גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
השעון החכם החדש הזה עולה פי 10 מרוב המוצרים הדומים לו, ומבהיר שלמותגים וטכנולוגיה קשה להסתדר יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי. קיבלתי iPod Nano V2 חדש ואני רוצה לקנות לו מגן סיליקון כי הבנתי שזה חובה. יש חבילה של iSkin מקורי של Apple שעולה 200 ש"ח (חבילה שכוללת שלושה מגנים). לעומתה יש מגוון מגנים שעולים בין 30-50 ש"ח. יש הבדל משמעותי בניהם או שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני רוצה לקנות את מגן המסך הזה, ורציתי לדעת אם הוא ייפגע בממשק הטאץ' של המכשיר. כמו כן, אם אתם מכירים נרתיק סיליקון טוב למכשיר במחיר הגיוני לדבר הזה (50 שקל מקסימום, מתוך עיקרון), אשמח לדעת. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, זה אשכול לא שגרתי כאן אני מניח... לי יש LG G3 שקניתי ממש כשהוא יצא, קניתי מחשבים מדהימים באלפי שקלים הייתי ממש מכור לטכנולוגיה. מעולם הטכנולוגיה עד המדיה החברתית (פייסבוק ודומיו), כל הזמן מתעדכן ותקוע עם הפנים במסך. אף אחד לא לימד אותנו איך נכון להשתמש בטכנולוגיה, מה המינון הנכון, הרגלים, כלום...אז זה טבעי שאנחנו נשאבים לזה. אני מרגיש שאנחנו מגזימים לפעמים, והופכים את החיים שלנו סביב הדברים האלו, כי סמארטפונים נותנים לנו את האפשרות לברוח מהסביבה בפעולת Unlock פשוטה... מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות LG G2, ראיתי באתר של IVORY אילת שיש את המכשיר (16GB) בשתי אופציות : 1 - אחריות שנה, לא דרך היבואן ללא FOTA וללא עידכונים - 2,200 ש"ח. 2 - אחריות שנתיים דרך רונלייט (היבואן) כולל FOTA - מחיר 2,457 ש"ח. שאלתי היא, אם אני לא קונה דרך היבואן הרשמי, איך אני מקבל עידכונים? עוד דבר, אם אני בסופו של דבר קונה דרך ELINE (לא דרך היבואן הרשמי), אז זה גם אומר שבעצם אני לא מקבל עדכונים? תודה.
-
שלום, קיבלתי היום את הטלפון הנחמד הזה, והוא מלא בכל מיני שטויות של אורנג', לפי מה שהבנתי צריך להתקין רום נקי.. הfirmware בגרסא 2.3.3 הbuild הוא GINGERBREAD.JHJVG יש רומים מסויימים שעובדים טוב על המכשיר הזה? או שזה אוניברסלי לכל אנדרואיד? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה. אשמח לקבל המלצה על זיכרון Usb נייד בנפח 2 gb כדי שאוכל להעלות אליו סרטים ותמונות, ולצפות בהם בטלוויזה דרך ה dvd בעל יציאת ה usb. 200 שח זה התקציב, וממש לא מעניינים אותי פיצ'רים כמו תוכנות אבטחת מידע וכו... אני מנחש שקצב העברת הנתונים צריך להיות מהיר יחסית לא? תודה לכם, דיוגנס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם . רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מכשיר סוני אקספיריה זי5. השאלה היא מתי הוא ישווק בחו"ל ובארץ. ומה יהיה מחירו? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקור:http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=29075&catid=2 לא ידעתי איפה לשים את הידיעה אז פה זה ניראה לי הכי מתאים שימו לב המחיר שלו רק 650$!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האמת שלא ראיתי אותו בזאפ ככה שאין לי מושג כמה תכלס הוא עולה בשוק. אבל מדובר פה על מחיר של כ-970 ש"ח ואחריות של היבואן הרשמי. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבב הדור החדש של קוואלקום צץ במספר מבחני ביצועים ומספק בדיוק את מה שקיווינו לקבל ממנו - עוד מהכל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-