עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מסתובב בעולם מרבית השנה וזקוק לסמארטפון שיסיר מעליי את עול הלפטופ, מצלמה, מחברת וכו' ובעצם יהיה one-stop-shop להכל. משחקים לא חשובים לי כלל אז ככה שכוח עיבוד לא חשוב לי יותר מדי - אני כן צריך אותו כGPS, שעון מעורר, תרגום, אינטרנט, לוג צלילה ואימונים, notepad, סקייפ, קצת מוזיקה ויוטיוב ובעיקר מעקב אחר סטטיסטיקה ואימיילים שקשורים לעסק שלי. מצלמה גם מאוד חשובה לי ולמעשה זו הסיבה שויתרתי על הXPERIA Z (אמנם הוא משוריין וזה בונוס נפלא עבורי, אבל המצלמה שלו, לעומת מצלמת הIPHONE5 ממנה התרשמתי, לא סיפקה את הדרישות שלי). כחלק ממה שאני עושה אני מצלם המון תמונות בעולם - ועד כה הסתובבתי עם הOLYMPUS XZ1 שהיא באמת מדהימה - אך אני מוכן להתפשר על איכות (עד רמה מסוימת) כדי לחסוך בעול…

2. חיפשתי וחיפשתי ומרוב מגוון לא מצאתי את מה שאני מחפש. אני רוצה רום מבוסס גרסה אחרונה של אנדרואיד, שימלא בצורה המוצלחת ביותר את הדרישות הבאות, לפי סדר: -יציבות -ביצועים (סוללה, וניהול נכון של חומרת המכשיר) זהו. עברית בתפריטים לא חשוב (כשפת כתיבה כן), לא מעניין אותי עיצוב או חייגן או מקלדת או כל דבר אחר בסגנון (בכל מקרה אתקין את האפליקציות שאני משתמש בהן כרגע, אליהן התרגלתי). בתודה מראש, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by prince8900,

אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Riaz3r,

עד כה יצא לי לנסות את גרסה 2.2 המקורית, 2.3 המקורית, Darky's rom 10 RC5, Simply Honey 3.3, CM7. את הגרסאות המקורית אין לי בעיה אני רק מחפש יותר תוספות, שיפורי ביצועים ולכן העדיפות היא לרומים חיצוניים. עברית, שלא יהיה בכלל, לא חשוב לי. CM7, הוא רום מצויין, מהיר הכל עובד בצורה מצויינת, בעיה היחידה זה שהוא לא ממש מתאים לגלקסי, אלא יותר לנקסוסים, אני אוהב להשתמש בסנכרון מול ה Kies ואין לו את האפשרות הזאת. בנוסף לזה, יש לו battery drain מטורף, משהו כמו 10% לשעה. אבל חוץ מזה הפיצ'רים שהוא מציע הם מצוינים. כנל לגבי Darky's, רום מצויין, לא יצא לי לעשות לו בנצ'מרק ולבדוק אותו ממש, אבל גם פה יש לו בעיה חמורה עם הסוללה, חוץ מזה הפיצ'רים ממש מגניבים. הוא מסנתכרן טוב עם ה kies. simply…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה

7. Started by LimaC,

שלום לכולם, החלפתי טלפון - מ Asus Zenfone 2 ל Sharp Aquos S3. עשיתי את הפעולות הבאות: 1. גיביתי את ה WhatsApp (צ'אטים ומדיה) אתמול בלילה (11 ביוני) - חלק אחד באמצעות WIFI והשאר על נתונים סלולריים - הייתי צריך לצאת. 2. מאוחר יותר בערב ניסיתי לשחזר מהגיבוי הזה לטלפון החדש, וקיבלתי את ההודעות הבאות: א. “Looking for backups. This is taking longer than expected. Check your network connection and wait, or skip.” ואז, אחרי כמה רגעים, זה מתחיל שחזור, נתקע ב 24% ואומר: “Unable to restore your chats from this backup. Do you want to restore your chats from an older backup?” 3. בשלב…

8. אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by wta,

יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by avilavi,

012 מובייל 85 ₪ לחודש. חצי שנה ראשונה ב 60 ₪ לחודש שיחות ו- sms ללא הגבלה, נפח גלישה 2GB הוט מובייל (מסלול סטודנטים) 70 ₪ לחודש. חודש ראשון חינם שיחות ו- sms ללא הגבלה, נפח גלישה 3GB + אינטרנט ביתי 100MB כלול במחיר +שיחות לחו"ל ללא הגבלה איזה חברה עדיפה מבחינת שירות לקוחות, קליטה, מהירות גלישה...? או אולי משהו אחר? אשמח לתגובות ופידבקים, חיוביים ושליליים כאחד

