עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Raanan30,

שלום. קניתי מכשיר GPS מסין דרך איביי. המכשיר הגיע עם תוכנת iGo מעודכנת, יש לו כניסת AV (נראה לי mm2.5), כניסת USB, כניסת אוזניות וכו'. בתוך תוכנת ה IGO ישנו חלון של TMC שאחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שזוהי מערכת מוסימת להתראה על פקקים ודיווחי תנועה שונים. עוד התברר לי, כי האופציה הזו לא עובדת לי במכשיר מכיוון שאין לי אנטנה מסוימת שמתקשרת לשירות ה TMC או משהו כזה. מכיוון שאין לי במכשיר אנטנטה שכזו, ואין ברצוני לקנות מכשיר נוסף שבו כן יש, חיפשתי באיביי האם ישנם אנטנות חיצוניות בלבד למכירה ומצאתי אחת. שאלתי כרגע - האם אני אוכל לחבר את האנטנה למכשיר וזה יתפקד כמו מכשיר שהגיע עם אנטנה מובנית? איך עובד בכלל השירות? אני משלם עליו כמו שמשלמים על שירותי סלולר לסלקום וכמו אינטרנט ל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Nirkaw,

איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  4. בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by sabosal,

הטלפון החלופי נשבר. ואת הנקסוס שלי לא אקח למילואים או לים למשל. חשוב לי שהספיקר יהיה טוב, זמן סוללה, עמידות (לא ברמה של חסין מים, אש וזחל של טנק..) ומחיר (סביב 400 ש"ח, היות וזה טלפון משני בלבד). חשבתי על 3 דגמים: נוקיה X2, ב-450 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php נוקיה C1-01, ב-330 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_c1_01-3365.php נוקיה 5130 xpressmusic, ב-400 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_5130_xpressmusic-2569.php האחרון קצת מרתיע אותי, כי הוא כבר בן 3. וזה לא שהשניים העליונים יותר טובים, אבל יש אורך חיים למכשירים האלה, גם אם עמדו על המדף. סוללה למשל.. ההתלבטויות שלי כולן על נוקיה כי עד עכשיו יש לי רק זכרונות טובים מהם, לעומת סוני אריקסון, שהיה הטלפון מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by DOGMA,

מסתבר שבSGS2 שקיבלתי במקלדת ה-SWIPE וזאת של סאמסונג יש בערך כל שפה בעולם חוץ מעברית, יש ROM(רשמי כרגע) שיש לו עברית למקלדת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה, לפני כיומיים קיבלתי את המכשיר החדש שלי - הDESIRE S, תוך שעה כבר הפעלתי אותו עם הסים שלי והכרטיס זיכרון, לא הייתה לי בעיה להעביר את כל האנשים והכל , אבל הייתה בעיה אחת - אני לא מצליח לבצע שיחות וידאו או לקבל, במקרה הראשון פשוט לא מצאתי שום כפתור של שיחת וידאו, עברתי על כל המקומות בהם כפתור כזה יכול להימצא - בחייגן, בספר טלפונים , באפשרויות של.. פשוט לא מצאתי, במקרה השני - כשמישהו מנסה להתקשר אליי בשיחת וידאו המכשיר שלו כותב לו שהשיחה הזאת לא נתמכת . כל העניין מוזר מאוד לי מכיוון שלא היה לי בעיה לבצע או לקבל שיחות במכשיר הקודם שלי - NOKIA 5800 XM האם למישהו יש פיתרון? האם שמעתם על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tmpusr,

עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by coben,

למעט המחיר והגודל. היתרונות של SGS2 רבים וברורים. השאלה אם הם שווים לי את תוספת הגודל/מחיר* פלוס שאר חסרונות (אם קיימים). *לא מדבר מספיק בשביל החזר. השאלה במיוחד לבעלי נסיון אישי עם שני המכשירים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שידרגתי את ה-Defy ל-CM7, אבל כאן זה לא נגמר. יש לי בעיה עם הסים של סלקום, הוא כותב לי בהודעה שמוקפצת כל שנייה: Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly. please try again". רק כאשר אני מוציא את הסים, אין לי את אותה הודעה. הבנתי שגם לחלק מלקוחות סלקום זה לא קורה. מה אני אמור לעשות במקרה הזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  20. אז ככה. לאחותי (עולה לכיתה ח')נהרס הפלאפון שלה ואנחנו מחפשים בשבילה פלאפון חדש. ספק השירות:אורנג',כנראה אי אפשר לעבור לספק אחר כרגע. מקום הקנייה:אפשר אורנג',אפשר חנות פרטית. גר בפ"ת. שימושים:שיחות,SMSים אבל לא הרבה מדי,מוזיקה,משחקים. השיחות והSMSים הם לא ברמה גבוהה (אני לא חושב שזה עולה על ה40 ש"ח לחודש ויש לה כבר חבילת דיבור של 100 דקות שיחה). מה אני מחפש: בהתחשב בזה,אני מחפש לה פלאפון עם: 1)מסך מגע (שיהיה מתקדם). 2)אפליקציות (בדגש על משחקים) (אנדרואיד הכי מתאים פה,אם אני לא טועה?). חבילת גלישה/אינטרנט בפלאפון-לא צריך,אם יש זה בונוס (הפחד זה שהיא תחרוג ונקבל חשבון של מיליון שקל...). התקציב די פתוח-אם כי ההעדפה היא שהמחיר יהיה כמה שפחות. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by puGs,

מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by m1ke,

מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב חברים לפני כמה ימים קניתי את הנגן Cowon C2,לדעתי הנגן ברמה אודיופילית ברמה ריאשונה, איכות מקור סאונד מדהימה,הנגן שווה כל שקל לדעתי,ממליץ לכולם,הם מחוברות לאוזניה שגם הדהימה אותי,nnheiser cx 280

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by muam,

שלום, אני רוצה לקנות נגן מוזיקה נייד וקטן. אני לא רוצה שיתמוך בוידאו או במשחקים, רק מוזיקה, ושיהיה נוח להפעלה. יש לי אוזניות ככה שלא צריך אוזניות עם זה. התקציב הוא בערך 500-600 שקל. ראיתי שהחברות המובילות הן Apple עם ה-IPod ו-SanDisk עם Sansa. על מה אתם ממליצים ? תודה, נועם

• 5 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים