עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Cyanide,

שלום, בזמן האחרון בכל מכשיר של נוקיה יש פגם שכל פעם גורם לי לוותר עליו. כנראה שבסוף אני אלך על הN900 אלא אם כן יצא פלאפון חדש, כי הוא המכשיר שאני מעדיף הכי הרבה למרות שהגודל והמשקל ממש נראים לי לא נוחים, זה באמת עד כדי כך גדול וכבד? אני יודע ש86 מכשיר מצויין אבל, אין סיבה מיוחדת פשוט לא בא לי עליו. וגם ה97 אומרים שהוא איטי מאד ויש בה הרבה באגים. אני כבר לא יודע מה לקנות, התקציב כבר לא בעיה למרות שאני ממש לא רוצה לשלם 600 דולר על פלאפון. כל הEseries מצויינים אבל רק בגלל הגודל אני לא רוצה אותם. שום מכשיר של SE לא יתקבל וגם לא מוטורולה, לא רוצה אייפון, היה לי ניסיון רע עם כולם חוץ מהאייפון שהסיבה שהוא לא רצוי היא בגלל שיש לי כבר אייפוד טאצ' וחוץ משיחות אין כל כך הבדל,ומה שאנ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dids22,

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כמו שהכותרת אומרת, קניתי היום את ה-LG G3 והוספתי 250 שקל ליבואן רשמי. הכל טוב ויפה, כשחזרתי הביתה קיבלתי איזה 5 עדכוני תוכנה כשהאחרון שבהם הוא הלוליפופ - אך הפלא ופלא, נעלמה לי העברית במכשיר. לאחר פשפוש באינטרנט בדקתי את ה-IMEI של המכשיר ומסתבר שיש לו מספר של סינגפור ולא של ישראל ולכן קיבלתי את העדכונים שלהם. זה הגיוני? זה תקין? צריך ללכת להרים מישהו על טיל? (אני יודע שיש morelocale 2 אבל זה לא העניין פה...)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום רב, כיום אני משתמש ב- Jiayu G4S שקניתי בכ- 750 ש"ח לפני כשנה. במכשיר מצויין אך אני מעוניין להשתדרג לטלפון בעל אותן יכולות ובעל מסך קטן יותר. נתוני ה- Jiayu: מסך 4.7 אינץ'. זכרון פנימי 2GB אחסון פנימי 16GB מעבד: 8 ליבות במהירות 1.7GHz כל אחת הכל נפלא ואני נורא מרוצה אבל הגודל של המסך מפריע לי ואני רואה שככל שהזמן עובר המסכים רק גדלים :-( אני מחפש את הסמארטפון הקטן ביותר ובעל הנתונים הגבוהים ביותר שניתן "לדחוס" בו. אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ibnsmc,

שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.

7. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

8. אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yarin153,

קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה

12. אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Chronic,

שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by stojakovic,

אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-whatsapp-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. המדליף הפופולרי מכולם מאשר את קיומה של גירסה משופרת עבור הסמארטפון הפופולרי והמשתלם של חברת OnePlus, עם חומרה מעודכנת אך גם תג מחיר מוגדל לכתבה

18. Started by Amit BL,

אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים

19. Started by NetSpider,

מחיר טוב http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z צריך אישור ממשרד התקשורת להכניס אותו לארץ ? מדובר על יחידה ...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.

21. Started by Konst1988,

ערב טוב לכולם. אתמול נהרס לי הנגן MP3 האהוב עלי מכל (והיחיד) שלי, ה SANSA E140. הוא היה בן בערך 5 שנים אז אני מניח שכנראה הגיע הזמן.. בכל אופן, אני לא צריך נגן מתקדם שעועשה כל מיני דברים מיוחדים.. אני פשוט צריך משהו שיוכל לנגן MP3. דבר שמאוד אהבתי בנגן הקודם שלי, וכבר לא נראה לי שקיים עוד זה שהוא השתמש בסוללות AAA סטנדרטיות. זה מאוד מאוד נוח כשפתאום בנסיעה נגמרת לך הסוללה ואתה פשוט מחליף עם אחת אחרת שיש לך בתיק.(כמובן שאני משתמש בנטענות) ואחרי שאתה רואה שהם די מתות, אתה פשוט יכול לקנות עוד ב 20 שח והזמן סוללה הוא שוב כמו חדש, בניגוד לנגנים עם סוללה מובנית שההחלפה שלה אם בכלל אפשרית, מורכבת ויקרה. אני יודע שיש נגנים סינים זולים ב 50 שח אבל אני רוצה שלנגן תהיה איכות שמע נור…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by odedra,

אהלן חברה, רציתי לדעת שאני נכנס לדבר עם מישהו בצאט ורשום את השם משתמש שלו ואז on mobile מה זה אומר? האם זה אומר שהוא מחובר לפייסבוק או שזה רק אומר שהאפליקציה מותקנת לו על המכשיר?

23. לפני כמה שנים בכיתה חבר שלי הכניס דבר כזה שכמו מטען פלאפון נכנס לשקע ואז האורות נכבים בכיתה.. מישהו יודע על כזה דבר איפה אפשר להשיג ? ואם אפשר למצוא כזה דבר שמכבה את כל החשמל באותו חדר? אני מקווה שזה חוקי כי זה נשמע מוזר

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ROG מציגה טכנולוגיות ראשונות מסוגן בעולם, מערכות גיימינג מהדור הבא ושיתופי פעולה פורצי דרך שמגדירים מחדש את חוויות הגיימינג.לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by nim901,

יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.