עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני מתללבט בין ה S3 ל N4 (המחיר בארץ זהה) השיקול העיקרי שלי לטובת ה N4 היה שיש לו 2GB RAM לעומת ה S3. ראיתי שיש גירסה של S3 שנקראת i9305 שיש לה 2GB. רציתי לדעת אם מבחינת עדכוני רום וכאלה דברים יש הבדל בין הגירסאות של ה S3 ואם יש איזושהי סיבה לא ללכת על הדגם הזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835833 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by inmotion,

אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Cucilida123,

אוקיי, אז ככה: לפני מספר ימים קיבלתי את הSGS2 שלי מארה"ב. המכשיר הוא בגירסאת XXKG1 2.3.4. (עדכנתי היום מ2.3.3) המכשיר כעת אינו תומך בעברית, לכן אני רוצה להתקין את הרום Cognition 1.6. הדאגה שלי היא שהוא לא יתאים לגרסא, ובגלל זה יעשה בוט לופס. -מה שקרה לי אתמול, כשעוד הייתי על 2.3.3. אשמח אם תייעצו לי בעניין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dbx22,

שלום, אני חושב לקנות נגן MP3/PMP עם מסך גדול, שיהיה לו שימוש גם להצגת וידאו, אבל רוב השימוש יהיה למוזיקה(נגיד 70% מוזיקה 30% וידאו). ראיתי כמה מכשירים שעניינו אותי ברשת ורציתי לשאול כמה שאלות על המכשירים הבאים: ipod touch iriver p7 iAudio s9 הWIFI באייפוד נראה כאופציה מאוד נחמדה, אבל אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בה, כמו כן, הFLAC בנגנים שלא אייפוד נראה גם נחמד, וגם בזה לא יהיה לי יותר מדי שימוש. עכשיו, בהתעלמות ממחיר ונפחים, ובהתחשב בזה שרוב הסיכויים הם שאני אשתמש באוזניות המצורפות, או באוזניות לא ממש יקרות, איזה מהמכשירים עדיף? באיכות וידאו, באיכות אודיו, בנוחות השימוש, ובמימדים ובמשקל? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קו המוצרים החדשים של היצרנית הסינית ממשיך להפתיע עם סמארטפון 64 ביט סולידי במחיר שנמצא מרחק נגיעה מסף פטור המס בישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-doogee-x5-pro-הוא-שיא-חדש-של-עלות-תועלת/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי חבריה זו יכולה להיות בעיית סוללה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אני כבר די הרבה זמן מתחבט בשאלה איזה נגן לקנות והנגן שהכי תופס לי את העין הוא Sansa. רציתי לדעת מה הייתם ממליצים. הדרישות שלי הן כמה שיותר מקום זה יהיה יותר טוב. (2 ג'יגה לפחות). בנוסף, שיהיה רדיו, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, איכות שמע סבירה לא צריך את הטובה ביותר. אם יש אפשרות לקנות מטען נייד לנגן זה יהיה נהדר. ממש לא חשוב הקטע של הוידאו, שיהיה נגן טוב ועמיד ונוח. וזהו, אני יודע שזה נשמע קצת כמו נגן אידיאלי, אבל בשביל זה אני מבקש אחד שיענה פחות או יותר על הדרישות ושאלה לא קשורה- רציתי לדעת אם החריץ זיכרון שיש בנגן, הוא חריץ הרחבה ? או חריץ שתפוס כבר על ידי הזיכרון של הנגן? כלומר, האם הזיכרון של נגיד Sansa e250 הוא 2gb קבוע ואפשרות לצרף עוד כמה שאני ארצה? (שיהיה …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by n00kie,

ספציפית אני מדבר על S5. ראיתי פה בפוסטים שאמרו כדרך אגב משהו על שוני בעדכונים. מה היבואן קשור לעדכונים? אני לא יכול פשוט לעדכן את הטלפון בעצמי דרך העדכון תוכנה של הטלפון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איך אפשר לבטל את הציפצוף כל כמה שניות כשאני מקליט שיחה? הבנתי שזה קיים רק בנוקיות. ואיך אני מעביר הודעות נכנסות מהמכשיר לכרטיס סים ו/או למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום עברתי אתמול מה-Galaxy S3 שלי ל-LG G4 הבעיה היא שאני צריך לשחזר את השיחות ב-Whatsapp ולא מסתנכרן עם חלק מהמשחקים למרות שהם תואמים את Google Play Games יש דרך לעשות את זה מבלי רוט כי זה יבטל את השנתיים אחריות על המכשיר? אשמח לכל מי שיוכל לעזור בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לאבי יש סוני אריקסון אקספריה איקס ריי. לאימי נייד ברשת פלאפון כאשר מחייגים מהנייד של אימי ( רשת פלאפון) לאבי (רשת גולן) מתקבלת הודעה "רשת תפוסה" וזהו, כלומר לא ניתן לבצע שיחה. הפוך אין בעיה מהנייד שלי לדוגמה, של אורנג' אין בעיה, כנ"ל מנייד של סלקום אבי התקשר לגולן ושלח מייל, הבטיחו לחזור ומאז כבר עברו יומיים אימי התקשרה לפלאפון, יבשו אותה על הקו עשרים דקות ובסוף התנתקה השיחה. כך פעמיים אני רואה ששרות זה לא הצד החזק של החברות הישנות והחדשות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מתכוון לשיחות יוצאות ונכנסות, אפשרות להקליט את השיחה ללא הגבלת זמן וגם באמצע שלה. איך אני אוכל לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית. תודה, רז. נ"ב מקסימום 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! אני רוצה לרכוש לאחי היקר מכשיר מתנה ליומולדת 13, בתקציב של אלפייה בערך. הזמנתי לאמא את ה lenovo a820 והוא אחלה. אני רוצה להזמין משהו אחר, יותר סקסי, אבל שיהיה גם פופולרי עם תמיכה ורומים נורמליים. אני יודע שיש שוק למכשירים הסינים האלה והם איכותיים וזולים, אז בכיף אמשיך בקו הזה, כי מחיפושים באינטרנט זה הדבר הכי משתלם. רק חשוב שיהיה לו רום שמעיף את כל האפליקציות הסיניות ולשים עליו עברית כמה שאפשר. דבר אחרון, הזמנתי מ- geekbuying והגיע ללא בעיות, גם המחירים שם הרבה יותר זולים מאיביי, אז משם יהיה אחלה. תודה חברים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Bear Cub,

אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.