גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
[h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מסתבר שכן http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Wave_S8500 מדובר באותו המעבד רק שאפל כינו אותו "A4" ה-SOC S5PC110 כולל בתוכו ליבה גרפית בשם POWERVR מסדרת SGX דגם 540! השוואת מפרטים ה-Wave נחשב לאחיו הקטן של ה-GALAXY-S VIBRANT ברמת המפרט, שניהם בעלי אותו המפרט רק עם OS אחר. השוואת מכשירים IP4 vs Wave vs Galaxy S Vibrant http://www.careace.net/2010/06/08/comparison-of-iphone-4-vs-samsung-wave-and-samsung-galaxy-s/ דבר אחד שאינני בטוח בו הוא חלוקת זיכרון ה-RAM : 256MB RAM הולכים לכרטיס הגרפי ו-256MB RAM הם לזיכרון המכשיר? או 512MB RAM זיכרון מכשיר + עוד 256MB נוספים לכרטיס הגרפי? ודבר נוסף שמטריד אותי הוא,מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת ה-WAVE שח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי הרבה סמארטפונים של חברות לא מוכרות, לרוב סיניות, ב-deal extreme וברצוני לרכוש אחד מהם בכדי להתחבר ל-hotmobile בארץ (ז"א שיש צורך בדור 3 ומעלה). המכשיר הזה מצא דווקא חן בעיני : http://dx.com/p/c208-android-2-3-gsm-bar-phone-w-3-5-capacitive-screen-dual-band-wi-fi-and-dual-sim-blue-156269 אני צריך משהו בסיסי. ונראה לי שזה יתן לי מענה מתאים. מה אתם אומרים ? על מה יש לשים לב בקניית מכשירים אלו ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות טאבלט במחיר בינוני של כ- 900 שקל - מישהו יודע אם על פי המפרט אשפר יהיה להשתמש בו למשחקים-אינטרנט-סטרימינג בצורה סבירה? מישהו יודע איך המסך והרגישות לנגיעה בו? [table][tr][td]מחשב טאבלט TEAC Classic 101 יצרן Teac טאבלט של חברת TEAC מדגם Classic 101, עם מסך בגודל ´´10, מערכת הפעלה Android 4 ומעבד A9 1.5GHz. מק"ט: 7290006105301 מפרט טכני:מעבד: Cortex A9 Multi Core 1.5GHzמערכת הפעלה: Android 4מסך: 10’’רזולוציה: 1024x600קיבולת: 16GBחריץ הרחבה: לכרטיסי זיכרון microSD עד 32GBתקשורת אלחוטית: WiFi802.11b/g/nמגן מסך ונרתיק מתנה כלולים באריזהתכונות נוספות:מצלמה קדמית 1.3MPצילום וידאו באיכות נגן מוזיקה ווידאו ממשק HDMIתמיכה ב-Adobe Flashתמיכה מלאה בעבריתאח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת את אחד מהשניים מאורנג'.. כיוון שאני לא מכיר את הטלפונים האלו בצורה האישית וגם לא מכיר אנשים שיש להם אותם.. יש מישהו שיודע עליהם קצת.. נוחות.. איכות.. חוזק.. ממשק... מהירות... וכו'.. חיפשתי קצת באתר של נוקיה עליהם אבל שם יש מצב שמחרטטים אותי... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מכשיר מאילו שהזכרתי בכותרת עדיף? אשמח להשוואה הכוללת גם מחיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים Dell Venue 8 עם חיבור LTE / 3G ??? תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי ב500 ש"ח נגן MP4 שתיהיה איכות סאונד טוב ומינימום 2 ג'יגה...(או ג'יגה 1 +אפשרות הרחבה) יש משהו או לחסוך עוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-