עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by mc_elad,

שלום חברים:) אני זקוק להמלצה לטאבלט עד 1500שח שאפשר לקנות בארץ עם מסך בגודל של לפחות 10 אינץ' היעוד של הטאבלט הוא בעיקר כתיבה של טקסט,אינטרנט וסרטים. הטבלט הזה הוא בשביל בחור מבוגר אז אם יש טאבלטים יעודיים לאנשים מבוגרים עם פיצ'רים כלשהם השמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי נגןMP3(מצויין) של SAMSUNG > לא יודע איך לסדר את רשימת השירים ניסיתי להשתמש בתוכנה שהנגן מספק - ומשום מה זה לא הצליח לסדר את רשימת השירים בסדר ההשמעה הרצוי מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה בקלות ובלי בעיות ? וגם שמסדרת טקסטים בעברית > שלא יתהפכו בתצודה בנגן ? THX!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האייפוד טאץ' לא עובד לי. אתם יודעים איפה אפשר לתקן? ויש גם את השאלה השנייה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב אני רוצה לשלוח לסלקום מכתב. מישהו יודע מספר פאקס / כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את המכתב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Galit17,

שמתי לב שכל יום יורד לו המחיר עכשיו הוא עולה 3199. האם יש לו בעיות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ballcall2,

כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by udi,

שלום לכולם, רציתי לקנות כבל פשוט עבור מכשיר HTC ONE M7 אשר מספק גם אפשרות סנכרון וגם אפשרות הטענה כאשר נכנסתי לגוגל קיבלתי שיש כבל חדש בשם M600 שמחליף את M410 שאלתי היא מה השוני בין שני הכבלים http://www.clove.co.uk/htc-dc-m410-microusb-data-cable M600 http://www.clove.co.uk/htc-dc-m600-microusb-data-cable כתוב שלמטה בלינק שזה העיצוב החדש תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ראיתי שלאחרונה יצאו גרסאות משודרגות למכשירים שבכותרת, התומכות ב-4G. האם שווה לחכות ולקנות אותן? אין לי ניסיון עם סמארטפונים ועם אנדורואיד בפרט, ושמעתי שאולי בשל העובדה שרוב הדגמים בארץ הם מהסדרה שלא תומכת ב-4G, יהיו בעיות עם עדכונים וכדו'. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לצד הנקסוס 6, הדלפה חדשה של מכשיר ה-Droid Turbo מראה שמוטורולה לא עוצרת לרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%a6%d7%97-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by X_Dror,

היי, לא מזמן התקלקל לי האייפוד אחרי שחיברתי אותו להטענה מהשקע בקיר. תקעתי את את התקע, ואחרי כמה שניות שמעתי 'בום' מהמטען והאיפוד לא נדלק למרות שהיה לו מספיק חשמל בבטריה. אחרי כמה דקות ניסיתי להדלק אותו שוב, הוא נדלק אבל עם סוללה כמעט ריקה (למרות שהיה אמור להיות הרבה יותר חשמל), ונכבה אח"כ בטענה שאין לו מספיק חשמל. קניתי מטען חדש, אבל זה לא מטעין אותו ובמקום זה בכל פעם שאני מנסה להטעין אותו הוא ממש ממש מתחמם בחלק התחתון שלו על יד החיבור של ה- USB. נראה שהאיפוד עצמו לא התקלקל (כי הוא כן נדלק לי גם אחרי ה'בום'), אלא שרק החלק של ההטענה\הסוללה התקלקלה. ה- Ipod נקנה בתאילנד לפני קצת יותר משנה. האם עוד יש עליו אחריות? אם כן איך אפשר לנצל אותה? ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן אותו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by psychuil,

טווח המחירים הוא בערך עד 3000 ש"ח עם שאיפה לכמה שפחות, בין אם ביד שניה כחדש ובין אם בקניה בחו"ל. (לא כולל מיסים וירקות) אני מאד מחבב את הiPhone, אבל נראה שלכל אחד יש משהו רע להגיד עליו, ואמא שלי טוענת שבתור טלפון הוא ממש לא משהו. אז איך האלטרנטיבות בהשוואה? ומה יש באותו טווח? HD2? HERO? NEXUS? בלקברי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by jayz0r,

N95 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN95-flv.html אני מקווה שאני מחדש לכם... N93i + N76 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN93i-N76-flv.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בכל שנה נשכחים ילדים ברכבים סגורים חלק מהמקרים מסתימים בטוב כאשר עוברי אורח או שוטרים מחלצים את התינוקות בעודם בחיים. אולם חלק מהמקרים מסתימים באסונות. מספיקים ארבעים דקות של שהיה ברכב נעול בשמש בשביל לקבל מכת חום קטלנית. חלק מהמקרים נגרמים בגלל רשלנות פושעת של הורים שמשאירים את הילד "רק דקה" באוטו וקופצים לסידורים, אולם חלק מהמקרים נגרמים בגלל שכחה או גורם כל שהוא שהסיח את דעתו של ההורה, לרוב שיחת טלפון דחופה מהעבודה. כולם ודאי שואלים "איך הורה יכול לשכוח ילד באוטו" אבל העובדה היא שזה קרה יותר מידי פעמים בעיקר לאבות אבל גם לאימהות ולהורים נורמטיביים לחלוטין, כמוני וכמוך. למרות שאנחנו מסוגלים לשכוח ילד במכונית, אנחנו אף פעם לא נשכח בו את הטלפון החכם שלנו, הרי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by giladk123,

טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה... אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט. העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..). בכל מקרה, הדרישות שלי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gal555,

הציעו לי אותו היום באורנג' ורציתי לשאול איך הוא ליפני שאני קונה http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/LG/LG_Optimus_One/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. דברים חשובים שארצה בסמארטפון: 1. סוללה מעל 3000MAH. 2. מצלמה מעל 13 מגה פיקסל איכותית. 3. מסך 4.9 עד 5.5. 4. זיכרון ראם 2gb או יותר. הדברים העקרים שאני משתמש בטלפון: מצלמה, גלישה, שימוש באפלקציות- whatsapp, waze, moovit, ומשחקים מידי פעם. חשבתי על ה- oneplus two או M2 NOTE מבאג שעולה 1000 שקל, עם יש עוד תציעו. תקציב עד 2500 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.