גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי. רכשתי לאחרונה GPS של Garmin - StreetPilot c330. רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף (בחינם או בתשלום) מפה של הארץ ואם אפשר גם עברית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר samsung galaxy siii שנקנה בחו"ל. קצת הפתיע אותי שבניגוד לאייפון שגם אותו קניתי בחו"ל, אין אופציה מובנית לעברית. אז הורדתי אפליקציה שנקראת anySoftKeyboard, ואני יכול לכתוב בעברית, אבל כשאני שולח SMS-ים הצד השני מקבל סימני שאלה במקום אותיות. קראתי שצריך לשנות את הinput mode לאוטומטי, אבל אז אין בכלל עברית... איך אני מוסיף עברית? ושאלה נוספת לא קשורה: יש לי גם סמסונג גלקסי טאב 10.1 3G, גם הוא מחו"ל. איך אני מעדכן אותו לice cream sandwich עם העדכון רשמי,ללא שימוש ברומים?
-
- 13 תגובות
- 23.6k צפיות
-
-
כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אמא הביאה מוטורולה V3 מארה"ב אבל אין בוא עברית... מאיפה אני מוסיף?ואיפה אני יכול לצרוב אותיות בעברית למקלדת? אהה ומאיפה אני מוריד עליו סקינים צלצולים ערכות נושא ושטויות?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,קניתי לטאבלט שלי קייס עם מקלדת - http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-Stand-for-10-1-inch-SONY-Xperia-Tablet-Z-SGP312-321686.html ,והיא באנגלית,אני רוצה להוסיף לו עברית,אז פניתי לאתר שקניתי ממנו ,והם נתנו לי קישור לזה: http://www.appbrain.com/app/hebrew-l...agepack.hebrew התקנתי והיא מופיעה לי בAPP GAURD: https://imagizer.imageshack.us/v2/25...674/WpuDmy.jpg אבל אין לי מושג איך להשתמש באפליקציה ולהוסיף את העברית לקייס מקלדת לטאבלט שלי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא גיליתי איך עושים את זה באיטיונס. וגם אם זה אפשרי בכלל אז זה הולך להיות מסובך. האם יש תוכנה אחרת שאפשר להעלות איתה תמונות לעטיפות של שירים\דיסקים בשביל האיפוד נאנו דור 3? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אוקיי נכנסתי לאתר ele2006.com האתר זול מאוד אני כבר מתחיל לחשוד לדוגמא סמסונג גלקסי S2 ב350$! דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם האתר הזה והאם הוא אמין? דבר שני נתקלתי שם במכשיר הבאhttp://ele2006.com/productinfo.asp?id=1340 לפי הפירוט שלו אתה מחבר אליו אייפוד טאצ' כנראה מדור 4, הוא כולל בתוכו מיקרופון וספיקר כמו פלאפון ומקום לחבר SIM. ברגע שמותכנת על האייפוד התוכנה שעובדת עם המכשיר האייפוד שלך בעצם הופך לפאלפון או אייפון זול לכול דבר מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-Civi 3 מספק מערך סלפי מתקדם, עיצוב מעניין בשני גוונים ונפח אחסון של עד 1TB במחירי ביניים - ולצידו נוחת גם ה-Redmi Note 12T Pro כשהוא כולל את אותו שבב משופר מבית MediaTekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל מחובתי לציין שאני בפרוש בעל עניין פה. לעניינו - הוצאנו עכשיו משחק חדש לאנדרויד, משהו פשוט וקליל כדי להעביר את הזמן. המשחק הוא חינמי ויש מודעות (אולי בהמשך תצא גרסה במחיר סמלי ללא מודעות). אני אשמח לקבל פה תגובות והצעות, ובעיקר לספוג פה ביקורת במקום במרקט איפה שזה ירחיק לקוחות חדשים וכמובן שאני עוד יותר אשמח לקבל 5 כוכבים והערות טובות במרקט! מי שמעוניין לנסות יש את האתר שלנו כאן: http://redheadgaming.blogspot.com/p/horror-run.html יש לינק מסודר למרקט באתר. תודה! * אם זה לא תקין 'לפרסם' פה את עצמי אני כמובן אוריד את זה, אבל למיטב הבנתי אין בעיה כל עוד מובן מאליו שזו מעין פרסומת...
-
- 55 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טאבלט של ACER(לט בטוח בדגם אבל זה אמור להיות דיי פשוט ולא מתקדם במיוחד) - אם יש דרך לבדוק את דגם הטאבלט זה יהיה נחמד. בעקרון,אני רוצה להבין את כל באפשרויות והפונקציות בטאבלט הנ"ל ובעקרון להוציא את המיטב ממנו! אשמח לעזרה ותודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנגן הראשון מהסדרה החדשה של ARCHOS נחשף: נגן PMP עם WI-FI מסך 4.3" ברזולוציה מדהימה של 800X480. המימדים שלו הם 12.2 על 8.2 ובעובי של 1.5 ס"מ נגן דיי קטן, קצת ארוך אבל דיי קצר. משקל קל מאוד יחסית ל PMP של 190 גרם לגרסת 30G HHD ו 150 גרם ל4G פלאש ונראה לי שרק בגרסת הפלש יש הרחבה עד 16 גיגה. הנגן גם יגיע בגרסאות הארד דיסק של 30 80 ו 160 גיגה ובגרסאות של ה 80 וה 60 גיגה זה בא על חשבון העובי שעומד על 2 ס"מ. זמן בטריה של 17 שעות למוזיקה ו 5.5 שעות לוידיאו. העיצוב דיי דומה ל 604 אבל עם כמה שינויים קוסמטיים. מקורות DAPreview engadget ומהאתר של archos. לינק למפרט המלא: לינק למפרט המלא מהאתר של ARCHOS. תהנו, גיל
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי נייד חדש בהונג קונג לפני שבוע. הגיע באנגלית. רציתי להוריד עברית למכשיר. האם צריך לפרוץ אותו קודם או שאפשר להוריד עברית ללא פריצה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
מאיפה לרוב אתם מורידים שירים לנייד לאנדרואיד? הכוונה לשירים באיכות שמיעה ממש מעולה וכפי שהם באים במקוריות שלהם כולל לדוגמא פתיחה בשירים שמדברים לפני שהשיר מתחיל להתנגן. באיזה אתרי טורנט פרטיים או שפתוחים לכולם או בכלל אתרים להורדת שירים, אני יכולה להוריד שירים לאנדרואיד ושלא חייב להוריד אלבום שלם ושזה נותן גם אופציות לחיפוש על פי שם שיר . ואם יש אלבום אז ניתן לבחור מתוכו איזה לינקים של שירים מסויימים להוריד. ניסיתי להוריד כמה אפליקציות ונגנים והם לא הכי היו נוחים לשימוש עבורי ולא אהבתי את האיכויות של השירים שם וגם ברובם ניתן רק לשמוע ולא להוריד. איכויות ההורדה של יוטיוב גם לא הכי טובות וגם לא ההורדות שגוגל נותן שסתם רושמים בחיפוש את שם השיר . …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פליז עזרה. הנייד תקוע... התמונות מגובות בגוגל, אבל אני לא רוצה למחוק את כולן מהנייד... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-