גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
סמארטפון הנקסוס החדש והראשון שנוצר בשיתוף עם מוטורולה נוחת בחנויות ואצל המבקרים, אשר מתחבטים בינם לבין עצמם בשאלות הגדולות - כמה גדול זה גדול מדי, והאם תג מחיר התחלתי של 650 דולר שומט את הקרקע מתחת לכל מה שמייצג השם \'נקסוס\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%94%d7%91%d7%95-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90/
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20002491-17.html?tag=newsEditorsPicksArea.0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות את ה MIO P350 , האם משהוא מכיר , יכול להמליץ עליו ?, האם יש תקלות חוזרות ?, האם יש מכשיר במחיר הזה שנותן יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, מאיפה מורידים את העדכון? ועוד משהו, איך הוא מול הipod shuffle? ואיך האוזניות של הipod בהשוואה לאלו של הסאנסה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה: http://www.aliexpress.com/store/product/Sanei-N10-IPS-Android-4-0-10inch-Tablet-pc-Allwinner-A10-1GB-RAM-16GB-ROM-HDMI/103919_360121673.html שהם שולחים לישראל וסה"כ זה עולה 220 דולרים. ואז קראתי עוד קצת ורשום משהו שאולי יהיה מיסים. אם יש מיסים, על איזה מיסים מדובר? ובכמה הם ייקרו את הטאבלט? אני שואל כי אולי אני אקנה את זה בקרוב. תודה מראש, עודד
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היצירה של אנדי רובין נראית מיוחדת ומעניינת, אבל זמן המתנה ארוך כשלא ממש ברור כמה מסובך יהיה להשיג אותו לא ממש מוסיפים לה נקודות זכות ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הסנסה שלי פשוט הפסיק להגיב הוא לא נדלק ואם מחברים אותו למחשב אז המחשב לא רואה שיש משהו מחובר בכלל... הדגם הוא Sansa e270-FM 6GB Sandisk זה ממש מוזר אתם חושבים שצריך להפעיל את האחריות או שיש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מחפשת טלפון עד 1400 (1500 אם שווה להשקיע) עם המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה. עכשיו זה לא משנה אם הוא יד שנייה או משנת 2010, הכי חשוב שתהייה לה מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אנחנו מטיילים הרבה ואנחנו צריכים טלפון שאם רק נצלם יהיה לו סטנדביי של לפחות חמש שש יום על G2. (או משהו ריאלי באזור אם זה מופרך) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת (סליחה על הבורות) כי רק לפני יומיים קנו לי פלאפון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להמציא את עצמה מחדש בשוק הביניים עם זוג מכשירים חדשים, ביחס עלות/תועלת מפתיע לחיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-galaxy-j5-%d7%95-galaxy-j7-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים. קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר. מבחינת הפרמטרים הבאים: * גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון) * חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס) * נפח (32 ג'יגה ומעלה) בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה. אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ? ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב שהוא יהיה לפחות 10 אינץ' והיעוד שלו זה אינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים המטרה זה לא להוציא את כל ה1000 שח.. אם יש טאבלט מספיק טוב ב500 שח זה מעולה (כלומר כמה שיותר זול ועדיין עונה על הפרמטרים שמניתי למעלה)
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם. ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון. למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-