גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש נגן טוב... אני עוד 3 ימים בארה"ב... לא חייבים לנצל את כל התקציב, אפשר גם קצת פחות. יש לי אוזניות CX300 שינצלו את הנגן... אני מחפש נפח 4GB מינימום. אופציות שאני מעדיף שיהיה: הרחבת זיכרון, תמיכה בניגון מתיקיות. (לא חובה, אבל אם יש תציינו) אם אפשר להביא לינק מחנות בארה"ב (מציאותית לא באינטרנט), כדי שאני יוכל לקנות שם. זה די דחוף, אשמח לעזרה מהירה. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי יום טוב לכם, היום בחיפושי אחר נגן Mp3, החלטתי שאני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בנגן, אז חיפשתי נגן סביר שישמש אותי. אז ניכנסתי לZap והתחלתי לחפש, מצאתי חברה שנקראת Clubin ומייצרת העתק של הנגן Ipod Touch בשם Clubin iTouch, העתק זול כנראה. אבל המכשיר עולה "רק" 500 שקל והנתונים הטכניים שלו מרשימים אותי יותר מהאייפוד למען האמת [יש לו הרחבת כרטיס זיכרון למשל]. ברור לי שזה העתק, חברה ג'נרית. אבל, האם בכל זאת המכשיר יפעל כמו שצריך? אני לא אחד שחייב איכות שמע, גם ככה השמיעה שלי דפוקה למדי, אני צריך משהו שישמש אותי באופן יום יומי, האם זה המצב? תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,התחדשתי לא מזמן במכשיר חדש, 6120C. אני מאוד מרוצה מהפלאפון,במיוחד מאפשרות להתקין בו כל מיני שטויות (סימביאן). המכשיר נקנה בארצות הברית,לכן לא תומך בעברית,וגם על המקשים אין אותיות בעברית אבל אם זה אני עוד מסתדר. אתמול הלכתי לחנות פלאפונים בסוקולוב(חולון)ואמרו לי שם שהתקנת שפה עולה בסביבות 100ש"ח והוסיף בגלל שהמכשיר חדש יחסית יהיה יותר קשה למצוא שפה עברית ולכן יש מצב שהמחיר יקפוץ ל150 ש''ח. אמרתי שאני אבדוק את זה בבית ואני אחזור מחר,הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי אפשרות לצרוב שפה עברית מהמחשב בלי לשלם אפילו שקל. האם כדי לצרוב את זה לבד? זה מסוכן? אם כן במה זה יכול לפגוע? ואיך צורבים את שפת ארצינו היפה למכשיר? המכשיר בגרסת : 03.83 תודה רבה לכל מי שמגיב ועוזר לי
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא ממש מבין גדול בפלאפונים אבל בדיוק יצא לי לשחק פה קצת עם אחד כזה שניפרץ והכל ....כלומר בכל מקום שיש Wi Fi הוא יכול להתחבר לאינטרנט... שאלות : 1 . תאילנד - כמה יעלה לי המכשיר ? בעברית ? ואיפה הכי זול ואמין לקנות 2 . יש Gps ?? כמו בנוקיה 90 החדש בילט אין ? ...ואם כן האם ניתן לשים מפות ישראל ...? 3 . מזו בעצם הפריצה הזו של Iphone ...זה אומר אינטרנט חינם בשירותי סלקום לדוגמא ? והכי חשוב !!!... לכמה זמן מספיקה הבטריה ? תודה לכם .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם אני קונה פלאפון שלא מאורנג' אז אני לא יוכל לגלוש באינטרנט שלו ולא יהיה לי שיחות וידאו בקיצור הוא לא יהיה דור 3... האם זה נכון? למרות שיש לי כרטיס סים דור 3
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דבר כזה? משום מה לא קיבלתי באריזה טכנית אני יכול להתסדר גם בלעדיו שזה הכי כיף אבל תמיד יש כל מיני טיריקם קטנים שבלי מדריך בחיים אי אפשר לעלות עליהם
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עכשיו כשיצאה לו עיברית רצינית סופסוף, הוא הפך למועמד רציני לקניה. אבל לפני יש לי כמה שאלות: 1) יש אפשרות לראות קבצים לפי סידור התקיות במכשיר עצמו (כמו בנגנים הישנים של אייריבר) או שרק לפי טאגים כמו באייפודים? 2) יש מערכת דרוג? אם כן, יש תמיכה בפלייליסט חכמות (שלמשל אני יכול להכין רשימה שתשמיעה רק את השירים שמדורגים מארבעה כוכבים ומעלה)? 3) הוא מגיע עם מטען או שהוא נטען רק מהיואסבי? תודה=]
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לנגן מפי 3 בתקציב הנ"ל בשביל לעשות ספורט וסתם שימוש יומיומי לפחות 1gb זיכרון ואיכות שמיעה טובה + (כמובן בהתאם לתקציב) תודה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-