עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eyal00,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by N.S,

מחפש נגגנים עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא לא חובה וידיאו

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?

4. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Ymac,

היי. אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2 לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל) אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת ) אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה. אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד. מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive. יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת? תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shaks,

התקנתי את הרום עם הקרנל סטוק. בnetworks בmodes אני לא מוצא LTE. עם הרום סטוק היה לי 4G מופיע למעלה ועכשיו לא,מבדיקה של speed test המהירות היא אכן לא של דור רביעי. אני בוודאות באזור בעל כיסוי של 4G (המרכז). למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by es88,

אני בחודש הקרוב מתכנן לשדרג את הנייד, התחלתי קצת להסתכל ולקרוא, אבל אני מאמין שיש פה חברה שכבר מכירים את השוק הזה יותר טוב.. מה שחשוב שלי בפלאפון זה כמה דברים: 1. שהוא לא מסך מגע 2. WI FI 3. אפשרות לפייסבוק 4. רמקול 5. מצלמה שהיא לפחות 5M (שאר הפיצ'רים, או איזה חברה זה לא משנה לי ממש) על מה הייתם ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. משום מה בזמן האחרון כשאני מתקשרת לאנשים הפלאפון שלי הופך למצב רטט. למה זה קורה? בדקתי בהגדרות ואין שום דבר על זה. מה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. השבב העתידי של היצרנית האמריקאית מציג תוצאה מרשימה עד מאוד, לכאורה, במבחן הביצועים Geekbench לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/snapdragon-620-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by T-boon,

הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by zahiz007,

*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי שלום קיבלתי אתמול את הנגן , חיברתי אותו למחשב , נכנסתי למדייה פלייר בחרתי מלא שירים ועשיתי העתק לנגן, כל השירים עברו, בדרקתי בנגן וגם המקום שלהם תפוס עכשיו בנגן אבל המבעיה היא שאני לא מוצא את השירים, איך עדיף להעביר שישירים, זה לא הראה לי את הנגן ככונן תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Cilay,

דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. דברים חשובים שארצה בסמארטפון: 1. סוללה מעל 3000MAH. 2. מצלמה מעל 13 מגה פיקסל איכותית. 3. מסך 4.9 עד 5.5. 4. זיכרון ראם 2gb או יותר. הדברים העקרים שאני משתמש בטלפון: מצלמה, גלישה, שימוש באפלקציות- whatsapp, waze, moovit, ומשחקים מידי פעם. חשבתי על ה- oneplus two או M2 NOTE מבאג שעולה 1000 שקל, עם יש עוד תציעו. תקציב עד 2500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ענקית הטכנולוגיה היפנית משיקה שני סמארטפונים שפשוט עושים חשק לשדרג - Sharp Aquos Crystal 2 ו-Sharp Aquos Xx לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Fantasil,

יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים