עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אז בבקשה תעבירו את הדיון לפורום הנכון) חבר טס לארה"ב לתקופה של כחודשיים+ הוא מעוניין לרכוש כרטיס סים Pre-Paid לתקופה האם ישנה המלצה למפעילות סלולריות מסויימות? חבילות מסויימות? עדיפות לחבילת גלישה גבוהה ככל הניתן. מן הסתם אם יש שיחות או הודעות ללא הגבלה לארץ אז זה טוב אבל אם לא אז הוא ישתמש בגלישה הסלולרית/WIFI ומקסימום נחייג אליו (כי לנו יש ללא הגבלה לקווים אמריקאים) השות שלו הולכת להיות בעיקר באזור פנסילבניה. מבחינת תדרים אל דאגה, הוא הולך לרכוש מכשיר שם אז אין מה לדאוג. רק מבחינת אזורי הכיסוי תקחו את זה בחשבון בהמלצות שלכם. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מישהו הצליח לשלוט על הממיר של YES עם אפליקציית השלט רחוק של הגלקסי S5? אם כן אשמח לעזרה. תודה נדב

4. הי חברים, אני מחפש להזמין מאיביי כבל לאייפון 5. אני מבקש שמי שהזמין כבל כזה שעובד לו יותר מחודשיים שייתן לינק. כל כבל שהזמנתי עד עכשיו, לא משנה אם עלה 2 ש"ח או 40 - החזיק מעמד גג חודשייים. אנא השתדלו לענות לפני שתיגמר לי הבטרייה תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elibadra2,

שלום . נראה לי שנשרף לי ה nexus 4 . כשאני מנסה להטעין אותו נדלקת לי נורה אדומה למטה איפה שהטעינה והמכשיר לא נדלק. זה קרה כשניסיתי לטעון אותו ברכב. מה אומרת הנורה האדומה? האם המכשיר נשרף. ? תודה

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by L1ron,

http://www.cwc.co.il/product/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-neon-7?aff=Zap http://www.e-buy.co.il/pl_product~momo93~5033~0.htm http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98_%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%9F_7_%D7%93%D7%92%D7%9D_CR7A10RK את הטאבלט השני ,אפשר ב20 שקל להגדיל למעבד של 1.5.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן. לא עדכנתי את המכשיר מאז שעשיתי לו ROOT והוא בגרסה 4.2.2 האם אני יכול לעדכן לו את מערכת ההפעלה? אם לא, איך אני מסיר ROOT?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Avi952,

שלום אתמול גרסת האנדרואיד שלי התעדכנה ל-4.3 אמנם שמעתי על בעיות בגרסה, הייתי רוצה לבדוק האם הן נכונות וגם אני מרגיש לעתים לאגים כמו כן פורסם לשאר הגרסאות של ה-Galaxy S3 האנדרואיד KitKat הייתי רוצה לדעת אם יש רום עבור המכשיר בעברית ואשמח לשמוע חוות דעת עליו אני גם לא כל כך מתמצא בהתקנת גרסה (עד עכשיו ביצעתי את זה בעדכונים של סמסונג) אז הייתי רוצה איזה קישור למדריך פרטי מערכת: גרסת פס בסיס - I9300JKUGNB2 מס' גרסת build - JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לסדוק את הזכוכית של ה- Xperia S שלי. ממילא אני משחק ברעיון של לקנות חדש (זה מכשיר עתיק - כבר בן שנתיים! ), אז למה לא? אני מחפש מכשיר אנדרואיד, אבל במימדים שלא עולים בהרבה (אם בכלל) מאלו של המכשיר הנוכחי, 128*64 מ"מ, עם חומרה מודרנית ככל האפשר (אני רוצה שיחזיק לפחות שנתיים), עדיפות למכשיר עם סוללה נשלפת, חריץ SD והגנה ממים. כרגע, המועמד היחיד שראיתי הוא ה- Xperia Z1 compact, שזהה כמעט במימדיו ל- S ועונה על כל הדרישות, פרט לסוללה. יש עוד הצעות? ואם כבר, אפשה כדאי לקנות? יבואן רשמי, יבוא אפור או להזמין מחו"ל (כולל מיסים)? אין תקציב כרגע, אז תרגישו חופשיים להתפרע. יש מכשיר מצופה זהב ומשובץ יהלומים במאה אלף?

