גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להציג דברים מהטאבלט שלי בטלוויזיה. דרוש לי משהו נייד שמקבל את המתח שדרוש לו מהחיבור שלו לhdmi. חשוב לי שזה יהיה גמיש לגבי מה אני יכול להציג - כלומר שאני יוכל להציג את המסך של הטאבלט שלי אם צריך, ושהכל יוצג חלק בלי קפיצות. קראתי שה Chromecast יכול להציג רק אפליקציות מסוימות ולא את כל המסך. זה עדיין ככה או שאיפשרו את זה מאז? מה האופציות שלי? (אין לי יציאת mhl או משהו כזה אז זה לא אופציה. חוץ מזה שאני מעדיף לא להיות כבול לכבלים)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. אני צריכה טאבלט לצורכי עבודה, שיתמוך בהכתבה בעברית של מסמכים ארוכים (לא כמה שורות של סמסים וכו'). בנוסף צריך להיות בו מעבד תמלילים כלשהו בסגנון וורד. אני יודעת שב-IOS 8.3 יש פונקציה של הכתבה בעברית אבל לא בדקתי איך זה עובד, כך שאני לא יודעת אם זה מתאים להכתבה של מסמכים. אשמח להמלצות גם לטאבלטים עם מערכות הפעלה אחרות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 16+4 ג'יגה שיש לי בגלקסי 2 עומדים להגמר ואני לוטש מבט בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר. בדקתי וראיתי שיש מיקרו 32 ו64 אך אני לא בטוח שהמכשיר בכלל יכול לתמוך ב64 כי הוא ולא hc. האם זה נכון? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי. כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..). מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"? תודה מראש ושבוע טוב :]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון לחברה שלי באיזור ה 700 שח. אין דרישות גבוהות מידי - גלישה נוחה עד כמה שאפשר, תוכל להפעיל אפליקציות כמו סקייפ או אפליקציות בסיסיות אחרות, GPS. כרגע היא מנויה של אורנג' אבל סיכוי גבוה שתעבור לפלאפון(רמי לוי) אז הייתי רוצה תמיכה גם ברשת של פלאפון. המכשירים שחשבתי עליהם הם ה Galaxy Mini וה Sony Ericsson W8. ה W8 נראה טוב יותר, מסך טיפה קטן יותר אבל רזולוציה גבוהה יותר ו 16M צבעים לעומת 256K בגלאקסי. שניהם עובדים רק בתדר 2100 על רשת 3G ולכן אולי תיהיה בעייה עם פלאפון מאחר והם עובדים על 2100 ו- 850, אפשר להשתמש רק ב 2100 בלי הבדלים גדולים? איזה מהמכשירים עדיף? יש בכלל טעם לרכוש מכשיר בסכום כזה או שעדיף לוותר עד שאוכל להוציא יותר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Box.net נותנת 50GB אחסון מתנה לבעלי מכשירי אנדרואיד של LG, אך ניתן לעקוף מגבלה זו ולקבל את ההטבה בכל מכשיר אנדרואיד. לא לשכוח לגבות את קובץ ה- build.prop לפני כל פעולה עליו (קובץ קריטי לפעולה תקינה של המכשיר). לפרטים - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408890 למי שהחליט לנצל את ההטבה, מדריך קצר איך להגדיר תיקיית שיתוף של Box.net במחשב - http://www.makeuseof.com/tag/upload-files-awesome-boxnet-windows-explorer/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לקנות להורים מסגרת דיגיטלית לתמונות ואח"כ חשבתי שבעצם יהיה הרבה יותר נחמד להביא להם טאבלט שגם יוכל לשמש להצגת תמונות אבל עם עוד כמה יכולות נחמדות בתוספת מחיר לא רבה. אני לא ממש מכיר את תחום הטאבלטים אבל מכיוון שמדובר למכשיר שישמש אנשים מבוגרים ולא טכנופריקים אין ממש דרישות רבות. מה שהכי חשוב: - מסך כמה שיותר גדול (עדיף 10") ברזולוציה טובה. - ממשק ידידותי ונח בעברית (כולל מקלדת וירטואלית בעברית). - WIFI ויכולת גלישה - אפשרות להעמיד את המסך באופן קבוע לתצוגה של תמונות (כמו מסגרת דיגיטלית). - מחיר עד 1,000 ש"ח (אין לי בעיה לקנות ב- EBAY או אפילו מחודש). ראיתי כמה דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/10-ePad-Android-2-1-Hdmi-WiFi-GPS-MID-Tablet-PC-Came…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם . רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחליף את ה-SGS2 שברשותי ל-IP4S איך ניתן לזהות שקבלתי IP4S ולא IP4? האם יש הבדלים חיצוניים בין IP4S לבין IP4? האם דרך התוכנה ניתן לראות? אשמח..
-
- 5 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-