גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אתמול נידו אותי מחברת ORANGE (אחרי המתנה של שבועיים) לחברת HOT MOBILE הניוד בוצע ב-5 מספרי טלפון ומתוכם רק 2 עובדים כראוי (NOKIA N97 ו-SAMSUNG GALAXY S) ובשאר הבעיות הם כאלו: 1 לא ניתן לבצע או לקבל שיחה (NOKIA 5310) 2 ניתן לבצע שיחה איך אין שיחות נכנסות + אין קבלת SMS. (GALAXY NOTE ו-MOTOROLA MILESTONE) מה ניתן לעשות בנידון מישהו יודע ממה נובעת הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם אולי הזוי , אבל כבר מספר פלאפונים נדפקו אצלי עקב העובדה שאני מבלה הרבה שעות בים (כתחביב אני מבלה זמן רב על jet ski או על סירות דייג ,או סתם שורץ על החוף) ,מלבד פעם אחת שפלאפון ממש החליק ונפל לים ,כל שאר הפלאפונים נדפקו כתוצאה מנתז מי ים שגרם לקורוזיה מוגברת וחדירת חול. ניסיתי פתרונות מאולתרים כמו השקיות העמידות למים שמוכרים בריקושט,אבל הבעיה שלא ניתן לשמוע צלצול כשמתקשרים אלייך או לתפעל את המכשיר כשהוא נימצא בתוך השקית . האם בכלל שמעתם על קיומם של ניידים עמידים למים ? רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלוי נאות: אני לא מבין בסלולרים... בן משפחה עומד לבוא מחו"ל ל- 3 חודשים, ויצטרך סלולרי לתקופה זו בלבד. איזה פתרון יש עבורו? בחברות הטלפונים מדברים רק על התחייבויות ארוכות טווח.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט שישמש אותי כמחברת במהלך התואר שלי. חשוב לי שהוא לא יתקלקל או יהפוך איטי ומסורבל תוך שנה, אלא שיחזיק 3-4 שנים (עד כמה שאפשר כמובן). עוד דבר קריטי הוא Stylus. מאוד חשוב שיתאים לו עט דק כמה שיותר ומדוייק שיוכל לדמות כתיבה עם עט על מחברת בצורה הטובה ביותר. צריך לעלות עד 1500 שקלים, ומסך בגודל 10.1 אינטצ' לפחות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ה S3 מתחיל לעשות בעיות, צריך להחליף יש המלצות לטלפון דומה ועדכני?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שואל עבור חבר שרוצה לקנות את זה: http://www.superdealer.co.il/Product/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-htc-one-m7-32gb משיחת טלפון קצרה עימם האחריות היא שנתיים לא אצל היבואן אלא במעבדה פרטית בב"ש (כי זה קרוב אל החבר שאמור לקנות מניח שהם כנראה עובדים עם עוד מעבדות בארץ ושולחים אותך אל הקרובה ביותר). refurbished זו לא מילה גסה עבורי, ראיתי אנשים שקונים עכברים אוזניות ולא הייתה בעיה מיוחדת. מה שכן אין לי מושג בטלפונים אז אני שואל מה דעתכם? עצם זה שהאחריות היא במעבדה פרטית אז בראש עולה לי הפוטנציאל לקומבינה על חשבון הקונה, קנית מ X אבל אתה נתון לחסדי Y שאיתו לא סגרת עסקה ויש מצב שאתה תקוע לו כמו עצם בגרון בגלל איזה הסכם שכמה עסקים עושים …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה פשוטה שיהיה אפשר להתקין אותה על הנייד של הילד ולראות את התכתבות ה WhatsApp בזמן אמת או אם לא אפליקציה איזשהי דרך פשוטה לעשות את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 10.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO MOOV 200 יש הלב תוכנה מובנת miomap08 ..הורדתי IGO 8 אבל אני לא יודע איך להתקין יש לי SD 2 גיגה... איך אני מפיל את זה???? תודה
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת , מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל? לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי. אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל. חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה. מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נורות לד שמסוגלות להאיר ב-16 מיליון גוונים שונים יאפשרו לכם לשנות את אופי התאורה הביתי שלכם בהינף אצבע, וללא צורך בחיבורים או התקנות מיוחדות לכתבה: http://hwzone.co.il/הנורות-החכמות-של-adata-יעשו-לכם-קרנבל-בבית/
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-