גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן מסוג SANSA E250 האם האחריות מכסה גם מסך שבור? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/nvidia-promises-tegra-quad-core-kal-el-chip-by-august/ נשמע אמיץ
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר Foxxcon m512 infocus . ויש עליו את הרום הסטנדרטי של foxxcon . יש אפשרות לצרוב עליו רום של cyanogenmod או כל רום אחר שיתמוך ב lollipop 5 ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אומנם יש לי SGS2 אבל כרגע באופן זמני עקב צמצומים אין לי חבילת גלישה ולא הכל כלול אלא את המלול של ה-10 אג' בהוט. כששידרגתי ל-ICS (יש לי CM9 של נייטלי) הגדרתי במפורש באפליקציה של FB שאני לא רוצה שיהיה שום סינכרון ושום התראות. משום מה אני רואה שבשבוע האחרון היה ישמוש כל 4-5 מגה באפליקציה של פייסבוק כשאני בוודאות לא נכנסתי אליה מהטלפון על גבי הרשת הסלולארית. יש משהו לעשות? הגדרות שפיספתי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים היוקרתיים של חברת הענק זוכים להוזלה בלתי מבוטלת בחנות הרשמית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצר סיפור עצוב... רציתי לעדכן את הקשוחה במכשיר שלי...עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג... בכל מקרה מצאתי פיתרון איך לעדכן לבד וכבר הייתי בעידכון אבל איכשהו הUSB בין המחשב ל מכשיר התנתק(לא פיזי) משהו השתבש בוינדוס....עכשיו המכשיר לא נדלק אפילו... ראיתי יש מלא מדריכים איך אפשר להחיות אותו אבל חייב ציוד מיוחד שיש לטכנאים של כל הבסטות של הפלאפונים... מישהו יודע אם באמת עוד אפשר להחיות אותו?אני מפחד שבאורנג יגידו שעשיתי עידכון לבד וזה הבעיות שלי כי הייתי צריך דרכם... מזה בבאסה אני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל מזה שהשימושים שלי בטאבלט יהיו בעיקר משחקים וחיבור לטלויזיה להזרמת HD1080. אז מבחינת גודל מסך, אני יודע ש7 אינץ יתן לי יחס של 16:9 שזה נוח למשחקים - אז 8 אינץ או 9.7 לא הכיוון כן? מבחינת תקציב לא מחפש לעוף... בנוגע למשלוח, יש סיכוי לשלוח בDHL ושירשמו MP4 ומחיר נמוך וזה יעבור בשלום? בנתיים זה נראה תמורה טובה למחיר: http://www.tinydeal.com/cube-u21gt-7-ips-screen-android-41-16gb-dual-core-tablet-pc-p-78609.html אשמח לעוד הצעות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש כזאת תוכנה? אני משתמש בסמסונג גלקסי (של אורנג') ובאוזניה של מוטורולה בחיבור בלוטות' בN95 זה היה מובנה במערכת ההפעלה לחיצה אחת על כפתור האוזניה, אמירת שם (בעברית כמובן), והתוכנה כבר תחייג אליו הגלקסי מזהה רק אנגלית, וגם זה בצורה עלובה יש תוכנה שתזהה עברית? בתשלום או חינמית, לא משנה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-