עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by B0necrack3R,

שלום חברה, קניתי השבוע D2 4GB שהגיע עם גרסת קושחה 2.57 הורדתי ערכות נושא מאודיופיל שמתאימות לגרסה זו אך כשהתקנתי אותן על המכשיר, אני רואה רק אייקון אחד (של ה music) וזהו.. כמו כן גם כל הכפתורים מוסתרים (לא מראה אייקונים בכלל).. ניסיתי כבר 3 ערכות נושא וכל פעם אותו סיפור.. מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש, סשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, איפה מוכרים מתאם מכניסה של סוני אריקסון לאוזניות רגילות? הפלאפון שלי הוא K610 אם זה חשוב. אני צריך חנות בבאר שבע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.

6. Started by psychuil,

ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by יניב קופר,

מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

יש לי את A3 הנחמד והייתי רוצה להחליף אותו השאלה היא לאיזה יותר כדאי לי ל o2 או ל s9 ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by Zambar,

ובכן, לאחי הקטן נעלם הפלאפון. הפלאפון הוא מחברת פלאפון, משהו של סמסונג, והוא עובד עם טוקמן (ז"א, אין לו סלוט להכניס כרטיס SIM). השאלות שלי הן כלדלקמן: 1)האם יש דרך לאתר אותו (לא את אחי, את הפלאפון). 2)האם אפשר לחסום את השיחות ממנו בינתיים? 3)האם הבן [הכנס מילה נורא גסה כאן] שהעלים אותו יכול, נניח, לשנות לו את המספר/להפוך אותו לפלאפון שפועל על SIM, או לפרוץ אותו איכשהו? בתודות מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 16:04:07 שכחו מזה. ה"גנב", שמסתבר שהוא ילד בן 12 שמצא את הפלאפון זרוק איפשהו, יחזיר לי אותו עוד 20 דקות.תודה על ההיענות המרשימה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לפני כחצי שנה קניתי איפוד טאץ. (בלי רמקול- נראה לי דור ראשון) נכנסתי לאיטונס סטור והורדתי משחקים כל המשחקים היו בתיקיה שנקראת APPLICATIONS או משהו כזה. ניסיתי לסנכרן את כל המשחקים כדי שיהיו באייפוד אבל לא היה שום תיקיה עם שם כזה. מישהו יכול לעזור לי? גרסה 1.1.4

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by D-M-X,

ניסיתי להקין את התוכנה מחדש ולשחזר הגדות יצרן וכל זה לא עזר... עוד הצעות?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by masmddr,

שלום מישהו מכיר אתר/ים לערכות נושא לנוקיה S40 ? (בגוגל מצאתי רק "דרק" ) וגם תוכנות java אני בעיקר מחפש תוכנה לMSN messenger או ICQ. ניסיתי JIMM ללא תוצאות. המכשיר המדובר הוא נוקיה 6288. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכם שמע או יודע משהו האם אפל מתכננת להוציא עוד פלאפון? אם כן, אשמח לפרטים... תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by KFL,

מישו יודע האם אפשר לשנות את הרזולוציה כשאני מצלם? ואם כן, איך אפשר?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by bennyye1,

Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liav12,

היי, שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת , מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל? לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי. אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל. חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה. מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

קיימת חיה כזו? הוא חייב להיות כמובן גם עם WIN MOBILE 6 (הבנתי שזו מערכת ההפעלה החדשה ביותר, למרות שהיא ישנה). אני צריך את זה עד סוף השבוע (מתנה). תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  21. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  22. אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by NaorPeri,

אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71 שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Danman,

היי, עקב גסיסתו של הCowon X5 שלי אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאונד שלא תרד מהרמה שהתרגלתי אליה עד עכשיו. בנוסף גם אשתמש בו לסרטים/סדרות בנסיעות אז איכות הוידאו (והמסך) ותאימות הפורמטים חשובה גם כן. לא כך כך חשוב לי שטיקים כמו משחקים, אפליקציות וכו' (ע"ע ipod touch), למרות שWIFI יכול להיות נחמד. בתכלס אני צריך נגן מולטימדיה איכותי, עם נפח גדול יחסית (יש לי כיום 15 ג'יגה של מוזיקה בלי סרטים..) אפשר להעלות תקציב אם נדרש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by oDot,

היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]

• 5 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים