עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shaks,

יש לי גלקסי S5 G900F אנימנסה להתקין CWM על מנת שאוכל לשנות רום. עקבתי לפי מה שרשום בXDA ומשום מה כל פעם שאני לוחץ לכניסה לרקברי אני מקבל מסך עם הלוגו של הגלקסי ולמעלה בכחול אדום וצהוב רשום: recovery booting... recovery is not seandroid enforcing set warranty bit:recovery מה פשר הדבר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/

3. Started by arielman22,

שלום, אני צריך את עצתכם בבחירת טאבלט. יש לי את האפשרות שחבר יביא לי אותו מארה"ב. האפשרויות הם: 1. נקסוס 10 32 ג'יגה. עולה כרגע באמאזון 460$ 2. גלקסי טאב S מסך 10.5 16 ג'יגה. עולה כרגע באמאזון 490$ 3. סוני אקספריה Z2 עם 16 ג'יגה. עולה 505$ 4. אייפד איר 9.7 עם 32 גי'גה. עולה כרגע 535$ מה אתם אומרים?

4. ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

5. Started by ofirshmueli,

היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?

6. שלום לכולם, אחותי מחפשת מכשיר סמארט עד 1000 +- מישהו הציע לה לקנות ממנו את המכשיר elephone p10c בסביבות ה400 ש"ח המכשיר חדש לחלוטין, הרוכש הזמין מהאינטרנט והתחרט כשהוא הגיע לארץ.. כרגע המכשיר אצלי וסה"כ הוא בסדר, יש משהו שממש מפריע לי והוא קריאת TEXT בדפדפן הכתב לא הכי חד וכאשר קצת גוללים בכלל הוא נהיה מטושטש לי אישית זה עושה לא טוב.. המצלמה לא להיט אבל לא ציפיתי ליותר מידי ממכשיר שעולה 400 ש"ח מלבד זה לא מצאתי עוד חסרונות. בקיצור האם מישהו מכיר את המכשיר ואת החברה הנ"ל ? האם הוא שווה 400 ש"ח? אולי עדיף לוותר עליו לחלוטין למצות את כל התקציב ולקנות משהו יותר טוב ואם כן אז מה? ההתלבטות נובעת מהסיבה שהמכשיר הנוכחי כבר אצלי ומכשיר חדש יצריך המתנה של חודש +- בהנחה ואזמין…

• 33 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by shaks,

יש לי טאבלט של אסוס וגלקסי S3 שניהם בעלי הרשאת רוט כמובן. אני מעוניין להפעיל וואטסאפ על הטאבלט והפלאפון בו זמנית. ראיתי שקיימת דרך על ידי שינוי כתובת הMAC של אחד המכשירים שתהיה זהה לשני אך השיטה הזאת היא זמנית וברגע שעושים ריסטרט למכשיר או מתנתקים מהוויפי/מתחברים השינוי אובד. אשמח אם למישהו יש נסיון איך לגרום לעסק לעבוד. תודה מראש

8. אז אחרי כחודש עם ה-LG G3 המדובר החלטתי לרשום את יתרונותיו וחסרונותיו של המכשיר ממה שמצאתי עד כה. חרשתי את המכשיר מכל כיוון ואני חייב לציין שהוא משרת אותי נאמנה, בואו נגיד שאני לא עושה לו חיים קלים, אבל חייב לציין יתרונות וחסרונות ללא שום הנחות. יתרונות: מסך גדול ואיכותי, צבעים מדוייקים. ספיקר חזק ביותר, ברכב ויתרתי על דיבורית. צליל שמע איכותי. עיצוב יפה לטעמי(המכשיר שלי לבן). מכשיר מאוד נוח וידידותי. מלא פונקציות, אין כמעט דבר שלא ניתן לעשות איתו. מכשיר מהיר מאוד. מצלמה איכותית מאוד באור. טעינה אלחוטית. טאץ' מעולה. כולל חריץ הרחבה. צילום סלפי על ידי סגירת אגרוף (-: צילום במצלמה הראשית על ידי אמירת מילים קבועות. פיקוס מהיר על ידי מד טווח ליי…

• 38 תגובות
    • 11.1k צפיות
  9. שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Mike-,

שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Snake_Eater,

מנסים להסתיר רגש או להמציא שקר? לא עוד: אפליקציה של Google Glass תחשוף אתכם במערומיכם על-ידי ניתוח הבעות הפנים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%92%d7%9c%d7%90%d7%a1-%d7%99%d7%95%d7%93%d7%a2-%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Mantis,

אחי בצרפת וקונה לעצנו את ה s4 mini ב 900 שקל, שאל אם אני מעוניין גם, בדקתי קצת וראיתי שיצא ה MOTO G המשופר, ושהוא בערך באותו מחיר, יש קונצנזוס מי עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד (אני יודע שלמוטו מצלמה גרועה...) שניהם 8 ג'יגה אני מניח. צריך להחזיר לו תשובה עד הבוקר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אורות אזהרה משונים בדשבורד המכונית מטרידים את מנוחתכם? האפליקציה הזאת מבטיחה לפענח עבורכם את התקלה לכתבה: http://hwzone.co.il/fixd-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9a/

15. Started by sashakrik,

היי, חבר הראה לי את ה- LG G3 החדש שלו והראה לי איזה תופעה מוזרה שמתרחשת בטלפון: אם מתקשרים אליו אז הטלפון מתחיל לצלצל ולרטוט ואז כעבור כ- 3 שניות הצלצול והרטט נפסקים אבל עדיין יש כיתוב על המסך שמתקשרים אליו. מישהו נתקל בתופעה ?

16. Started by Danny Pupko,

היי איזה תוכנות סטטיסטיקה מומלץ להטמיע באפליקציה? אני מבין שגוגל אנליטיקס לא נותנת תמונה מלאה כמו כן כמה הטמעה כזאת באפליקציה מורכבת יותר מאשר לווב שם הטמעת הקוד לוקחת דקה וחצי? תודה דן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Sargon,

אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. פיתחתי בעבר כמה משחקים והפעם אני רוצה לפתח משחק מכות בסגנון STREET FIGHTER למובייל בעיקר וגם למיקרו קונסולות. חשבתי שבמשחק יהיו ארבעה דמויות וארבעה זירות. השליטה תהיה ימינה, שמאלה קפיצה, התכופפות, אגרוף ובעיטה. כאשר הולכים אחורה זה גם מגן כמו בסטריט פייטר. קודם כל בעיה, המשחק ישלב כל מיני דמויות חלקן נמוכות בהרבה מהשאר. האם אפשר לעשות משחק מכות כשחלק מהדמויות אפילו חצי מהגובה? איך אתם מציעים לתכנן את המשחקיות? אין לי ממש בעיה בצד הטכני של המשחק. המשחק יהיה בגרפיקה תלת מימדית למרות שהמשחקיות תהיה יותר דו ממדית כי הדמויות תמיד נלחמות על אותו הציר(גם אם הן מסתובבות בזירה). אשמח לקבל טיפים על איך לפתח את המשחקיות של המשחק הזה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by skycaller,

איזה מכשיר מאילו שהזכרתי בכותרת עדיף? אשמח להשוואה הכוללת גם מחיר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ניווט מהיר בין אפליקציות, שעון מעורר, עריכת תמונות ייחודית ועורך טקסט - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-35-2/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by taltola,

שלום לכולם, נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם? יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא? ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה. השאלה האם הם שווים את ההשקעה? ובכלל... מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?

23. Started by yoczor,

אם הייתם צריכים להתבלט בקניית טאבלט איזה מבין השניים הייתם מעדיפים? בגדול השימושים הם שימושים כללים לא לעבודה. 1.asus transformer pad tf 303 http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_tf303cl-6407.php 2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_10_1_lte-6239.php אישית אני נוטה יותר לכיוון האסוס אך מכיוון שהשרות שלהם בארץ קצת גרוע בלשון המעטה זה מערער את הבחירה שלי בו. אם יש למישהו הצעה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הטאבלטmicrosoft surface pro ולהשתמש בו כמחשב ללימודים. התכונה העיקרית שחשובה לי זה התמיכה בעט digitizer(לפי מה שראיתי מחשב שתומך בעט יקר משמעותית). עכשיו לפי נתונים בסיסיים ראתי שהוא די דומה במפרט למחשב רגיל רק רציתי לוודא שלא צריכה להיות לו בעיה בלהריץ תכנות כמו: פוטושופ, פלאש,microsoft visual studio, office, וכו'. וכמובן אם יש לכם הערות או המלצות לפני קניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. [h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים