גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן שאני מחפש טלפון 5 אינץ' שהוא עם מפרט טוב ובמחיר טוב ויש לי הזדמנות לקנות את הzuk z2 ב300$, רציתי לדעת האם התדרים שלו מתאימים לפארטנר? 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 TD-SCDMA 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) והאם זה קל להתקין google services במידה ולא יהיה עליו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אנדרואיד samsung galaxy gt i7500 עם קושחה 1.5 שידרגתי ל1.6 בעזרת oden עם קושחה I7500XEFJB2 אבל שטלפון חזר מBoot אני מקבל כל הזמן את ההודעה com.android.phone has stopped unexpectedly בנוסף no service ואין קליטה (כאילו שה sim נעול) יש רעיונות מלבד לבקר את תחנת השירות של סלקום (שלא פתוחה בסוף שבוע)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן עם הענתיקה שלי (Nokia 6600 כפי שנראה לראשונה במפגש לפני שלוש וחצי שנים) הוא כבר הרבה זמן בשלבי גסיסה ודיי נמאס ממנו. הסיבה שהחזקתי אותו כל כך הרבה זמן, זה מפני שפשוט לא יצא עדיין משהו שעונה על כל הדרישות שלי וגם יהיה במחיר שפוי. אבל כבר הגיע הגבול ואני מניח שהגיע הזמן לפלאפון ביניים. מכיוון שזה רק ביניים אני מעדיף שהוא יעלה כמה שפחות אבל עדיין לא יהיה יותר מדי התפשרות, לכן אני משאר שהנזק הסופי יעמוד על איזור ה-1100-1500 ש"ח. המבצע העכשווי של אורנג' הוא על הדגמים הללו: http://www.orange.co.il/new דברים שחשובים לי: ניגון MP3 ורמקול טוב, שליטה קלה. מערכת הפעלה מהירה (jesus הסימביאן ב-6600 איטית בטירוף). אפשרות של התאמת צילצול MP3 ותמונה לכל אי…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שיש מספר רומים וכולם אוהבים להתווכח מי הכי הכי טוב, אבל אני בחור פשוט והדרישות שלי פשוטות- כדלקמן- יציבות דבר ראשון, מעדיף רום בלי תוספות מיוחדות שיעבוד בלי לעצור לנוח מדי פעם על פני משהו מלא פיצ'רים שצריך לרסט פעמיים בשבוע. חיי סוללה דבר שני. חשוב שלרום יהיה ניהול סוללה מוצלח. תמיכה בעברית כמובן, בלי התעסקות מציקה (עדיף ישר מההתקנה, אבל אני לא מעודכן בזה, אם ההתעסקות פשוטה אז אשמח להמלצה יחד עם מדריך מעודכן להתקנה של השפה). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישנן המלצות? למיטב הבנתי עליי לדאוג ליציאת 5V 1A כמו המטען הביתי: http://ksp.co.il/?uin=15081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13125 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני עם רום 2.3.5 ג'ינג'ר ורציתי להתקין את ה ICS עליו. מישהו ניסה ויודע איך זה עובד? האם זה כדאי? ואיזו גרסה אם כן? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט להנדסת תוכנה במכללה בב"ש ונרשמתי עם חבר שלומד איתי לקורס פיתוח אפליקציות במכללת נס. עכשיו הוא די ירד מהרעיון ומנסה להוריד אותי כי המליצו לו ללמוד לבד שזה גם חסכון של כסף וגם זה נראה יותר טוב בראיונות עבודה אשמח לשמוע דעתכם בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה חברת מומלץ SIM גלישה בלבד של בלגיה? אם לינק SIM גלישה ותעריפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות v3x מאורנג' ולפי מה שראיתי (אני לא בטוח שזה אותו דגם, יש מצב שזה v3) אין אפשרות לשלוח תמונות או קבצים בבלטות למכשיר אחר, האם למישהו יש את המכשיר והוא באורנג' ויש לו את האפשרות [והוא גם ניסה אותה] ויכול להגיד לי איך? האם יש מכשיר אחר סביבות אותו מחיר (1.5K גג) שטוב ממנו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-