עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום יש לי כמה folders שאני רוצה לגבות באופן קבוע. כיום אני עושה את זה ידנית, בעזרת התוכנה ES File Explorer, שכולל אפשרות ליצור ZIP ממחיצה/מחיצות שהמשתמש בוחר. מישהו מכיר תוכנה פשוטה שאפשר להזין לתוכה רשימה של מחיצות על המכשיר, ואז בלחיצה אחת היא תגבה את כולן ל-ZIP או RAR? ויותר טוב: תוכנה שאפשר להגדיר לה לעשות את זה באופן קבוע, למשל כל יום או כל X ימים? חשוב לי שאני אוכל להגדיר את המחיצות לגיבוי בעצמי, בניגוד למצב בו התוכנה תמבה את "כל הטלפון" על כל המחיצות שיש בו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guyk,

אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה לגבות את המכשיר לפני צריבת רום CM10 בגלקסי I9000 (כרגע עם רום 2.3.3 מפעילה). אני רוצה לעשות גיבוי נאנדרואיד, טיטניום ו-EFS. עכשיו קודם כל רציתי לדעת האם את הגיבויים אני צריך להעביר למחשב או שאין צורך? אם אני עושה גיבוי נאנדרואיד עם טיטניום זה מגבה לי את הכל כולל אנשי קשר ואסמסים? והאם הגיבוי כולל גם הגדרות של אפליקציות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  6. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by pazer005,

שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  8. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי שתי שאלות לגבי whatsapp:הראשונה היא במידה וקניתי טלפון חדש האם אפשר לגבות את השיחות שעשיתי בטלפון הישן אחרי שכבר התקנתי שוב את האפליקציה בטלפון החדש והשאלה השנייה היא האם ברגע שחסמתי איש קשר מסוים והתקנתי את האפליקציה מחדש במכשיר אחר החסימה נשארת (מספר הטלפון זהה) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Avi952,

הייתי רוצה לדעת איך מגבים הודעות (SMS/MMS/Viber/Whatsapp) ושמירות משחקים (Candy Crush למשל) ואיך משחזרים אותם לאחר התקנת הרום. אני נמצא על הרום סטוק של סמסונג 4.3 ורוצה לעבור ל-CM11 בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by alexc32,

אני רוצה להבין איך משפיע הגיבוי במידה ואני מחליט לשנות משהו במכשיר, אני כרגע במצב שלמכשיר שלי יש רוט, מתוקן קרנל מותאם של ElementalX , ומתוקן Xposed עם מספר מודים , וכמובן אפליקציות רגילות וכל החשבונות שמסונכרנים עם גוגל.. עכשיו נגיד אני עושה גיבוי לכל המכשיר דרך ריקוברי . ונגיד יבוא יום ואני ארצה להחזיר את הטלפון לגדרות היצרן כלומר כמו חדש מהקופסא מבחינת המערכת, ולאחר שאני מבצע את הפעולה של ביטול הרוט והקרנל וחוזר לסטוק רשמי של היצרן , אז עם הגיבוי שעשיתי בהתחלה אני בעצם יכול בתהליך של להחזיר את הטלפון להגדרות היצרן מבלי לאבד מידע בטלפון כמו האפליקציות והחשבונות שהיו מתוקנים וכו ? או שלא הבנתי נכון משהו?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by law89,

מה הדרך הכי פשוטה לגבות את כל הפלאפון?

12. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Amit BL,

הקיצר בדיוק קנינו לאמא שלי סמארטפון וחשוב לנו שלפלאפון יהיה עברית, מה בנוסף שכל החרא שיש על הרום המקורי יעלם, כנראה נתקין לה פיילוטx או wanamlite, בכל מקרה, איך אני מגבה את הרום העכשווי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elad-k1,

טוב שלום.. אני קצת בבעיה רצינית ניראה איך נפתור זה.. ככה האיפון שלי נפל לי אתמול וכניראה הלך בנתיים הוא במעבדה.... עכשיו הגיבוי של האיפון שעשיתי זה נמצא במחשב הנייח שבו הוינדוס נידפק אז רציתי לשאול אם אני מעלה את הארד דיסק במחשב אחר איך אני יכול להוציא את הגיבוי של הקבצים של האיפון ולשמור את זה במקום אחר ואז להעביר למחשב הנייד שאני יכול לעשות שיחזור?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  17. אהלן, יש ברשותי מכשיר GPS (לא כף יד!), וקיבלתי איתו כרטיס זיכרון ובתוכו תוכנת ה-IGO 8 שרכשתי מהחברה. עכשיו יש ברשותי כרטיס זיכרון דומה. כאשר אני מנסה להעתיק את תכולת הכרטיס אל הגיבוי, אין התוכנה פועלת לי בכרטיס החדש. יש אפשרות להפעיל אותה גם בכרטיס השני?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mike-,

אהלן, אני לא הכי מבין בכול עולם הרומים והאנדרואיד בכללי... יש לי SGS2 I9100 עם רוט וCWM, המכשיר נקנה בצורה הזאת. ביצעתי גיבוי דרך הCWM, מה בעצם מתגבה ? רק הרום ? במונחים של מחשב, אפשר לחשוב על הרום בתור כונן מערכת ההפעלה ללא אפליקציות המשתמש ? האם גם הקרנל התגבה ? בהגדרות הטלפון, המסך "אודות" יש את הBuild number, האם הגירסה הזאת מתייחס לרום בלבד ? יכול להיות שכבר הבנתם לאן אני חותר, בחנות שקניתי את הטלפון שמו רום משלהם\קימפול משלהם עם שם החנות בBuild Number, בהנחה שאני אתקין רום חדש. אוכל לשחזר את הרום המקורי דרך הבCWM ? אם לא, איך אני יכול לשחזר אותו ? האם קיים כבר רום JB יציב עם מלוא הפיצ'רים לSGS2 ? האם אצתרך לעדכן בשבילו את הקרנל ? בתודה מראש, מייק.

22. מחסל מכשירי הדגל החדש כבר כאן, עם חומרה מהמפוארות ביותר שניתן לבקש ותג מחיר של 400 דולר בלבד ההמתנה סוף סוף הסתיימה – ויש לנו מכשיר OnePlus חדש, אשר ינסה לשבור את השוק פעם נוספת, ולסייע לנו לרכוש מכשיר עם חומרה, איכות ועקביות של מכשיר דגל במחיר נמוך הרבה יותר ומבלי להתפשר (כפי שהמוטו המקורי של היצרנית הסינית הפציר). המפרט הטכני של ה-OnePlus 3 ככל הנראה לא יפתיע אף אחד מאלו שעקבו אחרי הדגם במהלך החודשים והשבועות האחרונים, אך הוא עדיין מלא בכל טוב עם שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות שהוא העוצמתי ביותר שניתן למצוא בתחום נכון להיום, זכרון RAM בנפח אחד ויחיד ונדיב במיוחד של 6GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שאינו ניתן להרחבה אך כן מתבסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, מסך מסוג Opti…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. דגם הביניים החדש של חברת לנובו מסתפק במסך 720p ושבב Snapdragon 632 צנוע - אך מספק בתמורה חיי סוללה מרשימים ביותר לכתבה

24. Started by Alon_Solo,

אני מתכנן לקנות אייפון 5 בימים הקרובים בלונדון (2900 ש"ח במקום 3900 ש"ח בארץ) והדבר היחיד שמדאיג אותי, בתור טירון מוחלט בתחום הסמרטפונים, זה אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקחת בחשבון לפני הקניה? אני מן הסתם קונה מכשיר פתוח ולפי מה שקראתי באתר אפל הבריטי, הוא אמור להתאים לרשת בארץ. אז חוץ מהמטען שכנראה לא יתאים, יש עוד משהו שעלול להוות בעיה? למשל עברית? בעיות אחרות? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by geigera,

ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.