גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על השקת אפליקציית האנדרואיד החדשה - SpeakApp. תיאור אתה נמצא ברכב עם בחורה לאחר דייט מוצלח, מחובר לדיבורית הבלוטות'. לפתע, אתה מקבל שיחה. אתה מחליט לשחק אותה קול כי אתה לא רוצה לגרום לה לחשוב שיש לך מה להסתיר חס וחלילה. מי מצלצל אלי עכשיו - אתה שואל? זה יוסי, החבר הכי טוב שלך (שיש לו פה קצת מלוכלך) או יותר גרוע, זו אמא שלך. בינתיים, לחץ הדם שלך עולה, אתה מתחיל לגמגם ומקווה שלא יעשו לך בושות. אנו ניתן לדמיונכם הפורה להשלים את הסיפור. אבל, מדובר בסיטואציה אחת מיני רבות, נכון? אתם בטח יכולים להעלות על דעתכם עוד עשרות סיטואציות בהן הלב מחסיר פעימה וכל זה היה יכול להיפתר במידה והייתם יכולים להעביר מסר לצד השני לפני תחילת השיחה. אנו שמחים להציג…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות נגן MP3/PMP עם מסך גדול, שיהיה לו שימוש גם להצגת וידאו, אבל רוב השימוש יהיה למוזיקה(נגיד 70% מוזיקה 30% וידאו). ראיתי כמה מכשירים שעניינו אותי ברשת ורציתי לשאול כמה שאלות על המכשירים הבאים: ipod touch iriver p7 iAudio s9 הWIFI באייפוד נראה כאופציה מאוד נחמדה, אבל אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בה, כמו כן, הFLAC בנגנים שלא אייפוד נראה גם נחמד, וגם בזה לא יהיה לי יותר מדי שימוש. עכשיו, בהתעלמות ממחיר ונפחים, ובהתחשב בזה שרוב הסיכויים הם שאני אשתמש באוזניות המצורפות, או באוזניות לא ממש יקרות, איזה מהמכשירים עדיף? באיכות וידאו, באיכות אודיו, בנוחות השימוש, ובמימדים ובמשקל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני מתללבט בין ה S3 ל N4 (המחיר בארץ זהה) השיקול העיקרי שלי לטובת ה N4 היה שיש לו 2GB RAM לעומת ה S3. ראיתי שיש גירסה של S3 שנקראת i9305 שיש לה 2GB. רציתי לדעת אם מבחינת עדכוני רום וכאלה דברים יש הבדל בין הגירסאות של ה S3 ואם יש איזושהי סיבה לא ללכת על הדגם הזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835833 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיים שעון חכם שהוא גם טלפון סלולרי לכל דבר ושאפשר להוציא מימנו שיחות בצורה עצמאית וללא חיבור לסמארטפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי OnePlus 16 GB, במחשב הוא מציג לי "אחסון פנימי" 12.1GB, זה נורמלי?! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי: 1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'. 2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ. 3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי. 4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים. 5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית. 6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי. בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה. כמה שאלות: * איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ? * האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ? * האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
במידה והתעניינתם ב-Galaxy S6 Edge של סמסונג אבל רציתם שיהיה בומבסטי אפילו יותר, החל ממחר לסמסונג תהיה הצעה רלוונטית מאוד עבורכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יממה-לפני-ההכרזה-הרשמית-כל-הפרטים-על-ה-galax/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה זו יכולה להיות בעיית סוללה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פיתחתי כמה וכמה משחקים, בעיקר לפלאפונים וטאבלטים. החלום הוא כמובן להתפרנס מפיתוח משחקים אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה. לאחרונה אני שוקל לפתח משחק PC וללכת על INDIEGOGO וSTEAM ואוליי EARLY ACCESS וככה לממן את החלום. מה אתכם? פיתחתם משחקים? יש לכם הצלחות? משחק שפיתחתי לא מזמן וכשל כמו רוב המשחקים שלי: https://play.google.com/store/apps/details?id=pompipompi.platformer.afternoonhero&hl=en
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע מתעניין בקניית טאבלט, שישמש בעיקר לצורכי לימודים - פתיחת מסמכים, מיילים, וכו'. אני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2000 ש"ח, מוכן להשקיע יותר אם באמת צריך. מה שחשוב לי שלא יהיה "עגלה". מה שרציתי לשאול אתכם זה קודם כל אילו דגמים מומלצים. שמעתי על הAsus Transformer למיניהם שהם אחלה, אבל אני לא יודע איזה דגם בדיוק כדאי לקנות. דבר שני רציתי לשאול אם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל, ובאילו חנויות משתלם לקנות. תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זכור לי רעש גדול שהיה לפני שנתיים על כך שמליוני מכשירים הגיעו עם עם רוגלה מסוימת (אז דובר על CARRIER IQ), המכשירים הכילו את הקוד בין אם רכשת אותם באופן עצמאי או דרך ספקית. כמו כן, לא מזמן קראתי על ההתממשקות האוטומטית של האנדרויד עם גוגל כשהמערכת שולחת את מיקומי הGPS שלך (יחד עם נתוני MAC, IP ועוד)... מה שאומר שגם אדם שמעולם לא התקרב להתקנה של כלום נמצא תחת מעקב תמידי. האם: א. ידוע לכם על עוד דברים בסגנון שצריך להיזהר מהם שמגיעים כברירת המחדל מהחנות? ב. ידוע לכם כיצד לנטרל אתת האיומים שהוזכרו לעיל? אני לא מוצא שיטה לבדיקת הימצאות CARRIER IQ שלא מערבת התקנה של משהו או ביצוע רוטינג. ג. ידוע לכם משהו על הטלפונים של LG (הבנתי שהם מגיעים עם כל מיני אפליקציות)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-