עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bomba6,

שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מחפש פלאפון בצורה רגילה [candy bar]. עדיפות לנוקיה, ללא מסך מגע, כמה שיותר דק. עדיפות למצלמה סבירה משהו כמו 3.2 מגה פיקסל ותמיכה בכרטיס MSD, לא צריך משהו מעבר. חשבתי על E52, נראה נחמד ודק, מה אתם אומרים עליו?

• 52 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. במהלך שכמעט אף אחד לא ציפה לו, סוני הציגה שלושה מכשירים חכמים חדשים בתערוכת MWC 2016, כולל אחד שעוצמתי יותר מה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Premium אנחנו אוהבים הפתעות טכנולוגיות, ובתערוכה הנוכחית בברצלונה מי שסיפקה לנו את ההפתעה המשמעותית ביותר היא סוני, שאיכשהו הצליחה לשמור בסוד את קיומם של לא פחות משלושה סמארטפונים חדשים, שהם חלק מסדרה טרייה שמקבלת את השם Xperia X ותוכל להיות התגשמות חלום לכל מי שעדיין מעדיפים סמארטפונים כמה שיותר קטנים וקומפקטיים. שלושת הדגמים החדשים הם ה-Xperia X Performance המוביל, Xperia X שהוא דגם הביניים בחבורה וה-Xperia XA שמהווה דגם לשוק הביניים. כפי שכנראה כבר הבנתם, בסוני לא בדיוק מכוונים לשוק התקציבי, אלא לאיזור שלא רחוק מתחום מכשירי הדג…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. לאחר עדכון למערכת הפעלה העדכנית, המכשיר התחיל להתחמם ואף להציג לי הודעה "המכשיר מתחמם" לרוב בשימוש בWAZE ולפעמים בטעינה עצמה - הכפתור של הכיבוי רותח. האם זה סימן לא טוב שאומר שעדיף כמה שיותר מהר למכור אותו לשדרג למכשיר אחר?

5. Started by rgb00,

שלום, קיבלתי את ה-HTC One X שהזמנתי מ-handtec (דגם S720e), ומופיעה לי אפשרות לפתוח HTC Account. אני צריך לבחור בין מספר רב של מדינות (Choose your region). ישראל לא ברשימה. האם יש חשיבות כלשהי באיזה מדינה אבחר, מבחינת יציאת עדכונים וכל דבר אחר? האם זאת אפשרות שניתן לשנות אח"כ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ביצה,

שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן חבר'ה..לכל המשפחה המצומצמת יש סמסונג 555 של סלקום. תהיתי לי האם יש מתאם בלוטות' שמתחבר לפתח האוזניה של המכשיר (או כל מקום אחר) ושיאפשר לי להשתמש באוזניית בלוטות' כאילו המכשיר מגיע עם זה באופן טבעי..

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by XXXgamer,

מצאתי חנות שמוכרת NOKIA 5800 במחיר שאני מרוצה ממנו.החנות הזאת באנגליה וצריך להתעסק במשלוחים אבל זה לא כל כך בעיה. דיברתי עם הבנאדם לגבי הטיב של המכשיר,המכשיר כמובן אירופאי,ושאלתי אותו כמה שאלות: -יש עליו אחריות? למכשיר יש אחריות של נוקיה שמתאימה לכל העולם. -מה אם תאימות לשפות? למכשיר יש את כל השפות של אירופה ואסיה,ביניהם גם עברית. -יש עליו SIM FREE? אפשר לשים כל סים של כל חברה והמכשיר יתמוך. מישהו יכול לאשר לי שבNOKIA 5800 אירופאי יש את כל התכונות האלו? כי לא מצאתי לכך אישור ואני לא רוצה לסמוך על כך ובסוף "להידפק". עריכה:כבר 70 צפיות ואף לא תשובה אחת.הנה שאלה אחרת- התחלתי לבדוק את האמינות של המוכר.200$ למכשיר זה באמת מחיר מחשיד.מצאתי כמה דוגמאות לפוסטים דומים שמפרסמים מכי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dans41,

אני צריך טאבלט שישמש לי כמחברת ולפעמים גם כספר בשביל הלימודים. אני צריך זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך טוב עדיף עם IPS, ולפחות 32GB זיכרון פנימי כי סביר להניח שהוא ישמש אותי גם לנסיעות. תקציב שלי הוא בסביבות ה4000 אני מעדיף טאבלטים בסגונון הטארנספורמר עם המקלדת הנשלפת (כמו בכל הסדרה). הנטייה שלי היא בכיוון ה transformer tf 201 אבל הבנתי שיש לו בעיות קליטה ולכן אני מעדיף את ה tf700 למישהו יש את אחד הטאבלטים הללו? יש המלצה לטאבלט אחר שמתאים לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מקלדת ה-Gboard החינמית והמוצלחת של חברת הענק נוחתת גם בפלטפורמה האישית שלה, באיחור של כמה חודשים לכתבה

12. https://www.diamondshield.co.il/

13. אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by מגדל,

אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין מוצרי חשמל וגאדג'טים מחנויות בארה"ב שיכולות לשלוח לישראל.... מה אני צריך לדעת אם נגיד אני רוצה להזמין נגן מסויים או מצלמה מארה"ב? כמה צריך לשלם למכ"ס? ואם יש עוד קנסות? תודה למגיבים...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום מתלבט בקניה מכשיר טאבלט. https://www.hist.org.il/business.aspx?catnumber=19940 business.aspx?catnumber=19940 הדגם MG952LL/A business.aspx?catnumber=1 המכשיר הינו מחודש -שנה אחריות מחיר 1240 משלוח חינםhttp://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=6020&siteurl=http%3a%2f%2fwww.mtmobile28.co.il%2fitems%2f1566721&modelid=930202&prodId=152472652&platform=2 מה ההבדל בין יבואן רשמי לבין מקביל. תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה

18. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לקנות פאלפון חדש 3 הדברים הכי חשובים לו בו שהוא יהיה עמיד מפני נפלות וכל זה MP3 איכות וחזק ( גם באוזניות וגם ברמקול ) וזמן סוללה ארוך.. חשבתי על אלא - W800 - יד שניה.. N73 - יד שניה.. K610 - חדש.. ( למרות שאני לא רוצה דור 3 ) תקציב בערך 1300 ש"ח ( כולל 1 GB זיכרון ).. אם יש לכם הצעות לגבי עוד משהו תציעו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חן מ,

היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liav12,

שאלה בכותרת. אני עם HD2 שהתקנתי עליו פרויו 2.2, ל DESIER, לא ל DHD כי הבנתי שהוא כבד יותר. רציתי לדעת אם מישהו ניסה תוכנה גבוהה יותר, 2.3 אם יש או ורסיה שונה של 2.2 ומהירה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by n9555,

אני ב ORANGE ואני שוקל אם לעבור למכשיר הנפלא שקוראים לו SE K800 . אני לא בטוח שזה יהיה שווה ברגע שה n series של נוקיה ישווקו בארץ. אני מעוניין בפלאפון עם יחסית הרבה פיצ'רים מצלמה טובה כמו ב k800 זמן בטריה סביר + מנגן סרטונים (וכמובן MP3 חח ) האם יש טלפון מהדגמים החדשים של נוקיה שיתאים לי? (ד"א יש לי פלאפון -samsung 855 מחורבן :-X)

• 57 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. כנס Blizzcon 2018 נפתח באחת מההכרזות המשונות ביותר של החברה - ואחת שנחשבת לסטירה בפרצופם של גיימרים ותיקים בגזרת דיאבלו לכתבה

23. Started by nadavk14,

אהלן, יש לי אפלייקציה ( עדכוני הדרום) שמדווחת על אזעקות בזמן אמת. הבעיה התחילה מתי שכבר הורידו את האפלייקציה 50 אלף איש... חלק מהאנשים מקבלים את ההודעות אחרי דקה,2 דקות.. השאלה שלי היא פשוטה , מה אפשר לעשות כדי שכולם יקבלו את ההודעה בו זמנית ובזמן אמת ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום לכולם ושנה טובה! אני נמצא בשלבי אפיון התחלתיים של אפליקצית אייפון ואייפד. באופן כללי, האפליקציה תהיה מקום מפגש/ זירה , בה יפגשו משתמשי קצה בנותן יעוץ ,בעל מקצוע היודע לתת יעוץ (צד שלישי) (המפתח הוא צב ב ומקבל השירות הוא צד א) משתמשי הקצה מורידים את האפליקציה בחינם ובמידה והפעילו אותה ובחרו נותן שירות ליעוץ און ליין הם מאשרים חיוב דרך האפסטור. הייחוד האפליקציה שלי הוא שיש נותן שירות אותו אני מעוניין לרתום תמורת תשלום פר יעוץ. שאלתי היא : עם העברת סכום החיוב ממשתמש קצה, 30 % הולך לאפל ו70 למפתח. במקרה שלנו, חלק מהסכום המתקבל מאפל (70 %)צריך לעבור לצד ג הנרתם/ מגוייס לתת יעוץ. מה המודל הנכון לבצע העברה לצד ג? חשוב לנו שהתשלום לצד ג נותן השירות בפועל , יהיה ישירות מאפ…

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  25. כול השמועות אומרות שהשידרוג לאנדרואיד 9 מפסיק את התמיכה של המכשיר להקלטת שיחות לחלוטין האם זה נכון אם כן האם ביצוע רוט למכשיר יבטל את ההגבלה של הקלטת השיחות \ תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.