גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מכשיר מחברת אורנג, אך להשתמש בו בחברת פלאפון. האם עדיין קיימות נעילות כאלו ואחרות שימנעו ממני להשתמש במכשיר של רשת אורנג בחברת פלאפון? האם המכשירים עוברים איזשהו טיפול עם הגעתם לארץ? מלבד התקנת עברית... מדובר על מכשיר נוקיה 5800. תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד מיזם חדש של מיקרוסופט שנועד להגדיל את המגוון של מכשירי החלונות בשוק מתקרב להשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סלולרי שיחליף את המוטורולה הישן שלי (בן 6 שנים בערך) ברשת סלקום שיש לו סאונד שגורם לי לחשוב שיש לי בעיות שמיעה. אלה התכונות שחשובות לי לפי סדר: 1. רמקול איכותי, הגברה טובה ובכלל כל נושא הסאונד שיהיה איכותי - אני חייב להחזיק את הסלולרי ביד כי ליד האוזן המוח מתבשל אצלי מהר 2. עוצמת שידור נמוכה ככל האפשר 3. סוללה גדולה 4. לא צריך מצלמה, מסך מגע, יותר ממסך אחד, הכי פשוט אבל אם אפשר, שיהיה גם טייפ דיגיטלי (יש כזה?) אם יש מכשיר ממש מומלץ במחיר גבוה יותר, אשקול לעלות בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ל-Android ICS 4.0.4 על ה-Samsung Galaxy S3 שברשותי (קיבלתי אותו עם JB 4.1.1 משום מה..).איך אני יודע באיזה גירסה של build להתקין את ה-ICS 4.0.4? ראיתי שיש קיצורים של מדינות בכל build. האם זה משנה בכלל או שאם אני אתקין את הגירסה הלא נכונה המכשיר לא יתחבר לרשת הסלולרית?מצאתי כאן רשימה של גירסאות שונות של Android: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 בבקשה אני חדש בענייני סמארטפונים וממש כבר לא יודע מה לעשות עם הדבר הזה, עשיתי כבר 20 פעם ריסטרט למכשיר אחרי שהתקנתי את הרוט ועדיין כל פעם יש בעיה אחרת, ואני חושב שזה בגלל שמותקן JB 4.1.1.. בנוסף פתאום יש רק 3 מסכי home במקום 5 או 6 אם אני לא טועה, שהיו קודם לכן.. אני אובד עצות ומנסה לדלות מידע ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת Bzigo הישראלית מציגה את הדור הבא של הגנה מפני יתושים - רחפן AI חכם שמאתר ומחסל יתושים באופן אוטומטי לחלוטיןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, עברה כמעט שנה מאז מהפכת ה"ללא הגבלה" ( אני לא מדבר על כניסת החברות החדשות אלה דווקא על מעבר לקונספט המאוד מאוד משתלם לחברות הסלולר- ללא הגבלה) וזכינו לכניסתן לשוק של חברות חדשות שהיווו תחרות לחברות הוותיקות שנאלצו לקצץ במחיר, גם אם זה בא על חשבון התשתית והשירות. יד ביד עם פתיחת השוק לחברות חדשות, עם ישראל כמהה לסמארטפונים. חדיש, עם גישה לאינטרנט ושלל אפליקציות שלא עובדות ללא גלישה מהירה החלו החברות להשקיע בגלישה הסלולרית והחלו לזנוח דברים טריוויאלים כמו איכות שיחה וקליטה. אז תתפלאו לשמוע, אבל לא כולם מוכנים להתפשר על איכות השיחה בשביל שהאפליקציה בפייסבוק תפתח מהר יותר. ברשותי 4 מספרי טלפון נייידים. בשנה האחרונה הספקתי להתחבר ולהתנתק ממרבית חברות הסלולר ( חוץ מהום סנט…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
במסגרת הציפייה לסמארטפונים המובילים החדשים מיצרניות כמו סמסונג, HTC, LG, Xiaomi ואחרות, אנחנו אוספים עבורכם את כל המידע העסיסי והרלוונטי ביותר שזמין ברשת נכון לרגע זה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a1-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות הBT תופסות תאוצה ורציתי לשאול... מה לדעתכם (בעיקר בעליי אוזניות אלחוטיות...) איזה אוזניות אתם חושבים שהם הכי טובות? לי יש freepulse האיכות העיצוב והנוחות שלהם מעולים... אבל...הם לא תומכות AVRCP , HSP ובתוכנות VOIP למיניהם....
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמממ אני מחפש מחשב כף יד בשביל להתקין עליו GPS.. עכשיו אני לא יודע תקציב, ומאיפה מתחילים המחירים וזה.. כמו שמסכי LCD מתחילים סביב ה 900... איך זה הולך במחשבי כף יד? השימוש שלו יהיה GPS ואולי גם יומן... ככה שלא צריך משהו "מיוחד" וזה... האם זה הפורום המתאים בכלל? ואיך עושים שהוא יתחבר ללווין? הוא מגיע עם אנטנה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי לכולם היות והתקנתי רוט, סמסונג אינה מאפשרת לי לעדכן אוטמטית את גרסת המכשיר. כרגע אני תקועה עם 4.1.1 - אפילו לא זכיתי לעבור לגרסה 4.1.2 בה מתאפשר מסך כפול בכל מקרה, היות והבנתי שאם ברצוני לעדכן גרסה עלי לצרוב אחת חדשה, אז למה כבר לא לעדכן למשהו עדיף. השאלה על מה כדאי ללכת. הייתי רוצה משהו שיתן לי את מירב הפיצ'רים אבל בה בעת גם לא לאבד תכונות שסמסונג הוסיפה כמו אותו מסך כפול שאמנם טרם יצא לי להשתמש בו אבל הוא נשמע לי דיי שווה. לכן, חשבתי שכדאי ללכת על רום מבוסס סמסונג. האם יש כזה רק אחד? אם יותר, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ? אם יש משהו אחר ממש מומלץ ולא מבוסס סמסונג אשמח לשמוע גם - רצוי כמובן עם הסבר מה כ"כ טוב בו. תודה לעוזרים ושבוע נעים וקריר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מכשיר מארה"ב. הדרישות הן שיהיה קומפקטי, נוח לשימוש, GPS מצויין, וסוללה טובה. האופציות שלי הם: 1) LG G2 Mini LTE - http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php 2) Motorola Moto X (1st Gen) - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php בהנחה שהפרש המחירים זניח, איזה מהמכשירים הנ"ל עדיף לדעתכם? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בלוגרים נורבגים מציגים לנו את מה שנראה כמו ההתחלה של גרסה חדשה לשירות המסרים המיידיים \"WhatsApp\" (היום בבעלות פייסבוק) - הפעם עבור דפדפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%a3-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9b%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת Galaxy S6 Edge 64GB בארה"ב. זקוק לעזרתכם במציאת חנויות לקניית המכשיר unlocked. לגבי התדרים עליי לחפש מכשיר שתומך ב900/2100 נכון? האם אני יכול פשוט להכנס לכל סניף של T-MOBILE ולרכוש במחיר מלא? המחיר המלא על פי האתר שלהם הוא - $859.83, האם זה המחיר שאני אקבל? האם אצטרך לפרוץ את הטלפון כדי שיעבוד גם בארץ? http://www.t-mobile.com/cell-phones/samsung-galaxy-s-6-edge.html תודה, בן
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-