גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות: 4 ג'יגה לא פחות אפשרי קצת יותר,סוללה חזקה,יחסית קל,איכות שמע טובה,למוזיקה אין לי צורך בוידיאו או תמונות תודה מראש!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים אפליקציה שבמידה והמכשיר נגנב, אפשר להפעיל אותה דרך מכשיר אחר של אדם קרוב ולאתר את פניו של הגנב או את מיקום המכשיר בכל רגע נתון? או מערכת הגנה שמתאימה לאנדרואיד (לאו דווקא תוכנה) ויכולה לאתר אותו גם אם הוא סגור/מפורק?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רשמי מסמסונג ICS יהיה זמין מה 10/03/12 עדכון רשמי מסמסונג לינק : News & Alerts SAMSUNG הערות של סמסונג על העדכון, לינק : Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ANDROID TV DONGLE. הדבר היחיד שהוא יריץ זה סרטים מהPLEX שלי. על FULL HD 5.1. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 6120 שקניתי מאורנג' אבל אני רוצה לאפס אותו מההתחלה בלי שום אפליקציות נילוות ובלי שום כלום שאורנג' מתקינה אני רוצה שהוא יהיה בידיוק איך שהיצרן הוציא אותו לשוק
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מכיר נגן mp3 כלשהו אם אפשרות לחיבור של דיסק קשיח או כרטיס זכרון בפורמט USB? אפשר באותה מידה להמליץ על נגן עם נפח של מעל 100gb, ורק שלא יהיה איפוד. עריכה: ניתן להמליץ על מוצרים מחו"ל, אין לי בעיה של הזמנה. בתקציב של עד 250 דולר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הK800I הוותיק שלי. אני יכול להיכנס לתוכנית חיילים בסלקום, ככה שהמכשיר הוא בחינם. איזה המלצות למכשירים יש לכם דרך סלקום? מה אני צריך/רוצה מהפלאפון? מסך מגע, רצוי מולטיטאץ' טוב. מצלמה טובה. זמן בטריה ארוך. אינטרנט טוב(גם בWIFI גם ברגיל) GPS. בינתיים חשבתי על הMILESTONE של מוטורולה, איך הוא? אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכתבה המקורית באנגלית עליה מתבססת הנ"ל: הכתבה הקודמת בנושא, מאותו האתר: מקורות: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810926 http://www.bgr.com/2011/06/27/googles-first-ice-cream-sandwich-phone-to-be-manufactured-by-samsung-possibly-dubbed-nexus-prime/ http://www.bgr.com/2011/06/15/exclusive-google-nexus-4g-detailed-720p-display-4g-lte-android-4-0/
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סביר להניח שכבר היה נושא כזה או דומה, לא ממש הצלחתי למצוא נושאים כאלה אז אמרתי יאללה נפתח נושא חדש. לאחרונה המכשיר הסלולארי החליט למות, לאחר שהלכתי לאורנג' כ-5 פעמים וכל ביקור שרפתי שעה וחצי בהמתנה עד שיתפנו לעזור לי וכמובן שלחו את המכשיר שלי למעבדת תיקונים למשך כ4-5 ימי עבודה. ולכן החלטתי לשדרג לסמארטפון, להיפטר מהמכשיר ומהאייפוד טאצ' ולקנות מכשיר משוכלל שיחליף את שניהם. באופן טבעי אני פונה לאייפון 4, מאחר שתמיד רציתי שיהיה לי אייפון וגם בגלל שאני מעולם לא התאכזבתי מהאייפוד טאצ' שלי, הדבר הכי נוח שנברא לעולם. אבל נמאס לי לשאת עליי שני מכשירים ולכן בגלל זה אני גם נוטה לאייפון, שיחליף גם את המכשיר הסלולארי וגם את האייפוד המקורי. למרות זאת, אני לא רוצה להרגיש פספוס, אנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שכל אחד יבחר מה שהוא חושב
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש נגן MP3 איכותי שיהיה קטן ונוח (יהיה בשימוש באימונים בחדר כושר) ושיהיה לפחות 8GB או אפשרות לחיבור micro sd, חשוב לי מאוד שהסוללה תחזיק לפחות ארבע שעות רצופות של שמיעה של מוזיקה אפשרות רנדום. מוכן להשקיע בסביבות 100-200 שקל אם אפשר שיהיה עמיד ולא יהרס אחרי שנה אם התקציב לא מספיק תציעו הצעות אחרות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתמול החליט המכשיר שלי להשתגע... החלק השמאלי של המסך לא מגיב היטב, יותר נכון הוא מגיב לצד ימין או מתי שבא לו הוא מגיב נורמלי. מי שמכיר את הממשק TF3D - ברגע שלוחצים על אחד הטאבים אפשר לגרור את המסך ימינה או שמאלה, ברגע שאני לוחץ על הטאב ומשאיר את העט סטיילוס עליו, הוא קצת מתחיל לרעוד ימינה שמאלה כאילו אני מזיז טיפה, מה שלא נכון כי אני משאיר את העט קבוע. עוד דוגמא, מסך התחל משמאל, ברגע שאני לוחץ עליו - לפעמים הוא מגיב ולפעמים הוא מגיב לי בצד הימני של המסך! זה יכול לשגע..אני לא יכול לענות לאנשים לשיחות כיוון שצריך לגרור את הסליידר ANSWER לצד הימני, ואי אפשר לתפוס אותו עם האצבע רוב הפעמים עשיתי HR - החלפתי רום למכשיר פעמיים אחד של DUTTY + ENERGY, ועדיין הבעיה קיימת. למי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את הנגן הזה וממש התלהבתי ממנו...מה אתם אומרים? http://zimmer.zap.co.il/RateModel.aspx?model_id=692165&pageInfo=1 http://reltronics.shopy.co.il/products/103708 \/ \/ | | לא רלוונטי על איזה נגנים אתם ממליצים עד 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בו: רדיו וידאו סידור מוסיקה נוח איכותי פחות או יותר אני לא מצליח לחשוב על עוד דברים אבל אם אני אזכר אני אוסיף.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי ב500 ש"ח נגן MP4 שתיהיה איכות סאונד טוב ומינימום 2 ג'יגה...(או ג'יגה 1 +אפשרות הרחבה) יש משהו או לחסוך עוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-