עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  3. שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכם, אני כותב כבר כמה שנים בלוג קטן בשם mobilize בנושא מובייל. בעיקר עסקים הקשורים לעולם המובייל כגון תוכן סלולרי, שיווק, פרסום ואפליקציות מצליחות (לא מתעסק בסקירות מכשירים חדשים ונושאים דומים). אני קורא המון מידע הקשור להפצה ושיווק של אפליקציות ומשום כך, החלטתי לייצר מדריך קצר בנושא. המדריך יעזור לכם לייצר את הדף המתאים באפסטור או בחנות היישומים של גוגל פליי, ייתן לכם טיפים לגבי הטקסט, הקישורים, האייקון וכן הלאה. בנוסף, הוא יציע לכם דרכים להתמודד עם שיווק האפליקציה - האתגר האמיתי העומד בפני כל מפתח כיום. המדריך הוא חינמי לחלוטין וללא כוונה מסחרית כלשהי. אני מקווה שהוא יעזור לכם: http://mobilize.co.il/wp-content/uploads/2013/07/app-marketing-for-developers.pdf …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by watch out,

הי ברשותי galaxy 2 שמותקן בו רום cm 10.1 הגלישה בו מאוד איטית שהמפעילה שלי היא אורנג האם זה ככה גם אצלכם? חשוב לי גלישה מהירה

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  6. Started by saarxee,

שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by natan805,

כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. עברתי לפני כמה ימים דירה מנהריה לשכונה החדשה בכברי והקליטה של הוט מובייל פה כמעט אפסית,רוב הזמן אני בשיחות חירום בלבד ולא ניתן להתקשר אליי רוב הזמן. מצד אחד אני הייתי מרוצה מהם מאוד עד עכשיו ולא רוצה לעזוב,מצד שני איך אפשר לפתור את הדבר המטריד הזה? הרי אם אני אתלונן בתור לקוח בודד זה לא יזיז להם את קצת האף.שמעתי בזמנו שיש מגברים סלולריים שעובדים מעולה כאשר מחברים אותם לראוטר רגיל אבל לא ממש הצלחתי למצוא איפה אפשר לקנות דבר כזה האם זה מתאים לחברות מסוימות באופן ספציפי וכו... אם למישהו יש מידע אני מאוד אשמח להסברים בנושא

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף. מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה, אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי? כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה.. אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.

10. Started by eli_kats,

מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  11. אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם! קיבלתי את הטבלט הנ"ל במתנה...יש לו מעבד 4 ליבות 1GB זיכרון וכו.... הורדתי תוכנה trickster mod כדי לבדוק אם ארבעת הליבות עובדות משום שהמכשיר ממש איטי ולא נראה כמו בסירטונים ביוטוב... בתוכנה רואים שרק שני ליבות עובדות ואחרות נעולות....מה אפשר לעשות בדבר?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  13. שלום, אני טסה בקרוב לארה"ב ורציתי להתחדש במכשיר פלאפון חדש. בארץ אני בחברת הוט מובייל והבנתי שחשוב שתהיה תמיכה לתדר 850. ידיד המליץ לי על המכשיר lg optimus 4x hd הוא אומר שזה המכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לדעת אם באמת זה המצב או שזו הבחירה הטובה ביותר. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by card,

שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ModChiP,

כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שלום, לאחרונה התעניינתי באלקטרוניקה, ועכשיו חופש לכן החלטתי שאני מתחיל ללמוד, יש לי רכיבים וספר מצויין. נתקלתי בבעיה שהמחשב השולחני פחות נוח ולוקח יותר מידי מקום. אני מעוניין ללמוד גם חוץ מהספר גם מסרטונים וגם עוד נושאים שאני לומד מסרטונים במחשב. אני רוצה לפנות את עמדת המחשב שלי בחופש לעמדה עם הספר והחומרים לאלקטרוניקה ושיהיה לי טאבלט נחמד שאני אוכל לצפות בו בסרטונים במקום לחבר את המחשב כל הזמן ולהדליק ואז לראות כי זה ממש לא נוח וגוזל הרבה זמן, אני מעוניין שהטאבלט יהיה גם על העמדה כמובן הרחק מחומרים ומכשירים שיכולים להרוס אותו. אז התקציב שלי הוא 1200 שקל ולא אכפת לי חריגה קטנה של מקסימום 200 שקל אבל מעדיף שלא. אני רוצה טאבלט עם מסך גדול (10 אינץ' או יותר) שאני אוכל לר…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by spooky fish,

אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by yarbaur,

שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. 1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה? 2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי) 3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

נמכר איפושהו בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by T-boon,

הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים