גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון. לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב). אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים . הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה). וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה הייתם מוכנים לשלם עבור הדגם העליון של הענקית הקוריאנית, שמגיע עם כמות נדיבה במיוחד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מהיר? במזרח הרחוק האפשרות הזו כבר קיימת לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הבאתי לפני כמה ימים כבל USB3 לגלקסי 5 (בזיון שלא מקבלים אותו עם המכשיר, אבל לא משנה...) העניין הוא שכשאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד כUSB3 אלא 2. קראתי באינטרנט וראיתי שאני צריך לגלול את האפשרויות ולבחור במכשיר USB3 (בזמן שהמכשיר מחובר למחשב). אבל.. אין לי בכלל את האפשרות הזו אלא רק את השתצי אפשרויות הראשונות. שוב קראתי באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון וראיתי איפשהו שאולי זה קשור לקרנל הספציפי של הארץ (?!) אז רציתי לשאול אם עוד מישהו נתקל בזה? למישהו אולי יש פתרון? רעיונות?! **כדי למנוע שאלות- אני בטוח שהחיבור במחשב הוא USB3, שחיברתי את המכשיר כמו שצריך ושהדרייברים במחשב מותקנים כהלכה. ליתר בטחון בדקתי עם עוד מחשב ואותה תוצאה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בטלפון/מחשב (כגון אייפון, HD2, Nexus One) בסביבות המחירים של הטלפונים הנ"ל. פחות מעניין אותי המחיר של המכשיר, יותר מעניין אותי שיהיו חבילות אינטרנט כמה שיותר משתלמות מסלקום/אורנג'. לידיעתכם, אני אקנה אותו בחו"ל. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב קטן של 2000 שקל אני מחפש מכשיר טוב עכשיו קראתי פה ביקורות על הרבה מכשירים והבנתי פחות או יותר שהאפשרות שלי זה S5 או G3 שהם בין הדגמים הטובים שיש מבחינת מחיר תועלת.. השאלה מה עדיף מבחינה כספית? אני בעיקרון יורד לאילת אז אקנה שם את המכשיר אני חושב שלגבי יבואן רישמי לא אתפשר לגבי מכשירים אולי כן... מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד הבא של החברה הקנדית בעידן החדש שלה עונה לשם הקוד Mercury, ועשוי להיות האחרון בהחלט שיציע מקלדת פיזית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם זה עתה קיבלתי מכשיר חדש נקסוס 4 מחו"ל (ארה"ב) הגעתי לתחנת שרות אורנ'ג על מנת להחליף למיקרו סים מנסה לחייג מהטלפון רואים שיחה יוצאת אך ללא צליל חיוג וזה שמקבל את השיחה לא שומע כלום כלומר יוצאת שיחה בלי אפשרות לבר ולשמוע גירסת אנדרואיד היא 4.2.2 האם יש למושג כל שהוא? אני לא רוצה להאמין שהמכשיר תקול גלשתי בו שמעתי מוסיקה האם צריכים להתקין גירסת תוכנה כל שהיא נא עזרתכם האדיבה והמהירה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1046 בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בטעות או איזה משהו, התקשרתי לחנות דיברתי עם המוכרת שם והיא אמרה לי שזה אכן המחיר ושבסוף השבוע יגיעו אליהם עוד מכשירים כאלה.. - כרגע אזל המלאי. שאלתי אותה אם היא אולי טעתה בקשר ל-M250 או משהו דומה ושזה לא יכול להיות כי זה מחיר זול משמעותית מכל החניות בארץ והיא אמרה לי שזה אכן הדגם. בנוסף ראיתי גם את אותו המכשיר באיזור אחר בחנות שנמכר ב-830 ש"ח, שאלתי אותה לגביו והיא אמרה שזה טעות ומחקה את הקישור. אני הולך לבדוק את העניין כשיגיעו אליהם מכשירים חדשים- בכל זאת אין ביקורות על החנות בזאפ ולא ממש מכירים אותם אבל אם הדבר אכן נכון הוא הולך להיות ללא ספק הנגן המשתלם ביותר בארץ (לא שעכשיו הוא לא.…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-