עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על השקת אפליקציית האנדרואיד החדשה - SpeakApp. תיאור אתה נמצא ברכב עם בחורה לאחר דייט מוצלח, מחובר לדיבורית הבלוטות'. לפתע, אתה מקבל שיחה. אתה מחליט לשחק אותה קול כי אתה לא רוצה לגרום לה לחשוב שיש לך מה להסתיר חס וחלילה. מי מצלצל אלי עכשיו - אתה שואל? זה יוסי, החבר הכי טוב שלך (שיש לו פה קצת מלוכלך) או יותר גרוע, זו אמא שלך. בינתיים, לחץ הדם שלך עולה, אתה מתחיל לגמגם ומקווה שלא יעשו לך בושות. אנו ניתן לדמיונכם הפורה להשלים את הסיפור. אבל, מדובר בסיטואציה אחת מיני רבות, נכון? אתם בטח יכולים להעלות על דעתכם עוד עשרות סיטואציות בהן הלב מחסיר פעימה וכל זה היה יכול להיפתר במידה והייתם יכולים להעביר מסר לצד השני לפני תחילת השיחה. אנו שמחים להציג…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sSs Dragon,

שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.

3. מיקרוסופט נלחמת על שלה בתחום המובייל, אך גם מוצאת זמן לפתח מקלדת מרשימה שתעבוד עם מכשירי ווינדוס, בנוסף לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. היי חברס, קיבלתי משחק חינמי מחבר שקיבל מחבר ואני פשוט לא מפסיק לשחק בו!! קוראים לו - Sponge World ממכר, גרפיקה מגניבה, רעיון מדליק לאללה לא משהו שרואים כל יום! בקיצור אני שמח לאללה לשתף את זה איתכם. דירגתי 5 כוכבים כי באמת הושקעה פה הרבה מחשבה. א ה ב ת י, תהנו! זה הקישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigwavegamers.spongeworld​​ ​​

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by FME,

אהלן, אני אסביר את הסיפור : אני קונה SGS3 מארה"ב בקרוב (הטלפון הקודם סיים את חייו עם שבירת מסך וחצי טלפון מרוסק ).. אני צריך לבדוק איפה מוכרים אותו באיזור (ניו-יורק). עכשיו, אני רוצה לדעת איפה מוכרים שם את הגרסה העולמית (לא של T MOBILE או AT&T וכו') - אני חיפשתי ולא מצאתי, אז אולי אתם יודעים? שאלה, אם באמת לא נמצא את הגרסה העולמית, ונקנה את אחת הגרסות של ארה"ב, יהיו בארץ בעיות קליטה או משהו בסגנון? (כמעט בטוח שאני עובר להוט מובייל או גולן). ועוד משהו: שמתי לב שהמעבדים בגרסות של ארה"ב שונים (במקום הexynos של סמסונג, יש את הsnapdragon S4) האם יש הבדל גדול בין המעבדים? מי באופן כללי יותר טוב? מי זולל יותר סוללה? אם יהיו עוד שאלות אני אשאל. תודה רבה לעוזרים. ע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש בכל מיקרה השאלות הן כאלו 1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ? 2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ? 3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ? 4-יש חריץ מיקרו SD ? ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ? בתודה לתשובות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by natan805,

וכמה שיותר זול הרי זה משובח. אני רוצה שיהיה שקוף אבל אני לא רוצה משהו דפוק שיקרע אחרי כמה ימים, פשוט מצאתי ב ebay כמה ב 2 ש"ח ואני לא יודע עד כמה הוא יהיה סביר . תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Lior4543,

שלום, פתחתי כבר נושא ב"תכנות למכשירים ניידים חכמים", http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542712.0, אבל הנושא לא כל כך נתן לי את הכיוון שרציתי, אני יודע ג'אווה, ולאחרונה למדתי פיתוח לאנדרואיד בג'אווה, אבל מה שאני מחפש, זה איזה שהוא חבילת הרחבה שתעזור לי בפיתוח / סביבת עבודה יעודיית לפיתוח משחקים לאנדרואיד. חג שמח, שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eyalb70,

היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Kolshamen,

יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי סמסונג גלקסי 2 שקניתי בחנות פרטית, לא באחת הרשתות הסלולריות. בחנות הדגישו שיש תמיכה מלאה בעברית, ובאמת אין בעיה בכתיבת עברית, וההודעות שאני שולח בעברית מתקבלות בלי בעיה. הבעיה היחידה שנתקלתי בה הוא בפתיחת קבצי PDF בעברית, כאשר גם POLARIS (התכנה המובנית בגלקסי), וגם ADOBE READER לא מצליחים לפתוח את הקבצים ואומרים שהם פגומים. גם שמות הקבצים שבעברית מופיעים בפונטים של סינית או יפנית. אני בטוח שזה כבר נושא שדובר עליו באינטרנט אבל באמת שניסיתי לחפש על זה משהו ולא מצאתי כלום. אני ממש שמח לעזרה כי בתור סטודנט הבעיה מאד מפריעה לי בצורה יום יומית. תודה רבה על כל עזרה. יואב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ackohen,

שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס למיאמי. בדיוק היום הטלפון נוקיה סליידר העתיק שלי החליט שהוא שובק חיים.. בחיבור של 1 ועוד 1 הגעתי להבנה שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לרכוש סמארטפון בח"ול. אני לא בהכרח מקובע לרעיון של אייפון, הבנתי שיש מכשירים מקבילים לא רעים בכלל.. אשמח לשמוע המלצות וסדרי גודל מחירים. בסך הכל התקציב גמיש, אבל שיהיה מסונכרן בסדר גודל מחירים של אייפון.. תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Alonleibo,

שלום, אני רואה שיש פה הרבה חבר'ה שמבינים(ואני לא), אז אני אשאל אותכם: מה עדיף? Galaxy S? או אחד הטלפונים של HTC?(ואם HTC, אז איזה?) אני פחות או יותר מתלבט בין השלושה הבאים: HTC Incredible S HTC Desire HD Samsung Galaxy S בעיקרון אני מחפש משהוא בסביבות ה-2000-2500 שקל. אם תוכלו לספק גם המלצה לחנות - אני אשמח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Zedik,

ידידה שלי רוצה להביא לחבר שלה סמרטפון במתנה מחו"ל. היא רוצה להביא אותו בעצמה, במזוודה/תיק יד. האם במידה והמכס לא יאשר להכניס את המכשיר ללא תשלום מיסים כחוק, יהיה אפשר לשחרר אותו מאוחר יותר באותו יום? היא לא רוצה להתקע במכס שעות בגלל מכשיר סלולארי לאחר הטיסה הארוכה, ומעדיפה להשאיר אותו שם במקרה הנ"ל, ולהגיע לאחר מכן באותו יום עם החבר לשחרור המכשיר. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by puvsc,

אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. במידה והתעניינתם ב-Galaxy S6 Edge של סמסונג אבל רציתם שיהיה בומבסטי אפילו יותר, החל ממחר לסמסונג תהיה הצעה רלוונטית מאוד עבורכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יממה-לפני-ההכרזה-הרשמית-כל-הפרטים-על-ה-galax/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…

25. Started by יואב752,

היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון (נקסוס) ולנצל אותו גם לשימוש כמודם סלולארי ללפטופ, האם זה שימוש נפוץ ואפשר לסמוך על הסמארטפון שיעשה עבודה טובה כמודם? האם זה יעלה לי יותר כסף? האם בכל חיבור דרך הסמארטפון אני "מבזבז" שעות גלישה ברשת הסלולארית שלי? אני פשוט ממש לא מבין בזה... תודה מראש לעונים , יואב

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים