עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Roger That,

שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by natgun0,

מישהו אולי יודע/מכיר חנות בארץ שמוכרת תגית NFC שמתאימה ל S4,וגם כמה עולה תגית כזו ? הייתי כבר בחנות של סאני ,הם אמרו שזה קיים אך הם לא מייבאים את זה לארץ . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yaniv,

יש כאלה שאין להם כרטיס אשראי או בעלי מסגרת קטנה, לפני כ-חמישה ימים גולן טלקום הוסיפו אפשרות להוראת קבע בלי עוד תשלום על עמלה או עוד אקסטרה כסף. לדעתי גולן רק תופסת תאוצה ומשתפרת , מצד אחד היא מפעילה וירטואלית בעלת כמות אנטנות קטנה משלה והרבה טוענים שהיא "גוזרת קופון" על האנשים אבל לי אישית אין בעיה עם זה, אך מצד שני היא מביאה הרבה שירותים ונוחות שלא היו קיימות עד עכשיו במפעילות. http://www.themarker.com/technation/1.2173210

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by or7755,

למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?

5. זה אפשרי לשנות את השפה מאנגלית לעברית דרך MORE LOCAL כמו שאפשר בגרסה 4.2.2 בגרסה 4.3 בגלאקסי 4 דגם 9505 אני רוצה לשנות גרסה ל-4.3 אבל אין גרסה רשמית בארץ לדגם זה ואני רוצה לשים גרסה מחול אז אפשרי לשנות לעברית תשפה דרך MORE LOCALE בגרסה 4.3 ?? זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש

7. Started by Ovid,

שלום. אני כרגע בהוט מובייל, האינטרנט סבבה רק בשבועיים הראשונים ואז ניהיה איטי כבר לפני שאני מגיע ל3 גיגה. אחרי 3 גיגה זה כבר לא אינטרנט .. זה מזכיר לי את תקופת ה 56k באינטרנט הביתי.. כמו כן, כמעט אף פעם אין לי קליטה מלאה, תמיד זה 2 קווים בממוצע... ואני נמצא רוב הזמן בת"א, נתניה, ואזור גוש דן בכללי.. ראיתי יש אצל 012 חבילה ב 69 שקל במשך שנה שלמה, האם כדאי לעבור אליהם? אני קורא הרבה חוות דעת סוטרות, ואשמח לשמוע דעות נוספות. אגב, אולי קיימת חבילה משתלמת לחיילים אצל אחת החברות, ואני לא מודע להן.. תודה.

8. אני מתלבט בין שני סמארטפונים, עוד שבועיים אני בארה"ב ואקנה אחד מהם. השאלה היא פשוטה. ב SPEC של המכשירים בין היתר יש ערכי SAR. על האוזן 0.48 לפי תקן אירופאי ו 0.96 לפי התקן האמריקאי. למה אני צריך להתייחס ? האם אלו אותם ערכים שנמדדים לפי תקנים שונים בין 2 היבשות ? האם מכשירים שנמכרים בארה"ב משדרים יותר חזר ולכן הערכים שלהם יותר גבוהים? תודה רבה לעוזרים. ליאור.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!

10. טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אם אני יעבור את החבילה מעונין שתהיה האטה בגלישה

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. היי לכולם אני מחפשת נגן מוזיקה +רדיו נייד חשוב שיהיה איכותי שייתמוך במגוון פורמטים ייאפשר הכנסת כרטיס זכרון + ייכולות הקלטה מהרדיו (עדיף גם מתוזמנות) אם אפשר שגם יאפשר תכנות לכמה שעונים מעוררים עם תזכורות שונות. חשוב שהשליטה תהה נוחה וטובה שזמן הסוללות יהיה סביר (עדיף ++) רצוי גם שניתן יהיה להחליף את הסוללות. יהיה נחמד אם במקרה מגיע עם נרתיק / ניתן למצא נרתיק שאיכשהו יתאים לו ובמחיר נמוך - עדיף גם מהסוג שמתאים לפעילויות ספורט - פחות לריצה. פיצ'רים נוספים שיהיו נחמדים אולם אינם העיקר למשל: WIF, מבוסס אנדרואיד עם אפליקציות, אפשרות הקלטת הודעות לעצמי, BT? אני בטוחה שלא ניתן את כולם, בטח שלא במחיר סביר (ועם דגש על איכות ולא רק ריבוי הקישקושים) אבל אתם יודעים.. א…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by alexsajno,

מישהו מכיר אתר שמאפשר בניית אפליקציה חינמית סטנדרטים שכבר באה אם כל מיני אופציות וזה ללא תשלום? אני צריך רק קובץ APK שלא מוגבל בUSERS בלי פרסומות שאני יכול להביא פשוט מבן אדם לבן אדם ע''י סריקת קוד או מייל ולא שיהיה פתוח חינם בGOOGLE PLAY בכל אתר עושים קומבינה ממקום אחר. כתוב חינם ואז צריך לשלם משהו....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Danits1,

אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח. אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח. וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו. קישור לסקירה של המכשיר:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yp3,

אני מחפש בנרות אפליקציה לשליחת פקס שמשתמשת ביכולות חיוג של המכשיר, יש חיה כזו? כמו שבכל מחשב עם מודם אפשר לשלוח פקס, למה אין דבר כזה לפלאפון? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. Started by rahr,

שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ofekppp,

יש לי את המכשיר GALAXY S4 I9505 ורציתי לדעת אם יש בישבילו עדכון לגרסה 4.3 כי ראיתי שיש עידכון וחלק יש להם ואמרו לי שאין ל-I9505 יש רק ל-I9500 בגלל שחברת סאני היא המפציה של הגרסאות בארץ והיא לא תומכת בגרסה I9505 וגם שלא יהיה אף פעם זה נכון ? יש פתרון ללא ביטול של האחריות שיש לי על המכשיר ?

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by Zevik Fox,

שלום, האם טאבלט המאפשר גם נתוני 3G וגם WiFi, כמו ה Note 8 3G, יאפשר גם לעבוד מבלי להכניס אליו סים בכלל (כלומר, בחיבור WiFi בלבד)? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_8_0_n5100-5252.php תודה, זאביק

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המסך והטאצ' עובדים. צריך רק להחליף את הזכוכית.. מישהו מכיר מעבדה טובה בתל אביב שיכולה לעשות לי את זה ?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by htdaniel99,

קניתי נוט 3 מחול והוא לא מגיע עם עברית איך מוסיפים?ראיתי כל מיני אפליקציות אבל הן לא תומכות ב4.3

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה ולילה ט…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by Cheif,

בסוף השבוע גוגל שחררה את ה-ROM-ים של KitKat לכל מכשירי הנקסוס. כיוון שכך אין צורך לחכות לעדכון "דרך האויר" (OTA) וניתן להתקין אותה ישירות - יש די הרבה מדריכים ברשת כיצד לעשות זאת. לדוגמא - http://www.androidpolice.com/2013/11/14/android-4-4-kitkat-factory-images-and-binaries-are-up-for-nexus-4-all-variants-of-nexus-7-2012-and-2013-and-nexus-10/ כמובן שלא התאפקתי ובמקביל לכך שקבלתי את ה-Nexus 5 התקנתי על ה-Nexus 4 שלי את KitKat. כמה תובנות מיידיות - המכשיר הרבה יותר מהיר, הסוללה מחזיקה מעמד יותר זמן וגרפיקה של המערכת החדשה הרבה יותר יפה וזורמת. ה-"OK Google" עובד נפלא גם בעברית וגם יש מילון בעברית. האכזבות היחידות - גוגל לא משלבת ב-ROM-ים את ה-Launcher החדש אותו היא מכנה …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. המקלדת הוירטואלית במסך מגע של הטוארג (2012) מוצגת בסידור ABC, יש לכם מושג אם יש אפשרות להחליף את הסידור ל-Qwerty ? תודה! (:

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by rams99,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים