עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC מנצלת את הגמישות של מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל ליצירת הצעה ייחודית ותחרותית ביותר לכתבה

2. החל מהבוקר, כאשר אני מפעיל את אפליקצית החנות של גוגל (ה-play), אני מקבל אפשרות להוריד שירים, סרטים וספרים. כלומר יש לי גישה לכל האפשרויות של החנות. אני משוכנע שאני לא גולש דרך vpn ובדיקת ה-ip בנתב מראה שיש לי כתובת ישראלית כשרה למהדרין. מה שעוד מעניין זה שהחנות שמוצגת במכשיר של הבן שלי אינה כוללת את כל האפציות הללו. האם יש אפשרות שגוגל פותחת בהדרגה את כל תכני החנות לישראלים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Green,

שלום לכולם אני מחפש נגן שיכול לשמש גם כזכרון Usb נייד (דיסק און קיי) כזה שלא צריך תוכנות ושאני יכול לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר קבצים וחשוב שלא יהיה לו כבלים אלה Usb זכר מובנה על הנגן עצמו גדלים שבין 4-8gb יהיה מצויין האם יש יצור כזה מחברה טובה ולא משהו שהוא זבל סיני תודה רבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. הפרוייקט הבא של לנובו יהיה להפוך את המכשיר הפופולרי ביותר במותג ה-Moto ליוקרתי יותר, מבלי לפגוע במה שהופך אותו למיוחד לכתבה

5. Started by Access Denied,

יש לי תקציב של עד 300 דולר לקנות נגן חדש במקום האיפוד מיני בארה"ב.. אני צריך מכשיר טוב ל-80 אחוז מוסיקה וקצת סרטים (אני חייל אז מדי פעם ברכבת זה נחמד) מי משני הנגנים Zen Visio:M או Archos 404 עדיפים?? הזן טוב מבחינת המוסיקה אבל לארקוס מסך 3.5 אינצ'.. מי לדעתכם קנייה טובה יותר?

6. Started by moony123,

היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  7. Started by Guyn,

שלום לכם! עוד שבועיים אני אהיה בארה"ב ואני זקוק ליעוץ שלכם: האם כרטיס SIM של Orange יוכל לשמש אותי למכשיר שאני ארכוש שם? ואם כן- האם גם אוכל לבצע ממנו שיחות לארץ ברגע שאחבר אותו שם? בנוסף, אני מעוניין בהמלצות שלכם לגבי מכשיר סלולרי, בתקציב של 1,500 שקל. כדי למצוא מכשיר ע"פ המחירים בארה"ב, היכנסו לאתר הבא (פשוט תקלידו את הדגם והחברה בתיבת החיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  8. מתחזקות העדויות והסימנים להשקה של הסמארטפון שיהיה הגדול ביותר שהחברה הסינית יצרה עד היום לכתבה

9. Started by David_Beckham,

איך הוא ? שווה 700 שקל .. רק שירים אני צריך לא יותר ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by or5628,

האם הנקסוס 4 יכול לשמש כמודם סלולרי ? כלומר, לגלוש באינטרנט בלפטופ על האינטרנט של הנקסוס 4. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by רון88,

תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000

12. חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה

13. Started by S2DON,

שלום , לאחר הנושא הקודם שפתחתי הבנתי שאת הX-FI פשוט לא משתלם לקחת. אז אני מבקש המלצה לנגן של 8GB עם אופציה של סרטים , מה שאני מחפש זה איכות סאונד גבוה וסוללה שמספיקה להרבה. חייב לציין שאני בעל גאה של ZVM ועכשיו מחפש לו מחליף ,הנגנים שחשבתי הם הCREATIV ZEN (הדגם שלפניי הX-FI) וD2 הישן והטוב. אשמח לקבל עוד הצעות והמצלות נ.ב שמעתי שיש נגד חדש ונחמד בשם DIMOND שגם צורתו קצת מזכירה יהלום, תודה לעוזרים. [br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 02:25:36 אם אני לא טועה זה הנגן שציינת קודם אבל אני ממש לא בטוח http://alycate.com/catalog/product_info.php?products_id=166

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. http://www.tomsguide.com/us/google-android-apple-ios-iphpone-user-experience,news-11275.html מכיוון שאני קונה בעוד כמה חודשים טלפון חדש, שהוא מן הסתם יהיה סמארטפון, אני חורג ממנהגי ולא מדלג על הפורום הזה. תהנו.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by gkman,

מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

18. Started by oran55,

אני רוצה לקנות משדר FM, כמה שאלות: 1. האם השימוש באחד כזה הוא טוב? 2. איזה משדר מומלץ מבין כל מה שמוצע בשוק? המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 150 ש"ח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. הכירו את ה-Xperia L4 שמאמץ את המסכים האולטרה-ארוכים של אחיו לבית היצרנית היפנית - אך עושה זאת בשילוב עם שבב בסיסי מאוד מבית Mediatek לכתבה

20. http://shaveh.co.il/story.php?title=-z-iPhone-z-Mac-OS-X

• 163 תגובות
    • 13k צפיות
  21. אהלן, הגיע הזמן לשדרוג. החבילה הרגילה במכשיר ה"ישן" עולה יותר מקניית סמארטפון עם חבילות אבל... אני לא מחפש פיצ'רים בטירוף ולא חייב לקבל את הטופ הטכנולוגי. מה חשוב שיהיה? 1. מצלמה טובה. 2. זמן סוללה משובח, עד כמה שאפשר לבקש מסמארטפון. 3. WiFi (בדיקת מיילים). 4. יציב. 5. המכשיר נקנה בחו''ל, חשוב שיהיה קיים ברשתות בארץ על מנת לקבל החזר. 6. אם זה אפשרי, יחסית קטן. אבל רוחב מסך שעדיין יהיה נוח לגלישה (הגאלקסי 2 פשוט ענק ). 7. אפשרות להקשיב למוסיקה ובמקביל, לדוגמא, לבדוק מיילים (זה מה שנחשב מולטיטאסקינג בסלולרים?). 8. אם קיימת אפשרות שהסלולר, בעזרת 3G, יהיה AP לאינטרנט לנייד, זה יכול להיות דבר נפלא. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by motogt,

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. רכשתי לביתי הקטנה מכשיר אנדרואיד, הראשון שלה, ומכיוון שהיא בגיל בו שיקול הדעת עדיין לא כשל בגיר, אני מעוניין לדעת בדיוק מה עובר דרך הפלאפון. לכן אני זקוק לכמה ישומים (או אם יש אחד שמשלב את כל הצרכים) שידווח לי בכל רגע נתון היכן נמצא המכשיר ובנוסף יקליט כל שיחה יוצאת/נכנסית. המלצות?

24. היצרנית מקיימת את שלל השמועות שרצו ברשת ומשיקה צמד דגמי ביניים חדשים תחת משפחת הדגמים המרכזית העדכנית שלה - אחד עם תמיכה ב-5G ואחד עם תמיכה עד רשתות הדור הרביעי בלבד, אשר זמין כבר עכשיו בישראללכתבה

25. שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.