עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברים... הביזיון של סמסונג ישראל עולה רמה, מבקש טובה יש לי בעיה עם הנוט 2 שלי... וסמסונג ישראל (שהם לא סמסונג) דחפו לי תגובה שפשוט העלתה לי את הסעיף. מה שכתבתי להם בעמוד בפייסבוק התגובה זה כבר מעליב את האינטליגנציה הבסיסית שלי... "חומרה מיוחדת" יותר גרוע, אם לסמסונג אין דרך ללמוד אודות ה"חומרה המיוחדת" שלהם, אז למי יש? בקיצור... רעש!!! אני סומך עליכם... תגובות נורמליות, לא צעקות... הם נטו מנסים להעליב את ההיגיון הפשוט https://www.facebook.com/Samsung.Israel/posts/10152224567374057

• 67 תגובות
    • 13.7k צפיות
  2. Started by Mike-,

אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by nirV33,

אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה, הורדתי מספר נגנים שונים - ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את השירים דרך הסייר קבצים - עובד בלי בעיות, אבל אתם יודעים ששם זה לא נוח ואי אפשר למזער. עשיתי ריסטרט לפלאפון, כלום, הנגנים לא מזהים שיש את השירים האלו. רעיונות?

5. הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. Started by ag43,

מחפש סמארטפון לאדם מבוגר. השימוש היחידי הוא הוצאת שיחות וwaze. יש מכשיר שיעשה עבודה סבירה במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שמעתי אצל מישהו שכשהיתקשרו אליו ,אז הטלפון אמר את שם ההמתקשר , פיטשר נחמד הייתי שמח אם מישהו יודע אם זה מופעל מהמכשיר במקרה שלי S3 או זו אפליקציה חיצונית?

• 4 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. Started by Salwaby,

אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by 8us.co.il,

היי אנחנו שתי יזמים עם נסיון בתחום העסקי - חשבנו על רעיון לאפליקציה בתחום הרשתות חברתיות .לדעתינו רעיון ענק ! אנחנו צריכים רצוי שותף שלישי בעל ידע נרחב ונסיון פיתוח.. התפקיד שלו יהיה נתו להתעסק באפליקציה .. אנחנו נהיה אחראים על גיוס כספים פיתוח הרעיון שיווק ניהול וכל השאר .. יש אופציה גם לפרי לנסר ,אנחנו מוכנים לשלם לפי שעה .. כמובן האופציה של שיתפות עדיפה לנו ,כי אנחנו רוצים שיהיה לנו איש פיתוח בצוות עם ידנ נרחב .. להצעות / קורות חיים פנו במייל : slava@mycomp.co.il תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by igor gumush,

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, קניתי לאבי את הפלאפון Nokia: https://www.golantelecom.co.il/web/guides.php זה שמוצג כאן ראשון בצד ימין למעלה. פעלתי ע"פ המדריך אך עדיין אינני יכול להתקשר. הבעיה השנייה שלי היא שהמדריך שם לאייפון הוא עדכני ואני צריך מדריך לאייפון הישן.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by idaneh,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mwalker03,

היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Googleness,

טוב אז קראתי שיצאה גרסת רום חדשה לAOKP וכולי באתר ואמרתי בואו נתקין כי כתוב שהוא תומכת במכשיר שלי מדגם XT910 בקיצור עשיתי את כל ההליך של הROOT וההתקנה של CWM וכולי וביצעתי את ההתקנה לפי הוראות שמצאתי ברשת והתקנתי גם את GAPPS לגרסה המתאימה וכולי. מה שקורה עכשיו הוא שאני מדליק את המכשיר יש לי את הלוגו של מוטורולה והמכשיר נכבה. אני יכול להיכנס למצב של ריקוברי אבל זה לא הגרסה של CWM אלא הברירת מחדל של המכשיר כנראה ומה שקורא שם שניסיתי להתקין מחדש את הZIP של AOKP והוא אומר שההתקנה נכשלת עקב אי אימות חתימה. אז כרגע מה שיש לי זה מכשיר עם גישה בסיסית לריקוברי הבסיסי. מה אני יכול לעשות איתו כדי להפעיל את המערכת בגרסה כלשהי שתעבוד או אפילו יותר טוב איך מהמצב שיש לי עכשיו אני יכול ל…

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by 8us.co.il,

רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כמה אפליקציות מוכנות לאפליקציה אחד .. הסבר : נגיד יש אפליקציה x ,אפליקציה y . אני רוצה ששתי האפליקציות ידלקו בו זמנית בחלון אפליקציה שאני יצור והמעבר בינהם יהיה ע"י לשוניות x ,y. ולחיצת לשונית x נפתח חלון x ..כנל לגבי השניה .. האם זה חוקי לשלב שני אפליקציות שכבר קימות בשוק לאחד שאני יצור .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nirV33,

אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

אהלן. אני מעוניין ברכישת אחד מהנ"ל, ולא בטוח איזה מהם עדיף. אני לא אתן משקל רב לעובדה שהסוני עמיד בפני מים, מהסיבה שאני שומר על הטלפונים שלי והסיכוי שישפך משהו קלוש (טפו). איזה עדיף מבחינת ביצועים? נוחות? כרגע יש לי נטיה לא קטנה כלפי ה One, כי הבנתי שהמסך שלו איכותי יותר מהמסך של הסוני. כנ"ל לגבי הרמקולים. הפרמטרים האלה חשובים לי מאוד, באותה מידה שחשוב לי שהמכשיר יעבוד בלי תקיעות גם תחת עומס. אם אלך על ה One - זו תהיה גרסת ה 64gb. בסוני הגרסה הבסיסית תספיק לי בגלל ה micro sd. הא/ערות? תודה.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by tood,

היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by omri_ro,

ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים