עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם אז ככה החלטתי סוף סוף להחליף את הנוקיה 3100 שיש לי ואני מתלבט קצת בין סוני אריקסון W660I ל-נוקיה 6120C רציתי לדעת מה לדעתם עדיף? ולשאלה שבכותרת אם אני אקח את הנוקיה עדיף לרכוש אותו מיורוקום או מסלקום? כי אני לא מתכוון להשתמש בגלישה שלו... תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yinon21,

אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gidon1,

אני רוצה לקנות לילד שלי פלאפון ראשון כי הוא מתחיל ללכת לביה"ס לבד ואנחנו מעדיפים שיהיה לו אמצעי תקשורת... עכשיו ברור לי שאני לא אקנה לו סמארטפון מתקדם שיכול ללכת לאיבוד בכל רגע והלכו אלפי שקלים אז אני מחפש משהו בקטנה שיתאים לצורך שיחות טלפון והודאות. מצד שני, לא רוצה טלפון צעצוע אלא כזה שיהיה לו לתקופה. ראיתי איזה דגם של סמסונג- ליתר דיוק - סמסונג גלקסי יאנג ברשת אייבורי שהם מפרסמים כאן https://www.ivory.co.il/samsung_galaxy.html . נראה קטן, ידידותי ורגיל עם מחיר ידידותי אבל לא מכיר באמת. האם למישהו יש את הדגם הזה??? זה נראה סביר? למישהו הצעה לדגם אחר של פלאפון? זה ממש לא חייב להיות סמסונג אלא גם של חברה אחרת. הגעתי לדגם הזה במקרה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אני אקבל השבוע אייפון 4 מישהו מכיר אפליקציה שבעזרת הBT אני אוכל להפוך אותו לשלט למחשב שלי ? הייתי שמח לעשות פאוס או לשלוט על הווליום בזמן סרט בעזרתו

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Inzagi,

אני מחפש פלאפון שיהיה מהיר בתפריטים (כי עכשיו כשמפעילים אותו או כשפותחים את הסליידר אחרי הרבה זמן צריך לחכות עוד זמן כדי שהוא יגיב) ושהבטרייה שלו תספיק לכמות זמן נורמלית, ולא שאני מוציא אותו מהטענה בבוקר ובערב צריך להטעין שוב. חוץ מזה רצוי שהוא לא יהיה עבה מדי, ולא אכפת לי אם זה פומית, סליידר או רגיל. מצלמה פחות חשובה ומוזיקה לא חשובה בכלל. מסלקום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. על פניו נראה לי בדיוק מה שאני מחפש - סימביאני עם רדיו ונגן MP3 וגם תומך בכרטיס זיכרון של 2G - כול זה במחיר שפוי(בהנחה שאני גורם להם להוריד לי את החבילת גלישה), למישהו יש ניסיון עם המכשיר ?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  8. אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ה-DxO One היא מצלמה זעירה שמתחברת לאייפון ומסוגלת להפוך אותו לתחרות ראויה לכל המצלמות הקומפקטיות למיניהן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

10. בדיוק כשכבר חשבנו שכולם וויתרו על הרצון לשלב בין גיימינג "רציני" לגלישה ברשת ולביצוע שיחות - מגיעה חברה בשם Snail Mobile ומוכיחה אחרת לכתבה

11. Started by bomba90,

כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות לאנדרואיד. יש לי אתר שאני לומד דרכו - thenweboston יש לו גם הדרכה ע''פ סרטונים - הגעתי לשלב שבו אני צריך להתקין את ה- sdk הורדתי אותו וחילצתי את הקבצים כפי שהוא אומר בסרטון. שאני בא לפתוח את הקובץ sdk manager נפתח לי חלון שחור (למספר מאיות) ואז הוא נסגר . למישהו קרה את אותו המקרה ויכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by mashas,

היי, הפלאפון של אבא שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות לו מכשיר פשוט כי הוא לא צריך דור 3 ושטויות מהסוג הנ"ל, הדרישות הן: 1. עד 400 ש"ח 2. מכשיר מסוג צדפה 3. כפתורים גדולים - אדם מבוגר לא רואה כ"כ טוב 4. של חברת נוקיה או סמסונג 5. מקשים גם בעברית ותמיכת מע' הפעלה ברוסית 6. המלצה לחנות באזור המרכז שבה ניתן לקנות את המכשיר. עדיפות לאזור רמת גן. בקיצור מכשיר פשזוט דור 2.5 ומטה, לא צריך מצלמה אינטרנט ושאר מיני ירקות - לשיחות בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  15. אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liordavid,

מישהו יכול לשפוך אור על הדגמי הפלאפון ? ראיתי מידע סותר בכמה אתרים שונים. מה הדגמים שיעבדו בכל התדרים בארץ ? האם יש שוני בחומרה ? EXYNOS/SNAPDRAGON האם יש חסימות אזוריות כמו שפורסם בזמנו (במכשירי סמסונג) ? אודה לקצת מידע

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by adamshar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by STi,

היי קניתי מEBAY כיסוי ללומיה אומנם טיפה יקר (ביחס לאיביי) אבל מאוד איכותי ויושב בול! מומלץ http://www.ebay.com/itm/330856658957?var=540132978471&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי גם את הכיסוי של NillKin שהוא גם איכותי, אבל זה הרבה יותר איכותי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היוצר של אפליקציית ה-Peace החינמית לחסימת פרסומות בדפדפן התחרט אחרי כמה ימים בלבד על כך שיצר אותה לכתבה: http://hwzone.co.il/האפליקציה-הפופולרית-ביותר-בחנות-של-אפ/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ad!17,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. תודה עדי.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  23. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ghtm,

היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  25. בסמסונג בחרו בטכנולוגיה על-קולית ייחודית עבור הסורקים הביומטריים המובנים מתחת למסך במכשירים המובילים שלה - וכעת מסתבר שמדבקת מגן פשוטה מספיקה בכדי לשבור את אמינותם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.