גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לא סביר שהשמועה נכונה, אבל בינתיים היא מתפשטת http://androidheadlines.com/2013/05/samsung-galaxy-s4-google-edition-being-announced-at-google-io-complete-with-stock-android-and-microsd-card-slot.html
-
- 61 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעדיף מכשיר קטן שאני יכול להשתמש בו ביחד אחת. שיעבוד חלק פחות או יותר. אני לא הולך לעשות איתו יותר מדי. יש המלצות?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, חשבתי להתשדרג עם טלפון חדש, הפעם חשבתי ללכת על טלפון סיני כדי לחסוך לא מעט כסף. להזמין מאיביי או חנות אחרת אמינה. כרגע יש לי S2 I9100. דרישות המכשיר: - מסך 4.7 לפחות, עדיף 5" - לפחות מעבד מרובע ליבות טוב ואמין - לפחות 1GB זיכרון ראם - מצלמה אחורית איכותית, אם אפשר יותר טובה מגלקסי S2. - מכשיר עם קהילה, שיהיה אפשר לעדכן רומים (בעיקר לגרסאות אחרונות) תקציב, לדעתי עד $350 זה בהחלט הגיוני (לא כולל 33% מיסים כמובן). ממה שראיתי יש את newman n2, העניין אם יש טובים ממנו? אולי אחד עם מסך 5"? תודה מראש!
-
- 56 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב שבלילה כשהמשכשיר לא בשימוש (כולל WIFI + נתונים לנייד מכובים) והסוללה נגמרת בכ 25% שזה המון ביחס למה שהייתי רגיל (כ-6-7%) , נכנסתי לאופציה של הסוללה לראות מה היה בשימוש של הסוללה הכי הרבה ובמקום הראשון הופיע "שרת מדיה" ,כלומר זה שגומר לי על הסוללה לפני כן אף פעם לא היה לי דבר כזה שהשרת מדיה היה בכלל גורם שמשפיע על הסוללה . לאחרונה התקנתי אולי איזה שני משחקים כמו CANDY CRASH ו DIAMOND DASH , יכול להיות שזה קשור ? מישהו יודע איך אני יכול לזהות מי הגורם הבעייתי ?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לברר, איפו אני יכול לצפות בתנאי תוכנית שבאתר? אין פשוט פרטים מלאים וזה נראה כמו זלזול בלקוח, לדוגמה באתר של בזק ניתן להוריד עותק של תנאי התוכניות. אני צריך מידע על תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל, רשום בפרטים באתר הדבר הבה : קצבי הגלישה (כולל האטה) הינם על פי תנאי התכנית. פלאפון רשאית להפסיק את תנאי התכנית. השאלה מה הוא הקצב? או לכמה זמן הוא, וכו'. באתר "כמה זה", רשום : מהירות הגלישה למשך חודשיים ראשונים: המהירות המקסימלית בהתאם ליכולת המכשיר של הלקוח (ועד 42 מגה). לאחר מכן המהירות תהיה 4 מגה או תוספת תשלום למי שרוצה להישאר במהירות הגבוהה. אז מי צודק? כי באתר שלהם כלל אין מידע מלא. *אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי מה שקורה התוכניות שלהם ותמיד יש איז…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רק עכשיו נודע לי שאם אתם ניגשים לרכוש דרך לינק של Ainol affiliate לרכישה ב-AINOLSTORE אתם מקבלים הנחה של כ~5% שמקזזת כמעט לחלוטין את תוספת המחיר למשלוח דרך סינגפור (רק כך אפשר לשלוח טאבלטים לארץ, מגיע יחסית מהר). אני כבר קיבלתי מהם שני משלוחים ומאוד מרוצה. על הדרך, גם ה-affiliate עצמו מקבל הנחה לרכישות עתידיות בערך של כ~2% מהרכישה על כל רכישה שנעשית דרך הלינק שהוא נותן. זה אמנם סכומים זעומים אבל עדיין חביב והעיקר שכולם מרוויחים. מי שמעוניין בלינקים לרכישה מ-AINOLSTORE עם הנחה דרך ה-affilliate account מוזמן לגשת: AINOL FIRE - כבר לא במלאי וכנראה לא יחזור... http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-fire-flame-dual-core-1280-800-ips-dual-webcam-tablets-pcs.html?acc=6ea9ab1baa0…
-
- 134 תגובות
- 31.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשתף אותכם באפליקציה שאני מפתח עם חברים, ולקבל חוות דעת ממשתמשים מקצועיים יותר כמוכם. אשמח לקבל הצעות לשיפור ואולי אפילו תוכלו לתת לי רעיונות לפתרונות של חלק מהבעיות בהן אנו נתקלים. אז האפליקציה שלנו נקראת Shoppy ואפשר להוריד אותה בחינם מה- Google Play. כיום ניתן לראות דרכה את כל החנויות ואת המפה של הקניון בקניונים איילון, מלחה, עזריאלי תל-אביב, ואת וגרנד קניון בחיפה אך ללא מפה. אפשר לחפש חנויות לפי סוג ולפי שם, וניתן לקבל אינפורמציה על כל חנות שנמצאת במפה. יש לנו גם תמיכה בהצגת מבצעים לפי חנויות או לפי סוג, אבל כרגע עדיין אין מבצעים באפליקציה וזה עניין שנמצא בתהליכים. אני אשמח לקבל חוות דעת מכם בעיקר בנושאים הבאים (אבל לא רק! תרגישו חופשי לתת את דע…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבריה , אני לא בא לדרוך לכם על היבלות אך הכתבה הזו מוכיחה כי פריירים לא מתים הם רק מתחלפים המסקנות הם כי הטייקונים בארץ ובעולם מתעשרים ללא כל פרופורציה הגיונית ושמים עלינו קצוץ "וישמן ישורון ויבעט" מחיר עלות של גלקסי 4 841 ש"ח מחיר מכירה>3241 ש"ח -3600 ש"ח פי 4.3 2759 ש"ח הפער בין העלות למכירה לדעתכם כמה סמסונג מרוויחה ?לעניות דעתי כ-30% אם כן מי מתחלק ביתרה של 2600 ש"ח!!!!!! מוכרים לכם את "אחריות לשנתיים","מכשיר עם אבא"(עם אבא סחטן כזה אני מעדיף להיות יתום זו דעתי ) במשך השנה הקרובה יצא הדגם הבא וחלק ירוצו לקנות אותו כרגיל מסקנתי היא , ארכוש מכשיר ב150$-200$ ואחליף אותו כל שנה במשך 6 שנים ועדין יוותר בידי עודף מסכום של 3600 ש"ח ותחשבו על זה http://www.mako.c…
-
- 44 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הטלפון שלי לטלפון חדש, ואני מקבל הרבה פרסומות מאתר http://www.focalprice.com/ המציע למכירה טלפון Feiteng H9500 5.0" Android 4.2 Quad Core MTK6589 1.2GHz 3G Smartphone with 4GB ROM, 13MP Camera, Capacitive IPS Touch (White) במחיר של 190$ המשלוח חינם לכל מקום בעולם.ההצעה: http://www.focalprice.com/MH0562B/Feiteng_H9500_50_Android_42_Quad_Core_MTK6589_12GHz_3G_Smartphone.html?gclid=CJrtyLaHsrcCFYFY3goduGcA4g השאלות: המחיר זול מאוד, אבל, האים יש למישהו בארץ את הטלפון הזה? האם החברה הזו מוכרת? האם העיסקה הזו כדאית? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה! ראיתי שהמחירים באילת זולים והבנתי שזה אולי החודש האחרון ללא מע״מ באילת אז הזדמנות טובה לרכוש משם בעיקרון מה הסמארטפון המומלץ ביותר? התקציב לא ממש מוגבל.. גם גלאקסי 4 אם הוא שווה את המחיר (2,902₪ באילת) בסה״כ חשוב לי סמארטפון שיישאר לאורך זמן -חשוב לי מאוד מסך גדול,חד ואיכותי עם צבעים חיים ויפים -מצלמה איכותית (מאוד) -משחקים שרצים חלק ולא מקרטעים -לפחות 16GB לאחסון ו.. שלא יהיה אייפון - אחרי 4 שנים שהתחילו באייפון 3 אני תכף מקיא את המכשיר הזה, פשוט נמאס. עד עכשיו הייתי סגור על הגלאקסי, אולי תצליחו לשנות לי את החשיבה וגם לחסוך לי כסף על הדרך תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שלא עדכנתי בזמנו... היה סבב 11 שהגיע כבר, יש כמה יחידות עודפות : פרטים עמ הדיון עודכן לסבב 10 סוללות ANKER סבב10 אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHJLS25nRGRJek55WVN5OENCMVBTQXc6MA אחרי סבבים: אחרי סבבים: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7, 8 אני מתחיל את סבב 10 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר, פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר - לפי סבבים קודמים המחיר לסוללות עומד על 60~70 שח אבל תלוי בסוללה הפרטנית, יכול להיות יותר יכול להיות פחות משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) ת…
-
- 104 תגובות
- 27.3k צפיות
-