עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omri_ro,

מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Pilp3l,

לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by smalul,

חברי הפורום שלום אני אתחיל ואציין שאני לא ממש מבין בתחום של הטלפונים הניידים בכלל, ובתחום של הטלפונים החכמים בפרט. אתמול פתחתי דיון בפורום הסמארפונים, ומשם הגעתי לדרישות המינימום מסמארטפון (לדעתי): 1. מעבד עם 2 ליבות, כאשר רצוי מרובע ליבות. 2. גודל זיכרון RAM של 1GB לפחות. 3. זיכרון אחסון של 8GB לפחות. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות (בשביל התאימות לשפה העברית). בעיקרון לא רציתי להוציא יותר מ 1000 ש"ח, אבל במחיר הזה אין שום דבר מתאים. לכן החלטתי שהתקציב יהיה עד 1500 ש"ח. היום עשיתי סיבוב בין חנויות בעיר מגורי והטלפונים שהוצעו לי ומחירם הם: LG L9 ב 1600 ש"ח Galaxy S Advance ב 1600 שח Galaxy express ב 1649 ש"ח LG L5 E450 ב 1250 ש"ח האם משהו מכל זה משתלם בכלל או ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!

8. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. HTC השיקה עבור השוק היפני את מה שנראה כמכשיר הדגל האולטימטיבי שלהם, ה- J Butterfly 3, שגורם לנו לתהות מדוע הוא לא החליף את ה-M9 מלכתחילה לכתבה: http://hwzone.co.il/m9-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. ממתינים לבואו של עידן ה-Ultra HD למכשירים הניידים? יתכן שהחלוצה בתחום לא תהיה סמסונג, LG או שארפ, אלא דווקא חברה סינית אלמונית יחסית בשם EverDisplay לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לפני-כולם-יצרנית-סינית-מציגה-מסכי-amoled-לסמ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה לכתבה

13. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by idan8871,

שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by falken,

אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?

19. Started by Xavi06,

שלום לכולם, יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות) מכשיר של גולד ליין נטען, או מכשיר פיליפס על סוללות. ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות? או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ofeky1,

שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by CyNiRcs,

מה אתם אומרים על UMI X2 מפרט: http://www.chinapadmall.com/umi-x2-quad-core-smart-phone#.UUtazSez_cx מה שמפריע לי זה המעבדים.. הבנתי quad core a7 חסכוני בחשמל אבל לא משהו למשחקים ואותו דבר ל gpu sgx544.. אני טועה?? אני לא משתמש כבד של משחקים אבל עדיין אני רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב.. ושזמני טעינה יהיו טובים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Kalen,

ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dviralush,

הייתי רוצה לקנות סמארטפון (עדיף אם זה כבר כלול בחבילה טובה של חברה סלולרית טובה), עם מצלמה טובה לסטילס ווידאו, אורך חיים טוב, מסך לאו דוקא ענק, ומחיר לא בשמים. בינתיים המליצו לי על האייפון SE, אבל האם אני מאבד הרבה מבחינת המצלמה ותמיכה במשחקים לטווח ארוך אם לא אקנה אייפון 7? (פשוט די נוח לי בסביבת אפל, אבל אם יש משהו יותר טוב בקשה תגידו) וכדאי שיהיו בו 32GB או 16GB ואיזה חיבור לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר בסביבות 2000 שקל גם עדיף. תודה רבה מומחינו!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב אני רוצה לשלוח לסלקום מכתב. מישהו יודע מספר פאקס / כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את המכתב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.