12. Started by MooMinIL,

שלום, יש לי גלאקסי S3 i9300 שאצלי כבר שנה וחצי ושירת אותי נאמנה. לאחרונה הופיעה בעיה מציקה מאוד, אין סאונד בעת שיחות ואז הטלפון מאבד קליטה והשיחה מתנתקת. למען הסר ספק לא מדובר בבעיה של הרמקולים או הסאונד של הטלפון וכל פעולה אחרת בטלפון עובדת יופי, החל מסמסים לגלישה וצפייה בסרטים. עכשיו אני עם זה כבר שבועיים ואחרי שהחלפתי רום\מודם הבעיה לא הסתדרה, כך שיכול להיות שהבעיה בעצם חומרתית ויכול להיות שמישהו קצת יותר מוכשר ממני יכול להוציא מהמכשיר הזה (שדרכו אני כותב את הפוסט באוטובוס) טלפון פעיל לחלוטין. אני כרגע סטודנט ואני מעדיף שלא להתחיל להתעסק עם לנסות לתקן את המכשיר אלא לקנות אחד חדש או לקחת משומש מחברים. אז מה הייתם עושים עם המכשיר הישן? הוא מתפקד יופי ביום יום וכרגע …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by avrahams1,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מסתבר שיש לי עדכון גרסה למכשיר, נקסוס 5. מוזר שלא שמעתי על עדכון צפוי. מישהו שמע\מכיר יכול לספר מה חדש?

16. Started by saarxee,

צריך 2 סמארטפונים למעשה. מה שהכי חשוב: סוללה חזקה, גלישה נוחה ומהירה, מכשיר מהיר ומסך יחסית גדול ומצלמה איכותית. זהו בערך, לא יהיו משחקים ודברים מעמיסים. התקציב לכל אחד הוא בערך 700 ש"ח פלוס מינוס.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by asaf556,

תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by hadarK,

אני רוצה לרכוש את Xiaomi MiKey מהאתר tinydeal ורציתי לדעת האם האתר אמין לרכישה? קישור לדף המוצר: http://www.tinydeal.com/35mm-xiaomi-miclick-quick-button-dustproof-plug-jack-plug-p-129015.html?utm_campaign=may29_topseller_en&utm_content=EPATH-306256&utm_term=apple_samsung&utm_medium=email&utm_source=newsletter

21. [h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]

22. שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. בתקופה האחרונה פייסבוק כל הזמן הציקו לי על "אישור החשבון באמצעות טלפון" (verify your phone number). כמובן שלא היתה לי בעיה, בשמחה המשכתי בתהליך, הכנסתי את מספר הטלפון שלי וחיכיתי ל-SMS שמכיל את קוד האישור... הבעיה היא - שהוא מעולם לא הגיע. ניסיתי את זה כמה פעמים, עד שהתייאשתי ופניתי לתמיכה של גולן על מנת לברר למה אני לא מקבל מפייסבוק את ה-SMS הזה, למרות שכל הגדרות החשבון שלי אמורות לאפשר את זה. שלחתי להם טופס דרך האתר, ויאמר לזכותם שהם דאגו להתעקש ולחזור אליי בטלפון - וגם כשלא עניתי בניסיונות הראשונים הם המשיכו שוב ושוב לנסות להתקשר, בשעות שונות ומספר רב של פעמים. לאחר שעניתי להם והסברתי למוקדנית הנחמדה מה בדיוק הבעיה, היא אמרה שהיא בודקת את זה מול מישהו בכיר יותר ותחזור …

24. אבל שיהיה גם אמין, ולא איזה זבל סיני... אני זקוק למטען אחד רגיל כמו זה שמקבלים עם האייפון ויהיה אצלי קבוע ברכב, ומטען נוסף שישמש לבית. תודה!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום חברים, נגנב לאבא שלי האייפון. מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות היום בארץ אייפון 4? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים