עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי. אני בהוט מובייל. אני ממש לא מרוצה מאיך שתהליך הנדידה בין רשת לרשת מתבצע. יחסית לגולן ששם תהליך הנדידה אף פעם לא הפריע לי לשימוש השוטף שלי משום מה. כאן, המכשיר יכול לעבור מרשת פלאפון עם קליטה מלאה לרשת של הוט מובייל עם קליטה של פס אחד. הגלישה כאשר יש קליטה כזו בכלל לא עובדת למרות שלפי ההגיון היתה אמורה לעבוד אבל באיטיות. יש גם הרבה מקרים שאין גלישה למרות שהקליטה טובה ברשת הוט מוביייל, ואני צריך להפעיל מחדש את המכשיר. ויותר גרוע, קורים לי הרבה מקרים שהמכשיר מחובר לרשת של הוט מובייל ואין בכלל פסי קליטה, אבל למרות זאת, לוקח לו דקות ארוכות להחליט לעבור לרשת של פלאפון, שהמהלכן אני לא יכול להוציא אפילו שיחות. לכן אני רוצה לקבע את המכשיר על הרשת של פלאפון בלבד. אני בוחר רשת …

2. היי האם מישהו בחבילה הזו ויכול להסביר מה זה "ללא הגבלה" בגלישה? הנציגים והאינטרנט אומרים ממש ללא הגבלה, הייתכן? תודה Sent from my A0001 using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  3. בנקודות מסויימות (כמו למשל בתוך הבית שלי..) יש קליטה של 2 רשתות "Hot Mobile", אחת של הוטמובייל עצמה ועם קליטה מאוד חלשה, ואחת של פלאפון עם קליטה מעולה. הבעיה היא שהסים המטומטם של הוטמובייל מוגדר כנראה להעדיף תמיד את הרשת העצמאית שלהם, מה שמוביל לזה שהקליטה בתחת. אם אני בוחר אוטומטית את הרשת השניה מהרשימה הקליטה משתפרת בין רגע - אבל לאחר כמה זמן חוזרת לרשת הבעייתית. ניסיתי לקבוע ידנית את הרשת הטובה ואז לבטל את ה-data roaming בתקווה שזה "ינעל" את המכשיר על פלאפון, אבל זה לא ממש עבד. זה היה אמור לעבוד? (קראתי על זה באיזה פורום של אייפוניסטים) יש דרך אחרת כן לכפות עליו להתחבר תמיד רק על הרשת של פלאפון?

4. שלום לכולם, שמתי לב בשבוע האחרון שכאשר אני משתף אינטרנט למחשב הנייד מהאייפון, אני לא מקבל קצב גבוהה יותר מ0.3 מגה, ובמקביל אני מקבל בפלאפון 4.5-5 מגה. נראה שעכשיו הם התחילו להגביל את המהירות בעת שיתוף. עוד מישהו חווה את זה?

• 66 תגובות
    • 11k צפיות
  5. אני לקוח בהוט מובייל עם 100GB גלישה, שמתי לב לאחרונה - כשאני מנסה לראות סרטון 1080p60 כשאני על סלולר LTE, הוא לא מצליח להריץ ומוריד מיד ל480p. אם אני חוזר ל1080 מצליח להריץ כל פעם איזה 3 שניות ואז נתקע ל10. לא זז כשאני מחבר את הטלפון לוויפי בבית הסרטון רץ בלי בעיה. הקטע, שלפי Speed Test הטלפון שלי מהיר יותר מפי 2 מהוויפי בבית. בטלפון אני מקבל מהירות הורדה 80, ובוויפי 40, ומהירות העלאה גם גבוהה פי 10 בטלפון. אז איך יכול להיות שהוא לא מצליח להריץ יוטיוב? ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהוט מגבילים בכוונה את יוטיוב ספציפית. מישהו יודע אם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה

7. Started by y_a_n_i_k,

שיפורים עיקריים: תמיכה בפלאש. גלישה משופרת, טוענים שעכשיו הם הכי מהירים בשוק הסמארטפונים. עיבוד נתונים מהר יותר על ידי המכשיר על ידי שיפור בתוכנה. תמיכה מורחבת יותר באקסצ'יינג'. שימוש במכשיר בתור נקודה חמה(WIFI). חיפוש קולי משופר. שיפור במרקט פליס- שיפור בחיפוש של התוכנות. שמירת תוכנות בכרטיס הזכרון ולא בזכרון הפנימי. עדכון אוטומטי של כל התוכנות באופן אוטומטי. שליחת מידע על קריסות במכשיר למפתח ומעקב אחרי התקלה במקרט פלייס. שימוש מורחב באפציית שליחה .OTA פלטפורמת פרסום גמישה ומתאימה את עצמה למשתמש.'

• 50 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by karpad,

http://www.engadget.com/2007/06/14/cowons-iaudio-7-packs-8gb-of-flac-on-flash/ - נפחים: 4 ו 8 גיגה - מסך: 1.3 אינצ' - פורמטים: MP3 WMA FLAC Ogg WAV ASF - פורמט וידאו: Xvid - רדיו FM/AM - סוללת Lithium-Polymer שתספק 60 שעות נגינה - USB mass storage device (דראג אנד דרופ) - ממשק פס הגלילה שמוכר לנו מiaudio 6 מחירים מעורכים: 8GB - ~$246 4GB - ~$182

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. $300 לדגם ה-16GB. החיסרון הכי גדול הוא גודל המכשיר. זה מכשיר די ענק, בערך בגודל של ה-Note 3, ככה שהוא לא מתחרה ישירות במכשירי הדגל היותר קומפקטיים. מצד שני, המחיר די מדהים. http://www.gsmarena.com/oneplus_one_is_official_runs_custom_cyanogenmod_11s-news-8349.php מפרט מלא: http://www.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php

10. Started by Unavoidable Encounter,

בקיצור: אנדרואיד 5.0 (Lollipop) מסך 5.96 אינץ' ברזולוציית 2560x1440 מעבד Snapdragon 805 זיכרון RAM בנפח 3GB מצלמת 13MP אחורית מצלמת 2MP קדמית רמקולי סטריאו נפח אחסון 32/64GB אין חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון סוללת 3,220mAh לא נשלפת, תמיכה בטעינה מהירה (רבע שעה טעינה = 6 שעות שימוש) מחיר בארה"ב: $650 עבור גרסת ה-32GB http://www.gsmarena.com/google_nexus_6_is_official_with_6inch_qhd_and_snapdragon_805-news-9937.php

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by napoleon45,

עם 8 גיגה ראם ו - 128 אחסון. השוס, מצלמה אחת, גם ראשית וגם סלפי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by askme,

היי נקווה לגורל שונה, הפעם..... https://tech.walla.co.il/item/3091447

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hadarK,

Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.

14. היום הוכרז על Gorilla Glass SR+ זכוכית החדשה מספקת "התנגדות נגד שריטות " 25% השתקפות פחותה יותר Gorilla Glass SR + הוא הזכוכית החדשה השנייה של קורנינג ב- 2016, לאחר זכוכית גורילה 5 , http://www.phonearena.com/news/Corning-Gorilla-Glass-SR-is-a-tough-scratch-resistant-material-for-smartwatches-and-wearables_id84718 http://www.cnet.com/news/corning-wants-to-put-its-gorilla-glass-on-your-next-smartwatch/ שימו לב למידע הזה ,שלפי דעתי הכי חשוב According to Corning’s figures, the all new Gorilla Glass SR+ is much more scratch-resistant than GG4 or GG5. In fact, it’s almost as scratch-resistant as sapphire itself.…

15. Started by Ido.G,

אוקיי, אז אפל הכריזה והציגה את iOS7. עיקרי הדברים: * עיצוב חזותי חדש, "שטוח" יותר. בדומה לאנדרואיד - מעט הצללות. * שיפור במנגנון ריבוי המשימות (מולטיטאסקינג). אפליקציות ברקע יוכלו להתעדכן בצורה חכמה יותר, בהתאם לצורת השימוש של המשתמש בהן. כמו כן, עושה רושם שתצוגת היישומים הפתוחים שופרה ועכשיו היא נורמלית למדי. (ולא סתם קטנה מדי ומסורבלת מדי) * סירי... בלה בלה בלה. * שיפור מנגנון ההתרעות (notification center). מידע על מה קורה היום (ימי הולדת, אירועים מן היומן וכדומה). יהיה סנכרון בין מכשירים - אם התרעה הוסרה במכשיר אחד, היא לא תופיע שוב במכשיר אחר. * מנגנון בשם "Toggles" . סוויפ מלמטה למעלה יפתח חלון שמאפשר לשלוט על הגדרות המכשיר, מוזיקה, Air Play וכל שאר ה Air-ים של אפל.…

16. Started by Ido.G,

אז כידוע, הערב אפל הכריזו על שני מכשירים "מהפכניים", כרגיל. הראשון הוא האייפון 5C. ה C הוא עבור Color. השני, כמיטב המסורת והמקוריות הידועה של אפל - האייפון 5S. שניהם, כמובן, יגיעו עם iOS7 ,שמיישרת קו עם Android 4.0 בערך, עליה כבר דיברנו בעבר. נתחיל מהאייפון 5S: יגיע עם מעבד A7 שיתמוך ב 64 ביט. אמור להיות מהיר פי 40 ומשהו מהאייפון 1 (וואו...). המעבד הגרפי יהיה מהיר פי 52 מזה של האייפון 1. סביר להניח שכמיטב המסורת, הביצועים שלו יהיו מעולים (יש לזכור כמובן שהמסך של האייפון הוא אפילו לא 720p). יגיע יחד עם מעבד M7, אשר יקבל מידע מהחיישנים השונים במכשיר ויעבד אותו. אמור להביא אפשרויות חדשות לשליטה על משחקים. לא ברור לי מה זה אומר, אבל האמת שזה נשמע מעניין. קורא טביעות אצבע ש…

17. http://www.gsmarena.com/htc_announces_froyopowered_desire_hd_and_desire_z-news-1937.php

• 42 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by brighi,

אהלן, עד לא מזמן הייתי סגור על טאבלט וינדואס, אבל אחרי שימוש לפטופ עם מסך מגע אני לא בטוח שהשימוש בטאבלט יהיה לי נוח. עד כמה הממשק של טאבלט יהיה שונה מאשר הלפטופ? יש מקום שאפשר לראות בו איזה טאבלטים של וינדאוס עתידים לצאת (או טאבלטים בכלל?), גם עניין האפליקציות בוינדאוס קצת מדאיג (יש דברים שיותר נוח לעשות באפליקציה מותאמת מאשר באתר אינטרנט) חשבתי על האייפד אייר, יוצא לייבא אותו 2400 ש"ח בערך ואני מאמין שהמחיר בארץ לא יהיה זול יותר. האם יהיה לי עליו אחריות בארץ? ואולי בכלל כדאי לי טאבלט אנדרואיד? (השתמשתי גם בIOS וגם באנדרואיד, ככה שזה לא ממש משנה לי) בעיקרון, השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בוידאו (כנראה שעות), גלישה באינטרנט, מייל וקריאת מסמכים (אולי טיפה לערוך, אבל לא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Skid,

מבין כל המכשירים שיש לסלקום,[כולל הדור השלישי,שהוא קצת מיותר כרגע,אבל אתם יודעים אולי זה ישתנה],מה לקחת?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. פוסטרים שנתלו במסגרת ההכנות האחרונות לכנס ה-MWC בברצלונה חושפות לנו את ה-Mate X המסתורי - שמתקפל באופן הפוך ל-Galaxy Fold של סמסונג לכתבה

22. Started by JekylHyde,

מישהו עבר אליהם? איך האיכות? ניתוקים? קליטה? מכירים מפעיל אחר שנותן ב30 ש"ח לחודש 1GB אינטרנט וSMS ושיחות ללא הגבלה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by idg83,

טוב נו לא בדיוק אבל אחותי כן נוסעת לשם.... ואני הולך לקנות שטויות אבל אני לא יודע מה בדיוק אולי אתם יכולים לעזור לי אני מחפש פאלפון אפשרות עם MP3 כדי שאני לא יצטרך לקנות MP3 נייד גם מחפש מצלמה אם אתם מכירים אתר אני שטויות שיש בהונג קונג אני ישמח מאוד אנא עזרו לי לא כול יום נוסעים להונג קונג

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.

25. Started by levran007,

יש לי נגן CREATIVE ZEN EXTRA 30GB והוא לא קורא עברית ... האם קימת איזו שהיא אפשרות אם זה דרך CREATIVE או משהו שונה להוסיף לנגן את היכולת של קריאת עברית ?< תודה רבה לכל העוזרים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.