עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba שם החנות: http://www.bycfmarket.com/ מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים? בתודהמראש לכל העוזרים.

2. Started by alonf29,

אני מעוניין לקנות פלאפון מחו"ל ואני מתלבט בין הדיזייר לגלקסי... מה אתם ממליצים? *אני יודע שיש הרבה נושאים על שני הפלאפונים אבל לא מצאתי כל כך השוואה ישירה בין השניים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by mc_elad,

ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. נתחיל מזה, רק נוקיה, התקציב הוא באיזור ה2000 פחות או יותר אם יש צורך להשלים קצת כלפי מעלה אין בעיה. חשבתי על נוקיה N85, חשוב לי שאני אוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך (חיבור רגיל לאוזניות, לא החיבור המעצבן הייעודי לאוזניות של יצרן הטלפון), WIFI, מצלמה חמודה לא יכולה להזיק, אך גם לא כ"כ חשובה, ואני לא ממש בקטע של מגע, אבל אני פתוח לאופציות. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by vers,

שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yoavbd123,

אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. המכשיר החכם שלכם פתוח לקבלת הודעות מולטימדיה מסוג MMS? סביר להניח כי אתם בסיכון לקבלת קוד זדוני במסגרתה של פירצה חדשה אשר נתגלתה על ידי חברת Zimperium הישראלית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/פירצת-אבטחה-חדשה-מעמידה-קרוב-למיליארד/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. החל מהבוקר, כאשר אני מפעיל את אפליקצית החנות של גוגל (ה-play), אני מקבל אפשרות להוריד שירים, סרטים וספרים. כלומר יש לי גישה לכל האפשרויות של החנות. אני משוכנע שאני לא גולש דרך vpn ובדיקת ה-ip בנתב מראה שיש לי כתובת ישראלית כשרה למהדרין. מה שעוד מעניין זה שהחנות שמוצגת במכשיר של הבן שלי אינה כוללת את כל האפציות הללו. האם יש אפשרות שגוגל פותחת בהדרגה את כל תכני החנות לישראלים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Night,

במקור המיילסטון היה צריך לקבל פרויו ב2010, עכשיו קראתי שזה נדחה לרבעון ראשון של 2011.. החלטתי שנמאס לי לחכות, האם יש רום לא רשמי של פרויו למיילסטון (נרכש מסלקום) ? אם כן איך אפשר להתקין, והאם זה כרוך בהתקנת כל האפליקציות מחדש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by superblader,

שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ALÞHA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by achick,

היי אנשים טובים, זה עתה עברתי מסלקום לגולן טלקום. עד עכשיו לא רציתי לעדכן רום כדי לא לפגוע באחריות שהייתה לי בסלקום עכשיו כשעזבתי אותם זה לא שיקול. אני מחפש המלצות לרום מעודכן ומומלץ בעברית/או שלפחות אפשר לכתוב בו בעברית. אני לא מבין בזה כלום, וחבר יעשה לי את ההתקנה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי מהידע שלכם מה הרום או הרומים שירוצו הכי טוב על גלקסי 1 כולל מה שצריך לדעת עליו - שם, גרסה, מאיזה מפתח וכו'. אם פרסמתי במקום הלא נכון בפורום, אשמח להכוונה איפה לפרסם ואם זה בר נשאל הרבה מדי פמים, אנ יפשוט לא מוצא אז אשמח להכוונה לפוסטים מעודכנים בנושא. עזרו לי להפוך את המכשיר למה שהוא באמת יכול להיות ( עם הרום של סלקום הוא בלי שום דבר פתוח עומד על ניצול של 260 מגה מתוך 330 מגה בייט…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by eladbu,

יווווווווווווו אני לא מרמין אחי הגדול קיבל את האייפון שלו כולי אכול קנאה עוד לא ראיתי את המכשיר אבל הוא סיפר לי שרטוב לו בתחתונים.אומר שזה מכשיר מטורף בנוסף יש לו רשת אלחוטית בבית ואני כולי אכול קנאה. הוא קנה אותו פרוץ עם עיברית ב 2600 שקל 8 גיגה אני מקבל את שלי מארצות הברית ביום רביעי הבא 16 גיגה ב 1950 שקלֱֱֱ יש מישהו פה עם אייפון שיכול לומר איך המכשיר???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מכשיר האנדרואיד הבא של החברה הקנדית בעידן החדש שלה עונה לשם הקוד Mercury, ועשוי להיות האחרון בהחלט שיציע מקלדת פיזית לכתבה

25. שלום חבר'ה, פתחתי אפליקציה, אשמח אם תנסו... האפליקציה מאפשרת ביצוע מגוון של פקודות קוליות בעברית, ובהגדרה אישית. ניתן לחייג, לשלוח אסאמס, להשתמש בוייז, לשלוח מייל,לשלוח ווטסאפ, להפעיל אפליקציות, להפעיל שעון מעורר ועוד... הכל ע"י דיבור, ללא לחיצות כפתור מיותרות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים