עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה להרחיב 1GB לפלאפון אבל באורנג' אני לא יקנה כי הם סתם יקרים מישו מכיר חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר זול (באזור 120 ש"ח) נ.ב מה יותר טוב Transflas או microSD ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד טובה וכמובן עוצמה, מן הסתם נפח גדול ככל האפשר. לפני כמה חודשים ששאלתי, המליצו לי על ה-E250 בתקציב של כ-500 ש"ח, בעוד שה-U3 עלה כ-700 ש"ח. עכשיו ה-U3 עולה 600 ש"ח לגרסת ה-2GB ו-740 ש"ח לגרסת ה-4GB ואלה מחירים טובים לדעתי, אם ללכת על 2GB או 4GB זה כבר שיקול אישי. האם כדאי ללכת על ה-U3? כמה זמן סוללה הוא מספק במעשי? האם הטעינה היא באמת 3 שעות? איך הממשק שלו? האם יש חלופות טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tmpusr,

עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by roy26,

מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפון HTC SENSE WITH תודה רבה ישמח לעזרה פלוס התקנה גם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by amos700,

יש מצב שסלקום תביא טלפונים עם gps

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. רכישה מוקדמת עבור ה-iPhone SE 2020 זמינה במגוון חנויות ורשתות בארץ הקודש, במחירים שמתחילים מ-1,900 שקלים לכתבה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  9. שלום. חבר טוב שלי רוצה לקנות סמארטפון חדש. בהתחלה הוא התייעץ איתי בקשר לגלאקסי S 5. הוא חיכה שיצא גלאקסי S5 פרמיום משהו כזה, אבל לא יצא כרגע. יש לו עכשיו גלאקסי S 2, והוא כבר לא יכול להמשיך לעבוד איתו מכל מיני סיבות. הוא ממהר לקנות פלאפון חדש, והוא כרגע בהתלבטות, בין גלאקסי 5 ל G 3. כרגע אין בארץ סמסונג 32 ג'יגה וזה מפריע לו. הוא ראה ש LG G3 יש 3 ג'יגה ראם, זה יתרון בשבילו. לדעתי, ואמרתי לו, שאני לא חושב שיש משהו שמנצל כרגע 3 ג'יגה ראם. אני אשאל את השאלות שהוא מעוניין לשאול- מה לדעתכם יותר עדיף? SAMSUNG S 5 או LG G 3 איך הסוללה של גלאקסי 5 ושל אל ג'י ג'י 3? איך הביצועים? אשמח לעזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. עדכון לרכיבי החומרה המודרניים ביותר בשוק אמור להפוך את הצעד הראשון של היצרנית הסינית הצעירה בתחום ה-PC למשתלם עוד יותר לכתבה

11. Started by GanJaval,

לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by falul,

http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Dem1se,

היי חברים, אתמול העליתי את האפליקציה הראשונה שלי (אנדרואיד) - אתם מוזמנים להוריד :-) האפקליציה היא בעצם המרת כספים , פשוט תרשמו כמה כסף, סוג מטבע, ואז היא תמיר לכם אותה ל 50 מדינות שונות במכה! כמו כן אפשר גם ללחוץ על כל מדינה ולראות את המטבע בשלה וקצת היסטוריה ^.^ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moneytranslate.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה תודה רבה לכם ! DOWNLOAD & INSTALL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moneytranslate.mkutcher

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Ovid,

בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by House M.D.,

ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר- 1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל? 2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב? 3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by J0n1,

העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by YohaiM,

היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by position,

שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by benor,

נשבר לי כבר סופית מה- Nokia שלי, אני מחפש לקנות סמארטפון יעיל בכמה שפחות כסף. נקסוס 4 ירד מהפרק כי אין מי שיביא לי אותו מחו"ל. התכונות שחשובות לי: - עמידות גבוהה (הטלפונים שהיו לי נטו להתפרק) - איכות שמיעה טובה (גם שהוא על מצב רמקול) - תמיכה ב- Google-Play - אני לא הולך לגלוש שם יותר מדי באינטרנט, אני מוכן להתפשר גם על מסך שהוא קטן מ- 4 אינץ' - עדיפות למקלדת מובנת (לא ממש מצליח להסתדר עם המקלדת של ה- Touch למינהם) - מכשיר שהוא לא רגיש יותר מדי למגע (ה- Htc one S למשל, כל נגיעה הכי קטנה גורמת לו להשתולל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ה-Meizu 16 וה-Meizu 16 Plus המסקרנים כבר הוצגו, וכעת אנחנו יודעים שיהיה דגם נוסף - עם ה-Snapdragon 710 הטרי לכתבה

25. Started by ביצה,

שלום חברים אני נתקלתי בבעיה שבאף מעבדה לא רוצים לעזור לי איתה. אני עם HTC ONE M7 כבר קרוב לשנתיים וכל הזמן הזה היתי עם ג'לי בין. בזמן האחרון החלטתי סתם לשדרג לגירסא 5, הורדתי רום מתאים והתקנתי. ההתקנה עברה חלק, והמערכת עולה ומתפקדת נפלא רק שהמודם לא עובד בכלל. בבדיקה פשוטה מצאתי כי מספר ה-IMEI "נמחק" מהמכשיר. משהו נתקל בבעיה דומה בעבר? משהו יודע מה לעשות? החבר'ה ב-XDA מציעים לשנמך גרסא או להתקין בכוונה גרסא שגויה כדי שהטלפון ישחזר את המידע הזה, האם כדאי? בתודה,

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.