גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
HTC השיקה עבור השוק היפני את מה שנראה כמכשיר הדגל האולטימטיבי שלהם, ה- J Butterfly 3, שגורם לנו לתהות מדוע הוא לא החליף את ה-M9 מלכתחילה לכתבה: http://hwzone.co.il/m9-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה יצאו גרסאות משודרגות למכשירים שבכותרת, התומכות ב-4G. האם שווה לחכות ולקנות אותן? אין לי ניסיון עם סמארטפונים ועם אנדורואיד בפרט, ושמעתי שאולי בשל העובדה שרוב הדגמים בארץ הם מהסדרה שלא תומכת ב-4G, יהיו בעיות עם עדכונים וכדו'. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות) מכשיר של גולד ליין נטען, או מכשיר פיליפס על סוללות. ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות? או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
N95 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN95-flv.html אני מקווה שאני מחדש לכם... N93i + N76 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN93i-N76-flv.html
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שכל יום יורד לו המחיר עכשיו הוא עולה 3199. האם יש לו בעיות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות סמארטפון (עדיף אם זה כבר כלול בחבילה טובה של חברה סלולרית טובה), עם מצלמה טובה לסטילס ווידאו, אורך חיים טוב, מסך לאו דוקא ענק, ומחיר לא בשמים. בינתיים המליצו לי על האייפון SE, אבל האם אני מאבד הרבה מבחינת המצלמה ותמיכה במשחקים לטווח ארוך אם לא אקנה אייפון 7? (פשוט די נוח לי בסביבת אפל, אבל אם יש משהו יותר טוב בקשה תגידו) וכדאי שיהיו בו 32GB או 16GB ואיזה חיבור לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר בסביבות 2000 שקל גם עדיף. תודה רבה מומחינו!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בכל שנה נשכחים ילדים ברכבים סגורים חלק מהמקרים מסתימים בטוב כאשר עוברי אורח או שוטרים מחלצים את התינוקות בעודם בחיים. אולם חלק מהמקרים מסתימים באסונות. מספיקים ארבעים דקות של שהיה ברכב נעול בשמש בשביל לקבל מכת חום קטלנית. חלק מהמקרים נגרמים בגלל רשלנות פושעת של הורים שמשאירים את הילד "רק דקה" באוטו וקופצים לסידורים, אולם חלק מהמקרים נגרמים בגלל שכחה או גורם כל שהוא שהסיח את דעתו של ההורה, לרוב שיחת טלפון דחופה מהעבודה. כולם ודאי שואלים "איך הורה יכול לשכוח ילד באוטו" אבל העובדה היא שזה קרה יותר מידי פעמים בעיקר לאבות אבל גם לאימהות ולהורים נורמטיביים לחלוטין, כמוני וכמוך. למרות שאנחנו מסוגלים לשכוח ילד במכונית, אנחנו אף פעם לא נשכח בו את הטלפון החכם שלנו, הרי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טווח המחירים הוא בערך עד 3000 ש"ח עם שאיפה לכמה שפחות, בין אם ביד שניה כחדש ובין אם בקניה בחו"ל. (לא כולל מיסים וירקות) אני מאד מחבב את הiPhone, אבל נראה שלכל אחד יש משהו רע להגיד עליו, ואמא שלי טוענת שבתור טלפון הוא ממש לא משהו. אז איך האלטרנטיבות בהשוואה? ומה יש באותו טווח? HD2? HERO? NEXUS? בלקברי?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים:) אני זקוק להמלצה לטאבלט עד 1500שח שאפשר לקנות בארץ עם מסך בגודל של לפחות 10 אינץ' היעוד של הטאבלט הוא בעיקר כתיבה של טקסט,אינטרנט וסרטים. הטבלט הזה הוא בשביל בחור מבוגר אז אם יש טאבלטים יעודיים לאנשים מבוגרים עם פיצ'רים כלשהם השמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על UMI X2 מפרט: http://www.chinapadmall.com/umi-x2-quad-core-smart-phone#.UUtazSez_cx מה שמפריע לי זה המעבדים.. הבנתי quad core a7 חסכוני בחשמל אבל לא משהו למשחקים ואותו דבר ל gpu sgx544.. אני טועה?? אני לא משתמש כבד של משחקים אבל עדיין אני רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב.. ושזמני טעינה יהיו טובים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לשלוח לסלקום מכתב. מישהו יודע מספר פאקס / כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את המכתב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נגןMP3(מצויין) של SAMSUNG > לא יודע איך לסדר את רשימת השירים ניסיתי להשתמש בתוכנה שהנגן מספק - ומשום מה זה לא הצליח לסדר את רשימת השירים בסדר ההשמעה הרצוי מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה בקלות ובלי בעיות ? וגם שמסדרת טקסטים בעברית > שלא יתהפכו בתצודה בנגן ? THX!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציעו לי אותו היום באורנג' ורציתי לשאול איך הוא ליפני שאני קונה http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/LG/LG_Optimus_One/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצד הנקסוס 6, הדלפה חדשה של מכשיר ה-Droid Turbo מראה שמוטורולה לא עוצרת לרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%a6%d7%97-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-