עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bogib,

שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות: מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה. שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן ה…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  2. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש נקסוס 4, 16GB. ביבוא של רונלייט - 2050 ש"ח באריזה אטומה + מטען לרכב, דרך מועדון לקוחות. (או 2080 ש"ח בחנות סטנדרטית ללא מטען לרכב) האופציה השניה - איליין, כ 1850 ש"ח. אריזה פתוחה, מטען חליפי. בסה"כ מדובר ב200 ש"ח עבור קופסה אטומה, ואחריות שאקווה לא להשתמש בה. דעתכם? רעיונות אחרים? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בוקר טוב ותודה לעוזרים, שמי דור ואני מפתח כרגע אפליקציית תוכן, סיימתי את שלב העיצוב וכרגע אני צריך להמתין חודש - חודש וחצי עד שהמפתח יוכל לסיים את העבודה שלו בהדבקה של כל העיצוב ויוציא גרסא ראשונה. עכשיו הבעיה היא שכמה דברים השתנו ואני חייב לבנות מצגת שתתפקד בצורת אפליקציה עם הJPEGים שברשותי כבר כדי שאוכל לרוץ לעסקים ולשווק את האפליקציה.. מישהו יודע איך אני יכול לבנות "מיני אפליקציה" או :אפליקצית דמה" שאני אוכל לשים שם את כל התמונות המוכנות שיש לי ושהיא תתפקד ממש כמו אפליקציה? שאוכל לשים אותה על הטאבלט ולהתחיל לשווק אותה??? ממש חשוב לי... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by arkadi_s,

אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by trlk,

נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by evyatar334,

שלי זה galaxy tab 10.1

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by א אוהל,

אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by fistuk29s,

שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. Started by kamoshe22,

שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם האם מישהו שמע על האתר www.goldexphone.co.il הם מוכרים 2 איפונים 5 ב 5000 שקל האם זה הגיוני? האם מישהו קנה מהם אשמח לתגובות / המלצות מעוניין לקנות איפון 5 תודה שגב

• 122 תגובות
    • 32.1k צפיות
  12. שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dominet,

שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  14. היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by shgec,

שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by yakirsh4,

שלום, קורה לי הרבה שאתרים אוטומתית שולחים אותי לאתרים שמותאמים לפאלפון וזה מעצבן רציתי לדעת אם יש דרך שאותם אתרים לא יבינו שאני עובד מהפלאפון וישלחו אותי לגרסאץ המחשב תודה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  17. שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.

18. Started by bzizoo,

אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. שלום רב, ברצוני לבקשך להשתתף במחקר הבודק כדאיות כניסת מוצר חדש בתחום האפליקציות. השאלון הינו חסוי ואנונימי ותשובותיך לא יחשפו בפני איש. התוצאות ישמשו אך ורק לצרכי מחקר אקדמי ולא יועברו לאף ארגון בתחום פיתוח האפליקציות או מחוצה לו. ישנה חשיבות לכך שתשובותיך תהיינה כנות ואמיתיות. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. תודה רבה על נכונותך להשתתף במחקר! קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1i0Jr9fiJ6Y-LZWEMLxDxZzN9d9-Ju72ohOAQsYgKpNY/viewform תודה רבה על נכונתיכם לעזור.. אני מעריך את זה מאוד!

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  21. היי, יש לי מכשיר HTC ONE חדש. התקנתי בו את ADVANCED TASK KILLER שעבד לי מצויין במוטורולה מיילסטון. אבל עכשיו במכשיר הוא לא מתפקד - אני סוגר איתו אפליקציות ואחריי עשר שניות נפתחות מחדש. נגיד וואסטפ - אני מקבל הודעות גם אחריי שאני סוגר אותה דרך ה-task killer. מה עושים? אני לא רוצה עכשיו לסגור ידנית דרך מערכת ההפעלה כל יישום...

22. Started by mrraz,

אני קורא ספרים באנגלית ופה ושם נתקל במילים שלא מכיר. חשבתי לקנות תרגומון כזה מישהו מכיר ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום חברים, לאחר תקופה ארוכה עם נוקיה 1280 החלטתי שהגיע הזמן להתחדש: בבקשה המליצו לי על סמרטפון שעונה על הקריטריונים הבאים: 1) ניתן לרכוש אותו בארץ בצורה חוקית 2) תומך בסלקום כמפעילה 3) ניתן להעביר אליו מידע, תמונות, שירים וכד' באמצעים חוטיים ואלחוטיים 4) זמן צילום מהיר זאת אומרת קליק=תמונה כמעט ללא שהות 5) מסך מגע איכותי (וצבעוני) ולא פצפון 6) אפשרות לרשום ולקרוא טקסט בעברית 7) זיכרון להרבה אנשי קשר 8) ניתן להתקין עליו ווטס אפפ 9) זמן עבודה של כ~ 8 שעות לכל הפחות 10) שלא יתחיל להיתקע ו"לחשוב" מכל דבר פשוט *אני לא מתעקש על חברות מסויימות ** אם יש מכשיר עם אחריות מה טוב *** אם יש מכשיר עדיף מבחינה משמעותית בהפרש מחירים קטן אני מוכן להשקיע בזה

• 34 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dvir6,

אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים