גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי חבר בטאיוואן שרוצה לקנות GPS . על מה אתם ממליצים? עדיף כבר לקנות איזה מחשב כף יד, או בכלל איזה פלאפון? צריך שתהיה אפשרות להוריד מפות לכל מיני מקומות בעולם כמובן.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הזמנתי מארה"ב את ה6120 קלאסיק של נוקיה. אני מעונין לדעת האם ואיך אני יכול לשים עליו עברית, אני מודע לכך שהדבר אפשרי , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה מספקת ולכן אני פונה אליכם. כל הפורומים בחו"ל לא נותנים מענה לאיך לשנות. לכן אשמח לדעת איך אעשה זאת אם אני יכול לעשות זאת לבד , האם אני צריך לגשת לחנות או מעבדה שיעשו לי זאת , במידה וכן כמה זה יעלה לי ? האם יש סיכונים בהוספת העברית? תודה מראש לכל העונים! גל נ.ב. אם עולה לכם סוגיות נוספות או אנקדוטות שאני צריך לדעת אל תהססו ותציינו אותן!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנה האפשרות להמיר את ההרדדיסק באייפוד שלי מfat32 לntfs? או פשוט לפרמט, ולהתקין את "מערכת ההפעלה" של האיפוד מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו השערה מתי ה- iphone החדש יגיע לארץ ביבוא אפור? האם יש אופציה לעברת אותו בכלל ולהתקין מפות של ישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי נגן דיוידי נייד LG DP271B, אך כאשר אני מכניס בתוכו דיסק בעל יותר מ SESSION אחד, הוא קורא רק את הראשון. האם יש מה לעשות בנידון? זה נגן איכותי..לא דרק ב 500 שח.. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו את הגירסא. ראיתי שבגירסא החדשה רואים יותר טוב במצלמה והצבעים יותר חיים. יש לי את הראשונה ראשונה ממש ישנה מלפני שנה ומשהו. כדי לעדכן באורנג' הם רוצים שאני ישאיר אותו אצלם יומיים. יש דרך לעשות את זה לבד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עכשיו בקנדה ומצאתי IPHONE לא דור 3 ב-600$ שווה לקנות את זה? או שלחכות שהדור השלישי יצא בלי התחייבות כך שאוכל לקנות אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הטענתי את האיפוד בשירים, האיטונס מזהה שיש שירים באייפוד. אני מכניס את האוזניות, מעביר את הכפתור לON ולוחץ PLAY, והנגן "תקוע" יש נורה כתומה למעלה שמהבהבת כמה שניות וזהו. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם אז ככה אחרי קצת יותר מ 3.5 שנים עם מספר אחד בדור ה3 כמו שקראו לו כשהוא יצא ה 6680 שלי החלטתי שהגיע הזמן להתפנק ולהמשיך הלאה המכשיר הנ"ל אמור להיות מושק עוד היום או מחר באורנג ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת עליו חו"ד ממקור ראשון משהו שיש לו את המכשיר ועובד איתו יום יום כמובן שאם מישהו התנסה בו ולא משתמש עדיין אשמח לשמוע מה דעתו על המכשיר ואם יש לכם המלצות על מכשיר דומה גם יתקבלו בברכה תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-