עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. נכון שיש פיתרונות שלכאורה עדיפים כמו ultra-mobile laptop או pocketpc לצורך גלישה ברשתות אלחוטיות, אבל המחיר המופקע , הגודל המסורבל אפילו של הדגמים הקטנים ביותר וזמן העבודה הקצר עד כדי גיחוך של המחשבים הניידים או העדר דיסק קשיח לצורך אחסנת מוסיקה ב- pocketpc פוסלים אותם מבחינתי על הסף. השאלה היא האם ה-604wifi יוכל גם להריץ את הגירסה ללינוקס של skype ? http://www.skype.com/download/skype/linux/ (אחרי הכל מערכת ההפעלה של ה-604wifi היא גירסא מסויימת של לינוקס ,שעד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהי בידיוק ) אם מישהו כאן בפורום יודע על איזה מעבד רץ ה-604 wifi ומהי גירסת הלינוקס שלו ,אני אודה לו מאוד אם יפרסם זאת כאן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני חושב למכור את שלי, אבל בכמה כדאי לתמחר אותו לדעתכם? שימו לב שזה 32GB...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אוריפ,

שלום, מאחר והתוכנה IPODHE בגרסא 2 אינה תומכת בIPOD NANO דור שני (4GB), אשמח אם אוכל לקבל מכם המלצה לתוכנה חלופית שתוכל להציג עברית באייפוד. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by jackhammer,

לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ההצעות המעודכנות של לנובו, אסוס ואייסר מגיעות אל השוק, ומכוונות לקהלי יעד מגוונים לכתבה

7. Started by elibadra2,

שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by liav12,

אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג

10. בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Rinat malka,

שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות LG G4 או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by NaorPeri,

אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  13. אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

יש לי את המכשיר הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו את הגירסא. ראיתי שבגירסא החדשה רואים יותר טוב במצלמה והצבעים יותר חיים. יש לי את הראשונה ראשונה ממש ישנה מלפני שנה ומשהו. כדי לעדכן באורנג' הם רוצים שאני ישאיר אותו אצלם יומיים. יש דרך לעשות את זה לבד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ה-Axon M המוזר של חברת ZTE הושק, ועכשיו הגיע הזמן לתהות האם הוא סנונית ראשונה לאופנה חדשה או סתם נסיון חלש שיתפוגג במהירות לכתבה

16. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

17. Started by Radioheadz,

שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sgt_flippy,

נגן cowon A3 נהדר שלי הלך לעולם יותר טוב ואני רוצה להחליף אותו בS9 האם יש התרשמויות כלשהן מהמכשיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Aviko,

שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מכשיר הדגל העדכני והיוקרתי ביותר של היצרנית הקוריאנית בדרכו אל השוק המקומי, עם תג מחיר שלא יתאים לכל אחד לכתבה

23. Started by Bose,

טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Nirkaw,

איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Kukishin,

יש כאלה ברשת שמתלהבים ויש שמחכים לעדכון בגלל באגים. מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.