עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי LG G2 כבר כמעט 3 וחצי שנים. הוא מתחיל להראות סימני עייפות ( מתחמם, איטי וכו ) באופן טבעי. מכל המכשירים שבדקתי ברשת ה oneplus 3t עושה רושם שהוא הכי משתלם ביחס למחיר. 1800 שקל בארץ. האם הוא באמת שווה את המחיר ביחס למכשירים אחרים ? אני מאוד מתלבט מאחר ואני מאוד מעוניין במכשיר שיחזיק לי למעלה משנתיים ויתן תמורה לכסף. כי ה G2 מבחינתי היה מושלם. אשמח אם בעלי oneplus 3T יגיבו ויתנו דעה אמיתית על המכשיר. כי ברחבי הרשת בעלי המכשיר מאוד מרוצים ממנו. תודה.

2. שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על השקת אפליקציית האנדרואיד החדשה - SpeakApp. תיאור אתה נמצא ברכב עם בחורה לאחר דייט מוצלח, מחובר לדיבורית הבלוטות'. לפתע, אתה מקבל שיחה. אתה מחליט לשחק אותה קול כי אתה לא רוצה לגרום לה לחשוב שיש לך מה להסתיר חס וחלילה. מי מצלצל אלי עכשיו - אתה שואל? זה יוסי, החבר הכי טוב שלך (שיש לו פה קצת מלוכלך) או יותר גרוע, זו אמא שלך. בינתיים, לחץ הדם שלך עולה, אתה מתחיל לגמגם ומקווה שלא יעשו לך בושות. אנו ניתן לדמיונכם הפורה להשלים את הסיפור. אבל, מדובר בסיטואציה אחת מיני רבות, נכון? אתם בטח יכולים להעלות על דעתכם עוד עשרות סיטואציות בהן הלב מחסיר פעימה וכל זה היה יכול להיפתר במידה והייתם יכולים להעביר מסר לצד השני לפני תחילת השיחה. אנו שמחים להציג…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ha,

רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…

5. האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים N85 N86 W995 אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון? ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85 דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה. אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע. תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מיקרוסופט נלחמת על שלה בתחום המובייל, אך גם מוצאת זמן לפתח מקלדת מרשימה שתעבוד עם מכשירי ווינדוס, בנוסף לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by arielman22,

שלום אני רוצה להזמין את המגן הבא: http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Case-for-LG-G3-UBPRO-with-Built-in-Screen-Protector-Multiple-colors-/191654099281?var=&hash=item2c9f797951 מה דעתכם עליו? איך הוא בהשוואה ל Otterbox

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eliom,

האם קיים שעון חכם שהוא גם טלפון סלולרי לכל דבר ושאפשר להוציא מימנו שיחות בצורה עצמאית וללא חיבור לסמארטפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nissim segev,

שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by camera,

שלום לכולם, קניתי OnePlus 16 GB, במחשב הוא מציג לי "אחסון פנימי" 12.1GB, זה נורמלי?! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חברת TCL מחליטה לשדרג את מותג ה-Alcatel שלה באמצעות סמארטפון שכולל מספר שיא של חיישני צילום לכתבה

22. Started by chelsky26,

חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by juicy,

היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sSs Dragon,

שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.

25. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים