עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liordavid,

שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. נפח - לא לחוץ שיהיה הכי גדול יותר חשוב איכות הסאונד תמונות סרטים -ממש לא חובה להפך מסך מגע -ממש לא חושב שאינ רוצה אחד כזה מחיר- 300-500 בהחלט אפשר 500 הולכים להתחבר אליו rp-21 או In ear חדשות מחול מעדיף מחברה מוקרת עם קבלות ולא איזה חברת מדבקה בברכה Junior_mg ליאור,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ZeppeliN,

אז ככה, נמאס לי מהכיסוי המעפן שיש לי עכשיו... יש לי IPOD CLASSIC 80GB ואני רוצה לקנות לו כיסוי. אני לא קניתי עד עכשיו בגלל שהמחירים בארץ גבוהים ואין מבחר... חבר של אבא שלי בסינגפור עכשיו אז חשבתי על לחפש כיסוי באמאזון \ איביי \ משהו ואז להגיד לו את הדגם + מחיר + להביא לו תמונה והוא יקנה לי את הכיסוי. אני צריך שתמליצו לי על נרתיק טוב... אם זה סיליקון אז אני אקח iSkin אבל רציתי לדעת איזה עוד נרתיקים יש, אולי קשיחים?

5. Started by iceman6969,

היי כולם! אני כרגע בארה"ב ואני מתעניין לגביי ה iphone החדש אבל ממש אין לי מושג איזה דברים חדשים יש בו והאם הוא באמת כדאי לעומת הישן. אשמח לשמוע מה חדש בו ונקודות בעד ונגד. תודה רבה רבה! האנשים פה בפורום פשוט הפתיעו אותי לטובה בכל הקשור לידע והרצון לעזור! אתם גאונים! המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית החליטה ללכת בעקבותיה של שיאומי וליצור 'סמארטפון בוטיק' משלה לכתבה

7. בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ספינת הדגל של סמסונג עשויה לשכלל את טכנולוגיית ה-Infinity-O עם 'חור' בתצוגה עבור צמד מצלמות קדמיות, שמפלג כבר עתה את קהל המעריצים ברחבי הרשת לכתבה

11. Started by אוריפ,

שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bennnn,

Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. YotaPhone, הסמארטפון הרוסי הייחודי שכולל מסך E-Ink משני, חוזר בגירסה חדשה עם מפרט עוצמתי יותר - ומחיר גבוה תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofer_r,

שלום רב, קניתי טלפון חדש (LG-L70), כשבדקתי את המפרט טרם הקנייה ראיתי שכתוב שנפח האחסון הוא 4GB( מספיק לצרכי), אך לאחר הקניה ראיתי שיש לי נפח פנוי של 1.5GB . האם זה תקין? האם ה 4GB שכתוב במפרטים זה ברוטו , כלומר לפני התקנת מערכת הפעלה ודברים אחרים, או שהייתי אמור לקבל נפח אחסון פנוי של 4GB כפי שכתוב בכל אתר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

19. Iriver IFP1090 256Mb - ב - 394 Or Iriver IFP795 512Mb - ב - 399 Or Creative Muvo Slim 1GB - ב - 472 Or MZNE410 Sony - ב - 328 תקציב: 400-500שח רצויי פחות כדי שישאר לאוזניות תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by simla101,

בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by סער_שי,

אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה

24. Started by RonCohen,

יש לי את הSGS בערך שבוע ואני לא כל כך מרוצה אפילו הדפדוף בין הדפים של המסך יש מין תקיעות יש דרך להאיץ את מכשיר מבלי ROM ואם כן החלטתי ללכת על הרום פיילוט X משהו יכול להביא לי מדריך בעברית או אנגלית לא משנה העיקר שיהיה ברור?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים