עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by UponTheRose,

יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…

4. Started by shlomom,

מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shay1098,

[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. LG Chem, חברת הכימיקלים הגדולה בקוריאה וחברת בת (כמובן) של LG, סיימה את הפיתוח של הדור הבא של המסכים הגמישים, עם ההבטחה שמסכים אלה יוטמעו כבר השנה בסמארטפונים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Liran.D,

שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  8. האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה כזה שעון מגניב וכזה באר תחתון מגניב: ואם כבר מדברים, אני רוצה גם וידג'טים במסך הנעילה (ספציפית את השעון הגניב המוזכר לעיל).

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by andrei21,

יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד

• 6 תגובות
    • 9.6k צפיות
  12. בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!

13. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  14. היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם, האם כבר ניתן לדעת איזה דגם של אייפון 6 הכי מומלץ לרכוש בארה"ב בכדי שיעבוד בצורה תקינה בארץ כולל הדור הרביעי וכו'....?

16. אודה מראש לכל תגובה. (רק לפני החג קיבלה אותו מהעבודה - מאד לא נעים לה)

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by felakat,

אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?

18. Started by reviZor,

מה המצב אנשים אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי ולעזוב אז הסימביאן אחת ולתמיד או לפחות עד שהיא תעבוד טוב. אני מתלבט בין שני המכשירים העלויות כמאט זהות השאלה היא מה יותר מתאים לי?! אני מעוניין במוסיקה באיכות טובה וגלישה באינטרנט מהירה כמובן גם לא יזיק קצת סרטים או משחקים לשעות הפנאי. הכי חשוב לי זה שיהיה יומן ברור ולא מסורבל כמו בסימביאן ששם בשביל לעשות תזכורת פשוטה צריך ללכת עד סוף העולם שמאלה. עוד דבר די חשוב זה זמן סוללה שיספיק לפחוט ל 12 שעות של אפליקציות \מוסיקה\חיבור אינטרנט. זהוא בעיקר זה כל מה שאני צריך תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אייסר משיקה את ה-Swift 7 המרשים שלה, שמספק פרופיל בעובי של פחות מסנטימטר במחיר פרימיום לכתבה

20. מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  21. שלום, כמי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסמארטפונים (בעליו הגאה של מכשיר נוקיה 3100) אני מעוניין לרכוש עבורי ועבור אשתי שני מכשירים בתחום המחירים 1000 עד 1300 ש"ח. סדרת ה Xperia מסתמנת כאופציה מועדפת לאור חוות דעת שהתקבלו כאן ובאתרים נוספים. הדרישות הינן: 1. מכשיר 1 - מצלמה ראשית סבירה. מצלמה קדמית נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). 2. מכשיר 2 - מצלמה ראשית - לא משמעותי. מצלמה קדמית לא נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). לאור ריבוי המוצרים מסדרת ה Xperia בתחום המחירים שציינתי אבקש לקבל: 1. הסבר בסיסי לגבי פרמטרים נוספים שעלי לשקול לדעתכם בעת הרכישה לאור הדרישות שציינתי 2. הסבר בסיסי לגבי פערי המחירים (למשל, למה ה GO יקר מן ה U למרות נחיתות מבח…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. התמיכה עדיין מוגבלת למדי, אך ענקית הטכנולוגיה מאמינה שכל בעל מכשיר תואם צריך לקבל גידה לפלטפורמת ה-Daydream החדשה שלה, ומכריזה על קיצוץ במחיר משקפי המציאות המדומה הייעודיים לכך לכתבה

23. Started by Galos,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה

25. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.