גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מיו 168 הוא מאוד איטי ולא מעודכן\יש אפשרות לעדכן לגירסה חדשה ולא אצל היצרן כי זה יקר בערך 500 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אפשרות (ע"י תוכנה צד שלישי או משהו כזה) להעפיל קבצי EXE של מחשב על פלאפונים? (או לפחות על סוג מסויים?).
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=gb&lc=en קיבלתי את הדגם האמור למעלה לפני מספר ימים מכיוון שאין לי כלל ידע בתחום הפלאפונים אשמח למידע הבהרה - אין לי חבילת גלישה או משהו דומה כך שגישה לאינטרנט מהפלאפון לא מומלצת כמה שאלות: יש מקום שאני יכול להוריד אפלקציות לפלאפון? (ולא כאלו שצריכות גישה לאינטרנט כדי לפעול) בנתיים רוב מה שניסתי הקפיץ הודעה שהוא צריך גישה לאינטרנט בגלל שהוא מכיל תוכן פרסומי הבנתי שהפלאפון מריץ גאווה- אם אני רוצה לכתוב לו אפלקציה זה אמור להיות מסובך?, ואם לא מה סיבבת העבודה המומלצת? (אל דאגה יש לי ידע בתכנות) האם יש דרך "להזרים" אינטרנט מהמחשב לפלאון (יש לו BT) - ההפך אני יודע שיש למשל באמצעות sony ericsson pc compa…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
מישהו מהמשפחה שלי טס שבוע הבא לסינגפור, ושאל אותי אם אני רוצה משהו. אני כבר הרבה זמן חשבתי על לקנות PMP. קראתי את כל התגובות לגבי הנגנים של creative zen vision w, cowon a2, archos av500,archos 604 השאלה שלי האם בחו"ל(בדגש על סינגפור) שווה אולי לקנות דגמים יותר טובים/מתקדמים? והאם זה בכלל משתלם לקנות את זה בחו"ל בגלל בעיות אחריות, הפרשי מחירים לא כל כך משמעותיים וכו'? המון תודה, ניב..
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש משהו קומפקטי, לא עבה וכבד. מסך שיהיה בגודל בין 1.5 ל-3 ככה.... שלא יעשה את הנגן "גדול מדי" ולא יהיה אפשר להכניס אותו לכיס. השימוש הגדול הוא מוסיקה, ואולי מידי פעם סרטים. (לצורך זה יש לי PSP). הנפח לא הכי משנה, אבל מינימום 4-5 ג'יגה. איכות שמע טובה. זה הדרישות שלי בעיקרון, הדגש הוא על נגן קומפקטי ונחמד. תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע מתי הנגן הזה: http://www.akihabaranews.com/en/en/news-12828-D2%2C+the+Cowon+mini+PMP.html יוצא לשוק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן שהמתחרה האמריקאית קוואלקום בוחרת לדחוף קדימה דווקא ערכות שבבים חלשות - מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה בהגדלת ההיצע המחוזק שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לאחר שסמסונג טרחה והציגה לעולם סנסור שני עם רזולוציית 200 מגה-פיקסל אימתנית - נראה כי גם המתחרה הגדולה שלה בתחום עומדת להתחיל ולאמץ את טרנד אינפלציית הפיסקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk. שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA" השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
W660I VS K610I מי יותר טוב מבין שניהם? מבחינת הכל...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gadgets/news/137275 ברשותי מכשיר אנדרואיד בן שנה וכבר לא מקבל עדכונים. מתי יצא ICS? לא יודעים. אולי עוד חצי שנה. אם אני רוצה עדכון בפרק זמן סביר אומרים לי לך לחנות סלולר הקרובה ותקנה מכשיר חדש ב-3,000 שקל שמגיע עם ICS מהקופסא. בינתיים בעולם של אפל אייפון 3GS עדיין מקבל עדכונים.
-
- 90 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
תמונות מודלפות חדשות מציגות לנו כביכול את מכשיר ה-One החדש של HTC, בשם קוד \"M9\", שצפוי להיחשף רשמית בכנס ה-MWC השנתי שבברצלונה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קודם כל אני אתנצל אם ההודעה לא הכי ברורה, אני לא מתעסק בפיתוח/תכנות, אז קצת קשה לי לנסח את עצמי, מקווה שאעשה זאת ברור השאלה שלי היא כזו: אם מפתחים אפליקציה, שמשתמשת בשירות של אפליקציה חיצונית, כמו youtube, או שילוב של המנוע חיפוש של גוגל, אז האם בעצם ניתן לקחת את אותו שירות, כמו למשל המנוע חיפוש של גוגל, וממש "לשתול" אותו בתוך האפליקציה? האפליקציה yokee הישראלית (אפליקציית קריוקי), משתמשת בyoutube בשביל המאגר שירים שלה - זה בערך אותה פעולה שאני רוצה לעשות - האם צריך אישור מצד גוגל? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי תפריטים שבאים עם הערכת נושא שהורדתי, אין לי שמץ איך איך אני מתקין את זה בפלאפון. הודה מאד אם יעזרו לי בזה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אני יעשה את זה פשוט,יש באפשרותי לקחת כול פלאפון מאורנג' בהחזר מלא. איזה כדאי לקחת? חשוב לי שיהיה לו נגן מדיה נוח,מצלמה איכותית(לא חייב משהו מטורף כמו SE SATIO),שלא היו תקיעות ובאגים במכשיר. יש ברשותי עכשיו NOKIA 5800 אז אני צריך משהו טוב ממנו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-