עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba שם החנות: http://www.bycfmarket.com/ מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים? בתודהמראש לכל העוזרים.

2. אני טס לתקופה של חצי שנה לדרום אמריקה וצריך נגן אמ פי 3 טוב. אני לא אוהב את אפל ויש לי סלידה לא קטנה מהם אבל אני לא מוצא מוצר אחר שעומד בדרישות שלי. הדרישות עם: WI FI ותמיכה בסקייפ. אפשרות לצפיה בתכני וידיאו. מוזיקה מוזיקה מוזיקה באיכות טובה ותמיכה בהרבה פורמטים. גודל לא מסיבי מדי. ונפח גדול. האייפוד טאץ' דור 4 בגירסת 64GB הוא היחיד שעומד כרגע בדרישותיי ובנוסף מגיע עם מצלמה וידיאו+סטילס באיכות וידיאו של עד 720P, מדובר בבונוס גדול מבחינתי. הדבר היחיד שמפריע בפוד הוא חוסר תמיכה בפורמטים חופשיים כמו פלאק וdivx ואיכות מוזיקה לא מהשורה הראשונה. האם יש מכשיר נוסף שעומד בדרישותי

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מישהו מכיר אוזניות BT שמתאימות לדרישות שלי? א. נוחות. ב. יש להן סאונד טוב. ג. יכולות לתפקד גם כדיבורית (מיקרופון איפשהו עליהן) ד. בעלות סוללה שתחזיק יום עם מוסיקה. ה. עולות עד 500 ש"ח. עריכה: איך הPlantronics Backbeat 903? יש לי הזדמנות לקנות אותן ב171 ש"ח. אני מהסס כי בביקורת שקראתי נאמר שהסאונד שלהם לא כ"כ איכותי.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by reviZor,

מה המצב אנשים אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי ולעזוב אז הסימביאן אחת ולתמיד או לפחות עד שהיא תעבוד טוב. אני מתלבט בין שני המכשירים העלויות כמאט זהות השאלה היא מה יותר מתאים לי?! אני מעוניין במוסיקה באיכות טובה וגלישה באינטרנט מהירה כמובן גם לא יזיק קצת סרטים או משחקים לשעות הפנאי. הכי חשוב לי זה שיהיה יומן ברור ולא מסורבל כמו בסימביאן ששם בשביל לעשות תזכורת פשוטה צריך ללכת עד סוף העולם שמאלה. עוד דבר די חשוב זה זמן סוללה שיספיק לפחוט ל 12 שעות של אפליקציות \מוסיקה\חיבור אינטרנט. זהוא בעיקר זה כל מה שאני צריך תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני אקבל השבוע אייפון 4 מישהו מכיר אפליקציה שבעזרת הBT אני אוכל להפוך אותו לשלט למחשב שלי ? הייתי שמח לעשות פאוס או לשלוט על הווליום בזמן סרט בעזרתו

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Mazumotte,

שלום לכולם! חיפשתי מידע על הנושא באניטרנט,אבל מצאתי רק מדריגים על איך לבצע את הפעולות. הייתי רוצה לדעת האם הפיכת המכשיר לסים פרי מתבטלת כל פעם שאני אעדכן את מע' ההפעלה(יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארץ במחיר זנות, אך צריך לפרוץ אותו כדי שאני אוכל להשתמש גם ללא סים של AT&T). מנגד, הייתי רוצה להיות מסוגל לעדכן את המכשיר כשניתן, בלי לפרוץ אותו שוב ושוב. האם הדבר אפשרי? אני אחדד את השאלה, כיוון שראיתי שחלק לא הבינו נכון: "נניח שאני מקבל מכשיר 4.01. פורץ אותו ועושה אותו סים פרי. אני מעדכן ל4.1 הוא עדיין סים פרי או לא?"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה כזה שעון מגניב וכזה באר תחתון מגניב: ואם כבר מדברים, אני רוצה גם וידג'טים במסך הנעילה (ספציפית את השעון הגניב המוזכר לעיל).

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by UponTheRose,

יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by iakovl,

למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולריים אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.com אני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה) המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8663&perur=2&t=45&c=600 מישהו משתמש בזה, מכיר? אני מדבר על אנשים שעובדים 6 שעות ומעלה על המחשב רצוף וניסו...

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by waizman,

אהלן אין לי כרגע נגן ואני לא רוצה להשתמש בנקסוס שלי לצורך העניין, בעיקר בגלל הסוללה. הדרישות הן שהוא יהיה קטן וקל, עם מסך, סוללה ל 8+ שעות, ו 8+ ג'יגה בייט. רדיו יהיה נחמד אבל ממש לא חובה. cheaper is better. לא צריך טאץ' ו-וידאו וחרטות כאלה ואחרות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בגדול איזה חברת GPS עדיפה TOMTOM או garmin ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית. הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק. http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by omri_ro,

1. הבנתי שהHD מגיע כבר עם אנדרויד 2.2 עם עיברית מובנית, האם זה כולל גם את כל התפריטים או שיש צורך לעדכן וכו'? 2. האם כדאי לקנות בחו"ל(EBAY) ריתי אותו במחיר נחבד שם, האם אחרי מכם וכל המיסוי המחיר עדיין ישאר נחמד?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by oren99,

עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by redead,

השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by IG,

הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by morans,

אני לא יודעת אם פתחתי את הפוסט הזה במקום הזה, אם לא אז תעבירו. תודה! אז ככה, יש לי xtreamer (http://www.xtreamer.net/xtreamer/overview.aspx) ועד היום הוא עבד מצויין עם המחשב שלי שעליו מותקן וינדוס 7. אבל הוא התחיל לעשות בעיות אני לא מצליחה לראות את התיקיות המשותפות. עשיתי רשת בין הxtreamer והמחשבים בבית כמובן דרך הראוטר, את שאר המחשבים (2) הוא מזהה ומצליח להראות את התיקיות (עליהם מותקן ווינדוס XP) אבל אם אני מנסה לגשת לתיקיות של המחשב שלי עם הווינדוס 7 אני מקבלת את ההודעה הבאה: Net User ID Net Password והוא לא מצליח לגשת לתיקיות עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו שם לנסות לרשום admin ביוזר וגם admin בסיסמא, אבל זה לא עזר לי, למרות שראיתי שזה עזר לאחרים. גם ניסיתי ביוזר לרשום את שם …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים