עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by barrrrrrrrrr10,

שלום, יש לי ממיר של HD של הוט ( HOT (THOMSON HDMI שאני רוצה לחבר לו עינית שתמוקם בחדר סמוך ותאפשר שליטה בממיר ממנו, איזה עינית תתאים לי לממיר כזה? האם חייב עינית עם חיבור USB ? אני רוצה להזמין עינית מEBAYהאם עינית כזו תתאים לי? http://www.ebay.com/itm/USB-Hidden-IR-Infrared-Remote-Control-Receiver-Emitter-Extender-Repeater-System-/231052297546?pt=US_Remote_Controls&hash=item35cbca454a

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Kukishin,

עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.

4. Started by MODI,

אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dato,

היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים

6. סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן, חברים. היום קיבלתי ת'טלפון החדש שלי מארה"ב- Motorola Droid Mini. אחרי חששות שהוא לא יפעל בארץ- היום התקנתי כרטיס nano-SIM שנתנו לי במרכז שירות של פלאפון [סים משומש, אגב], והכל נראה שעובד. אממה? פתאום אני שם לב שאני בקושי מקבל קליטה מלאה [ב BAR של השיחות]. מתוך 5 BARS / מקלות של קליטה ברשת H - אני מקבל 2-3 מקלות. בעוד שבטלפון הישן שלי- Motorola Defy+ לא זכור לי שירדתי מ-5 מקלות מלאים. [[- כניסה לתפריט Info>Network Type & Strength בטלפון, מראה לי- UMTS= -81dBm עם 3 פסי קליטה -]] ה DROID MINI תומך בתדרים 850 + 2100, כך שלא אמורה להיות בעיה. בינתיים גם שיחות וגלישה היו תקינים. אך, חיווי הקליטה הנמוך מציק לי, במיוחד כשאני יודע שקליטה נמוכה גורמת לטלפון לפלוט יו…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  8. יש לי Nexus 5 שנקנה בארה"ב וכרגע אני על רשת פלאפון. סה"כ מרוצה מהאינטרנט רק שאין לי קליטה בבית ומסתיימת לי חבילה מאוד זולה , אז אם יש רשת שתעבוד לי טוב יותר עם ה- Nexus 5 מעולה מבחינתי לעבור. ראיתי של- 012mobile יש מבצע משתלם וגם לגולן. הכי חשוב לי שהאינטרנט יהיה טוב והשתהיה קליטה סבירה. לאיזו חברה כדאי לעבור? (או להשאר בפלאפון) תודה!

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

​המחיר לא הוכרז, אבל clove.co.uk כבר מקבלים הזמנות מוקדמות עבור גרסת ה-16GB & 2GB RAM. המחיר - £415 (2440 ש"ח) לא כולל מע"מ. ההכרזה: רשמים ראשוניים:

10. Started by msean,

אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, 1. אני לא מצליח למצוא את כפתור גישה ישירה ל-SETTINGS הכפתור טאץ' השמאלי - בלחיצה ארוכה - אמור להגיע ל- SETTINGS, אבל במסך בית - לחיצה ארוכה מביא להגדרות WALLPAPER/HOME SCREEN SETTINGS/WIDGETS מנסה להיכנס ממסך הבית ישירות לתפריט SETTINGS 2. הפעלתי את האופציה שבהעברת יד מעל המסך, כאשר המכשיר נעול - הוא ידלק (כאילו לחצתי על כפתור הדלקה), ואני רוצה לכבות את האופציה בחזרה (המכשיר נדלק בכיס...), אבל אני לא מוצא את האופציה עכשיו... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. Started by Narihs,

אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!

13. Started by hadarK,

טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי חבריה, ככותרת ,מצאתי באיביי מה מתאים למערכת קולנוע ביתית http://www.ebay.com/itm/121326312244 או 2 מיקרופונים http://www.ebay.com/itm/121325162872 או http://www.ebay.com/itm/191145618403 תודה

15. מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מישהו התנסה עם מגיני הזכוכית המחוסנת האלה? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Explosion-proofScreen-Protector-Filmfor-Apple-iPhone-5-5S-5C-4-4S-/271499722993?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3f36a500f1 זה באמת מגן מפני שריטות ונפילות? או שזה סתם שטויות... וכמה זה באמת מוסיף לעובי? אני עם אייפון 5S אם מישהו יכול לשתף אני אשמח מאוד תודה מראש

17. Started by RDvd,

אהלן, איכשהו מצאתי את עצמי במצב שאני צריך לקנות סמארטפון ואני בהתלבטות בין ה-S3 *9300* וה-G2 . דברים שחשובים לי במכשיר: איכות סאונד (דרך יציאת האוזניות) , מצלמה טובה של לפחות 8 מ"פ וצילום HD, ביצועים חלקים בגלישה בדפדפן ובמשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות את ה-G2 אבל אז קלטתי שאני לא אשתמש במכשיר יותר מדי ולא מצאתי סיבה טובה לשלם עוד 700 שקלים על מכשיר סקסי יותר. העניין הוא שראיתי כל מני בכיינים בזאפ ובאינטרנט שבוכים ומייללים על כך שה-S3 הוא מכשיר איטי ושאחרי שנה מתחילים איתו כל מני בעיות מוזרות, כמה אמת יש בכל הביקורות המוזרות הללו? האם יש עדיין עדכונים רשמיים ל-S3 ומתי הם צפויים להפסיק? ידוע לכם על לאגים במכשיר שיבאסו לי את הקניה? יש סיבה לחכות קצת לירידת מחירים? האם ההבדל …

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן

19. Started by spitzi,

שלום, אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה? זה משתלם כלכלית? יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים? אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס? תודה.

20. Started by b3ta0,

מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. גודל המסך הרצוי 4 '' שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, וואטספ, פייסבוק וכמובן מכשיר שממנו מטלפנים ושולחים הודעות סכום עד 1000 ש"ח. חשבתי על samsung-galaxy-trend-plus http://www.samsungmobile.co.il/samsung-galaxy-trend-plus מה אתם חושבים?

22. Started by prxc,

האם כדאי לקנות ב 400 שח חדש האם מחזיק מעמד לא מתקלקל או

23. Started by DORAZABI,

אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף

24. Started by shalgi,

החלטתי לקנות Galaxy S5 ואני מחפש א' לקנות אותו בזול. ב' לוודא שאני קונה את המכשיר שאני רוצה. אז השאלות שלי הן כאלה: הבנתי שיש שני דגמים. האם שניהם נמכרים בארץ? בכל חנות יש את שניהם או שכל חנות מוכרת דגם אחר? איזה דגם עדיף בכלל? האם גם היום יש כל מיני חסימות על המכשירים? צריך לוודא שהוא "פתוח" או משהו כזה? ואני מאמין שיותר זול לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ. למישהו יש חנות מומלצת?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים