עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nitro_6,

אז בקיצור אני לא מצליח להעביר תמונות מן המחשב אל ה-ipod touch :s05: תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MODY69,

אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם שבוע טוב , אני מחפש בדחיפות(מכיוון שהמכשיר שלי נדפק טוטאלית ) ,מכשיר שהוא לא טאץ' ,שתומך exchange כי אני חייב לעבודה ,ושהמחיר יהיה עד 1,000 ש"ח יד שנייה . את האמת שאין לי שמץ בעולם הסלולאר ,אז אני לא יודע אם הדרישה שלי ריאלית ,אבל אם תוכלו לכוון אותי למספר דגמים (נגיד לרשום מספר יתרונות וחסרונות ,וכמובן שיענו על הצרכים הבסיסיים שציינתי) ,ואחפש כבר באתרי יד-שנייה . נ.ב אני לא יודע אם זה משנה ,אבל אני עובר להוט מובייל אז אני צריך מכשיר שהם תומכים בו.... תודה רבה מראש אנשים טובים ! רון

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ofeky1,

שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

13. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by FunkyMonk,

יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא. כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה. איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים? עוד משהו שלא ברור לי - אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'? אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו? תודה רבה. :-*

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by wantootree,

שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בכל שנה נשכחים ילדים ברכבים סגורים חלק מהמקרים מסתימים בטוב כאשר עוברי אורח או שוטרים מחלצים את התינוקות בעודם בחיים. אולם חלק מהמקרים מסתימים באסונות. מספיקים ארבעים דקות של שהיה ברכב נעול בשמש בשביל לקבל מכת חום קטלנית. חלק מהמקרים נגרמים בגלל רשלנות פושעת של הורים שמשאירים את הילד "רק דקה" באוטו וקופצים לסידורים, אולם חלק מהמקרים נגרמים בגלל שכחה או גורם כל שהוא שהסיח את דעתו של ההורה, לרוב שיחת טלפון דחופה מהעבודה. כולם ודאי שואלים "איך הורה יכול לשכוח ילד באוטו" אבל העובדה היא שזה קרה יותר מידי פעמים בעיקר לאבות אבל גם לאימהות ולהורים נורמטיביים לחלוטין, כמוני וכמוך. למרות שאנחנו מסוגלים לשכוח ילד במכונית, אנחנו אף פעם לא נשכח בו את הטלפון החכם שלנו, הרי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Xavi06,

שלום לכולם, יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות) מכשיר של גולד ליין נטען, או מכשיר פיליפס על סוללות. ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות? או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by psybrain,

איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי את הCX300 II ואני משתמש בפלאפון שלי בתור נגן n95 8GB עד לא מזמן חשבתי ששומעים טוב עד ששמעתי את האוזניות על נגן על cowon לצערי אין לי כסף לנגן של cowon ואני גם לא מחפש את הנפחים הגדולים האלה הסאנסה נשמע מאוד דומה לרמה של הפלאפון יש משהו באמצע? נטו מוזיקה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by idan8871,

שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by smalul,

חברי הפורום שלום אני אתחיל ואציין שאני לא ממש מבין בתחום של הטלפונים הניידים בכלל, ובתחום של הטלפונים החכמים בפרט. אתמול פתחתי דיון בפורום הסמארפונים, ומשם הגעתי לדרישות המינימום מסמארטפון (לדעתי): 1. מעבד עם 2 ליבות, כאשר רצוי מרובע ליבות. 2. גודל זיכרון RAM של 1GB לפחות. 3. זיכרון אחסון של 8GB לפחות. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות (בשביל התאימות לשפה העברית). בעיקרון לא רציתי להוציא יותר מ 1000 ש"ח, אבל במחיר הזה אין שום דבר מתאים. לכן החלטתי שהתקציב יהיה עד 1500 ש"ח. היום עשיתי סיבוב בין חנויות בעיר מגורי והטלפונים שהוצעו לי ומחירם הם: LG L9 ב 1600 ש"ח Galaxy S Advance ב 1600 שח Galaxy express ב 1649 ש"ח LG L5 E450 ב 1250 ש"ח האם משהו מכל זה משתלם בכלל או ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ShoVaLK,

אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.