עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם , אני מחפש רמקול כפי שציינתי. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundShooter-Wireless-Bluetooth-Portable/dp/B0093IZZ7I/ref=sr_1_5?s=mp3&ie=UTF8&qid=1378855070&sr=1-5&keywords=Philips+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by hzhz24,

העסקה דרך הצבא,משתלמת?

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by ArkadyK,

אהלן, אני בקרוב נוסע לארה"ב וחשבתי לקנות לעצמי טאבלט חדש, חובה שיריץ אנדרואיד, תקציב עד 300$, אפשרי חריגה אם זה יתאים מאוד לצרכים. השימושים העיקריים שלי יהיו: קריאת ספרים, אינטרט, משחקים מדי פעם. שימוש נוסף שמאוד הייתי רוצה להשתמש בו, הוא שיהיה לו עט רגיש יחסית שאני אוכל להשתמש בו מדי פעם לשירטוטים וכתיבה של שיעורי בית (אני סטודנט להנדסה, וזה היה יכול להיות נחמד אם זה היה עובד כמו שצריך). אם יש איזשהו טאבלט, בתקציב טיפה גבוהה יותר שיש לו את האופציה האחרונה שביקשתי, אז אני אשמח שתמליצו לי עליו גם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by CyberBot,

אני מחפש מין HTPC לחדר שלי הכיוון שחשבתי זה לקנות את זה http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-bluetooth-eu-plug-234465?utm_source=dx&utm_medium=homeleft4&utm_campaign=sku234465 השימושים זה אינטרנט וסרטים זה יתאים? כדאי לשדרג אותו לUBUNTU?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dreamlogic,

אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ToMuSH,

בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by asaf556,

​ תקציב : 2000 חריגה: בלי חריגה מקור רכישה: ירכש בגרמניה תאריך הרכישה המשוער: שבוע הבא מפעילה סלולרית: גולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר: מסך גדול ברזולוציה גבוהה מעבד חזק מצלמה טובה רצוי מ htc או lg הערות נוספות: המכשיר שיש לי עכשיו הוא נקסוס 4 ודי נמאס לי ממנו לכן אני מוכר אותו. חשבתי על האופטימוס g פרו הבעיה שהוא די יקר חשבתי אולי תמליצו לי על משהו דומה יותר זול

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zohar678,

למחוק

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  10. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט שישמש אותי ללימודים. השימושים העיקריים יהיו קריאת מסמכים ארוכים וצפייה בשיעורים בנסיעות. יש למישהו המלצה? בעיקרון חשוב לי שיהיה חזק מספיק, קל שאני אוכל להסתובב איתו בלי להרגיש אותו יותר מדי ושאני אוכל להחזיק אותו מבלי להתעייף מהר, גם מבחר אביזרים יהיה יתרון בולט. אני מחפש משהו כמו הvoyo a15, הוא בתקציב שלי (250$ בpandawill, האם הם אמינים, יש מקום זול יותר?). אני פשוט לא מכיר את החברה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לחוות את דעתו ואולי להמליץ על טאבלטים דומים. הוא גם נשמע לי כבד מדי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים, בעוד חודש לאשתי יש יומולדת. אז בהזדמנות הזו אני רוצה להוציא אותה מן החושך אל האור ולקנות לה סמארטפון. כבר שנה שהיא עם טיפשפון וזה מתחיל להיות בעייתי. אפילו היא מודה שזה כמו להיות מנודה חברתית כשלא מחוברים לוואטסאפ. אני עצמי משתמש ב SGS2. סה"כ מרוצה מיכולות המכשיר למעט איכות השמע בשיחה. (עריכה: 70dB voise לפי המפרט). כמו-כן, בעת הקניה נצטרך לדאוג לספק למכשיר גם מספר חדש - אולי זה יכול להוזיל עלויות? צרכים: שיחות - שיהיה איכות דיבורית ואזניה טובים, WAZE, WATSUP, מוסיקה עם אזניות, צילום וידאו וסטילס מידי פעם. מצלמה: סבירה, ברמה של GS2 לפחות. נפח: 16 ג"ב. כרטיס הרחבה - לא חובה. מערכת הפעלה - ANDROID בלבד! תקציב: 1600 ש"ח. כמו שאמרתי, אולי ניתן להשיג חבילה משתלמת…

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות טאבלט באזור 1000-1300 ש"ח בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים לילדים. ולכן פחות חשוב לי מעבד חזק ואני מחפש יותר מסך איכותי, מכיוון שיש לי 600 ש"ח זיכוי בבאג עדיף מאוד שזה יהיה משם ולא מאתרים סיניים למינהם. ראיתי באתר את הטבלט הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14043 שעל פניו נראה איכותי ביותר עם מסך רטינה ואפילו נראה לי ש archos זו חברה אמיתית ולא מותג מדבקה ( אני לא בטוח בעיניין) , בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות אם מישהו מכיר את הטבלט או את הפירמה הזו או המלצות לטבלט אחר באיזור המחיר הזה - עדיף בבאג.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

15. לאחרונה חיפשתי פתרון להפוך את הטלוויזיה לSMART TV . אחרי כמה חיפושים גיליתי שיש מחשבים קטנים , שבתוכם יש מעבד QUAD 1.6 , יחד עם 2GB זיכרון ראם , כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-Android-4-2-Miracast-Wifi-Wireless-Display-Receiver-TV-Dongle-Mini-PC-/130962240816 מה דעתכם עליו ? לדעתי מדובר בפתרון ממש זול וגם מצוין כי בעצם מדובר במחשב קטן המחובר לטלוויזיה בעלות קטנה מאוד. יש לו גם מספר חיבורים ואפשר לחבר אליו כרטיס זיכרון נייד, מקלדת /עכבר אלחוטי עם מתאם או דרך BLUETOOTH. השאלה היא האם אפשר לחבר לו גם כונן קשיח נייד , כאלה שמתחברים דרך USB רגיל , והוא יצליח לסחוב אותו , ועוד להריץ סרטים ב1080. כי כתוב שם במפורש שלצורך הפעלה תקינה צריך מטען USB עם מינימו…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by HairyAss,

http://www.android.com/kitkat/

17. שלום לחברי הפורום, הקדמה: אני ככל הנראה אקנה HTC ONE בארה"ב בשבוע הבא. אני מתכוון להישאר עם הפלאפון הזה ל 3-4 שנים הקרובות, מכיוון שאני לא אחד שיש לו זמן / כסף להחליף פלאפון כל שנה. חשוב לי שיהיה לי סמארטפון טוב לגלישה, בלי תקיעות/Lags ושכן יהיה אפשר לבצע התאמות עליו (התקנת ROM, לדוגמה). לא אכפת לי ממצלמה ומפיצ'רים איזוטריים של S4 כמו מחוות מגע (שנאתי את זה שב S4 המערכת הפעלה הבסיסית איטית בגלל כל מיני פיצ'רים שהם Built-in). 1. אני לא כזה מבין בעולם הסמארטפונים. עד היום היה לי נוקיה N86 שתכלס הסתדרתי די סבבה עד שנמאס לי. אבל כן עשיתי מחקר די רציני בשבועות האחרונים בכל הנושא הזה ויש לי ידע טכני בלי קשר. 2. אני חושב שרוב השאלות שאני אציג פה זה שאלות שיענ…

18. Started by maimon_y,

יש לי גלאקסי S1 היום ניסתי להכנס למצב download mode בעזרת odin לפי המדריך הזה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7307656 אחרי שלחצתי start התקנה התחילה ואחרי שניה קו ההתקנה נעצר והיה רשום fail למעלה מאז המכשיר תקוע עם סימון של פאלפון ומחשב ובינהם סימן קריא צהוב.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by (G),

מאז הפיקסון 12 של סמסונג חיכיתי ליורש הבא שלהם. כבר שבוע אני מתהלך עם המכשיר הזה וכמו שהוא "בולקי" הוא גם מרשים מכל בחינה. ביקורות והשוואות על המכשיר יש מספיק ברשת לכן לא אפרט בעניין, אאסוף מספיק תמונות כדי לשתף אתכם באיכות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kukishin,

בשביל אישתי, שימושים ביסיסיים מייל, אינטרנט, וייז ומצלמה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם ושנה טובה! אני נמצא בשלבי אפיון התחלתיים של אפליקצית אייפון ואייפד. באופן כללי, האפליקציה תהיה מקום מפגש/ זירה , בה יפגשו משתמשי קצה בנותן יעוץ ,בעל מקצוע היודע לתת יעוץ (צד שלישי) (המפתח הוא צב ב ומקבל השירות הוא צד א) משתמשי הקצה מורידים את האפליקציה בחינם ובמידה והפעילו אותה ובחרו נותן שירות ליעוץ און ליין הם מאשרים חיוב דרך האפסטור. הייחוד האפליקציה שלי הוא שיש נותן שירות אותו אני מעוניין לרתום תמורת תשלום פר יעוץ. שאלתי היא : עם העברת סכום החיוב ממשתמש קצה, 30 % הולך לאפל ו70 למפתח. במקרה שלנו, חלק מהסכום המתקבל מאפל (70 %)צריך לעבור לצד ג הנרתם/ מגוייס לתת יעוץ. מה המודל הנכון לבצע העברה לצד ג? חשוב לנו שהתשלום לצד ג נותן השירות בפועל , יהיה ישירות מאפ…

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  22. שלום, אני לקוח רמי לוי ורוצה לקנות רק ממנו מכשיר סמרטפון כרגע יש לי מכשיר די חלש עם 256MB RAM ו 528MHZ מעבד. עם מצלמה פשוטה ומערכת אנדרואיד 2.2 IDEOS GOOGLE המכשיר לפעמים נתקע בוויז ובWHATSAPP אני רוצה לשדרג ולתת אותו לאחיינת שלי. (בכללי הוא עובד בסדר) מה עדיף גלקסי מיני 2 (עולה 649 ש"ח) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/90 או Samsung Galaxy Young S6310 ׁ(עולה 690) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/111 אני צריך את המכשיר בעיקר בשביל GPS ככה שאם לאחד מהם יש בעייה בתדרים/קליטה תיידעו אותי בבקשה! תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Demagh,

האם האפשרות היחידה תהיה להזמין עם כובת מארה"ב עם אחת מחברות השילוח? מישהו מכיר חנות \ אתר שמוכרים בישראל? תודות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by HairyAss,

אני רואה מלא המלצות על הTHL W100 והוא נראה נחמד מאוד. יש פה מישהו שקנה אותו והוא משתמש בו? אשמח להמלצות/סייגים. בנוסף, יש גרסאות שונות של המכשיר? מה לשים לב לפני הקניה? ואיפה הכי מומלץ לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  25. מחפש סמארטפון כמתנה לילדה בת 13, שאוהבת לשמוע מוסיקה, לשחק במשחקים ולגלוש, מה מהמכשירים המומלצים בשבילה? ושלא תהיי מגבלה של התקנת אפליקציות על גבי זכרון חיצוני. בעקרון חשבתי על s3 mini, בגלל גודלו הנוח שיתאים לה, השאלה אם יש בטלפון הנ"ל מגבלה מסויימת שלא ידוע לי אליה, כי איני רוצה שתתאכזב אם תוכנה או משחק מסויים לא יעלה לה,

• 32 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים