גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי נגן של קריאייטיב מסוג ZEN TOUCH בעל 20 ג'יגה. נגן מצויין...שירת אותי כבר שנה וחצי כמו שצריך אבל מה..הוא מתחיל לעשות לי קצת בעיות מאוד מעצבנות קורה הרבה פעמים שכאשר אני לוחץ על הלחצן להעביר שיר קדימה או על הלחצן MENU הוא עושה לי ראנדום לכל הטראקים (שזה בכלל התפקיד של הלחצן RANDOM), ולפעמים גם כאשר אני לוחץ על לחצן זה הוא עושה לי PAUSE... התופעה של הבילבול הזה קוראת לפעמים גם בלחצן הפליי... ניתן לתקן את תופעת הבלבול הזאת?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. קניתי נגן סאן דיסק E280 חדש. חיברתי אותו חיבור ראשון למחשב והוא פשוט לא מזוהה ע''י המחשב. הלכתי למנהל החומרה דרך המחשב שלי, ראיתי שהנגן עם סימן שאלה צהוב. לחצתי על מקש ימני ועדכן דרייברים, הנגן זוהה לחצי דקה אפילו פחות ושוב חזק להיות לא מזוהה. עכשיו על המסך רשום CONNECTED. ולא נראה לי שזה טוען את הבטרייה כי אין את הסימן של הברק ליד. בבקשה עזרה זה דחוף. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם יש לי גלקס 3 neo ואני עידכנתי את העידכון שיהיה בפלפון,ואני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה הקודמת. איך אני עושה את זה? בתודה גיל
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת נתונים מהפלאפון למחשב אני מנסה לצרוב דיסק של תמונות מהפלאפון ויש שגיאה צריך עזרה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנוקיה E71 מאז שקיבלתי במתנה . מאז דיברתי בטלפון קצת (1 דקה - 5 דקות ) בכל יום הוא היה נכבה הסוללה היתה מתוקנת ממש בסיום השיחה . רק שיחה אחת של 1 דקה - 5 דקות הסוללה היתה מראה לי שהיא ריקה . אבל לפני שדיברתי היתה מלאה ואיך שאני מרים טלפון למישהו או מישהו מתקשר אלי 1 - 5 דקות הוא היה מראה שהסוללה ריקה ונכבה . אני חושד בסוללה . מה אתם אומרים זאתי הסוללה ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ככה.. לאחר שהוצאתי את הבטריה , הכנסתי והדלקתי את המכשיר.. המסך כולו לבן (לא מהבהב), אבל אני יכול לקבל שיחות ולהוציא! חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש באמת בעיה להרבה אנשים, אבל הבעיה היא שהמסך מהבהב או מסך לבן. הפתרון לפי מה שראיתי הוא לצרוב גירסא חדשה בזיכרון של המכשיר. השאלה היא... האם בגלל שאני מקבל שיחות ומוציא (למעשה אפשר לעשות כל פעולה במכשיר אם יודעים את סדר המקשים, אפילו לצלם).. הבעיה האמיתית שלי היא שהמסך נדפק? מה שכן, זמן קצר לפני שזה קרה.. נוצרו לי 3 פסים לבנים לאורך המסך בצד שמאל, ועכשיו כשאני משחק עם המכשיר רואים פסים כהים לאורך המסך. משהו יודע אם לאלה שיש את הבעיה הנפוצה יכולים לשחק עם המכשיר? (הכוונה לעשות פעולות רגילות) או שהמכשיר לא מגיב בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-