גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חברה של ההורים שלי נוסעת לארה"ב בפסח, ואמא שלי רוצה לקנות GPS. אין לנו מושג מה ההבדלים בין המכשירים, אבל אנחנו לא צריכים משהו משוכלל, GPS פשוט, שיוכל לעבוד בארץ ובשאר העולם. מה ההבדל בין מחשב כף יד עם GPS לסתם GPS? אני מתכוון איזה אופציות יש במחשב כף יד שיכולות להיות שימושיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים וחלקכם לא, גוגל שינתה את מערכת ההרשאות שלה כביכול לפשט אותה למשתמש ההדיוט. כל עשרות ההרשאות השונות מקובצות במספר קטגוריות מצומצם עם הסבר פשוט וקצר על כל קטגוריה, נראה כי מדובר בשינוי קוסמטי ועל פניו נראה כי זה שינוי מבורך, אך מאחורי השינוי יש הרבה יותר מהנראה לעין. מסתבר שכאשר נותנים לאפליקציה הרשאה אחת בקטגוריה מסוימת, כל ההרשאות תחת אותה קטגוריה "נפתחות" לאפליקציה. http://www.androidauthority.com/google-play-simplified-permissions-389714/ למשל מפתח אשר החליט לבדוק יותר לעומק את השינוי - http://www.reddit.com/r/Android/comments/27n7yr/what_latest_changes_to_play_store_app_means_for ההשלכות של שינוי זה מאוד גדולות, הפרטיות של המשתמשים הולכת ומצמצמת ובעקב…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הקרב מתחיל: מכשיר הדגל של HTC זמין לרכישה בארה\"ב החל מהיום בתג מחיר התחלתי של 650 דולר, ואילו המכשירים המובילים החדשים של סמסונג יושקו בעוד כשבועיים מהיום - במחיר התחלתי זול עוד יותר, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אפליקציה של הדבקת כתוביות לסרט? יש לי טלוויזיה שלא תומכת בכתוביות בעברית ואין לי מחשב כרגע. מחפש אפליקציה שתוכל להדביק את הכתוביות לסרט.... תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל של סמסונג מוצע למחירה בהנחה של 150 דולר ממחירו הרגיל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a9%d7%9c-500/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נקסוס 4 ואני רוצה להתקין cyanogenmod. בשביל זה צריך לעשות BOOTLOADER UNLOC וכתוצאה מכך כל המידע שלי יימחק!! ראיתי וקראתי על הרבה תוכנות מסובכות ולא נוחות. אני אשמח להמלצה על תוכנה פשוטה שפשוט תיקח את כל המידע שיש לי על הטלפון תשמור אותו כקובץ אחד (דומה לWimdows image) ואז תתקין אותו חזרה לאחר מכן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות מקלט Gps כדי שאוכל לחבר אותו לipaq שלי בתקשורת בלוטות'. צמצמתי את האפשרויות לשניים של חברת Globalsat המוכרת והטובה. מסתבר שהbt-388 אומנם ישן אך פופולארי ועולה יותר והדגם החדש Bt359s שהוא באשכרה עובד על כח סולארי! וגיליתי גם שבאנגליה המחירים של החבר'ה האלה הם חצי מחיר מהארץ. קרוב משפחה יהיה שם עוד שבועיים אז נוכל לקנות שם! הbt-388 עולה 370 ש"ח והbt359s עולה 270 ש"ח קיצר מי אתם ממליצים? מי יותר טוב? ולמה הbt388 הישן עולה יותר מהדגם החדש והסולארי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג החדש של שיאומי הוצג רשמית - ומצליח להרשים וגם להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בגוגל, קוד איך להפעיל/להפסיק את 3G אבל לא מצאתי משהו שהוא עובד... אני לא על אמולטור אלא ישר על פלאפון. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל את ה3G (קוד שעובד) תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אילו אופציות טובות יש בטווח המחירים הנ"ל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1 מתי הדגם החדש צריך להגיע לארץ? 2 האם את הבדלים בין הדגם החדש לישן יהיה אפשר לשנות באמצעות?UPDATE בשל הבאגים שיש בישן יותר[כמובן שחוץ מהבדל בזכרון]
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות. יש לי כרגע נגן של סנסה קליפ הרגיל-8 ג'יגה שמשרת אותי נאמנות כבר שנה פלוס. עד עכשיו היו לי נגנים כמו I7 D2 שדיי נהרסו לי מהר. בכל מקרה עכשיו יש את המוצר של אפל-אני לא בדיוק חובב אפל אבל דווקא הדבר החמוד הזה קורץ לי. וגם אפשר לקנות לו רצוע שאפשר לשים כמו שעון. בכל מקרה מה דעתכם עליו? שווה את המחיר? 880 ב KSP בערך.. סאונד ? אפשר להשתמש בתוכנת צד שלישי ולא ב ITUNS? אגב הוא מיועד בעיקר לריצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי לפני יומיים נטסטיק של סלקום, אבל פה זה אומר שאני צריך לבטל גלישת DATA באחד המכשירים, HD2 או הנטסטיק. עכשיו השאלה המרכזית שלי היא האם לבטל את ה HD2 שלא ישמש יותר כמודם, או לבטל את הנטסטיק של סלקום ולגלוש באינטרנט דרך ה HD2 גם כמודם וגם כמכשיר רגיל... אני קצת תקוע, ויש לי יומיים להחזיר את המכשיר, מה אתם ממליצים? אין סכנה להשתמש בטלפון כמודם לגלישה באינטרנט דרך המחשב הנייד? או שעדיף שלא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כונן C אצלי מהווה רק 40 ג'יגה כשאני מנסה לעשות ריסטור אין מספיק מקום בכונן C C:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup אני רוצה להעביר את כל המיקום לכונן D, אבל שאוכל לעשות ריסטור אחר כך בלי בעיות.. איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנקסוס 4, מה האפשרויות שלי? באיזה מדינות מוכרים אותו, וכמה זה יחסוך לי אם אקנה את זה ואביא את זה איתי לארץ, במקום לשלוח את זה מחו"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מאשרת כי תחדל מפיתוח ליבות ה-Exynos שלה עבור שבבי הסמארטפונים אותם היא מייצרת - ותתמקד בשימוש בליבות של חברת ARM ללא שינויים, בדומה ל-Huawei לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-