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. דגם ה-Mi 9T Pro עם שבב ה-Snapdragon 855 יחל את דרכו במערב בשבוע הבא עם עלות רשמית של 400 יורו - ויש כבר טיזר להשקה הישראלית המקומית לכתבה

12. היי עברו שנה ו4 חודשים מאז שקניתי את הגלקסי3 והסוללה מתחילה להיגמר די מהר. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות סוללה חלופית מקורית של סמסונג? גיגלתי ולא מצאתי.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ערוץ ה-YouTube הנודע JerryRigEverything בחן את הסמארטפון המוביל המאסיבי של סמסונג - וסיפק שבחים רבים עבורו לכתבה

14. Started by Iv0ry,

אם אני רוצה להוסיף לו מקלדת ועכבר, הצמד הזה תומך? http://www.sitcomnet.co.il/items/216857#BigBuyNow

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DXT,

יש לי כרגע iPod Classic 80GB וחשבתי לשדרג אותו לגרסת ה160. ופתאום מסתבר לי שהאייפוד היחיד שיש באתר של אפל זה ה120 החדש... יש שיפורים בו מלבד ה Genius המיותר והלא עובד בישראל? ומה קרה בדיוק לגרסת ה160? הפסיקו לייצר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tamir245,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הקריאטיב זן 4GB לאחר שהיה לי בעבר את הזן מיקרו. בישן הייתי מבצע DRAG AND DROP פשוט דרך EXPLORER של ווינדוס,בחדש אני מנסה לבצע את הDRAG לתיקיית ה- MUSIC וכל פעם אני נתקל בהודעה של "הנגן התנתק או לא מחובר" או משהו בסגנון והנגן עצמו מחובר בסדר גמור. מדובר על חלונות XP,ודרך סנכרון של מדיה פלייר הוא מעביר בסדר גמור. האם אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. הזוי... http://www.gadgety.co.il/26738/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%94/#more-26738

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by J S Bach,

__________________________________________________________________________________________________ חיפשתי קצת בארץ ומצאתי את זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by sapir2909,

שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=66&vmenu=5 הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=43&vmenu=5 תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, יש בידי PathFinder T-100, הוא נדלק עם הUSB אבל הוא רושם שהוא מחובר וזהו. אני צריך בשבילו מערכת הפעלה, בעיקרון מאחורה רשום Win CE .NET 4.2 Core, אני חושב שהוא עובד עם WIN CE (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי כרטיס זיכרון 2GB של SD קראתי שהוא חייב כרטיס זיכרון כדי לעבוד עם מ.הפעלה כרגע אני מחפש מערכת הפעלה תואמת, אבל אני לא כ'כ מוצא. יש אפשרות שתעזרו לי למצוא את המ.הפעלה שאני צריך כדי שהוא יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  21. קונסולת ה-PC המהפכנית של Valve מציינת שנה להשקתה עם קיצוץ של 10 אחוזים מהמחירים הרשמיים - האם נוכל לקוות שתשפיע גם על המחירים של המוצר בארץ, למרות שמוצע באופן בלתי רשמי?לכתבה

22. הוא עוד לא יצא למדפים והוא כבר שובר שיאים - אפל מכריזה שמכירות מוקדמות של מכשיריה החדשים עברו את הארבע מיליון ב-24 שעות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a8%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa/

23. Started by taltarablus,

מאז השקתו של הנקסוס 5, התהייה סביב יורשו לא הפסיקה לדעוך, והיום אנחנו מקבלים הצצה ל-Nexus 6, או הנקסוס X, תלוי למי אתם מאמינים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש בקרוב נגן MP3/PMP אשר יאחסון כמות גדולה של שירים. אני יודע שנושא שכזה אמור להשתייך לפורום גאדג'טים, אולם כאן מדובר על השוואת איכות השמע באותם מכשירים. על כן, אשמח לדירוג הנגנים הבאים עפ"י איכות השמע (מהטוב ביותר לפחות טוב): Cowon iAudio A3 Archos 605 Apple iPod Touch Apple iPod Classic Creative Zen Vision:M Cowon iAudio D2 תודה מראש ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by NIVs,

ראיתי באתרים שאנשים קנו סוללה חדשה יותר גדולה וחיברו אותה למכשיר ה X5 שלהם. (הX5 הסוללה שלו מתחילה ממש להיחלש אחרי 5 וחצי חודשים) יש למישהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה במדריך קצר ומדויוק? תודה לעוזרים. ניב

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.