עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הזמנתי מסין מכשיר מדגם W200 של חברת THL לאחר המלצת חברי הפורום לפני מעט יותר מחודש אתמול קיבלתי מכתב מהמכס שאומר שהחבילה שלי נתפסה ועלי לבוא לשחרר אותה מהמכס מבירור קצר הבנתי שאני אצטרך לשלם 77% משווי ההזמנה (189$) שזה יוצא 145$ (מעט יותר מ500 ש"ח) כך שסה"כ אצטרך לשלם 1160 ש"ח בערך על המכשיר החדש (התשלום לסיני ששולם כבר והתשלום למכס שלא שולם עדיין) השאלה שלי היא, האם יש בכלל סיבה לבטל את העסקה ולבקש את הכסף חזרה מהמוכר? האם יש מכשיר בארץ שהוא טוב כמו הW200 ועולה 1200 ש"ח או פחות? אני כבר לא אזמין מכשיר סיני נוסף מחו"ל (זמן המשלוח + הסיכון להיתפס הפכו את זה ללא כדאי) האם יש סיבה לקנות מכשיר אחר בארץ? (או את אותו המכשיר במחיר נמוך משמעותית)

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by natgun0,

שלום אני זקוק להמלצה לפלאפון חלופי זול לצבא ,לא צריך משהו מתוחכם מדי רק שיחות הודעות ,מה שחשוב בעיקר זה הסוללה שתחזיק לפחות יומיים שלוש,עדיפות לנוקיה . חשבתי על משהו בסגנון : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12597 תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by 3emi,

המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by saarxee,

לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן, חברה שלי מחפשת טלפון עד 1400 (1500 אם שווה להשקיע) עם המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה. עכשיו זה לא משנה אם הוא יד שנייה או משנת 2010, הכי חשוב שתהייה לה מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אנחנו מטיילים הרבה ואנחנו צריכים טלפון שאם רק נצלם יהיה לו סטנדביי של לפחות חמש שש יום על G2. (או משהו ריאלי באזור אם זה מופרך) רב תודות.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by owen10,

שלום לכולם... אני צריך לקבל מכשיר מהעבודה, ואין לי מושג מה המכשר הי טוב האפשויות: SONY XPERIA Z8 אייפון 5C סמסונג גלקס S4 HTC ONE M7 נוקיה לומ 920 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by arik100,

איזה אוזניות בלוטות הם מומלצות? אין יותר מדיי קריטריונים לפחות ממה שאני מכיר... מחפש הכי זול ותמורה טובה למחיר ואיכות טובה כמובן. בקיצור משתלם וזול תודה מראש

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען נוסף עבור טלפון LG G2, אני מעוניין במטען מקורי שהדגם שלו זה MCS-01ER. אשמח לקבל המלצות איפה ניתן לרכוש את המטען. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by liordavid,

מישהו יכול לשפוך אור על הדגמי הפלאפון ? ראיתי מידע סותר בכמה אתרים שונים. מה הדגמים שיעבדו בכל התדרים בארץ ? האם יש שוני בחומרה ? EXYNOS/SNAPDRAGON האם יש חסימות אזוריות כמו שפורסם בזמנו (במכשירי סמסונג) ? אודה לקצת מידע

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by borissl500,

אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי. אני נמצא בהוט מובייל כבר כמה חודשים, ועד עכשיו תמיד קבעתי את המכשיר על רשת פלאפון ולא נתקלתי בבעיות. היום פתאום התחילו לצוץ הודעות השגיאה האלו, הן לא מפריעות לשימוש באינטרנט הסלולרי, אבל מופיעות כל כמה דקות בערך מה שמספיק מעצבן. עכשיו שמתי לב שאם המכשיר מקובע על נדידה לרשת פרטנר, או על בחירת רשת אוטומתית, ההודעות לא יופיעו. ברגע שאני מקבע על רשת פלאפון, זה מופיע. חיפשתי בגוגל והפתרון שמצאתי שהוא להחליף ל WCDMA Only בהגדרות, לא עזר. גם מצאתי תראד מפורום ישראלי מתחרה שנכתב אתמול, ובו לקוחות 012 התלוננו על אותה בעיה. האם למישהו זה קרה ויש מושג מה לעשות? הפיתרון שאשתמש בו הוא בינתיים הוא פשוט לקבע על פרטנר, אבל הקליטה באיזורי לא הכי חזקה יחסית לפלאפון.

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by boris163,

היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spitzi,

שלום, אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה? זה משתלם כלכלית? יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים? אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס? תודה.

