גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים יצאה אפליקציה חדשה כרגע אנחנו בשלבי הטרום השקה ממליץ בחום להכנס לסרטון הבא ולראות איך חוקי המשחק הולכים להשתנות http://yourviralfortune.com/h?r=atila3
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות משהו כדי לגלוש באינטרנט מחוץ לבית בצורה בטוחה והבנתי שיש כמה מכשירי USB היום בשוק שאפשר לעשות את זה דרכם, וגם לשמור עליהם קבצים ותמונות. מישהו מכיר או התנסה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אז אפל הכריזה והציגה את iOS7. עיקרי הדברים: * עיצוב חזותי חדש, "שטוח" יותר. בדומה לאנדרואיד - מעט הצללות. * שיפור במנגנון ריבוי המשימות (מולטיטאסקינג). אפליקציות ברקע יוכלו להתעדכן בצורה חכמה יותר, בהתאם לצורת השימוש של המשתמש בהן. כמו כן, עושה רושם שתצוגת היישומים הפתוחים שופרה ועכשיו היא נורמלית למדי. (ולא סתם קטנה מדי ומסורבלת מדי) * סירי... בלה בלה בלה. * שיפור מנגנון ההתרעות (notification center). מידע על מה קורה היום (ימי הולדת, אירועים מן היומן וכדומה). יהיה סנכרון בין מכשירים - אם התרעה הוסרה במכשיר אחד, היא לא תופיע שוב במכשיר אחר. * מנגנון בשם "Toggles" . סוויפ מלמטה למעלה יפתח חלון שמאפשר לשלוט על הגדרות המכשיר, מוזיקה, Air Play וכל שאר ה Air-ים של אפל.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.
-
שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום עבור אנשים שמזמינים היום מהאתרים בחו"ל, טאבלט שחורג קצת מההגבלה של המכס שכיום היא 75$, למשל טאבלט ב-100$, האם הם כל המשלוחים האלה נתפסים? או הרוב? או מיעוט דווקא? וכמה צריכים לשלם אז? (נניח בין 100$ ל-גג 200$ עבור הטאבלט) תודה רבה card
-
- 78 תגובות
- 32.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus) תודה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
600$.. 2200שח להלן הכתבה: http://abcnews.go.com/Technology/google-announces-htc-clean-version-android/story?id=19288465 וזה לעומת המחיר בזאפ(לטלפון שכולל תוספות מיותרות למערכת ההפעלה), שהוא 4000שח שווה לבקש מחברים שחוזרים מחו"ל שיביאו..
-
- 91 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרגע חי טוב למדי עם נוקיה 1616, יחס עלות תועלת הכי טוב שיש למכשיר סלולרי. אני מחפש המלצות למכשיר "חכם", הקריטריונים שחשובים: 1) מחיר- אני לא רואה שום סיבה בעולם לשלם יותר מ 1000, מקסימום 1200 ש"ח על מכשיר - זה התקציב. 2) מסך לא גדול מדי, סביבות 4 אינצ'. 3) סוללה מה שיותק חזקה ועם אפשרות להחלפה. כרגע טעינה בנוקיה מחזיקה לי יותר משבוע. אני מוותר על זה בצער רב אבל רוצה לצמצם תלות חשמלי כמה שיותר. 4) פנס\לד (ולא רק פלאש) - חובה. 5) אפשרות הרחבת זיכרון. 6) תמיכה טובה בעברית. 7) עדיפות למכשיר שאפשר לקנות בארץ. מעדיף לא להתעסק עם רומים אבל אם יש מכשיר שעם החלפת רום יעשה אותו משמעותית טוב יותר (ברמת הקריטריונים הנ"ל) אז זה בסדר גמור. רוב תודות!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה ההמלצות? אנא פרטו
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המטען הנ"ל http://www.ebay.com/itm/110944591430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 שלמעשה הגיע בקופסא הנ"ל - http://www.ebay.com/itm/Samsung-C-T-PLEOMAX-Car-Charger-5V-1A-For-Galaxy-S3-/261100013530?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3ccac607da בקישור ניתן לראות שמוצהר שהמוצר מקורי. העיניין הוא ששמתי לב שיש שורה מחוקה ועוד כמה דברים מחוקים למטה... את השורה המחוקה הצלחתי לזהות -: MADE IN CHANIA האם זה זיוף {לפי מה שהבנתי פלומקס אמורים לייצר בקוריאה} ואם לא מדוע טרחו למחוק את השורה? בברכה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להשיג Slimport בארץ, בשביל לחבר נקסוס 4 ל HDMI.הנה המוצר מאמזון
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי עושה את צעדיה הראשונים בעולם הסמארטפונים , ומסכי המגע בכלל . קראתי הרבה מידע על כל הפלאפונים האלו וכבר לא הצלחתי לעשות סדר בכל הבלאגן אז אני פונה אליכם . אז מה שאני צריך זה: אתר אמין ומומלץ להזמין ממנו והמלצה לסמארטפון בעל התכונות: מסך בין 4 ל 5 אינצ' שתומך בתדרים של הוט מובייל עמיד (עד כמה שמוצר סיני יכול להיות) עדיפות לסוללה חזקה , לא חובה וזהו , התווך הוא בין 130$ ל180$ , אמא שלי משתמשת פשוטה מאוד לכן מהירות מעבד ,זיכרון, איכות מסך וכו' לא רלוונטים עבורה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-