עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Or94,

1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המכשיר כותב לי שעוצמת השמע הורדה אןטומטית כדי לא לפגוע באוזניים ואז אני בקושי שומע משהו. חפרתי את המכשיר ולא מצאתי מאיפה לבטל את ההגדרה הזו. אנא עזרו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי. האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by Godmoney,

לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by VoLcAnO11,

שלום, כבר הרבה מאוד זמן שמופיעה אצלי הודעה כזאת: "כרטיס SD ריק או במערכת קבצים לא נתמכת" כשהוא שואל האם לפרמט אני אישרתי, כל הנתונים נמחקו אבל עדיין זה ממשיך להופיע ומעבר להודעה הזאת אין לי יכולת לצפות בכרטיס הזיכרון החיצוני ולהכיל בו קבצים. המכשיר לא מצליח לזהות אותו... מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kcupid,

אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by galh_5,

אני ניסיתי להעביר קובץ ב-MP3 וזה שוקל 170 מגה יש לי בנגן 256 מגה איחסון וכל פעם שאני מנסה למחוק את הובץ זה רושם לי"אין אפשרות למחוק את הקובץ...הפרמטר שגוי" ואפילו ניסיתי לבצע איחוי לנגן אבל זה רושם לי אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  10. יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by 64bit,

שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by ltv,

בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  14. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by אופק008,

אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Sven,

יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by UrielZ,

יש לי נגן של קריאייטיב מסוג ZEN TOUCH בעל 20 ג'יגה. נגן מצויין...שירת אותי כבר שנה וחצי כמו שצריך אבל מה..הוא מתחיל לעשות לי קצת בעיות מאוד מעצבנות קורה הרבה פעמים שכאשר אני לוחץ על הלחצן להעביר שיר קדימה או על הלחצן MENU הוא עושה לי ראנדום לכל הטראקים (שזה בכלל התפקיד של הלחצן RANDOM), ולפעמים גם כאשר אני לוחץ על לחצן זה הוא עושה לי PAUSE... התופעה של הבילבול הזה קוראת לפעמים גם בלחצן הפליי... ניתן לתקן את תופעת הבלבול הזאת?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by daniel89,

שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום. קניתי נגן סאן דיסק E280 חדש. חיברתי אותו חיבור ראשון למחשב והוא פשוט לא מזוהה ע''י המחשב. הלכתי למנהל החומרה דרך המחשב שלי, ראיתי שהנגן עם סימן שאלה צהוב. לחצתי על מקש ימני ועדכן דרייברים, הנגן זוהה לחצי דקה אפילו פחות ושוב חזק להיות לא מזוהה. עכשיו על המסך רשום CONNECTED. ולא נראה לי שזה טוען את הבטרייה כי אין את הסימן של הברק ליד. בבקשה עזרה זה דחוף. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים

21. Started by Dror D.,

הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by zzz727,

יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. Started by Ran Ventura,

ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by Mr. 24,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by TripMan,

בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.