גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היום כמעט לקחתי את הרייזר ומישהו עצר אותי אמר לי שהוא בדיוק החזיר אותו ולקחת את הגלקסי (השני שלו) טען שזה פשוט לא כמו הסמסונג. שלושת הסיבות שבגללן אני מתלבט ולא הולך על בטוח ולוקח את הגלקסי הן: 1. רזולוציה גבוהה משמעותית ברייזר, כלומר חד יותר ואם אני לא טועה איכות טובה יותר בחיבור למסך חיצוני. 2.חיבור HDMI אינדיבידואלי לרייזר לעומת הגלקסי שיוצא מאותו חור של הUSB שכנראה גם סיפור להשיג את המתאם בארץ. 3. העיצוב של הרייזר, אבל כמובן שאנו אנשי הפורום יכולים להבליג על פרט לא משמעותי כגון הנ"ל לטובת ביצועים. אז על איזה מהם תמליצו לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אייפד אך אני לא רוצה לקנות סים מיוחד עבורו, ולשלם כל חודש עבורו אפשר לקחת את הסים של הטלפון עבורו? שמעתי שהסים של האיפד צריך לחתוך אותו, השאלה היא האם אפשר לשים סים חתוך בחזרה בסלולר גם אם הוא לא איפון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פליז עזרה. הנייד תקוע... התמונות מגובות בגוגל, אבל אני לא רוצה למחוק את כולן מהנייד... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטיול השנתי כבר בפתח[יום ראשון] ואין לי רמקולים לנגן אז מה עשיתי לקחתי אוזניות כאלה: שרק אוזניה אחת בהם עובדת פירקתי הכל והשארתי רק אוזניה אחת חתכתי את הקופסא שקיבלתי אם הE250 ומה יצא סידרתי את EQ על עוצמה חזקה עכשיו גם שומעים חזק וגם טוב וגם יש קוספא לנגן + רמקול חחחח E250+BOOMBOX
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. המכשיר עושה בעיות לאחר שנפל כמה פעמים. הדרישות שלי מהמכשיר. מצלמה טובה יהיה אחלה, wifi גם, נגן מוזיקה, אנדרואיד (כי כולם משתמשים בה), מסך מגע אם זה אפשרי, אפשרות לכרטיס הרחבה אני בגולן טלקום. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? rom, root, מע' הפעלה, זה נוגע לי? או רק למכשירם היקרים יותר. מה החשיבות של עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו קנה את המכשיר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? חושב לקנות אותו לחברה בתור אנדרואיד ראשון, הוא זול ודי בסיסי, אבל אמור להספיק לה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נגן MP4 (כותרת) ורציתי לשאול אם יש לו עדכון תוכנה כדי להפוך אותו לעברית....או לפחות איזה תוכנה או משו כדי שיהיה כתב ראי...???(שמות השירים בעיברית רואים הפוך !!!)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולריים אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.com אני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה) המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי גלאקסי s3 9300, בן שנתיים. בזמ האחרון הוא עובד בא,יטיות מחרידה, כשהראם קבוע על מעל 75%, לא משנה כמה תהליכים אני סוגר. אני ממש לא מתפרע עם התקנת אפליקציות. אני לא מבין יותר מידי בסמרטפונים, אבל אפשר להגיד שיש לי אוריינטציה לטכנולוגיה. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרמט סמרטפון כמו שמפרמטים מחשב? אם כן, יש מדריך עדכני לזה שניסיתם וזה עבר בשלום? אני ממש אודה לכל הצעה. יובל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוללה משושה חדשה של היצרנית הקוריאנית תוכל להעניק אורך חיים קצת יותר מעשי לשעונים החכמים בשוק לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ההורים שלי הלכו שבוע שעבר כדי לשקול ניוד מאורנג' להוט. נאמר להם שכל המכשירים שלהם תומכים. היום אני הלכתי, והבנתי מהנציג שהמכשירים לא יתמכו. אז החלטתי לבדוק - לפני שפתחתי את הפוסט כמובן שהסתכלתי בת'רד של המידע על המפעילות והבנתי שהוט תומכים ב850 + 2100. מדובר במכשירים הבאים: http://www.gsmarena.com/nokia_n76-1822.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php http://www.gsmarena.com/nokia_e63-2599.php גלקסי 2 שלדעתי תומך בוודאות. וגלקסי 3 שאני קונה תוך שבוע ולדעתי ברור שתומך בהכל. מישהו יכול לעשות לי סדר ולהגיד לי איזה מכשירים כן יתמכו ואילו לא? שאלתי אותם גם לגבי שילוב של מיקרו סים וסים רגיל, כמו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/nvidia-promises-tegra-quad-core-kal-el-chip-by-august/ נשמע אמיץ
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-