עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ShoVaLK,

אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, ראיתי כתבה היום לגבי משקפי מציאות מדומה באיכות סבירה ומחיר ממש זול שיכול להתחבר כמעט לכל סמארטפון. ניתן לראות דוגמאות של משקפיים כאלו כאן: http://www.dx.com/s/Universal+Virtual+Reality+3D מה דעתכם על הדבר הזה? האם באמת ניתן לראות באמצעות האייפון 5 שלי סרטים 3D? האם יש לדבר הזה בכלל חומרה כיום? משחקים/סרטים 3D? במידה ואני באמת מזמין איזה הכי כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Fantasil,

יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by card,

שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card

5. Started by NeoTrix,

היי חברים, אשמח לסיוע קל. אני מנסה למצוא טאבלט זול לרכישה, משהו באיזור ה-500-600 שקל. אני מבין שכמובן במחיר הזה אי אפשר להביא מציאה מי יודע מה, ושזה יהיה קרוב לוודאי משהו סיני אבל זה בסדר מבחינתי כל עוד זה משהו סביר+. את הרכישה כנראה לא אעשה בארץ, מן הסתם, אלא דרך אתרים כמו ebay,aliexpress,amazon אם אפשרי למצוא משם אז יותר טוב. אין לי יותר מדי דרישות, רק שיהיה Android, שיריץ Skype (כלומר מצלמה קדמית סבירה) קצת אינטרנט ומסמכים וזהו. + לא חובה אופציה ל-SIM. אם יש, אז מה טוב, אם לא אז לא צריך. כי אני מניח שהיכולת ל-SIM מייקרת קצת את הטאבלט. השימוש יהיה על WiFi בלבד. אם מישהו מכיר, אשמח מאוד. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yed.k77,

מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by omri_ro,

מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by d0s,

שלום, אני מעוניין לקנות GPS לרכב , ואני צריך את עזרתכם בנושא - מקווה שזה המקום הנכון. אני מחפש GPS שיהיה קל לשימוש ( ממשק משתמש ברור ) , מחיר סביר ( אין צורך ב GPS הכי חדשני, אלא אחד שיבצע את העבודה ) ואמין . תודה , גיא.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שמתי סרט שהיה לי הוא לא עבד במכשיר, לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו? (אני לא רוצה להשתמתש בתוכנה של המכשיר כי היא איטית מאוד) ב. קניתי היום מגן מסך למכשיר - דבר דפוק שהוא יותר קטו מהמסך, יש חלק לא קטן שהוא לא מכסה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by rjjb7,

שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה לכתבה

18. Started by esaly,

מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אגב, גם במצב "שקט" שומעים את צליל התריס... תודה מראש...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by omrij,

http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/ בדיחה עצובה :s05:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ענקית הטכנולוגיה היפנית משיקה שני סמארטפונים שפשוט עושים חשק לשדרג - Sharp Aquos Crystal 2 ו-Sharp Aquos Xx לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Kukishin,

שלחתי את המכשיר - LG G2 לתיקון. כנראה הם יימחקו הכל. יש מצב שהחשבון שלי בגוגל איכשהוא גיבה לי את המספרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nsxr51,

אני מחפש להתיקן תוכנת ניווט על המחשב הנייד רציתי לדעת איזה תוכנה כדאי להוריד ואם מישהו יכול להמליץ איפה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by otherside,

עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים