עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rjjb7,

שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by omri_ro,

מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by card,

שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card

5. הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Spook,

שלום, קיבלתי מהעבודה את ה-E51. האם יש אפשרות להתקין עליו את המסנג'ר, סקייפ או GTALK? מדובר בהתקנה חינמית ולא כמו שאורנג' מבקשים 12 שקל לחודש עבור מסנג'ר. לא משנה לי אם מדובר בגרסה מקורית של התוכנה או תוכנה צד ג' שמקשרת לרשת של המסנג'ר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ענקית הטכנולוגיה היפנית משיקה שני סמארטפונים שפשוט עושים חשק לשדרג - Sharp Aquos Crystal 2 ו-Sharp Aquos Xx לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי את הCX300 II ואני משתמש בפלאפון שלי בתור נגן n95 8GB עד לא מזמן חשבתי ששומעים טוב עד ששמעתי את האוזניות על נגן על cowon לצערי אין לי כסף לנגן של cowon ואני גם לא מחפש את הנפחים הגדולים האלה הסאנסה נשמע מאוד דומה לרמה של הפלאפון יש משהו באמצע? נטו מוזיקה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nir56,

שלום, יש לי אפשרות להזמין את הסמסונג נוט לכתובת סינית ולקחת אותו עוד כחודש, האם משתלם יותר לקנות אותו שם, ואם כן מאיפה מומלץ להזמין? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by otherside,

עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בדומה לסמסונג, Oculus, קארל צייס, סוני ואחרות, חברת ארכוס הצרפתית עתידה להשיק בחודש הבא משקפי VR משל עצמה - עם תג המחיר הנמוך ביותר בו נתקלנו עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d-archos-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%91-39/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?

14. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, ראיתי כתבה היום לגבי משקפי מציאות מדומה באיכות סבירה ומחיר ממש זול שיכול להתחבר כמעט לכל סמארטפון. ניתן לראות דוגמאות של משקפיים כאלו כאן: http://www.dx.com/s/Universal+Virtual+Reality+3D מה דעתכם על הדבר הזה? האם באמת ניתן לראות באמצעות האייפון 5 שלי סרטים 3D? האם יש לדבר הזה בכלל חומרה כיום? משחקים/סרטים 3D? במידה ואני באמת מזמין איזה הכי כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. דיווח חדש טוען כי Xiaomi תציג בקרוב זוג מכשירי Mi5 חדשים ומתקדמים, שאחד מהם יוכל להיות המתחרה המרכזי של ה-OnePlus 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%9e%d7%93-%d7%97%d7%9e%d7%93-mi5-%d7%95-mi5-plus-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-xiao/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי חברים. יש לי גלאקסי 3 ואני מאוד מרוצה ממנו בכללי .הבעיה התחילה שאני מנסה לגלוש במרקט ורשום לי החיבור פג תוקף כאילו לא מצליח והאינטרנט בכללי עובד גם בדפדפן בגלאקסי וגם ה wifi מחובר ניסיתי וגם מודם סלולרי רגיל החבילה שיש לי ולא עובד. אשמח לעזרה :s0817:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אני מחפש משהו שיהיה נוח ולא יהיה צריך להשאיר אותו מחובר למטען בשיל לדבר יותר מ 10 דקות במחיר של עד 1000 שקל, אם אתם יודעים על מישהו שמוכר בירושלים או תל אביב פלאפון יד שניה טוב אז אני מוכן לשמוע. אם יש דבר כזה אז גם שלא יהיה דור שלישי או לפחות עם אפשרות להשתמש ב SIM דור 2. חשבתי על נוקיה 6288 שנכנס טוב לתקציב, הוא טיפה גדול אבל חוץ מזה הוא ניראה בסדר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by roeesnir,

אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן! אני מחפש כבל OTG שמאפשר טעינה, חיבור כונן קשיח ו-SD כך שאוכל להשתמש בסמארטפון בתור המוח שמעביר את הקבצים מה-SD לכונן הקשיח. אני לא מעוניין שבאמצע ההעברה תיגמר הסוללה של הפלאפון ולכן אני מחפש גם משהו שייתן את הטעינה ביחד עם העברת הקבצים. אני מחפש טעינה פשוטה דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי דרך USB ואם זה נותן מספיק חשמל לסמארטפון כדי שיטען). החיבור SD הוא פחות קריטי ואני אוכל להסתדר גם עם שקעי USB שנותנים טעינה במקביל. מצאתי את הכבל הזה: http://www.inateck.com/inateck-hb4008-3-port-usb-3-0-otg-hub-with-sd-card-reader/ אבל הוא ללא טעינה. האם זה ייתן מספיק חשמל לכונן הקשיח?: http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Micro-USB-Power-Charging-OTG-Hub-Adapter-Cable-for-Samsung-HT…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by genia,

אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RealOG,

אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים