גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי. והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית.. בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer.. ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה שדוד יביא לי oneplus 3 מארה"ב וחבר אמר לי שהוא לא מתאים לתדרים בארץ. האם זה נכון? אני בהוט מובייל אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לקנות להורים מסגרת דיגיטלית לתמונות ואח"כ חשבתי שבעצם יהיה הרבה יותר נחמד להביא להם טאבלט שגם יוכל לשמש להצגת תמונות אבל עם עוד כמה יכולות נחמדות בתוספת מחיר לא רבה. אני לא ממש מכיר את תחום הטאבלטים אבל מכיוון שמדובר למכשיר שישמש אנשים מבוגרים ולא טכנופריקים אין ממש דרישות רבות. מה שהכי חשוב: - מסך כמה שיותר גדול (עדיף 10") ברזולוציה טובה. - ממשק ידידותי ונח בעברית (כולל מקלדת וירטואלית בעברית). - WIFI ויכולת גלישה - אפשרות להעמיד את המסך באופן קבוע לתצוגה של תמונות (כמו מסגרת דיגיטלית). - מחיר עד 1,000 ש"ח (אין לי בעיה לקנות ב- EBAY או אפילו מחודש). ראיתי כמה דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/10-ePad-Android-2-1-Hdmi-WiFi-GPS-MID-Tablet-PC-Came…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני אמור לקבל את האייפד החדש בימים הקרובים וכחלק מזה אני רוצה לבחור חבילת גלישה מתאימה עבורי. עברתי בין החברות כדי להבין מה המחירים והתנאים, אבל דבר אחד עדיין קשה לי להבין... ניתוק זיקה - אני לא קונה את הטאבלט דרך חברת הסלולאר מה זה אומר מבחינתי? לדוגמה חבילות בחברת סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/readers/apple/ipad/pages/default.aspx אם נסתכל על חבילת הגלישה של ה-3G. האם אני אצטרך לשלם 129 ש"ח לחודש או שאני אמור לשלם פחות בגלל הסעיף שלהם של "החזר חודשי כנגד חבילת גלישה". מישהו יכול לעזור לי להבין? תודה מראש. דוד
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה בחניות בהונג קונג שאין שם S3. יש HTC One X באזור ה-2500 שקל או S2 באזור ה-2000 שקל... מתי צפוי להיות זמין ה-S3? ויש משהו שאני צריך לבדוק ברכישה? כלומר יש לו דגמים/סוגי רשתות/2100-850-900 ושטויות כאלו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני שוקל למעשה לעבור לאייפון 6 מהסיבה שמאוד התחברתי לעיצוב של האייפון, וגם מערכת ההפעלה שלו מעוצבת בצורה יפה וזה די הרשים אותי. עכשיו, העניין הוא שאני כן מרוצה מהמכשיר שלי ורגיל לאנדרואיד ומחליף גם הרבה רומים והכל אז זה קצת בעיה.... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כל יום אנחנו נתקלים בסמארטפונים העשויים מהחומרים הטובים ביותר שניתן להשיג בשוק, אך מכשיר ה-Coolpad X7 עושה זאת ועוד בתג מחיר מפתה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%91/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי מכשיר N97 שהיה בעברית עד אתמול.... עדכנתי גירסא דרך התוכנה של נוקיה במחשב ועכשיו אין לי עברית במקלדת..... (ולא בתפריטים) אני יכול לראות עברית אבל לא לכתוב (דבר שמקשהעלי בשימוש - כתיבת SMS חיפוש ועוד....) בחנות פרטית הציעו לי מחיר שלא משתלם לי... השאלה איך אני יכול להוסיף עברית למקלדת (יש לי את התווים בעברית-רק את הכתיבה בעברית)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להצביע על ההבדלים בין המכשירים, מה נחשב ליותר טוב, האם ההבדלים משמעותיים. אח שלי כרגע נמצא בארה"ב והוא מצא את הויברנט, ולא את הi9000, האם עדיף להמשיך לחפש את הi9000, או שהויברנט באותה רמה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הפלאפון שלי אני מחפש פלאפון עד 1500 שקל פלאפון אמין בעל אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס מצלמה סבירה מסך גדול יחסית אפשרות לשמיעת מוזיקה באוזניות כמובן שיתמוך ברשת סלקום אין העדפה לחברה מסויימת יש למישהו הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שמתחילים לשווק את המכשיר בקרוב בארץ ורציתי להמליץ עליו. למי ששם לב (או לא) אני כבר 3 חודשים בחו"ל קודם בניו זילנד ועכשיו בתאילנד. את הטיסת קישור לנ"ז עשיתי ביום אחד בהונג קונג והדבר הראשון שעשיתי בערך כשיצאתי מהשדה תעופה היה לקנות את המכשיר (זה היה ב11.1.10 ב,ערך שבוע אחרי שהוא הגיע לשם) ואני ממש מבסוט. עם הזמן עשו לו ROOT ויש לי גם תמיכה מלאה בעברית. למי שחושש מאנדרואיד - לא מצאתי אפליקציה (ששווה משהו, לא פלס - שגם קיים) שקיימת באייפון ולא קיימת כאן המקלדת המאונכת והסליידית ממש נוחה ואפקטיבית, אין באגים: לא תוכנתיים ולא מכניים, וזה ממש ממש כיף לטייל בעולם ולגנוב קצת WIFI מכל מיני מקומות שזה מתאפשר לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו, אבל אם אתם לא רק FANB…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-