש"ח בגלל הסים ולמרות שאין לי כלל סמארטפון או שימוש בדור 3 של אינטרנט מעבר לזה שעם הנטסטיק וגם אז, אחת ליומיים שלושה. לצערי, שילמתי במהלך השנתיים ים כסף על שירות שלא הייתי זקוק לו ממש וכשעלו כל החברות הקטנות והמוזלות, חשבתי לבצע שינוי. אציין ידוע לי כי הנטסטיק םתוח לכל הרשתות וזיהה באמצעות התוכנה שלו את הרשת וכתב לי HTO MOBILE מה עושים? מה הן פקודות החיוג לאינטרנט *99# כמו של סלקום כי זה לא עבד או שיש אחרות? ומה APN האם זה 610 או מה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם אפשר לקנות samsung galagy tab 2 ללא תמיכה ב-GSM ולהתחבר עם דונגל של חברה סלולרית לאינטרנט? תודה מראש לפותרי החידה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה קצת לדעת איך רובם מכוונים את הEQ,אולי גם אני אשנה את הסגנון שמיעה. האם רובם אוהבים "טראבל" "באס" "מיד".אני למשל לא אוהב מיד הרבה,זה צורם באוזניים אבל להתפעתי ראיתי בפורומים שגם כן פתחו אשכול בסגנון הזה ואנשים שם דווקא מעלים את המיד כאילו יש להם מגנים באוזניים. לבעליי נגן c2 ,J3 ועוד... יש גם את הbbe ותציינו גם אותו במידה והוא דלוק. יש לכתוב את הנגן והאוזניות עם הדגם המדוייק שבהם כיוונתם את האקולייזר. אצלי כרגע...עם הנגן cowon c2 אוזניות se215 shure: 80HZNORMAL 0 220HZWIDE -6 1.1khzwide +4 4.1khzwide -5 13khzwide +4 bbe+5 mach3bass+4 mp enhance ON stereo enhance+4 כל השאר כבוי. לפני כן היה לי 80HZNORMAL 1 220HZNORMAL -5 1.1khzNORMAL +5 4.1khzNORMAL -3 13khzNORM…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה טאבלט כדאי לקנות סמסונג 2 , או ASUS עם המיקלדת?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש איזו תוכנה שאפשר בעזרתה את מצב הסוללה בסמארטפון בין עם IPHONE או אנדרואיד? בסגנון של HWMONTIR שמציג את כאשר מותקן על מחשב נייד מציג את ה mAh המקורי של הסוללה ואת המצב הנוכחי של הסוללה. יש דרך דומה או כלשהי לבדוק את הסוללה בעזרת המחשב או בדרך כלשהי? (בלי כמובן לפרק הכול ולחבר לאי אלו מכשירים? חיצונים) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הכותרת דיי מדברת בשם עצמה, האם כדאי לקנות מכשיר שווה ערך לnexus 4\S3 עדיפות לשני המכשירים הללו (אם כן המלצה וחנות יתקבלו בברכה)? הכוונה האם כדאי כמובן היא מבחינת המחיר. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, http://www.ebay.com/itm/170825825362?var=470107535162&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 זהוי המקלדת שמחוברת לטאבלט 10" על אנדרואיד ICS. לא ניתן להחליף לעברית כאשר המקלדת מחוברת לטאבלט. האם מישהו מכיר, יודע, שמע על המצב הזה?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי חברים! אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד' רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד') אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה התקציב הוא עד 350-400$ תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לנגן איזה קובץ MP3 באנדרואיד (שיהיה סתם ברקע של האפליקציה) הבעיה היא שאחרי 5 שניות הוא מפסיק (בדיוק באותו מקום) הקוד עצמו הוא נורא בסיסי private MediaPlayer mPlayer; protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.game_play); mPlayer = MediaPlayer.create(GamePlay.this, R.raw.intro1); mPlayer.start(); } אשמח לעזרה בתודה מראש :-)
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.softwarearchiblog.com/2012/12/making-money-with-apps.html הערות / מחשבות יתקבלו בשמחה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, עברה כמעט שנה מאז מהפכת ה"ללא הגבלה" ( אני לא מדבר על כניסת החברות החדשות אלה דווקא על מעבר לקונספט המאוד מאוד משתלם לחברות הסלולר- ללא הגבלה) וזכינו לכניסתן לשוק של חברות חדשות שהיווו תחרות לחברות הוותיקות שנאלצו לקצץ במחיר, גם אם זה בא על חשבון התשתית והשירות. יד ביד עם פתיחת השוק לחברות חדשות, עם ישראל כמהה לסמארטפונים. חדיש, עם גישה לאינטרנט ושלל אפליקציות שלא עובדות ללא גלישה מהירה החלו החברות להשקיע בגלישה הסלולרית והחלו לזנוח דברים טריוויאלים כמו איכות שיחה וקליטה. אז תתפלאו לשמוע, אבל לא כולם מוכנים להתפשר על איכות השיחה בשביל שהאפליקציה בפייסבוק תפתח מהר יותר. ברשותי 4 מספרי טלפון נייידים. בשנה האחרונה הספקתי להתחבר ולהתנתק ממרבית חברות הסלולר ( חוץ מהום סנט…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-