גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קצת אחר שגרסת ה-15 שלה נחתה בחנויות מצויידת בשבב ביניים - הנציגה המקומית של היצרנית הסינית מתכוננת להשיק את דגם ה-Meizu 16 עם Snapdragon 845 במחיר מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=1 מה איכות השמע שלו? איך הנגן בכללי? יש ביקורות? לא אכפת לי מהעיצוב...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם הביניים הפופולרי של שיאומי עובר מתיחת פנים והופך למשתלם ביותר בעולם כולו, ללא שום ספקות לכתבה
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות כבל פשוט עבור מכשיר HTC ONE M7 אשר מספק גם אפשרות סנכרון וגם אפשרות הטענה כאשר נכנסתי לגוגל קיבלתי שיש כבל חדש בשם M600 שמחליף את M410 שאלתי היא מה השוני בין שני הכבלים http://www.clove.co.uk/htc-dc-m410-microusb-data-cable M600 http://www.clove.co.uk/htc-dc-m600-microusb-data-cable כתוב שלמטה בלינק שזה העיצוב החדש תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בקיצור אני לא מצליח להעביר תמונות מן המחשב אל ה-ipod touch :s05: תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד מהמחשבים הניידים החדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake של אינטל - הראשונה בתהליך 10 ננומטר. כל הפרטים על היתרונות הטכנולוגיים וחויית השימוש בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז לאחרונה אני חושב על רכישת סמארטפון לאחי בן ה-14. קראתי על הנקסוס 4 ביקורות טובות מאד אך המחיר קצר יקר (1600 ש"ח) לעומת זאת ראיתי את הגלקסי S3 מיני במחיר 1000 ש"ח. האם הגלקסי 3 מיני מכשיר טוב ושווה לקנות אותו או שווה להשקיע עוד 700 שקל ולקנות את הנקסוס 4. תודה לעוזרים, אשמח לתשובה מנומקת.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, נהרס לי הפלאפון הקודם E250 של סמסונג שהיה דיי רע, יותר נכון מאוד רע. אני מעוניין בקנייה של פלאפון מגע, סגנון האייפון, LG KU990, סמסונג וכו'. (N95 אני לא אוהב את הסגנון הזה, למרות שאני יודע שהוא מעולה מכולם) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האייפון החדש 3G אין לי ממש אפשרות להביא כיוון שאין לי איזה דודים שטסים לחו"ל בזמן הקרוב או משפחה, או בכלל אני, וממה שהבנתי אין הרבה מה להתלהב ממנו. תודה. עריכה: היי, השמטתי פרט חשוב לגבי מה יהיו השימושים, בכל מקרה אני משתמש המון באינטרנט, משחק לפעמים במכשיר ושימוש ב GPS ומוזיקה כמובן, מצלמה טובה גם יתרון. לרוב מה שהאייפון מציע הכי טוב. לחבר שלי למשל יש את ה KU 990 ומבחינת הפיצ'רים האלו הוא ממש נחמד, אך נראה שהמערכת שלו קצת "עייפה" וכבד…
-
- 58 תגובות
- 11k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום המכשיר שלי הוא נוקיה E72 ואני מעונין לשדרג לגלקסי S2 +מספר אביזרים. אני רוצה לנצל את חוק ניתוק זיקה ולקבל את ההחזרים אך כרגע ההתלבטות היא מאיפה לרכוש את המכשיר. אפשר לקנות בארץ ב2500 שקל בחנות פרטית אבל מעדיף לקנות בחו"ל במחיר של 500 דולר (שזה הבדל של 700 שקל) בלי קשר לרכוש גם כרטיס זכרון מתאם HDMI מגן מסך וכיסוי אבל זה כבר אחרי שיהיה לי את המכשיר... השאלה היא מאיפה לקנות בחול חיפשתי קצת וכל מה שמצאתי ממפעילים בארתות הברית זה עם חוזים (תשלום חודשי) ולא מצאתי אתר בלי חוזים. מישהו מכיר איפה מוכרים את המכשיר הזה ללא חוזה ובאיזה מחיר? תודה ושנה טובה ניב
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הענקית מקוריאה יצרה בהצלחה הבדלה משמעותית יותר בין שלושת דגמי המשפחה המובילה שלה - עם מחירים שבין מעט יותר מ-3,000 שקלים ליותר מ-6,000 שקלים בתלות בדגםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, הלך לי המסך של Galaxy S3 ממנו הייתי מרוצה מאוד. הלך במובן זה שהוא זוהר באור יקרות וכל הצבעים דהויים. נאמר לי בשתי מעבדות שתיקון יעלה 600 ש"ח, כי החומרה עצמה עולה להם 500 ש"ח. לדעתכם, יש מצב למצוא תיקון ב-400 ש"ח? כי מכשיר חדש עולה רק כ-1100 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
למישהו יש הערכת זמן מתי יגיע הפריים לחנויות הבריטיות clove או handtec? כרגע זה רק על pre-order כבר כמה זמן, והייתי בטוח שהמכשיר יצא לפני כמה חודשים לשוק כבר.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-