גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
תמונות חדשות מספקות לנו מבט איכותי ראשון על המוצר הקשוח והמסקרן של סמסונג, שסוף סוף יוכל לזכות להשקה עולמית רחבה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היצירה של אנדי רובין נראית מיוחדת ומעניינת, אבל זמן המתנה ארוך כשלא ממש ברור כמה מסובך יהיה להשיג אותו לא ממש מוסיפים לה נקודות זכות ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בזמן שה-iPhone X עדיין נמצא תחת ערפל של חוסר ודאות בכל הנוגע להיקף הזמינות שלו, צמד מכשירי ה-iPhone 8 יחלו להימכר רשמית בארץ בלילה של יום רביעי הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הסלולרי הטיפש המחודש של HMD Global מקבל גירסת דור שלישי שהופכת אותו למעט יותר רלוונטי בעולם המודרני לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג משיקה דור חדש של ניידי סדרה 9 שלה - עם עט S Pen ממש כמו במכשירי ה-Note שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שני משחקי ה-Battle Royale הגדולים ביותר בשוק ממשיכים במירוץ אחר כתר הפופולריות המקוונת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סוני ממשיכה להיות היצרנית האחת והיחידה שמציעה לנו רזולוציות 4K בסמארטפונים - עם ה-Xperia XZ2 Premium המאסיבי והמרשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
זה היה רק עניין של זמן: חברת ההזנק שהשיקה מצלמה חדשנית עם 19 חיישני תמונה פועלת להביא את הטכנולוגיה שלה גם למכשירי הכיס החכמים שלנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
סמארטפון הגיימינג החדש של שיאומי הוצג רשמית - ומצליח להרשים וגם להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הדבר הגדול הבא מהחברה שמפצירה בכם להפסיק להתפשר יהיה זהה כמעט לגמרי למכשיר שכבר הושק, מיצרנית סינית עולה אחרת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הקהל ביקש וכעת הקהל מקבל - אסוס מכריזה על סמארטפון חדש, על טהרת מותג הגיימינג אותו אנו מכירים משוק החומרה והמחשבים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מתעבים סימטריה ורוצים להטריף את הלוקים ב-OCD? הדגם החדש של HTC הוא כנראה בדיוק עבורכם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב מזהה כרדמי נוט 3 אבל הוא לא מזהה שום תמונות או הקלטות או סרטים שעל המכשיר וכותב התיקייה ריקה מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 49.3k צפיות
-
-
אני עם נקסוס 4 כבר כמה שנים (רובן טובות:), סה"כ עושה את העבודה, רק שלאחרונה כאשר יורד מתחת ל-50% סוללה הוא מתנתק מהרשת או כבה. בשבוע האחרון כבה מידי פעם והדרך היחידה להפעילו היא דרך מצב boot. מתלבטת בין לרכוש סוללה מקורית - https://il.ebay.com/b/Batteries-for-LG-Nexus-4/20357/bn_1636585 ובין לרכוש טלפון חדש. אז אם החלפתם לנקסוס 4 סוללה וזה עשה את העבודה - אשמח לשמוע. ואם לא, אשמח להמלצה על סמארטפון "נקי" עם אורך חיים לפחות כמו של הנקסוס (משמש לשיחות, ווטסאפ ולוייז; מצלמה ושאר ירקות פחות חשובים לי). בזמנו המליצו לי על הנוקיה, השאלה היא איזה מביניהם - https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Nokia-71-vs-Nokia-81-vs-Nokia-8-vs-Nokia-7 תו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מדליף טוויטר חשף את ששת הגרסאות של דגמי הדגל מאת סמסונג - כולל תגי המחיר המיועדים בהולנד והגוונים השונים שמצפים לנו בכל תת-דגם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-