עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לום לכולם ברשותי מכשיר Gps של פוג'יקום, שהגיע עם תוכנת Igo 6. אחי הקטן שבר לי אותו בטעות, והמכשיר הלך טוטאל לוס. היום רכשתי מכשיר Apex 4311 בלי התוכנה, והובהר לי שהמכשיר הנ"ל תומך בה. הכנסתי את הכרטיס המקורי שברשותי למכשיר, אבל כלום. המכשיר לא מזהה בכלל את הכרטיס, והתוכנה לא פועלת. מישהו כבר נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון? בתודה מראש, מאיר

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by mtnm,

היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. נתקלתי בסרטון הנ"ל והוא מסביר בהחלט איך להמנע בעקיצה ברכישת N95 http://il.youtube.com/watch?v=1x2E1Z...eature=related תקציר ההבדלים העיקריים שצריך לשים לב אליהם ברכישת N95 מיד 2 או מחנות: *מהירות BOOT המכשיר : -הN95 המקורי איטי יותר. -הN95 המזויף מהיר יותר. *צורת המצלמה : -המקורי בעל מצלמה 5MP עם עדשות carl zeiss. -המזויף בעל מצלמת VGA ופלאש לד קטן יותר. *צורת המכשיר : -בN95 המקורי הפאנל האחורי כתוב NOKIA N95. -בN95 המקורי הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית קטן ורחוק כ1CM מהספיקר. -בN95 המזויף כתוב בפאנל האחורי NOKIA בלבד. -בN95 המזויף הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית גדול וקרוב מאוד לספיקר. תמונות : *איבזור ופיצ'רים : -בN95 המקור…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Motix,

שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אין לי כיום טאבלט ולאחר מספר שבועות של בדיקה החלטתי לקנות את האייפד. כרגע אני מתלבט בין האייר לאייר 2 בעיקר בשל הפחתת ההשתקפות של המסך. כל שאר הדברים זניחים בעיניי. כמובן שהפער בין המכשירים הוא 100 דולר כך שמדובר בסכום משמעותי. אגב השימוש הולך להיות בייתי ופחות בחוץ. קראתי שיש מסכי מט שעושים את העבודה, האם כך? אשמח לעצתכם.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה

7. Started by itsik1231995,

כבר יש ? אם כן אפשר קישור ומדריך להתקנה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ohad5g,

שלום לכולם הייתה לי בעיה בזיכרון היה רשום שנתור לי 100mb חופשי הלכתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל הפלקציות אבל הם היו סגורות בדקתי הכל היה סגור ואין לי מוסג מה לקח לי הרבה זיכרון בקיצור המוכר ניסה לבידוק מה הבעיה ולסוף איפס לי את המערכת מחק לי הכל ! הטלפון די חדש אז לא היו לי הרבה דברים . 1) מה ההבדל מה מערכת הפעלה רום לבין המערכת הרגילה (האם היא חוסכת יותר בסוללה) 2) כמה מערכת הפעלה צריכה לקחת מהזיכרון (אצלי mb453 מהזיכרון בשימוש ולא התקנתי כלום זה לא הרבה ?) 3) האם לנאצרים לוקחים הרבה זיכרון 4)כיצד אני יכול לבטל תהליכם שאני לא משתמש שמותקנות עם מערכת הפעלה לדוגמה video hub זה לא תומך בארץ ועדיין לוקח לי זיכרון של מערכת הפעלה 5) עכשיו יש לי בין 317mb לבין 286mb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חברה קניתי אתמול את המכשיר... עכשיו אני מנסה להתקין לו תוכנות וכל תוכנה זה לא נותן לי להתקין כל פעם שגיאה אחרת...לאחר עיון קצר בגוגל ראיתי שבשביל להתקין תוכנות "לא מוחתמות" צריך לפרוץ את המכשיר ניסיתי כמעט כל מדריך שראיתי באינטרנט ואני לא מצליח לפרוץ את הפלאפון ולפתוח אותו להתקנת תוכנות ומשחקים....ניסתי עם HELLOOX וגם עם XPLORE עם אף מדריך לא הצלחתי... קיוויתי שאם אני אכתוב בפורום יהיו אנשים שאכפת להם וישמחו לעזור לי...אז יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לינק לקבלת הזמנה : https://oneplus.net/invites?kolid=GLYINQ עריכה: כמובן שיש כאן אינטרס אישי, אני מתקדם בתור אם אתם נרשמים דרכי. Don't hate the player hate the game

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tsvika,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש ואני מתלבט בין כמה דגמים Sony Ericsson K800i Nokia 6288 Nokia N73 לשלושת המכשירים יש פיצ'רים שאני רוצה אז עוד יותר קשה לי להחליט אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכדאי שמבין ה 3 ואם זה אפשרי אז גם לדרג את השלושה תודה!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by omrij,

הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אני מחפש סמארטפון חדש לא מהחברות LG וסמסונג בתקציב זל אזור ה2000 ש"ח מעדיף שיהיה מכשיר עם אפשרות לכרטיס SD והכי חשוב שיהיה אמין ולא איכפת לי להזמין מאמזון וכו (מעדיף בארץ), יש למישהו המלצות למכשירים? במקור רציתי את המיזו פרו 5 אבל לא ניתן להשיג בזמן הקרוב בארץ ואני צריך מכשיר באופן דחוף. תודה רבה לעזרה

• 6 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by papoose,

ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  17. שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הקהל ביקש וכעת הקהל מקבל - אסוס מכריזה על סמארטפון חדש, על טהרת מותג הגיימינג אותו אנו מכירים משוק החומרה והמחשבים לכתבה

19. Started by hezi508,

שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  21. למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האיש שהיה אחראי יותר מכל על לידתה של מערכת ההפעלה הניידת הפופולרית ביותר מכין לנו מכשיר חכם עם מסך שמגיע ממש עד הקצה לכתבה

23. בסך הכל אני צריך רק שינגן מוזיקה, שהסאונד יהיה איכותי ושתהיה סוללה נטענת. תמונות ווידאו ממש לא חשובים. נפח של לפחות 15GB, כמה שיותר - יותר טוב. מהאוזניות אני צריך שיהיו איכותיות כמובן, ושאדם שמשתמש בהם לא יראה כמו חייזר. ניתן לחרוג מהתקציב אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. בנוסף, אם אפשר אז עדיף שהמוצרים יהיו מבאג כי אין לי כ"כ זמן לסוע למקום אחר בשביל הקנייה. אני יודע שבבאג בקושי יש מבחר של אוזניות, אז אפשר יהיה לוותר על הקנייה שם אם ממש לא כדאי לקנות שם אוזניות. ראיתי שממליצים פה הרבה על הcowon I7 וגם לי הוא נראה מתאים לגמרי, אבל רציתי לראות קודם אילו מוצרים מתחרים יש לו שמתאימים למה שאני צריך. וגם רציתי לקרוא חוות דעת של מישהו שמשתמש בנגן הזה אם יש כאן מישהו כזה. יות…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba שם החנות: http://www.bycfmarket.com/ מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים? בתודהמראש לכל העוזרים.

25. Started by magafaim,

אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.