עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני רוצה לקנות את מגן המסך הזה, ורציתי לדעת אם הוא ייפגע בממשק הטאץ' של המכשיר. כמו כן, אם אתם מכירים נרתיק סיליקון טוב למכשיר במחיר הגיוני לדבר הזה (50 שקל מקסימום, מתוך עיקרון), אשמח לדעת. תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים, הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית. ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום. אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by (G),

חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם אני לא טועה פעם הייתה הגבלה כזו של רשת פלאפון שאי אפשר לקבל דברים דרך bluetooth ואפשר רק לשלוח. האם זה עדיין תקף, ואם לא אז מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה (הצלחתי לשלוח לאנשים שירים לדוגמא אבל לא הצלחתי לקבל)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני אהיה פחות או יותר בכל ספטמבר בארה"ב. בגלל שהסוללה של הנוקיה n73 (הדי גרוע ובן ה5) שלי מתה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המכשיר. מבחינתי גם ה iphone וגם מכשירי אנדרואיד למיניהם הם אופציה, כשאני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר. התקציב שלי הוא בערך 400$, ואם אפשר לחסוך, אז כמה שיותר (200$ זה מצויין, אם לא מתפשרים יותר מדי). השימושים שלי, חוץ משיחות, יהיו בעיקר כיומן, ופחות כמכונת משחקים, מצלמה או נגן מוזיקה, כשכיום אני משתמש בעיקר בשירותים של גוגל. יש עדיפות לגודל סביר (לא כמו ה droid x), חיי סוללה טובים, gps, רזולוציית מסך גבוהה, ומחיר. אין צורך במקלדת יעודית, ויהיה נחמד אם המעבד יהיה מהיר. אשמח גם לדעת איפה כדאי לקנות (אהיה בעיקר בלוס-אנג'לס, סאן-פרנסיסקו, לאס-וגאס ו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HoLy4EvEr,

קיצר סיפור עצוב... רציתי לעדכן את הקשוחה במכשיר שלי...עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג... בכל מקרה מצאתי פיתרון איך לעדכן לבד וכבר הייתי בעידכון אבל איכשהו הUSB בין המחשב ל מכשיר התנתק(לא פיזי) משהו השתבש בוינדוס....עכשיו המכשיר לא נדלק אפילו... ראיתי יש מלא מדריכים איך אפשר להחיות אותו אבל חייב ציוד מיוחד שיש לטכנאים של כל הבסטות של הפלאפונים... מישהו יודע אם באמת עוד אפשר להחיות אותו?אני מפחד שבאורנג יגידו שעשיתי עידכון לבד וזה הבעיות שלי כי הייתי צריך דרכם... מזה בבאסה אני

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by YogiBear,

בשקט בשקט בלי לשים לב עלה לו למדפים דגם חדש לבית משפחת קאון- J3. מדובר בעוד סוג של מתחרה לאייפוד טאץ', הוא מאוד מזכיר שילוב של D2 בתכונות הטובות שלו (זמן סוללה ארוך וחריץ הרחבה) ושל ה-S9 (מסך מגע 3.3"{הפתעה-מולטי טאץ'!}, עיצוב מרשים ויוקרתי). הוא מגיע בצבע שחור/ לבן, תומך בפורמטים הרגילים של COWON (זאת אומרת- המון למי שמכיר את החברה), יש לו רמקול פנימי, אקסלומטר, חריץ הרבה, 64 שעות האזנה למוזיקה(עקף את "השיא" של ה-I7 לשעבר), והוא דק ושוקל 74 גרם. כרגע נמכר על פי מה שידוע ונראה אך ורק בבאג ב-"999 שקלים" ל-16GB ותמיד היום ניתן לקנות בפחות מ-100 שקל 8GB נוספים ולצאת עם 24 ג'יגה של מוזיקה ב-1100 שקל (כיום בעוד 200 שקלים נוספים ניתן להשיג אייפוד טאץ' 32GB לצורך השוואה). עכ…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by daniel0089,

שלום, הציעו לי היום חבילה מאוד משתלמת והצעיו לי כמה מכשירים (אני צריך את הדעה שלכם עוד היום כי המבצע הוא עד מחר!) הינה המכשירים: 1) מוטורולה מיילסטון 2) סמסונג 5630 מג'יק טאץ' 3) נוקיה N86 4) סוני אריקסון W995 אם למישהו יש את אחד מהמכשירים אשמח אם הוא יתן רשימה קצרה של היתרונות וחסרונות. מה שהכי חשוב לי בטלפון זה: נגן מוזיקה איכותי ומהיר, תוכנות ומשחקים שאפשר להוריד למכשיר, מצלמה, גלישה באינטרנט נוחה(לפי הסדר). בינתיים אני הכי בכיוון של המוטורולה מיילסטון (אשמח לשמוע את דעתכם עליו) אבל קצת חושש כי בכל זאת זה מוטורולה... תודה רבה לכם, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tzilber,

היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by achiya1,

התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rivzid,

אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי

15. מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by tenana,

מישהו יכול להצביע על ההבדלים בין המכשירים, מה נחשב ליותר טוב, האם ההבדלים משמעותיים. אח שלי כרגע נמצא בארה"ב והוא מצא את הויברנט, ולא את הi9000, האם עדיף להמשיך לחפש את הi9000, או שהויברנט באותה רמה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. "עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1829.pdf זה עדיין קיים? מישהו יכול להרחיב קצת על הנושא? אם למשל, אני רוכש מכשיר "דור 3" ויש ברשותי usim מספקית הסלולר - האם על מנת לקבל את ההטבה של החזר כספי בתמורה לשימוש זמן אוויר, אני מחוייב גם ב"חבילת גלישה" כזו או אחרת? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ychig,

הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by morpheus1234,

הנוקיה 6131 שלי מסנן שיחות באופן סלקטיבי, והגעתי למסקנה שהבעיה במכשיר ולא בסים, לכן אני מחפש לקנות מכשיר פשוט אמין וזול ואשמח לייעוץ... השימושים היחידים שלי הם שיחות וSMS, לא צריך מצלמה ולא MP3 כו' הדרישות (לפי סדר חשיבות) -אמינות -זול -BLUETOUTH -עיצוב (דק ככול הניתן) אשמח להמלצות...

22. Started by Splashy,

אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Jammer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by omri_ro,

אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים