גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם העובדה שהוא חסין למים לא מכריעה את השאלה, כי נראה שהנתונים הטכניים די דומים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחד מחיר של הG2 מפלצתי ומאידך הסוללה ממש טובה והנקסוס מחיר טוב אבל סוללה פחות טובה משמעותית. מה אומרים החברים? ובכלל 2300 מיליאמפר יספיק לנקסוס 5?
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
-
מה המחיר שלו? והאם אפשר לקנות לישראל? אני יודע שעוד מעט משוקים בארץ את ascend p6 במחיר של סביבות 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?
-
כרגע יש לי גלקסי S1 והוא כבר מתחיל לקרטע,חשבתי להחליף מכשיר אבל לא ממש בוער לי. האם כדאי לרכוש גלקסי 4S ב2138 ש"ח ? מדובר על מכשיר חדש מהקופסא. מה אתם אומרים על אפשרויות נוספות כמו: נוקיה לומיה 920 סוני Z8 בלאקברי Z10 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט האם להזמין את המוטו X מאיביי: http://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-X-XT1058-16GB-Black-Unlocked-Free-Shipping-/200969435985?pt=Cell_Phones&hash=item2ecab63b51 האם הוא יתאים לרשת בארץ? הוא סים פרי ללא חברה אמריקאית האם יש למישהו את המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי את הנייד ותוך שעה הצלחתי להרוס אותו כנראה שמסך די עדין ובגלל שהתישבתי עליו הוא נהרס. כרגע המסך מרצד ומציג גוונים של סגול כאלה שרואים כשוחצים חזק על ניידים או טבלטים (לפחות סינים). לא נראה לי שהחלפת digitizer תעזור נראה שזה אומר שכל המסך הלך, הTOUCH דווקא עובד בסדר. יש מה לעשות? זה באמת נראה לכם כמו בעיה שמצריכה החלפת מסך ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנחנו עדים בימים אלו לסוג של "מהפך" בעולם הטאבלטים בו יש תחרות בשוק הנמוך והזול. על הטאבלט ההודי שפרץ את "המלחמה" רובנו מכירים, ומטרת הת'ראד הנ"ל היא לדון על טבלטים מעניינין/חדשים בשוק הזול הזה של עולם הטבלטים. רצוי לציין שמי שרכש טאבלט מדגם זה או אחר מוזמן לשתף בסקירה קצרה או חוות דעת עליו ולומר מאיפה רכש. בכדי שהשרשור יהיה פורה, רצוי לא לקשר לפה טבלטים חלשים וישנים בשוק עם מערכות אנדרואיד "זקנות" ונטוליי שם (ג'אנרים). אם יש מכירות SALE או אתרים יותר זולים עם משלוח ארצה שלא צוינו כאן ויותר משתלמים אתם גם כן מוזמנים לשתף. אתחיל עם כמה טבלטים מעניינים שרצים כעת בשוק: הטבלט ICS אחד הראשונים, AINOL- http://www.pandawill.com/ainol-novo7-paladin-first-android-40-table…
-
- 805 תגובות
- 171k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך להדפיס באופן שוטף מסמכים מהמייל בגלאקסי.. יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם כל מדפסת מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני בחודש קיבלתי galaxy s3 חדש (כרגע על 4.1.2), עברתי מאייפון 4. אני בחור ששומע הרבה מוזיקה, יש לי אוזניות איכותיות Audio Technika שעלו לי הרבה כסף, וממש מפריעה לי האיכות שמע בטלפון! על הפעמים הראשונות ששמעתי הרגשתי שמשהו שונה - משהו שנשמע לי אישית כאילו כל התדרים הגבוהים מתערבבים ויוצרים צליל שלא כל כל נעים לאוזן. בנוסף גם ההפרדה בין הצלילים פחות טובה. משחק עם האקולייזר לא תיקן את זה. יחסית לאייפון 4 (ויחסית גם למחשב שלי), אני מרגיש הבדל שממש מפריע לי. השאלה שלי, האם עוד מישהו כאן מזדהה ומבין על מה אני מדבר, ואם יש לכם רעיונות איך לגרום לאיכות סאונד להשתפר (לא אכפת לי אפילו להתקין רום חדש). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום iphone 4 שהיה מצויין במשך 3 שנים עד שיצאה הגרסה החדשה של ios פה נגמר הסיפור עם האייפון 4 ורציתי לקנות פלאפון חדש! ממה שראיתי באינטרנט מאוד ממליצים על הLG G2 וטוענים שהוא עדיף על s3 חשוב לי לדעת שזה נכון וחשוב לציין שא י לא מבין באנדרואיד ומאוד הסתדרתי עם IOS הוא פשוט וידידותי אבל ההפרש בין האייפון 5s לשאר המכשירים הוא 1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.phonedog.com/2013/10/05/new-lg-nexus-smartphone-images-and-specs-allegedly-revealed-in-leaked-service-manual לא מדהים לדעתי
-
- 33 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה קצרה - האם משתלם לקנות היום Samsung Galaxy S3? אם כן - מאיפה הכי מומלץ לקנות אותו? אם לא - מה עדיף באותו טווח מחיר עם אותן תכונות (מרובע ליבות, 8GB זיכרון אחסון לפחות, מבוסס אנדרואיד, אפשרות לשימוש בכרטיס להרחבת הזיכרון, סוללה שניתן להחליף, גודל מסך דומה עם רזולוציה של 1280X768 לפחות וכד')? תודה על התגובות.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-