גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לפי המידע העדכני ברשת, סמסונג תכריז על זוג פאבלטים חדשים בתוך פחות מחודש בכדי להקדים תרופה לסמארטפונים החדשים של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/המלך-מגיע-עם-יד-ימינו-פרטים-חדשים-על-הג/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני לא חוויתי את התופעה הזו ברשותי מכשיר que nq502 מה שקורה זה שבמשך הזמן גם בזמן שהמכשיר כבוי הסוללה מתרוקנת כל יום קצת עד למצב של התרוקנות מלאה האם זה נורמלי או שיש פו פגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה חנויות באינטרנט לגבי הפלאפון הזה ושמתי לב שישנה אפשרות לבחירה של ארץ יצור המכשיר. יש אפשרות מהמזרח שזה ללא תוספת תשלום וייצור באירופה שזה תוספת של 230 שקלים. מה ההבדלים ולמה כזה תוספת במחיר? דוגמה לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c202/83596.php תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי טאבלט של סאמסוג בלי אופציה לפריפייד סים קארד. כעת אני רוצה לקנות אחד בשביל שאוכל להשתמש באינטרנט גם בנסיעות, וחשבתי אולי יש דרך כלשהי כן להשתמש באחד? אולי מכשיר כלשהו שיאפשר להכניס אליו ת סים ולחבר אותו דרך הכניסת מיקרו usb? אודה לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר בעיות עם גולן טלקום שלא רלוונטיות לבעיה, הוגשה במייל בקשה לניתוק מה שבדיעבד היה טעות מרה עכשיו המספר אבד לטענתם, לא ניתן לחזור אליו או לנייד אותו יותר. המספר במקור מסלקום (052) והוא ״במשפחה״ לפחות 10 שנים. סלקום אומרים שהמספר אצל גולן גולן אומרים שהקו מנותק והמספר אבד אז אני רוצה להבין, איך תוך מספר שעות איבדתי ללא יכולת חזרה אחורה את המספר האישי שלי (שיש לו ערך סנטימנטלי עבורי) האם מישהו פה עובד בהנדסה של חברת סלולר מסוימת ויכול להבהיר על התהליך שקורה בניתוק? מה אני יכול לעשות? (אין לי בעיה לשלם על המספר, רק שיחזור) תודה ויום נעים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לחבר את הגוגל כ שרת אצלי בHD2 כדי להעביר את הלוח השנה בהגדרות יש משהו שנקרא תחום ואין לי מושג מה לשים שם האם משהו הצליח ?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היה לי ככה היום קמתי ב 9-9:30 עם 100% בסביבות 2-3 בצהרים כבר הגעתי ל0 הייתי עם ה WIFI בבית כל היום והשתמשתי בוואטספ . קצת יוטיוב . ומשחקים לא ברמה גבוהה והבהירות על חצי. זה הזמן להחליף סוללה או שלא יהיה כזה הבדל עם סוללה חדשה ? (הפאלפון נקנה לפני שנה וחצי )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון סלולרי חדש עד ה 2500, אני מחפש טלפון עם מסך בינוני עד אזור ה 5 אינץ' לא יותר מזה. מעדיף כזה שניתן להחליף סוללה אבל זה לא dealbreaker. עדיפות לטלפון עמיד מים אבל לא חייב. מערכת הפעלה: העדפה לאנדרואיד, שיהיה מהיר עם סוללה חזקה יחסית. עיצוב: עדיפות למשוה שהוא לא איזה עיצוב זיני זול. כמו כן אני צריך מצלמה טובה- זה בגדר dealbreaker כרגע יש לי htc one x מאוד אוהב את המכשיר אבל הוא כבר מראה סימני גסיסה, אז מחפש לו מחליף. חשבתי על z3c אבל מכיוון שהוא יחסית שביר, והבנתי שיש לו בעיה שהזכוכית נשברת ממש קלות ולעיתים ללא סיבה אני מוותר עליו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העלתי סקירה/unboxing הנה לינק:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן: 1) קריאת ספרי PDF. 2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC). מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1? אשמח להצעות נוספות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האח הקטן של ה-M2 Note, שרק הגיע לארץ, נחשף רשמית ומתהדר במפרט בינוני מכובד המשולב עם תג מחיר זערורי שהופך אותו לאחד מהמכשירים האטרקטיביים ביותר שפגשנו מאז ומעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-meizu-m2-מדהים-מה-אפשר-לקבל-בסמארטפ/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 חדש אחרי שהאיפוד נאנו שחה במים. ראיתי שיש הרבה המלצות לקנות את ה-D2+ של cowon במחיר של 550, אבל הוא נראה לי קצת עבה מדי. יש לי 2 שאלות: 1. כמה ה-D2 יותר טוב מ-ipod nano חדש שיעלה 650 שקל? 2. מה האיכות של הנגנים של creative? האם אחד מאלו עדיף: Creative ZEN MX FM 8GB ב-400 שח Creative ZEN X-FI2 8GB ב-690 שח
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, מהיום הראשון שקבילתי את הפלאפון (גרסה מקורית של פלאפון, היום אני עם הרום של פיילוט) כל אנשי הקשר מופיעים לי עם '\1' בסוף. זה ממש מציק ויכול גם לדפוק לי את החיפוש אנשי קשר. אשמח לעזרה, מקווה שלא אצטרך לערוך אחד אחד... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות פלאפון מEBAY. הדגם שאני מעוניין בו הוא Note9, עולה כרגע 650$ ו25$ משלוח. לא הבנתי איזה עלויות נלוות נוספות אצטרך לשלם. מע"מ 17% זה 114.75$, אך האם יש מכס / מס קניה / עמלות שקר אחרות כלשהן לשחרור חבילה וכו'? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר ה-Archos 50 Diamond, המבוסס שבב הסנאפדרגון 615 החדש של קוואלקום, מציג מפרט מרשים במחיר עוד יותר מרשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכנסו לעולם בסגנון סטים-פאנק ותקנו את דרכם אל החלל, חברו מספר חיות למפלצות ושחקו בחידוש של אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים בהיסטוריה - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-5/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-