עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by card,

שלום חזרתי עכשיו מארה"ב, וכשהייתי שם קניתי שני דברים: 1) לפטופ קטן 11.6" 2) טאבלט 8.3" עם הלפטופ הקטן אני הולך להשתמש הרבה, במיוחד בטיול לאירופה שאני הולך לעשות במאי - הלפטופ יהיה איתי. עם הטאבלט לעומת זאת, זה נראה שאין לי מה לעשות ממש. התכנון היה דווקא שהטאבלט יילקח לטיול לאירופה(זה טיול במשך של חודש), בגלל שהטאבלט שוקל 340גרם, אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף את הלפטופ בגלל שיש עליו Windows, וגם הוא כולל מקלדת. יוצא אם כך, שקניתי טאבלט, ובסוף אני לא ממש יודע מה לעשות איתו. אז לפני שאני נותן אותו מתנה לאיזה קרוב משפחה או משהו, מישהו יכול לתת לי רעיונות מה אפשר לעשות עם טאבלט? תודה..

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. היי, שבת שלום.מחרתיים אני אסיים את הטיול שלי בתאילנד בתחנה האחרונה בבנקוק. אני מתכוון לקנות פלאפון ופה התלבטות שלי- G2 במחיר 1700 או גלקסי 5 שיצא ב11.4 במחיר 2500 במידה ויהיה לי אפשרות ממשהו שטס לחו"ל. אני אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים. מבחינת השוואה מה שהגלקסי מערר אותי זה האפשרות חיישן כושר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by emperor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by טוסטר,

אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה החדשה שלי (ושל עוד חבר) - DrawTime האפליקציה היא וויג'ט של שעון בו אתם מציירים את הספרות לבד! כל אחד יוצר לעצמו וויג'ט שעון ייחודי שהוא מצייר כמו שהוא רוצה. ניתן לעצב כמה שעונים שרוצים, לבחור מספר רקעים שונים, למקם את השעון על מסך הנעילה (מגירסא 4.2 של אנדרואיד), ולשתף עם חברים תמונה של השעון שציירתם. לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customfontwidget אתמול האפליקציה שלנו קיבלה Review באתר www.wonderhowto.com. אתם יכולים לקרוא כאן את הביקורת: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/draw-your-own-personal-clock-widget-for-nexus-7-0152742/ ולראות את הסירטון כאן: נשמח לשמוע פידבקים והצעות, וכמובן לראות את …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by 3emi,

המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ShahafH,

שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shaks,

אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לא שיש יותר מדי סיבות לצפות בזה, במיוחד כי הנתונים כבר הודלפו אלף פעמים, אבל אם מישהו מעוניין: http://www.htclaunch.com/

14. Started by Rockstatement10,

יש לי GALAXY S3, והבנתי שה-G2 מוצלח מאוד וזה.. אבל יש לי דילמה קטנה, לרב האנשים יש גלקסי וכביכול זה מה שקצת מקשה עליי לעבור למכשיר לחברה אחרת.. מה דעתכם? למרות שהבנתי שה-G2 מצליח מאוד בארץ.. ובכללי, איך הוא בהשוואה ל-S3? ומה בנוגע ל-S4?

15. Started by tomeror,

טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה

18. Started by geigera,

שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shaks,

היי, אני כרגע באורנג' ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת. יש רק דבר אחד שמפריע לי וממנו אני חושש, איכות התשתיות של החברות החדשות. האם זה יכול להוות בעיה (בנושא קליטה באיזורים שהם לאו דווקא המרכז)? ובנוסף האם איכות חיבור האינטרנט בכל החברות היא סבירה? (אני משתמש בפלאפון בשביל להזרים מוזיקה די הרבה). על הכוונת שלי בעיקר זה גולן טלקום אך גם חברות אחרות כול להיות.

20. Started by amadey,

הי, אני מחפש טבלט עם הדרישות הבאות: - andorid 4.3+ או windows 8\8.1 - לא סיני ומהארץ - מסך 8-10' רצוי FHD + IPS חיבור מיקרו SD (תמיכה ב OTG לא מספיקה). - חווית שימוש כמה שיותר "חלקה" רצוי -2 GB RAM שימושים: -גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, סרטים. המלצות? ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1A052A ASUS Transformer Book T100TA-DK002H / H100TA-DK001H תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by barbone,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Doron17,

שלום, אשמח לקבל המלצות על סמארטפונים חזקים, טובים, ידועים ומוכרים שמקיימים את הדברים הבאים: מהיר -> לא נתקע חזק -> יכול להריץ תהליכים כבדים במקביל בלי להתקע ובלי שהסוללה תתחמם עמיד -> לאורך זמן מסך יחסית גדול אבל כזה שאפשר להכניס לכיס בלי להסתבך, אבל גם אשמח המלצות לאייפון טאץ' חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מצלמה חזקה נוח מבחינת שימוש ונגישות למשתמש אפשרות להשתמש גם בעט במידת הצורך אם אחשוב על עוד, אוסיף, והכי טוב שאם זה אפשרי, תגידו מה חשוב בסמארטפונים כדי שאבין יותר טוב. אני אשמח לקבל המלצות או קישורים לסיקורים, אבל גם המלצה חמה על סמארטפון מסויים בשביל שאוכל לחפש עליו בגוגל תהיה מצויינת. אל תדאגו לטווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by CRT,

אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים