עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

2. תהייה לגבי מכשירים (סיניים) שהרום איתו הם מגיעים לא כולל עברית (ונניח ש morelocale לא פותר את זה). האם התקנה של נובה או אייפקס מאפשרת עברית (בעת השימוש בלאנצר הזה)? כלומר, איפה בעצם נמצאת השכבה של השפה באנדרואיד? תודה

3. היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני מתללבט בין ה S3 ל N4 (המחיר בארץ זהה) השיקול העיקרי שלי לטובת ה N4 היה שיש לו 2GB RAM לעומת ה S3. ראיתי שיש גירסה של S3 שנקראת i9305 שיש לה 2GB. רציתי לדעת אם מבחינת עדכוני רום וכאלה דברים יש הבדל בין הגירסאות של ה S3 ואם יש איזושהי סיבה לא ללכת על הדגם הזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835833 תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. החומרה הבסיסית לא תפיל אף אחד מהכיסא, אך סוללה בקיבולת נאה ומחיר נמוך במיוחד הופכים את ה-Leagoo Lead 7 למכשיר שעשוי לעניין אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-סביר-עם-סוללה-גדולה-ב-325-שקלים-י/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ob,

שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…

10. אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה

19. Started by ToMeRv32,

אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by landes98,

שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Mashan,

מחפש המלצות מאנשים שקנו אוזניות לנקסוס 4 שלהם מוכן להשקיע עד 400 שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mayali,

נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by xtract1,

האמת שלא ראיתי אותו בזאפ ככה שאין לי מושג כמה תכלס הוא עולה בשוק. אבל מדובר פה על מחיר של כ-970 ש"ח ואחריות של היבואן הרשמי. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קצת רקע, אני מתכנת asp.net במקור מעולם הwindows מה שאומר שאתרים שלי אני מאחסן מידע בשרת iis וגם על אותו hosting אני מאחסן sql server שמטפל לי בכל הנושא של הדטה בייס, אז השאלה שלי היא כזאת אני התחלתי קצת לתכנת על אנדרואיד ואני עושה חלון לוגין, ודף הרשמה.. השאלה שלי היא כזאת את המידע שאני רוצה לשמור בטבלה של אותו יוזר אני רגיל בעבר לשמור את זה בsql server ובזמן הלוגין אני מחפש בטבלה את האימל והסיסמה ... ואם כן אם יש ולידציה אני מעביר לחלון הבא.. השאלה שלי היא האם באנדרואיד זה אותו דבר? איפה אני מאחסן מידע ? ואני יודע שאני יכול לשמור על המכשיר עצמו אבל אני לא רוצה לעשות את זה .. אני רוצה לעשות אפליקציה שבעצם מכשיר שלי יוכל לקבל מידע ממכשירים אחרים לדוגמא chat ... הבנתי שאני …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.