עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liav12,

אהלן אני עם רום 2.3.5 ג'ינג'ר ורציתי להתקין את ה ICS עליו. מישהו ניסה ויודע איך זה עובד? האם זה כדאי? ואיזו גרסה אם כן? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by J0HNiE,

האם זכרון 4GB DDR3 יספיק להריץ ווינדוס 8.1, משחקי דפדפן\פייסבוק, שימוש בHDMI לטלויזיה לצורך צפייה ישירה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by J S Bach,

שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת נגן. האם כדאי לי לקנות אייפוד 4 8 או 32 GB או נגן של ZUNE. מדובר על הנגן הזה: http://www.amazon.com/Zune-Video-MP3-Player-Black/dp/B002JPITXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291054101&sr=8-1 את הZUNE ראיתי וממש אהבתי ואשמח אם מישהו יוכל לפרט לי יותר במדויק פיצ'רים ותכונות שלו בהשוואה לאייפוד 4 כי לא יצא לי יותר מדי לחקור אותו. בנוסף גם את האייפוד החדש לא יצא לי לראות ואשמח לדעת איזה שיפורים יש מגרסאות קודמות.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by bomba6,

שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ofirshmueli,

שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zahiz007,

צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by slassaf,

יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by kovar2,

שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי לא הבנתי מה זה בידיוק עושה האם אפשר לשלוט איתו בשני מסכים שמחוברים על מחשב אחד או שאפשר לפצל את המחשב ולשים עוד מסך ומקלדת והשתמש בו במחשב שני בו זמנית? http://www.overstock.com/Electronics/Portable-2-port-KVM-Switch-Box-with-Cables/1552978/product.html תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי HTC Cruise עם WM6 כמובן. אני חדש בעולם הזה, אשמח להמלצות לתוכנות מעניינות \ שימושיות, לשפצר את המכשיר קצת 8) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ofir2000,

קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by slim_shady,

מה אתם ממליצים לי ב500 ש"ח נגן MP4 שתיהיה איכות סאונד טוב ומינימום 2 ג'יגה...(או ג'יגה 1 +אפשרות הרחבה) יש משהו או לחסוך עוד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה

20. שלום, חיפשתי בפורום נושאים דומים וראיתי הפניות לדגמים שנראים מצויינים, כדוגמת אלה: http://www.aliexpress.com/item/New-Sale-Star-B94M-3G-Smart-Phone-4-5-QHD-960X540-1G-4G-MTK6577-Dual-Core/742745879.html http://www.aliexpress.com/item/original-jiayu-G2-phone-mtk-6577-android-4-0-GPS-WIFI-8MP-Camera-4-0-inch/714053160.html ואולם, למרות שחלק מהאנשים כתבו שהמכשירים כדוגמת אלה שבלינקים תומכים ב - 850 ב - 3G, אני מסתכל על המפרט ואני לא רואה שיש את התדר הזה. במקרים אחרים אני רואה שחלק מהמוכרים מציינים 850 + 2100 וחלק מהמוכרים מציינים רק 2100. ולכן - אודה על המלצה על מכשיר בסדר גודל הזה (150 עד 200 דולר), שתומך בדור שלישי בתדרים של פלאפון - 2100+850. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Dan7hearz,

שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dog,

עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…

25. שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.