15. Started by ExploiT,

-רק אנדרואיד -סוללה כמה שיותר גדולה ותחזיק כמה שיותר זמן -חריץ SD -GPS מתפקד (לא כמו בסינים עם כול ה MTK שעושים בעיות) -שיריץ אינטרנט,מיילים,וואסטאפ וקבצי טקסט לדפדוף במהירות, ללא לאגים ותקיעות מועמדים: LG l90 MOTO G NEXSUS 5? מה דעתכם? אני נוטה לכיון ה L90 של LG, האם יש למישהו נסיון? קרא ביקרות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. כפי שחלקכם יודעים וחלקכם לא, גוגל שינתה את מערכת ההרשאות שלה כביכול לפשט אותה למשתמש ההדיוט. כל עשרות ההרשאות השונות מקובצות במספר קטגוריות מצומצם עם הסבר פשוט וקצר על כל קטגוריה, נראה כי מדובר בשינוי קוסמטי ועל פניו נראה כי זה שינוי מבורך, אך מאחורי השינוי יש הרבה יותר מהנראה לעין. מסתבר שכאשר נותנים לאפליקציה הרשאה אחת בקטגוריה מסוימת, כל ההרשאות תחת אותה קטגוריה "נפתחות" לאפליקציה. http://www.androidauthority.com/google-play-simplified-permissions-389714/ למשל מפתח אשר החליט לבדוק יותר לעומק את השינוי - http://www.reddit.com/r/Android/comments/27n7yr/what_latest_changes_to_play_store_app_means_for ההשלכות של שינוי זה מאוד גדולות, הפרטיות של המשתמשים הולכת ומצמצמת ובעקב…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by RAND25,

מה שקרא כך קרא מחקתי את כתובת המייל שהיתה משויכת לפלאפון שלי והחלפתי אותה בחדשה להפתעתי גם כל הטלפונים שהיו רשומים כאילו נמחקו הבנתי שזה ניתן לשחזור וגם שבפועל הם לא נמחקו אני פשוט לא יודע איפה הם אפשר להעזר במישהו כאן בכדי בכדי לשחזר את אנשי הקשר שלי ממש תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Morphine,

מהו הסמארטפון הטוב ביותר שניתן לקנות בתקציב הזה? לא ממש משנה לי מערכת ההפעלה או העדפה למותג מסוים, יותר חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by yarin153,

קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, יש לי LG G2 בגרסה הבינלאומית (D802) ואני רוצה לקנות עבורו מגן אבל המגנים שאהבתי כתוב שמיועדים אך ורק לגרסת AT&T של הטלפון. אני יודע שלגרסת AT&T יש מיקרופון נוסף בגב המכשיר, אך האם יש גם הבדל במימדי המכשיר ? הנה קייסים לדוגמה שאהבתי: http://www.empirecase.com/LG_G2_Hard_Cases_KLIX_Series.html http://www.poeticcases.com/poetic-palette-case-for-lg-g2-is-great

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Ash Binary,

אני רוצה לקנות מצלמת רכב. אני פחות או יותר יכול לאמר מה אני רוצה, אבל אם יש הערות או ניסיון אישי - תביאו איכות צילום שניתן לראות ממנה פרטים / מספרי רכבים. ממה שהבנתי מחיפוש וביקורות youtube הרזולוציה של המצלמה (בנתונים שמופיעים במכירה) אינה אומרת ישירות על איכות התמונה אני מניח שאני רוצה לא פחות מ 720P "אמיתי" או אוליי 1080P "אמיתי". לא יודע עד כמה FPS מעל 30 הוא קריטי. האם יש למישהוא שמץ מה ה bit rate של מצלמה טובה ברזולוציות האלה ? (כלומר, כמה זמן אחורה יכול להיכנס בכ זיכרון בגודל נתון) אם הזמן שנשמר אחורה (בכ זיכרון של 16 או 32GB) קטן מכמה שעות, לחצן "שמור את הרגע" נראה לי חיוני צילום לילה. כזה שניתן לראות בו את הכביש ורכבים אחרים לאור הפנסים של הרכב. אני דיי בטוח שללד…

22. Started by shashaa,

קריטריונים: חובה: עד 1500 ש"ח+- אנדרויד 4.2 ומעלה תמיכה בmircoSD , או כרטיס הרחבה שאפשר להכניס לפחות 1GB RAM תמיכה בדור שלוש 4-5 אינצים גודל רצוי: חיי בטריה ארוכים מהממוצע תמיכה בדור 4 לפחות 16GB זיכרון תמיכה בסים כפול תמיכה בעברית עדיף לא סיני תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by fedora,

שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by L1ron,

היי,קניתי לטאבלט שלי קייס עם מקלדת - http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-Stand-for-10-1-inch-SONY-Xperia-Tablet-Z-SGP312-321686.html ,והיא באנגלית,אני רוצה להוסיף לו עברית,אז פניתי לאתר שקניתי ממנו ,והם נתנו לי קישור לזה: http://www.appbrain.com/app/hebrew-l...agepack.hebrew התקנתי והיא מופיעה לי בAPP GAURD: https://imagizer.imageshack.us/v2/25...674/WpuDmy.jpg אבל אין לי מושג איך להשתמש באפליקציה ולהוסיף את העברית לקייס מקלדת לטאבלט שלי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים