עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי, הגלקסי S2 שלי מת. או יותר נכון בשלבי גסיסה מתקדמים. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל לעלות אבל נתקע על מסך ה Hello הכתום של אורנג' האם יש דרך להציל את הנתונים שלא גיביתי - מספרי טלפון, מסרונים וכו'? אני מצליח להגיע למסך Android System Recovery כאמור ה ROM הוא רשמי של אורנג'

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. אז ככה, קיבלתי את הנקסוס שלי בדיוק לפני חודש מאתמול - והלילה הוא נפל לי (בפעם השלישית בחודש הזה) מגובה הבטן וזכוכית המסך הקדמי שלו נשברה לרסיסים. התצוגה עובדת מצוין והמכשיר נדלק אך הטאץ' לא (למעט נקודה ספציפית במסך) והוא מלא רסיסים ושברים. יש עליו אחריות מגוגל פליי (נקנה בארה"ב) - האם האחריות תופסת על זה - ואם כן - ניתן לנצל אותה בארץ? אם לא - כמה עולה תיקון של דבר כזה לזכוכית (אני מניח שלא צריך להחליך את כל המסך, הוא עובד סך הכל) ? תודה רבה רבה

3. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

4. שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. Started by MasterDK,

אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, אתמול בלילה קיבלתי עידכון (מסיבה מסויימת הוא תקף רק עד היום בלילה, כלומר ל 24 שעות). אני קצת חושש להתקין אותו כי שמעתי על כל מיני בעיות החל מבעיות עם עיברית (הממשק שלי בכלל באנגלית, זה משנה משהוא?) עד התחממות יתר ועד למצב הטלפון בכלל לא נדלק. האם יש כאן מישהוא שעידכן כבר ויכול להגיד האם יש לו בעיות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by almog barel,

אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש

8. Started by user-69225,

שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. מישהו יודע אם אחד מהם כבר יצא לשוק ? הבנתי שאפשר לצרוב Ubuntu על כמה דגמי טלפונים של סמסונג, יש למישהו מידע על זה ? ובכלליות כל מידע חדש על אחת מהאופציות הנ"ל יעזור. אני לא מעוניין להעביר את החיים הדיגיטליים שלי בטלפון לגן הסגור של אפל או לגן הפתוח של גוגל, לא סומך על אף אחת מהן, או על כל חברה מסחרית שלא תחשוב פעמיים לפני שהיא תנצל את העובדה שיש לה סוכן אישי אצלי בכיס.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by הדוד משה,

בצפון הרחוק יש אוויר טוב, נוף מרהיב... וקליטה מחורבנת של רדיו. אם תזיז מעט את האנטנה, גל"צ עשוי להתחלף לכל מיני שידורים באנגלית ויוונית מקפריסין, שידורי ה-BBC מלבנון, וכמובן, המון תחנות ערביות פיראטיות. או לבנוניות. או גם וגם. השיטות האנלוגיות נמצאות בשלבים האחרונים של חייהן ממילא, ולכן, בתור משפחה ששומעת המון רדיו (תתפלאו, יש עוד אנשים שמאזינים בבית והם בני פחות מ-70), אני מחפש מקלט רדיו דיגיטאלי לבית. שידורי רשת הם לא תמיד הפתרון, היות שהם לא תמיד עובדים משהו, ובסה"כ פחות נוח ממקלט יעודי. שידור דיגיטלי של רדיו ניתן כבר לקלוט, להבנתי. ראיתי זאת במקלטי עידן+ ובמכוניות חדשות. אם כן נשאלת השאלה: האם ניתן למצוא מקלט רדיו דיגיטלי יעודי, זול וטוב לבית? חוות דעת וביקורות יתקבלו…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by iliagildin,

שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?

14. Started by eliyaex,

יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?

15. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dovik,

שוקל לקנות את זה, אך יש לי כמה שאלות. 1. מה הדרישות המינימליות כלפי מכשיר הטלויזיה (חוץ מנוכחות חיבורים USB ו-HDMI)? 2. האם חייב כרטיס רשת במחשב ו\או ראוטר אלחוטי? 3. האם אפשר לראות ערוצים ישראליים 1,2,10 ובעיקר 9? 4. כמה תקעים זה תופס בסה"כ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לחבר שלי היה מותקן על הגלקסי S2 שלו CM9 ועדכנתי לו דרך העדכונים בפלאפון לCM10.1. עכשיו הוא רוצה לחזור ל-CM9. איך עושים את זה בדרך הכי פשוטה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by Tim_N,

אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  22. איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Illectronic,

היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אני יכול להתקין על הטאבלט שלי (Asus transformer ft201) את הגירסה החדשה של האנדרואיד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים