עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by A.Iniesta,

מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by יניב קופר,

מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by SeeYouInHell,

היי רציתי לבקש ממישהו אימולטור למחשב של אחד המערכות android או זו של הIOS ישנם משחקים מאוד נחמד שיש להם אבל לא למחשב והייתי רוצה לשחק בהם ככה להעביר את הזמן האם יש חיה כזאת? אם יש איזה דברים מיוחדים שצריך לעשות אני לא דואג קשרו אותי למדריך אני אבין ורצוי אם כבר אמולטור אז כזה שאני יכול להוסיף לו APPS אחרת מזה שווה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by jayz0r,

יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר

6. Started by n00kie,

יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אז ככה, בקריסמס דוד שלי מארה"ב יגיע לארץ וחשבתי למה לא לנצל את ההזדמנות בכך שהוא יביא לי אייפון. הרעיון הוא להזמין מחנות בארה"ב לכתובת שלו והוא פשוט יביא לי את זה איתו כשהוא יגיע לכאן, הבעיה היא שאני לא מכיר שום חנות טובה בארה"ב והחנות היחידה שאני מכיר היא best buy ו-circuit ciyt. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה יהיה לא רע

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by The Ball,

יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Liran3331,

במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שבב ה-A11 Bionic של חברת הענק לא מציע רק שם מעניין, אלא גם ביצועים אשר מבהירים כי ההחלטה שלה לעבור לפיתוח עצמי מלא הייתה הגיונית ואף מתבקשת לכתבה

12. לא יהיה לו קל להתחרות עם קודמיו שזמינים באופן נרחב בארץ במחירים תחרותיים ביותר - אך ל-Poco החדש מבית Xiaomi יש כמה יתרונות חשובים שהופכים את הגעתו למעניינת בזכות עצמהלכתבה

13. היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1829.pdf זה עדיין קיים? מישהו יכול להרחיב קצת על הנושא? אם למשל, אני רוכש מכשיר "דור 3" ויש ברשותי usim מספקית הסלולר - האם על מנת לקבל את ההטבה של החזר כספי בתמורה לשימוש זמן אוויר, אני מחוייב גם ב"חבילת גלישה" כזו או אחרת? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by parker8,

עד עכשיו הסתפקתי בנגן די עלוב, מחברה ג'נרית. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, לא חייבים לנצל את הכל (אפילו פחות עדיף) אני חושב שהכסף יספיק למשהו איכותי, אם יש בפחות אני אעדיף. הנפח צריך להיות בין 2 ל-4 ג'יגה, רצוי שיהיה נגן פלאש (ושיהיה קל וקומפקטי). רצוי גם שיהיה אפשר לשמוע על פי תיקיות, ולא רק טאגים. ממשק קל ונוח לניווט יהיה מצוין. אני עוד לא סגור אם אני ארצה וידאו, אז תציעו שני אופציות- אחד עם דגש לוידאו ואחד בלי. זהו, חשובה איכות טובה במוסיקה (יש לי אוזניות Cx300). פיצ'ירים שיכולים להיות נחמדים, אבל לא חובה- 1) משחקים קטנים 2) הרחבת זיכרון תודה לעוזרים מראש נ"ב רצוי לציין אם בקרוב תהיה ירידת מחירים לנגן המומלץ או דגם אחר יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by IDan2013,

שלום! רציתי לדעת אם קיים רום שהוא הכי פשוט שיש, בלי כל הפיצ'רים חסרי תועלת, בלי כל האפליקציות אבל ממש בלי הכל. ממשק פשוט גם למשתמש "מהדור של פעם", מקלדת עם אותיות גדולות, ופשוט הכל יותר גדול וברור. שהרום יהיה בעברית. המטרה שלי היא להפוך לאמא שלי את השימוש בסמארטפון ליותר קל ופשוט. תודה מראש! נ.ב הגירסא היא I9100 הרגיל.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  20. ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by yuval12321,

אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by T-boon,

הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by timont,

מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

אני צריך להעביר שתי PSP לגירסא 1.5 (אתם יכולים לתאר לעצמכם למה...ואם לא....לא חשוב...) איפה אני יכול למצוא DOWNGRADER של 3.9 ל1.5? ו3.8 ל1.5? שמעתי שיש שיטה שלוקחים PSP אחד ואז אפשר להעתיק את הFIRMWARE שלו לPSP אחר...מישהו יודע על זה משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.