גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 150 -250. מקור רכישה: מקום אמין וטוב באזור תל אביב מכשיר: גלאקסי 5. דברים חשובים: שיהיה מגן טוב איכותי לא מגושם מידי ושיגן טוב מפני נפילות וכו' ומגן זכוכית במידה וצריך איזה מומלץ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע לקוח של פלאפון. יש לי אייפון 4S אבל מתכנן לרכוש את ה6 מאמריקה עוד חצי שנה. השאלה שלי לגבי הרשת החדשה של אורנג' היא האם היא תעבוד על האייפון 4S עד שארכוש את ה6? איפה בארץ יהיה אפשר להינות מהרשת בנוחות ובמהירות? אני גר במרכז רבע שעה דרומית לתל אביב. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
האם יש מה לעשות במקרה שלי או שאכלתי אותה וזהו.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי S3 שנרכש בסלקום לאחר מס' משחקים עם הרומים שלו ברצוני להחזיר אותו לגרסאת 4.3 ממותגת Carrier Branded (איפסתי מונה צריבות) על מנת להכניס את המכשיר לתיקון הורדתי מהאתר Sammobile את הגרסא 4.3 של סלקום אך משום מה לאחר צריבה, הרום עצמו אינו ממותג אני מקבל רום נקי של סאני גרסאת CSC - ILO קראתי משהו על שינוי CSC אבל אני לא מצליח לבצע דבר כזה בנוסף ניסיתי לצרוב גם גרסאות של פלאפון/אורנג'/הוט אך גם שם אותה בעיה התוכן הממותג פשוט לא מופיע אודה לעזרכם רז
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש אפשרות שהטאבלט שלי יציג את מה שהמחשב מציג. מצאתי כמה אפליקציות שעושות את זה דרך הרשת אז זה עם לאג וזה לא נוח כ"כ. יש אפשרות אולי לחבר אותו בUSB ולגרום לו לפעול כמסך? תודה! (עובד על אנדרויד)
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי את זה לא מזמן : www.ebay.com/itm/30000mAh-USB-Power-Bank-External-Battery-Charger-iPhone-iPad-Mobile-Devices-/130890148445 ואני רוצה לדעת אם יש דרך למדוד באמת כמה MAH "מכיל" המטען. כמובן שאני יכול לטעון ולפרוק מכשיר כמה פעמים ולבדוק לפי חלוקה... אבל זו לא דרך רצינית והכי ריאלית האם אפשר למדוד ע"י רב-מודד [מולטימטר, או דרך אמינה אחרת? תודה!! כמובן, אם זה לא הפורום הנכון- נא להעביר... לא הייתי בטוח איפה בדיוק לפרסם פוסט זה, תודה.
-
- 26 תגובות
- 18k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2664933 בינתיים יצאו רק גרסאות של כמה מפעילות. הבנתי שזו של vodafone גרמניה היא ללא זבל. (אך עם לוגו שלהם בבוט) ובינתיים אין דרך לשמור על הרוט, או לעשות רוט. ומשום מה אין תמיכה ב ART. נדמה לי שגם בגרסאות האמריקאיות אין תמיכה, וזה מוזר מכיון שבקוריאנית כן יש. עריכה: יצאה גרסה אירופאית פתוחה. ללא שטויות של המפעילות, דבר שמתבטא גם בגודל הקובץ שקטן יותר ב 130MB. אין ART. אין הבדל בין הקבצים השונים לגרסאות 16GB ו 32GB. הכל זהה. http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW859395432109876543213/D80220B_00.kdz ההתקנה תסיר את הרוט (ולא ניתן לעשות שוב בינתיים) וכל custom recovery. וישנם דיווחים שלא ניתן לשנמך מגרסאו…
-
- 80 תגובות
- 32.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין את המכשיר moto e ואני אשמח לעזרה. לנסות לרמות את המכס או לחתוך פינות פה ושם זו לא בדיוק אופציה. אם יהיה צורך להתעסק עם המכשיר זו לא בעיה (למשל להחליף רום כי הוא הגיע עם רום מובנה של איזו חברה מחו"ל או כל דבר בסגנון) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
...אבל הSony PC Companion מעדכן לי עכשיו לגרסה של Xperia Z. או זה מה שהוא אומר לפחות, יש מצב שזה יתקין KitKat? דבר נוסף, ניסיתי לעשות התקנה ידנית KitKat, הורדתי את SDK Bundle והexe לא עושה כלום, הוא פותח חלון Run לשניה, לא רושם כלום ונעלם. אין כל זכר לו בTaskmanager. עזרה מישהו? *עריכה: זה 4.0.4, משהו יכול להסביר לי למה ה SDK Bundle לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש. ההתלבטות שלי היא בין הHTC ONE M8 לבין נקסוס 5. אני מחפש פלאפון מהיר וחזק ולא פחות חשוב סוללה שנשארת לאורך זמן. הדבר היחידי שמפריע לי זה האם גרסת הHTC לא מכבידה על המכשיר לאורך זמן? בנקסוס המערכת נקייה והבנתי שעובדת מהר וטוב. בכל מקרה מאוד קורץ לי הHTC מביקורות שונות ברשת אך שוב עניין מהירות המכשיר לאורך זמן גורמת לי להתלבט. אשמח לתגובתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סטרימר HD שאני יוכל לראות את התכנים שיש לי במחשב נייד ובסמארטפון שלי ישירות לטלויזיה באיכות HD טובה אשמח לקבל הצעות לסטרימר טוב ואיכותי. חשוב שיהיה זול וטוב. מכשיר נייד : NEXUS5 תקציב: אני לא כל כך יודע מה המחיר פחות או יותר לכן אני מבקש שתציעו לי משהו זול וטוב. ראיתי כל כך הרבה סוגים באינטרנט ואני כבר מבולבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אחרי ניסיון ארוך עם אנדרואיד אני שוקל ברצינות מעבר לאייפון, אנא ייעצו לי. אני צריך מכשיר לשימושים הבאים: שיחות טלפון, והרבה. גלישה באינטרנט חדשות וכו' בלבד. אני לא משחק משחקים בטלפון. אני מרוצה מהנקסוס 4 שלי אבל נשבר לי ממנו, נתקע, נשבר המסך, החלפתי, עכשיו המסך שוב לא עובד ואני צריך טלפון שפשוט יעבוד. יש לי נקסוס 4 ונקסוס S. אני מחפש מכשיר שלא יעשה בעיות ופשוט יעבוד, ואם ישבר המסך שלא ישרוף לי את הארנק. לא קיבלתי מענה בתמיכה טכנית על הנ"ל עדיין. אם אתם יודעים על מכשיר טוב ובלי מיליון פיצ'יפקעס (אהבתי את הלוק הנקי של נקסוס 4 ושונא את הגלקסי העמוס). תקציב, הייתי אומר עד 1500 ש"ח, יש לי אפשרות להזמין מחו"ל. לחילופין איפה אני יכול לרכוש מסך חדש. אני לא הולך לתקן את הפ…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו לעשות, מישהו שמע על תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים האלה במיוחד עכשיו שהם בטווח מחירים דומה. לנקסוס 5 יש מצד אחת תמיד עדכונים והוא "מבוטח לעתיד" בהקשר של התוכנה, אבל לפי ממה ששמעתי המצלמה שלו וחיי הסוללה לא כל כך טובים. ומצד שני לLG G2 יש חיי סוללה ארוכים ומצלמה נהדרת, אבל הוא גדול יותר(שלדעתי זה חיסרון) והוא לא ימשיך לקבל עידכונים כמו הנקסוס 5 השאלה שלי עד כמה זה קריטי? ובכללי דברים שאני מחפש בסמרטפון הם מצלמה טובה וחיי סוללה וכרגע הLG G2 עדיף מזה על הנקסוס 5 אני אשמח לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון עם הטלפונים האלה
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-