עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by the king2006,

בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי קיבלתי היום את הAV500 100GB (מדהים ד"א) ואני מחפש דחוף מגן מסך למה דחוף: כי אני טס עוד שבוע וחצי ואני ממש מפחד על המסך שיפגע או משהו אני יודע שהמגן מסך של הA2 אמור להתאים אבל בBUG אמרו לי שהמגן שיש להם מגן גם על המקשים מה שעושה אותו לא מתאים לארקוס אפילו שלשניהם מסך 4" אז אם מישהו יודע איפה יש לקנות (בזאפ לא מצאתי) או אפילו אם מישהו מוכר אחד (חדש) תגיבו בבקשה ועוד דבר אחד... מי שקנה את הנגן בארץ הבנתי שקיבל הוראות בעברית (על דיסק או בחוברת) אז למי שיש יכול ליצור איתי קשר? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MDK,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו. כמה שאלות לפני כן: האם הוא נכנס לכיס של החולצת מדי א'? האם הוא עדיף מכל הARCHOS החדשים (604\AV700) ? והאם יש מצב לקנות אותו בDUTY FREE בקרואטיה במחיר נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by parker,

אני עומד להתחיל ללמוד באוניברסטיטה, והחלטתי שאולי יהיה כדאי לי לקנות אחד. אשמח לקבל המלצות למחשב כף יד שיתאים לצרכים לימודיים. מכיוון שאני ממש לא יודע כמה מחשבים כאלו עולים אני לא אתן תקציב, אלא רק אבקש המלצות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by jammblues,

במחיר של 1500 ש"ח. לפי מה שהבנתי, במחיר הזה, זה הנגן עם הכי הרבה אפשרויות. המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shuy,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403371&sid=127 כל מי שקונה או קנה אחד כזה, שימו לב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yoav,

האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gilloze,

שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by No_Man,

אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tabasco,

יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by cold fire,

יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, טייפ מנהלים נורמאלי עולה כ 350 ש"ח, כך גם נגן MP3 ממוצע שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים. שאלתי, מה העדיפות של טייפ מנהלים על נגן שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים? טייפ מנהלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16110 נגן MP3: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372573

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by inon007,

היי, ראיתי בזאפ שהמחיר של ה H320 הוא 1800 ש"ח, רציתי לדעת איך זה יכול להיות? הרי הנגן הזה יצא לפני כמעט שנתיים והוא יחסית ישן בשוק... יכול להיות שהמחיר שלו נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben15,

לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by simla101,

בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Ran B,

היי לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי כאן! (צבא..) סוף סוף שיש לי קצת (הרבה!!) חופש ברגילה שלי אני מעוניין להחליף כבר את המכשיר הנוראי שיש לי איזה 3~4 שנים (סמסונג מאוד ישן של פלאפון). המטרה, ככל הנראה היא לברוח לאורנג' (מגוון רחב של מכשירים טובים וגם הטבות שונות). לכן קצת דפדפתי בזמן הסופ"שים באתרי החברות ובאתרים שונים שמציעים רק מכשירים למכירה. אני לא אגיד שאני לא אוהב nokia, אבל משום מה מאוד נדלקתי על היופי והתכונות של סוני אריקסון (ואני גם יודע שהם לא סתם זרוקים כמו טייליט..). מאוד נדלקתי על העיצוב של דגם ספציפי שלהם, התכונות שלו גם הרשימו אותי והכל כמובן ביחס למחיר הסביר שניתן לו. הדגם - w600. הסתכלתי באתר http://www.gsmpro.co.il/showphone.asp?model=sonyericssonw600 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by n9555,

לפי מה שקראתי באיזה אתר לk800 יש trackid (ולאלה שלא מבינים זה תוסף לפלאפון בו אתה מקליט חלק משיר שאתה לא זוכר את שמו שולח את השיר אליהם והשם של השיר מתקבל).... 1) האם זה נכון?(האם יש לו טראק איי די) 2) האם שווה לחכות לn93? מבחינת-הכול.....(סוללה-איכות mp3, מצלמה אני יודע ש הk800 לוקח) 3) בזאפ גם כן יש אתרים שמוכרים את סדרת ה N SERIES - אורנג' תפעיל לי את הטלפון? 4) עד כמה טוב w850?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים