גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לאחר מספר הדלפות על סמארטפון סלפי מבית HTC, החברה מציגה את סמארטפון ה-Desire Eye עם מצלמה קדמית ואחורית של 13 מגה-פיקסל ואת ה-\"HTC RE\", מתחרה טיפה שונה לשוק מצלמות האקסטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%aa-htc-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%92/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה... אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט. העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..). בכל מקרה, הדרישות שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של גולן טלקום ונמצא כעת בחו״ל עם מכשיר הגלקסי S3 שלי. המכשיר מצליח להתחבר לרשתות הסלולריות המקומיות והכל פועל בסדר (מלבד ניתוקים פה ושם וצורך בבחירת מפעיל בצורה ידנית). אתמול, העברתי את הסים אל מכשיר OnePlus חדש והפלא ופלא, אין אפשרות להתחבר לאף אח (!) מהמפעילות הסלולריות המקומיות. לא ב-LTE, לא ב-3G ואפילו לא ב-2G, לא ידני ובטח שלא אוטומטית. שלחתי מייל לגולן כבר אתמול וגם היום בבוקר. פניתי 5 פעמים דרך הפייסבוק. ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה (רוב המספרים בכלל לא פעילים וזה שכן פעיל מתנתק אחרי בדיוק 25 שניות שיחה)... מלבד לרכוש סים מקומי ו/או לעבור למפעיל ישראלי אחר, יש המלצות? חג שמח!
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברס אלקטרה, נציגת סוני מובייל בישראל, משיקה את מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact של סוני בארץ בצמוד להשקה העולמית לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-z3-%d7%95-z3-compact-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GT Technologies, החברה האחראית למסך ה-iWatch של החברה, לכיסויי המצלמה ולקורא טביעת האצבע באייפון, פושטת רגל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a4%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%92%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מכובדיי, עשיתי לא מעט חיפושים, בדיקות וחקירות ולהלן 2 האופציות העומדות בפניי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14004 http://ksp.co.il/?uin=24072 שתיהן קורצות לי מאוד וכאן אתם נכנסים לתמונה- עזרו לי לבחור בבקשה. הראש נוטה לסמסונג (כי הכל אצלי סמסונג) הלב עם אסוס - הרבה פרמטרים וצ'ופרים שיש בו וחסרים בסמסונג. תודה ענקית לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לחו"ל וחושב להשתדרג.. כרגע אני משתמש באייפון 4, בעיקרון עד שהוא התחיל להיתקע ולקרטע מאוד אהבתי את המכשיר למרות שתמיד האייטונס עצבן אותי.. אני לא מאמין שתהיה לי איזושהי בעיה להסתדר עם ממשק אחר ואנדרואיד למשל.. אני משתמש די בסיסי. הכי חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, אינטרנט מהיר ושאני לא אצטרך להחליף אותו שוב בזמן הקרוב.. בינתיים קראתי הרבה ביקורות טובות על G3 וגם על אייפון 6 אבל לא יצא לי להיתקל בהשוואה ביניהם. הייתי רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם והאם אולי כדאי בכלל לחשוב על מכשיר אחר?
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
למיקרוסופט יש הרבה פטנטים בתחום המובייל, עליהם קיבלה מיליארד דולר מסמסונג בשנה שעברה, וכעת החברה תובעת פיצויים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתח התקין את מערכת ההפעלה ווינדוס 95 בת ה-20 על שעון, מסיבה כלשהי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-95-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
במסך הנעילה השעה שמוצגת, שעה אחת פחות מהשעה שמופיעה במסך הבית שהיא השעה הנכונה. ניסיתי בכול ההגדרות ולא הצלחתי לפתור את הבעייה. אשמח לקבל הצעה לפתרון הבעייה בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי בערך 10 רעיונות לאפליקציות שונות (חלקן חדשות שלא קיימות חלקן לוקחות אפליקציות בסיסיות - כמו חייגן - ומשפרות) ואני רוצה לעבוד עם המפתח על האפליקציות מה שאומר שארצה גם ללמוד את הבסיס שהוא בונה לאפליקציה ואת הגישה ואופציות הממשוק לרכיבים אחרים. אני לא מפתח אני איש סיסטם לכן זה לא יהיה זר לי נעשה תיאום ציפיות בתחילת הדרך (אחרי ההסכם הסודיות) על שותפות או על תגמול מסויים להמשך הדרך . מייל ליצירת קשר ryoni@hotmail.com
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מחר בNY, וחשבתי שיקנה לי G3, הבנתי שהדגם היחידי שכדאי לקחת זה D855 (דגם אירופאי שיעבוד בארץ). השאלה איפה לקנות? מה המחירים? האם הוא צריך לפחד ממכס וכו'? (אגיד לו לזרוק את הקופסא שיקח את המכשיר דלוק כאילו שלו). אני מניח שיהיה במקומות שכולם הולכים אליהם בניו יורק, מרכזי תיירות כאלה (לא יודע לא הייתי שם)
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על טלפון חכם שאפשר לקנות גם בדיוטי פרי במחיר של עד 2000 ש"ח (530 $) אני חושב שהמקום היחיד בדיוטי פרי שקונים בו טלפונים הוא בא.ל.מ, אני צודק? (אם אני טועה אנא תקנו אותי) בכל אופן אלה הטלפונים שיש שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=1&vmenu=5 אבל כמובן שאם לדעתכם יש אופציות עדיפות בארץ אני כמובן אשמח לשמוע תודה
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאחר שנרגעו הרוחות מההשקה של האייפון, החברה תקיים אירוע בעוד כשבועיים להשקת אייפד חדש, אימק משודרג ומערכת ההפעלה Mac OS X Yosemite לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%91-16-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%99%d7%aa%d7%9e%d7%a7%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש וההתלבטות שלי היא בין גלקסי S5 ל- G3. כרגע אני עם S1 והאמת שאני ממש אוהב את הממשק של סמסונג.. מצד אחד אני מפחד לקנות G3 ולהתאכזב מבחינת הממשק כי אף פעם לה היה לי מכשיר של חברה אחרת.. יצא לי כבר לראות את הS4 והוא אחלה מכשיר מבחינתי לכן חשבתי כבר על האופציה של הS5 (למרות שעכשיו יצא גלקסי אלפא אבל אין לי תקציב). מה ההבדלים בין הG3 לS5 מעבר לגודל המכשיר והמצלמה ? אגב אני חושב לקנות את ה16GB כי זה פחות 200 שקלים לערך.. אין לי צורך ב32GB.
-
- 73 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
אני בדכ שם את המכשיר על התופסן ברכב על הדשבורד ומדבר דרך הספיקר ,רציתי לדעת איך העוצמה של הספיקר,בהתיחסות למה שכתבתי , והאם יש עדיפות משמעותית בנושא זה ל HTC M7?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-