גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מממ אוקי..הגיע הזמן לשדרג ת'נוקיה העתיק שלי... הקטע שיש לאבא שלי איזושהי קומבינה משונה שבה הוא משיג איזה טלפון שהוא רוצה מסלקום (אולי למעט הבלאקברי אבל אולי אפילו אותו) עכשיו...מכיוון שלא ידוע לי שסלקום הולכת לשווק את הK800I...אז אני לא יודע כ"כ מה לבחור מצד אחד הבנתי שה-N73 הוא אחלה...אבל עם כל'מני באגים מעצבנים בשימוש יומיומי... מצד שני אין אף טלפון "הייאנד" אחר (אולי ה-W800I אבל אני לא מתלהב ממנו בעיקר מפני שהפיצ'ר הראשי שלו שזה ה-MP3 לא רלוונטי כי יש לי H340) בכל אופן...מה שאני מחפש בפלאפון זה נוחות בשימוש יומיומי (יענו לא ממשק מוטורולה נוראי) ובעיקר מצלמה... יהיה נחמד צלילי MP3 אבל זה באמת סתם בונוס נחמד...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ראיתי סקירה שלו בעיתון והוא נראה ממש טוב! גודל מסך 4.3 יותר גדול מה-M... אני אשמח אם תשלחו לינק לחנות שמוכרת אותו בארץ. הוא נראה פשוט כמתחרה רציני מאוד ל-A2. אם מישהו יודע מה לגבי כתוביות בעברית בשני המכשירים, אני אשמח. אני מתכוון למכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=15752 זה לא ה-Creative Zen Vision M הוא שונה ממנו סתכלו בלינק: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 בעיקרון התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל אם יש נגן ממש טוב אני מוכן להשקיע... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי נגן mp4 גנרי 8 g הכנסתי אליו משהו כמו 1g של שירים הוא עשה בעיות אז פירמטתי בעזרת MP3 Player Utilities 4.07 ולאחר הפירמוט הגודל של הזיכרון השתנה ל 108 m ניסיתי לעשות עדכון קשוחה אבל לא עזר... מישהו יודע מה לעשות... הנגן גנרי אבל מבחינת מראה הוא דומה לגנרים של Prosound שמוכרים הרבה בארץ גם מבחינת ממשק בבקשה עזרה נ.ב בדקתי שקיבלתי גם במחשב וגם בנגן ושניהם הראו שהוא נגן של 8g
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאפשר לשים שני קווים\סימים על אותו מכשיר פלאפון, מישהו יודע על מה מדובר ואיך לעשות את זה? זה שאלה שיש לי כבר הרבה זמן, אבל עכשיו אבא שלי קיבל N73, ושם באפשרויות צלצול יש לשים צלצול שונה לשני קווים שונים, ולא הבנתי בדיוק למה הכוונה, אז נזכרתי בשמועות האלה... בקיצור אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את זה, וכמה זה אמור לעלות, ובאיזה מכשירים אני מאוד אשמח וגם סתם ידע כללי יהיה נחמד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי SE K800 ורציתי למצוא בשבילו דברים שימושיים כמו סקינים תוכנות וכ"ו. אמרו לי שיש תוכנה טובה לראות סרטים אבל לא יודע את השם שלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לקנות טלפון בחו"ל ולגייר אותו עם עיברית דרך תוכנת צד שלישי ??? נגיד נוקיה N73
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את הסנסה e250 שלי לפני כמה ימים ומאז רק בעיות יש לי איתו. בהתחלה הוא היה נתקע בעת ההפעלה אח"כ הוא היה נתקע כאשר אני הייתי עושה לו חיפוש אוטומטי של תחנות רדיו אבל זה הסתדר. הבעיה האחרונה שיש ל איתו שעכשיו המחשב לא מזהה אותו הוא רק מטעין אותו. ניסיתי על 2 מחשבים שונים, מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 צנוע, 1GB בתקציב של 300 שקל. שיהיה תומך עברית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי ZVM חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלביזיה לראות סרטים.. משהו יודע אם צריך את הכבל היעודי של קרייאטיב או שגם הכבל הזה של אפל יעבוד? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=543CBB31&nplm=M9765G%2FB ועוד משהו.. יש אפשרות להקרין סרטים מנגן כזה על מסך מחשב? (ללא צורך במחשב.. ליציאת VGA או DVI) תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-