עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jonbir2,

שלום! אני יכול לקנות מחו"ל בזול את הגלקסי 3 החדש אבל הדגם שלו זה sch-i535 ולא gt-i9300, המכשיר של חברת verizon, האם הוא יעבוד בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. החל מהבוקר, כאשר אני מפעיל את אפליקצית החנות של גוגל (ה-play), אני מקבל אפשרות להוריד שירים, סרטים וספרים. כלומר יש לי גישה לכל האפשרויות של החנות. אני משוכנע שאני לא גולש דרך vpn ובדיקת ה-ip בנתב מראה שיש לי כתובת ישראלית כשרה למהדרין. מה שעוד מעניין זה שהחנות שמוצגת במכשיר של הבן שלי אינה כוללת את כל האפציות הללו. האם יש אפשרות שגוגל פותחת בהדרגה את כל תכני החנות לישראלים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן לאחרונה התעניינתי באוזניות השליטה של חברת emotiv ולא מצאתי על זה יותר מידי מידע בקהילה ההישראלית. משהו הזמין מהם? עושים בעיות במכס על מוצר כזה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DrizziTx,

הקישור כאן האם הטלפון בקישור מעלה מתאים לתדרים בארץ? לא מצליח להבין מהטבלאות שלהם, אם מישהו יכול להסביר מה זה אומר: GSM B2/B3/B5/B8 WCDMA B1/B2/B5/B8 FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B20 TD-LTE B38/B40 בעוד שבארץ מדברים על LTE או GSM אבל בתדרים אחרים ... איך משווים?

5. Started by reviZor,

מה המצב אנשים אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי ולעזוב אז הסימביאן אחת ולתמיד או לפחות עד שהיא תעבוד טוב. אני מתלבט בין שני המכשירים העלויות כמאט זהות השאלה היא מה יותר מתאים לי?! אני מעוניין במוסיקה באיכות טובה וגלישה באינטרנט מהירה כמובן גם לא יזיק קצת סרטים או משחקים לשעות הפנאי. הכי חשוב לי זה שיהיה יומן ברור ולא מסורבל כמו בסימביאן ששם בשביל לעשות תזכורת פשוטה צריך ללכת עד סוף העולם שמאלה. עוד דבר די חשוב זה זמן סוללה שיספיק לפחוט ל 12 שעות של אפליקציות \מוסיקה\חיבור אינטרנט. זהוא בעיקר זה כל מה שאני צריך תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by cb,

שלום,יש לי k610 של סוני אריקסון,קניתי אותו בערך לפני חודש וקצת..אני מתעצבן כל פעם מחדש שאני שם רקע חדש.תווית ה CELLCOM הענקית והמז***** למעלה משגעת אותי. שמעתי שישנה דרך לשלוח סמס למספר מסויים ואז זה "פורץ" איכשהו את המכשיר ומוריד את התווית המגעילה הזאת שתופסת רבע מסך. לאחר מכן (לפני חודש-כשקניתי ורציתי להוריד את זה)ששאלתי אם אפשר לעשות את אותו הדבר לפלא' שלי אמרו שאת שלי עדיין לא "פרצו". אחרי חודש,הנה אני כאן,מבקש פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אוקי, אז ניסיתי לחפש מוטו G עדכני אבל לא מצאתי בשום מקום כזה עם GSM אירופאי (אני בהוט מובייל כרגע) מחפש דגם כלשהו טוב שיש לו עדכונים שוטפים במחיר סביר של עד 1200 שקלים (טלפון חדש). אשמח לייעוץ אגב, שווה אולי לקנות נקסוס 5 וזהו ביותר כסף? כי האמת אני לא מתלהב להוציא הרבה על טלפון. נקסוס 5: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862029 (יש דגם מסויים של נקסוס 5? בשביל לא ליפול עם גירסא דפוקה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yaloner,

המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה

14. אחד מסדרות הניידים המפורסמות ביותר מאז ומעולם חוגגת חצי יובל, ותזכה לדגם ייחודי שייזכר בעידן שבו חברת IBM הייתה זו שניהלה את העניינים לכתבה

15. בוקר טוב שימוש עיקרי יהיה למשחקים . לא בקיא בטאבלטים בכלל ולכן מתלבט אם כדאי לקנות מסך גדול יותר או ש 8 יספיק. אני מניח שצריך גם WIFI כדי להוריד משחקים מהחנות . יש לשים דגש על מעבד או זיכרון ? והאם למישהו יש ניסיון בקניה בALI EXPRESS או GEARBEST או לקנות בחנות בארץ כמו KSP ? אם מהרשת אז מה לבחור ? הזמנה מהפדרציה הרוסית או מארה"ב או מסין ? יש עדיפות מבחינת זמני משלוח ? תקציב סביב 400-500 שקל ראיתי את המוצר הזה (אולי מישהו מכיר) https://www.aliexpress.com/item/4-3-Inch-KIDS-Android-Tablets-PC-WiFi-Dual-camera-tab-gift-for-baby-and-kids/32719790879.html?shortkey=vaaeuEZ7&addresstype=600 תודה לעוז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by EndyD,

ה S3 מתחיל לעשות בעיות, צריך להחליף יש המלצות לטלפון דומה ועדכני?

17. אז ככה לאמא שלי היה moto g שפתאום המטען לא מצליח להטעין אותו וגם מטענים אחרים פשוט נגמר לו הסוללה שום דבר שעשיתי לא ממש עבד היה מהבהב בלבן וכמה שניסתי לעשות reboot ו recover וnormal power up לא עזר לי היה נקסוס 4 ששמתי תשים שלה וחיברתי למטען המטען התחמם בטירוף וגם הטלפון ופתאום הפסיק לעבוד אי אפשר אפילו להחיות אותו בשום צורה צריך עזרה על מה לקנות גם אמא שלי רוצה טלפון יחסית יותר טוב מ MOTO G אבל לא מחיר בשמיים ואני גם צריך טלפון במקום הנקסוס לא יודע מי מה מו חשבתי על נקסוס 5 לא ראיתי שמוכרים אותו עצות יתקבלו בברכה תדה

18. Started by iakovl,

טוב, בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי למשפחת הגלקסי S. הCaptivate נחת אצלי חדש בתוך קופסא והנה כמה תמונות מהירות מה עושים איתו עכשיו? 1. פתיחה של המכשיר לסים של אורנג' 2. ביצוע root 3. התקנת רום חדש והסרת התועבה של ATT 4. התקנת LAGFIX נורמלי, כנראה VOODO 5. הוספת עברית 6. העברת מידע מהנקסוס (עוד צריך להבין מה השיטה הטובה ביותר) אני חדש עם הסמסונג אז עוד נראה מה צריך לעשות, ברוך השם האנשים הטובים בXDA דאגו להכל אם למישהו יש המלצות (לרומים תוכנות וכו'), טיפים או סתם דברים שמשתמש סמסונג מתחיל צריך לדעת, זה הזמן לדבר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by timac,

בוקר טוב אתמול הגיעו 2 מוצרים שהזמנתי מהאינטרנט לאייפוד טאצ' שלי ושניהם לא עובדים 1.http://www.1buy.co.il/pl_product~avnewipod~5038~4851.htm 2.http://www.1buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm במוצר הראשון שאני מחבר אותו הוא רושם לי האייפוד לא תומך במוצר זה במוצר השני שהזמנתי רשום לא ניתן להטעין את המכשיר כאשר אביזר זה מחובר האייפוד שלי הוא דור 2 16 ג'יגה מה אתם אומרים זה בעיה שאפשר לפתור או שלהחזיר את המוצרים יום ראשון לחנות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by silas91,

טוב אז אני מעוניין לקנות zune 1) האם אתם ממליצים ? 2)איפה אפשר בכלל למצוא אותו בארץ ? 3)הבנתי שהוא דיי ישן יוצא בקרוב דור חדש שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. לרוב אנחנו מדברים על מכשירי הדגל של הפלטפורמות הגדולות בשוק, אבל מה אם אנחנו לא רוצים להשקיע אלפי שקלים על סמארטפון? מה אם היינו רוצים להשקיע פחות מ-1,000 שקלים? לשם כך אספנו עבורכם את שבעת הסמארטפונים הטובים ביותר בישראל העולים פחות מ-1,000 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a2%d7%9c%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95/

22. אחרי ה-Snapdragon 620, גם מוצר הדגל העתידי של קוולאקום עובר במבחן הביצועים Geekbench ושופך קצת אור על היכולות הצפויות לנו לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-820-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%91/

23. Started by J0HNiE,

האם זכרון 4GB DDR3 יספיק להריץ ווינדוס 8.1, משחקי דפדפן\פייסבוק, שימוש בHDMI לטלויזיה לצורך צפייה ישירה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.