גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי G2, אבל יש סיבה לזה שהמחיר שלו נמוך מדי לדעתי? באיזור ה-2000 ש"ח ב-ZAP ל-16GB... למה זה כזה נמוך? למרות שזה ממש משתלם.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני רוצה להביא IPAD + 3G משומש מ EBAY 2 שאלות א. איך אני אוודא שהוא תומך בסימים מקומיים? ב. האם משלמים מכס ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש לטלפון מעגל שמבקר את הזרם, או שהוא פשוט מוציא מהמטען את המקסימום שהוא יכול? תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת המחיר לשתיהם זה מסתדר לי מבחינת תשלומים מה באמת יותר טוב? העניין שהכי מציק לי בG2 שהמקשים של החזור,בית זה על המסך ועניין של הסוללה לא נשלפת ואין הרחבה והS4 זה פשוט יש לי S3 והתרגלתי לממשק של TOUCHWIZ השאלה אם הG2 שווה את התרגלות מחדש לממשק וענין של ההרחבה או שהוא לא שווה את ההבדל
-
- 60 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. רכשתי לביתי הקטנה מכשיר אנדרואיד, הראשון שלה, ומכיוון שהיא בגיל בו שיקול הדעת עדיין לא כשל בגיר, אני מעוניין לדעת בדיוק מה עובר דרך הפלאפון. לכן אני זקוק לכמה ישומים (או אם יש אחד שמשלב את כל הצרכים) שידווח לי בכל רגע נתון היכן נמצא המכשיר ובנוסף יקליט כל שיחה יוצאת/נכנסית. המלצות?
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (כרגע אין לי כלום) ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לקנות אני מתלבט האם כדאי לי לחכות לגלאקסי 5 או לקנות כבר עכשיו את הLG2 או את הHTC ONE או משהו אחר? חשוב לי שיהיה טוב בביצועים , מהיר , שהמצלמה שלו איכותית ושלא נתקע או משהו כזה וסוללה טובה אמרו לי שלא כדאי גלאקסי כי יש להם הרבה בעיות בתקיעות ושהוא נהרס מהר הייתי בכמה חנוית והרוב המליצו לי על הLG2 אבל השאלה היא אם כדאי לחכות לגלאקסי 5 או שלא כדאי יש לי חבר שקנה HTC ONE והוא מאד מרוצה אבל הבנתי שאין לו מצלמה איכותיתי כל כך לעומת האחרים מה אתהנ אומרים עליו? קיצר אחרי המגילה הזו מה אתה ממליצים? נ.ב לא מעוניין באייפון לא ממש משנה לי המחיר העיקר שיהיה טוב תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מכשיר פשוט, עדיפות לנוקיה (WP8) בתקציב של 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. כמובן שאני לא מחפש משהו בשמיים, מכשיר פשוט שיעשה את העבודה ואפשר להגיד עליו שהוא "עובד מעולה מהקופסא".
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מכשירים ישנים יחסית, דור 2.5 של פלאפון NOKIA 3120, ואני מעוניין לעבור לרשת זולה יותר. בפלאפון אמרו לי שהם לא מתאימים לשום רשת אחרת. האם הדבר נכון ? תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2664933 בינתיים יצאו רק גרסאות של כמה מפעילות. הבנתי שזו של vodafone גרמניה היא ללא זבל. (אך עם לוגו שלהם בבוט) ובינתיים אין דרך לשמור על הרוט, או לעשות רוט. ומשום מה אין תמיכה ב ART. נדמה לי שגם בגרסאות האמריקאיות אין תמיכה, וזה מוזר מכיון שבקוריאנית כן יש. עריכה: יצאה גרסה אירופאית פתוחה. ללא שטויות של המפעילות, דבר שמתבטא גם בגודל הקובץ שקטן יותר ב 130MB. אין ART. אין הבדל בין הקבצים השונים לגרסאות 16GB ו 32GB. הכל זהה. http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW859395432109876543213/D80220B_00.kdz ההתקנה תסיר את הרוט (ולא ניתן לעשות שוב בינתיים) וכל custom recovery. וישנם דיווחים שלא ניתן לשנמך מגרסאו…
-
- 80 תגובות
- 32.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: היה לי פעם אייפון (S4) שנגנב ועכשיו יש לי גלקסי S3 (כבר מעל שנה) שנפל ונשבר, ואת האמת שאני נוטה לחשוב להחליף חזרה לIPHONE (5S) ולא בא לי לשלם על התיקון מכמה סיבות. 1.אל אף שלא משנה כמה התעסקתי עם הגלקסי (החלפת מספר רומיםם, רוט, טוויקים למיניהם) חווית המשתמש שלי לדעתי הייתה פחותה, אין מה לעשות המכשיר בחיים לא רץ חלק ועשה את הכל ללא תקלות כמו שהאייפון היה עושה. 2.נכון אנדרואיד הינה מערכת פתוחה ובמסתכם ניתן לעשות איתה יותר פעולות מאשר IOS אבל הפערים כבר לדעתי כמעט ואינם קיימים ומה שהאייפון עושה הוא עושה יותר טוב (יציבות, מהירות, עבודה חלקה ונטולת באגים). 3.כן אנדאוריד ניתנת להתאמה אישית אבל אני במילא מעדיף את הממשק מינימליסטי ולא עמוס בפרטים ולכן זהו אינו פקטור מבחינ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי חיפוש אחר סמרטפון זול, הבנתי שחו"ל היא האופציה ההגיונית, ויש לי מישהו מארה"ב שיכול להביא לי את גרסת ה-8GB ב-179 דולר. מה דעתכם? במחיר כזה, יש לו מתחרים?
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ראיתי שיש גרסאות נייטליז של CM 11 ל MOTO G מישהו מכיר משהו אחר ? אני יודע שזה לא גדם מאוד פופולרי אבל אולי בכל זאת (: ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בתופעה ? לחברים שלי יש אפשרות לבחור עברית כשפת תצוגה , אבל אצלי זה לא מופיע. ישנם הרבה שפות אחרות אבל לא עברית.. עדכנתי לגרסת קיקט חדשה והופיעו עוד שפות אך עדיין ללא עברית ניסיתי להתקין more loacle אבל הוא דרש גישת רוט לשנות שפה שלא הייתה ברשימה המקורית שלו. האם ישנה דרך לשנות שפה מבלי לעשות רוט למכשיר ? המכשיר נרכש דרך אמזון בארה"ב דגם MOTO G 16 GB .
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גולן הכפילו את נפח הגלישה ללקוחות חבילת ה-60/100 ש"ח. אם אתם כבר בחבילה הזו, תצטרכו לעדכן את הנפח דרך האתר.
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-