עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nadavr,

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bennnn,

Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, חבר נוסע בקרוב לבלגיה [בעיקר בריסל ואנטוורפן] ואמר לי [מאחר ואני מחפש סלולרי חדש ולא במחיר "של הארץ"] שאם אני יודע על חנות\מקום שיוכל לרכוש לי משם אז שאגיד לו אז... האם אתם מכירים חנויות\רשתות שמוכרות סלולרים לא נעולים [נראה לי שהחוק שם מחייב למכור מכשירים לא נעולים] במחירים אטרקטיביים יותר מפה? משהו בסגנון 30% פחות? תודה רבה מראש [לגבי איזה מכשיר מעניין אותי, למקרה שתהיתם, פרסמתי כבר פוסט ללא הרבה תגובות :-\ פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531728.0 ] תודה ושבת שלום =]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מנסה "לשדר" את מסך הפלאפון שלי(LG G5) לטלווזיה בכך שאני עושה MIRROR על FIRE TV STICK שמחובר לטלווזיה. זה עובד אבל... יש לאג של איזה שניה 1. כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור בפלאפון ועד שאני רואה את זה על המסך עוברת בערך שניה. ניסיתי גם דרך הראוטר וגם להפוך את הפלאפון שלי לHOT SPOT ושהAMAZON FIRE TV STICK יתחבר לפלפאון. איך אפשר לעשות SCREEN CASTING מהפלאפון שלי שיעבוד בלי LAG? למה בכלל יש LAG? אין מספיק כח עיבוד? הWIFI באמת כזה לאגי? לא ברור למה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by GGuyZ,

היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by indescrimonous,

עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נפח - לא לחוץ שיהיה הכי גדול יותר חשוב איכות הסאונד תמונות סרטים -ממש לא חובה להפך מסך מגע -ממש לא חושב שאינ רוצה אחד כזה מחיר- 300-500 בהחלט אפשר 500 הולכים להתחבר אליו rp-21 או In ear חדשות מחול מעדיף מחברה מוקרת עם קבלות ולא איזה חברת מדבקה בברכה Junior_mg ליאור,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Deddy,

קיבלתי עכשיו איימייל מZAGG והם הביאו לי שני קופונים (חד פעמיים) ל25% הנחה, הם תקפים לשבוע, אז השתיים הראשונים שמבקשים זוכים..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by za-david,

במה באמת עדיף הטאבלט על מחשב נייד? כי אם עוברים על מפרטים של טאבלטים ומחשבים ניידים, ניתן למצוא מחשבים ניידים חזקים ברבה מבחינת נתונים וזולים יותר.... אז למה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

אז ככה, נמאס לי מהכיסוי המעפן שיש לי עכשיו... יש לי IPOD CLASSIC 80GB ואני רוצה לקנות לו כיסוי. אני לא קניתי עד עכשיו בגלל שהמחירים בארץ גבוהים ואין מבחר... חבר של אבא שלי בסינגפור עכשיו אז חשבתי על לחפש כיסוי באמאזון \ איביי \ משהו ואז להגיד לו את הדגם + מחיר + להביא לו תמונה והוא יקנה לי את הכיסוי. אני צריך שתמליצו לי על נרתיק טוב... אם זה סיליקון אז אני אקח iSkin אבל רציתי לדעת איזה עוד נרתיקים יש, אולי קשיחים?

13. Started by simla101,

בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Tabasco,

יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. צמד הסמארטפונים היוקרתיים של חברת הענק זוכים להוזלה בלתי מבוטלת בחנות הרשמית לכתבה

19. היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אשמח לעזרה. אני מחפש טלפון אנדרואיד ללא מצלמה וללא GPS, האם קיים מכשיר כזה? מכל חיפושי ברשת מה שמצאתי זה רק זה. אשמח להמלצות על מכשירים אחרים. האם אתם מכירים חנות בארץ שמוכרת מכשירים כאלו? תודה מראש, מאור.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים