עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רק HTC Desire או שיש עוד מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tal.t,

תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  6. שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by Ghtm,

היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by gkman,

מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by SuicideSilence,

שלום . אני כבר הרבה זמן שרוצה לקנות את האיפון4. ההצעות שקיבלתי בחברות הסלולר הן . בפלאפון 500 דקות 500 SMSים וחבחילת גלישה לא זוכר של כמה ב199 לחודש . ואני צריך להחזיר להם את המכשיר הישן שלי. בסלקום 1000 דקות 1000 SMSים וחבילת גלישה בלי הגבלה ב225 . באורנג 1000 דקות 1000 SMSים ב230/40 לא ממש זוכר . או חבילה של 400 דקות 400 SMSים ב200 שקל .. עכשיו השאלה אם זה באמת הדילים הכי טובים שיכולים להציעה לי?? ומאיזה חברה הכי כדאי לקנות? . דיברתי עם אחת אחת שקנתה בפאלפון , וקיבלה 1000 דקות ,1000 SMMים ב185 . ולי הם לא הסכימו לעשות את המבצע הזה .. חשבתי לקנות מיד2 בסביבות ה1800 , אבל אני מפחד מידי לקבל מכשיר שיש בו משהו דפוק ..

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by Googleness,

אהלן, יש לי היום N95 מהדור הראשון וראיתי בסלקום שיש מבצע שבו אני מדבר 149 ש"ח לחודש (זה ממילא מה שיוצא לי בערך) ואז אני מקבל את המיילסטון בחינם. ממה שקראתי ברשת ובסרטונים שראיתי ביו טיוב זה נראה לי טלפון מצויין לצרכים שלי. חוץ מזה שמקבלים איתו בחבילה דרך סלקום גם מתנות, דף המוצר: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/motorola/milestone_a853/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13837&devices=main מה נראה לכם שווה לקחת אותו בחינם או שעדיף מכשיר אחר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  12. אוקיי נכנסתי לאתר ele2006.com האתר זול מאוד אני כבר מתחיל לחשוד לדוגמא סמסונג גלקסי S2 ב350$! דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם האתר הזה והאם הוא אמין? דבר שני נתקלתי שם במכשיר הבאhttp://ele2006.com/productinfo.asp?id=1340 לפי הפירוט שלו אתה מחבר אליו אייפוד טאצ' כנראה מדור 4, הוא כולל בתוכו מיקרופון וספיקר כמו פלאפון ומקום לחבר SIM. ברגע שמותכנת על האייפוד התוכנה שעובדת עם המכשיר האייפוד שלך בעצם הופך לפאלפון או אייפון זול לכול דבר מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא: http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830 למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה? למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט? יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by amilo,

אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אתמול הסתובבתי בפורום על אלו שרכשו Samsung Galaxy S II המדובר, מישהו התלונן שזה מתחמם מאוד חם. גם ידידה שלי קנתה ואמרה שזה מתחמם מהר, האם זה נכון? אחד מהתגובות שהצחיק אותי אחד המשתמשים אמר, זה מה שקורה שמכניסים להכניס הכול למכשיר כזה קטן ודק יש ברשותי Samsung Galaxy Ace, שהוא מכשיר שקיבלתי מתנה מדוד שלי מחו"ל - שימושים שלי הם אינטרנט, הודעות SMS, שיחות, ולעבודה? האם זה מספיק? תודה,

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Walla! Tech Nana10 מחשבים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שאלה של נובים P: אנדרואיד זה מערכת הפעלה למה אאפשר להתקין אותה על מכשירים כמו כל תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Danikk8,

מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Proww,

אהלן. יש ברשותי סמסונג גלאקסי S I9000 הראשון. המכשיר נקנה מסלקום ואני כל חודש בחודשו משלם להם. רציתי לדעת במידה ואני ניגש אליהם למרכז שירות, הם יכולים לעדכן לי את גירסאת האנדרואיד לחדשה ביותר? אני יודע שבאורנג' כן עושים זאת. ובחינם.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים