עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Jaap,

אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Cilay,

דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Holy,

חובה GPS ו- WIFI אסור שתהיה בו מצלמה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מתכוון לשיחות יוצאות ונכנסות, אפשרות להקליט את השיחה ללא הגבלת זמן וגם באמצע שלה. איך אני אוכל לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by card,

שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! אני רוצה לרכוש לאחי היקר מכשיר מתנה ליומולדת 13, בתקציב של אלפייה בערך. הזמנתי לאמא את ה lenovo a820 והוא אחלה. אני רוצה להזמין משהו אחר, יותר סקסי, אבל שיהיה גם פופולרי עם תמיכה ורומים נורמליים. אני יודע שיש שוק למכשירים הסינים האלה והם איכותיים וזולים, אז בכיף אמשיך בקו הזה, כי מחיפושים באינטרנט זה הדבר הכי משתלם. רק חשוב שיהיה לו רום שמעיף את כל האפליקציות הסיניות ולשים עליו עברית כמה שאפשר. דבר אחרון, הזמנתי מ- geekbuying והגיע ללא בעיות, גם המחירים שם הרבה יותר זולים מאיביי, אז משם יהיה אחלה. תודה חברים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by KF,

רכשתי אתמול שתי מכשירי LG G2 D802.. בזמן שאני מחבר את האוזניות אז לא תמיד הן "מזוהות" ע"י המכשיר.. ועד שהן כבר פועלות אז מספיק שאני שם את המכשיר בכיס ואז הן מפסיקות לעבוד.. כלומר אין שמע. מספיקה תזוזה קטנה של החיבור בפלאפון ואז האוזניות יפסיקו להוציא צליל.. האוזניות תקינות לחלוטין,מה גם שניסיתי עוד כמה אוזניות.. וב-2 המכשירים הבעיה זהה ! מה לעזאזל קורה כאן ? גירסה 4.4.2

12. Started by fedora,

שלום. קיבלתי IPHONE5 מקרובת משפחה והיא לא זוכרת את הקוד. האם יש דרך לאפס את המכשיר חזרה להגדרות יצרן? דרך ITUNES או משהו כזה? (לא מעוניין לפרוץ את המכשיר כמו הFBI ) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by thifi,

אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=oJAD07CbCvE&feature=player_embedded אני אישית אוהב את המכשיר הזה.רק צריך מעבד חזק יותר וזיכרון בעוד כמה חודשים אנחנו נראה שיפור משמעותי בחומרה ובתוכנה.

15. Started by Tomerb1,

יש לי את המכשיר הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו את הגירסא. ראיתי שבגירסא החדשה רואים יותר טוב במצלמה והצבעים יותר חיים. יש לי את הראשונה ראשונה ממש ישנה מלפני שנה ומשהו. כדי לעדכן באורנג' הם רוצים שאני ישאיר אותו אצלם יומיים. יש דרך לעשות את זה לבד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זה הדיון ה-3 בערך שאני פותח על קנית מכשיר. בכול פעם הקניה נדחתה מסיבה אחרת. בפעם האחרונה דחיתי את הקניה כדי לראות אילו מכשירים חדשים יוצאים לשוק, התאכזבתי כשגיליתי שהסוני אריקסון החדש(דגם הU) מגיע עם נפח אחסון פנימי מבזה, למרות שבכול שאר התכונות הוא מאוד קרץ. היום שמתי לב שמחיר האקספריה מיני פרו ירד ל100 פאונד בhandtec, מה שאומר שמחירו כולל שילוח ומיסים אם יתפס עומד על 1000 שקלים. אני מודע לחסרונות שלו, מבחינתי הם יתרונות, חשוב לי שהמכשיר לא יהיה גדול, חשוב לי נגן מוזיקה טוב, אני לא צרכן משחקים גדול. הטלפון ישמש יותר כטלפון+נגן מוזיקה+ אינטרנט/GPS/אפליקציות אם צריך, פחות למשחקים וצפיה בוידיאו ולכן המכשיר הזה מתאים לי. השאלה היא כזאת, המפרט הטכני של המכשיר כבר לא מדהים, מע…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה עדכנתי גרסה למכשיר ועקב כך יש האטה בביצועיו הייתי רוצה רום בעברית והוראות התקנה (אני לא מתמצא בהתקנת רומים) פרטי המכשיר מס' דגם (לא הצלחתי לצלם אותו): JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Bear Cub,

אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הסמארטפון המתקדם של אסוס נוחת בארצו של הדוד סם ועושה זאת בסטייל - עם מחירים מומלצים לצרכן של 200 או 300 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94-zenfone-2-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94/

22. Started by dbx22,

שלום, אני חושב לקנות נגן MP3/PMP עם מסך גדול, שיהיה לו שימוש גם להצגת וידאו, אבל רוב השימוש יהיה למוזיקה(נגיד 70% מוזיקה 30% וידאו). ראיתי כמה מכשירים שעניינו אותי ברשת ורציתי לשאול כמה שאלות על המכשירים הבאים: ipod touch iriver p7 iAudio s9 הWIFI באייפוד נראה כאופציה מאוד נחמדה, אבל אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בה, כמו כן, הFLAC בנגנים שלא אייפוד נראה גם נחמד, וגם בזה לא יהיה לי יותר מדי שימוש. עכשיו, בהתעלמות ממחיר ונפחים, ובהתחשב בזה שרוב הסיכויים הם שאני אשתמש באוזניות המצורפות, או באוזניות לא ממש יקרות, איזה מהמכשירים עדיף? באיכות וידאו, באיכות אודיו, בנוחות השימוש, ובמימדים ובמשקל? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.