גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניה מאמזון. לא צריך להתחשב במחיר שילוח ומיסים.דרישות:1. שיריץ וואטסאפ2. שיריץ אפליקציית ג'ימייל3. שיריץ וויז4. איכות שיחה טובה.אם לא כמה צריך להוסיף בשביל מכשיר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשובה לי מאוד איכות הסאונד, עמידות, שירות החברה, קטן ושקל להעביר אליו שירים ואפשר אולי להשתמש בו כגיבוי... מה שכנראה מפיל את האיפודים למיניהם... מה דעתכם על הZEN 32 החדש (מבוסס זיכרון פלאש) ? מה דעתכם על קריאייטיב בכללי ? יש עוד רעיונות ? (תקציב לא ממש מהווה בעיה) יש נגנים יותר גדולים בנפחם שיכולים להתאים ? והאם יש חניות מומלצות בארץ ? מקווה לעזרה. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tomsguide.com/us/google-android-apple-ios-iphpone-user-experience,news-11275.html מכיוון שאני קונה בעוד כמה חודשים טלפון חדש, שהוא מן הסתם יהיה סמארטפון, אני חורג ממנהגי ולא מדלג על הפורום הזה. תהנו.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , אני רוצה להביא IPAD + 3G משומש מ EBAY 2 שאלות א. איך אני אוודא שהוא תומך בסימים מקומיים? ב. האם משלמים מכס ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר nokia N85 ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ושהחבילת גלישה במכשיר של 1 GB תשמש אותי לגלישה במחשב הנייד.. שימושי הגלישה הם אתרים קלים ולא צפייה בסרטונים ולכן אני חושב שזה יספיק.. מישהו יודע כיצד אני יכול לעשות את זה ? תודה לכל העוזרים, תום.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני כבר כמה חודשים נמצא בחיפושים אחר סמארטפון בינוני ולפני שבועות מספר מצאתי את ה-Desire S של HTC וכשהבנתי שהוא מיושן המשכתי לחפש (אם הבנתי נכון לא יגיעו אליו עדכוני חומרה וגם החומרה מיושנת). אחרי קריאה מרובה ה-ONE V קרץ לי, למרות שאין לו מצלמה קדמית והוא קצת חלש. העניין הוא שאני מתכוון לקנות מכשיר בחו"ל (במהלך חודש יולי, אם יוצאים מכשירים חדשים\מעניינים כלשהם אשמח לדעת) וה-One V נמוך משמעותית מפלאפונים אחרים שחשבתי עליהם מבחינת מחיר ונראה שהביצועים שלו לא כל כך רעים, אז רציתי לשאול אם מישהו התנסה איתו (אל תשלחו אותי לביקורות וידאו, כבר ראיתי את כולן, אני מחפש חוות דעת של צרכן) ויכול להגיד לי אם הוא שווה את ה-280 דולרים שהוא עולה בארה"ב ואם יש פלאפונים יותר טובים בס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב כף יד שיתן לי את האופציה להתנהל בצורה הזאת: שזה אומר לנווט בתקיות וכיוב', באותו אופן של הסרטון. 1. האם ניתן להתקין את האמולטר הזה על כל PDA שמריץ CE 5.0? 2. האם זו פריצה? 3. האם אפשר להתנהל רק עם האמולטר הזה? אשמח למידע וסיוע בנושא. תודה רבה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, השימושים של אבא שלי בטלפון הם וואטסאפ ווייז. ההבדל במחיר בין השניים הוא 500 שח. אבא שלי מעדיף כמה שיותר קטן אבל ההבדל בין הגודל הפיזי שלהם הוא זניח. האם שווה להוסיף 500 שח בשביל ה G2 או שלשימושים של אבא שלי אפשר לחסוך אותם? תודה, אור
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מכשיר סטרימינג, ואחרי בדיקה באינטרנט רק הסתבכתי יותר... ראיתי שזה נע בין 200₪ ל2000₪... בגדול הצורך שלי הוא דופלייקט סקרין עם המחשב כדי שאני פשוט אוכל לראות סרטים בלי כבלים... משהו דומה לapple tv, אין לי צורך בכל האפליקציות שמציע רוקו לדוגמה... הבנתי שקרוומקאסט יכול להיות טוב אבל הוא יכול להסתנכרן רק עם הchrome? בכל אופן הכיוון הוא בין 200₪ ל400₪ אם יש למישהו כיוון עבורי, אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט ווידאו של המסך של הטאבלט שלי בLOLLIPPOP. יש אפליקציות שעושות את זה אבל האם אין משהוא של גוגל או כבר משהוא כחלק מהמערכת הפעלה? לא בא לי עכשיו לנסות כל מיני אפלקציות 3rd party שלך תדע מה הם עשו ואם הם עשו את זה כמו שצריך. אני צריך בעצם להקליט ווידאו של המשחק שלי, אז הביצועים חשובים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
החל מהבוקר, כאשר אני מפעיל את אפליקצית החנות של גוגל (ה-play), אני מקבל אפשרות להוריד שירים, סרטים וספרים. כלומר יש לי גישה לכל האפשרויות של החנות. אני משוכנע שאני לא גולש דרך vpn ובדיקת ה-ip בנתב מראה שיש לי כתובת ישראלית כשרה למהדרין. מה שעוד מעניין זה שהחנות שמוצגת במכשיר של הבן שלי אינה כוללת את כל האפציות הללו. האם יש אפשרות שגוגל פותחת בהדרגה את כל תכני החנות לישראלים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1046 בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בטעות או איזה משהו, התקשרתי לחנות דיברתי עם המוכרת שם והיא אמרה לי שזה אכן המחיר ושבסוף השבוע יגיעו אליהם עוד מכשירים כאלה.. - כרגע אזל המלאי. שאלתי אותה אם היא אולי טעתה בקשר ל-M250 או משהו דומה ושזה לא יכול להיות כי זה מחיר זול משמעותית מכל החניות בארץ והיא אמרה לי שזה אכן הדגם. בנוסף ראיתי גם את אותו המכשיר באיזור אחר בחנות שנמכר ב-830 ש"ח, שאלתי אותה לגביו והיא אמרה שזה טעות ומחקה את הקישור. אני הולך לבדוק את העניין כשיגיעו אליהם מכשירים חדשים- בכל זאת אין ביקורות על החנות בזאפ ולא ממש מכירים אותם אבל אם הדבר אכן נכון הוא הולך להיות ללא ספק הנגן המשתלם ביותר בארץ (לא שעכשיו הוא לא.…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים יקרים הגיע העת ובשעה טובה,בעוד מספר ימים יפתח מרכז התיקונים הרשמי של HTC כאן בישראל! הנה הודאה רשמית מפי Josef היקר!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-