גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
וגם עם זמן סוללה סביר, ממשק נוח ותג מחיר שפוי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר בעל אותו שם ומפרט כמו זה של מכשיר הגלקסי S6 העתידי של סמסונג רושם את אחת מהתוצאות הגבוהות ביותר שסמארטפון השיג אי פעם במבחן ה-AnTuTu, האם זה מכשיר הדגל החדש של אנדרואיד? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94/
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שהדגם החדש עולה 60 דולר ונחשב טוב יותר מהקודם. מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת? http://www.aliexpress.com/item/Rikomagic-MK802-IIIS-Mini-PC-Blue-Tooth-Mobile-Remote-Control-STB-box-RK3066Cortex-A9-1GB-RAM/708073648.html 1) אין לי USB ב LCD שלי. האם אוכל לחבר אותו לחשמל? במידה וכן, האם אני חייב מתאם כזה? http://www.ebay.com/itm/Output-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-/221060604894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33783d23de 2) הבנתי שבדגמים הקודמים היו בעיות קליטה WIFI מבחינת עוצמה. הראוטר שלי נמצא במקום המרוחק ביותר מה TV המדוברת. מישהו צופה בעיות? באותו מיקום יש לי בנייד קליטה סבירה של 2 קווים מהראוטר. 3) האם מישהו ניסה את האפליקציה הייעודית כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם מסתבר שלאבא שלי יש כרגע עובד שעומד לחזור מארה"ב, ואני בדיוק צריך נגן MP3. התקציב בכותרת. דרישות- -איכות שמע מעל לכל. אוזניות כבר בדרך מאיביי, אז לא לדאוג לגבי זה. -לא חייב להיות פצפון, אבל לא גודל מוגזם. -נפח 4 ג'יגה ומעלה (גם 2 אפשרי, אבל שתהיה סיבה מוצדקת למה נפח קטן במחיר כזה) -רצוי שיהיה Line in -כדאי שידע לנגן קליפים, לא חובה. -זמן סוללה -חובה- מעל 20 שעות (גם 20 מתקבל כמובן) -לא אייפוד. אני לא מתכוון לשלם יותר בשביל לקבל פחות, במחיר של אייפוד נאנו בד"כ מקבלים נגנים פי 3 יותר טובים עם פי 3 יותר נפח. אפשר לחרוג טיפה עם המחיר, אבל רק אם שווה את זה. מועדף ממקום שאפשר לקנות בו ישירות (וול מארט, JR, B&H, סירקט סיטי, וכדומה) תודה מראש ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855613001 נראה טוב לא רק 166$ יחסית זול
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כבר שנה שיש לי את ה YP-P2 של סאמסונג ואני מבסוט ממנו וכל זה... אבל היומולדת שלי מגיעה ומגיע יומו של כל אדם להשתדרג... יש לי אזניות bluetooth אלחוטיות (אפילו דיי איכותיות הייתי אומר...) וזה חשוב שהנגן החדש יוכל לתמוך בהם איכשהו...(לא משנה ממש איך רק בלי הדוגנלים המעפנים האלא שחייב לטעון כל פעם בנפרד...) יש לי תקציב בסביבות ה200$ חשוב מאוד שהנגן יהיה יפה (למה לא? יפה זאת לא מילה גסה...) כמובן איכותי (היה ספק?) יחסית קומפקטי... אני לא בטוח אבל אולי ה CLASSIC טיפה גדול מידי? חשבתי לקנות IPOD NANO 16 GB ואז לקנות לו מתאם של SONY זאת הייתה המסקנה שלי...(מי שהתייחס לדיון הקודם שלי...) אבל חשבתי שהכי כדאי לפנות ולשאול כאן כי חבל לעשות טעות מפגרת וסתם לקנות משהו מעפן... (אנ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טאבלט להורים. מדובר באנשים מבוגרים שאינם מסתדרים עם עכבר ולכן מסך המגע הינו פתרון עבורם. המטרה היא גלישה באינטרנט (בבית בלבד), צפייה בסרטים ותמונות מינימום 16GB או לפחות עם יכולת הרחבה או גישה למחשב אחר בבית מסך מעל 8 אינץ' - סבירות שיהיה להם קטן מדי, בבדיקה... WIFI, אין צורך ב 3G USB או לפחות דרך כלשהי נוחה וידידותית על מנת להעביר להם סרטים\תמונות תמיכה בעברית NICE TO HAVE: רמקולים טובים לשמיעת הסרט חיבור HDMI לטלויזיה איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סביר להניח שכבר היה נושא כזה או דומה, לא ממש הצלחתי למצוא נושאים כאלה אז אמרתי יאללה נפתח נושא חדש. לאחרונה המכשיר הסלולארי החליט למות, לאחר שהלכתי לאורנג' כ-5 פעמים וכל ביקור שרפתי שעה וחצי בהמתנה עד שיתפנו לעזור לי וכמובן שלחו את המכשיר שלי למעבדת תיקונים למשך כ4-5 ימי עבודה. ולכן החלטתי לשדרג לסמארטפון, להיפטר מהמכשיר ומהאייפוד טאצ' ולקנות מכשיר משוכלל שיחליף את שניהם. באופן טבעי אני פונה לאייפון 4, מאחר שתמיד רציתי שיהיה לי אייפון וגם בגלל שאני מעולם לא התאכזבתי מהאייפוד טאצ' שלי, הדבר הכי נוח שנברא לעולם. אבל נמאס לי לשאת עליי שני מכשירים ולכן בגלל זה אני גם נוטה לאייפון, שיחליף גם את המכשיר הסלולארי וגם את האייפוד המקורי. למרות זאת, אני לא רוצה להרגיש פספוס, אנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי ב500 ש"ח נגן MP4 שתיהיה איכות סאונד טוב ומינימום 2 ג'יגה...(או ג'יגה 1 +אפשרות הרחבה) יש משהו או לחסוך עוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות v3x מאורנג' ולפי מה שראיתי (אני לא בטוח שזה אותו דגם, יש מצב שזה v3) אין אפשרות לשלוח תמונות או קבצים בבלטות למכשיר אחר, האם למישהו יש את המכשיר והוא באורנג' ויש לו את האפשרות [והוא גם ניסה אותה] ויכול להגיד לי איך? האם יש מכשיר אחר סביבות אותו מחיר (1.5K גג) שטוב ממנו?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות: 4 ג'יגה לא פחות אפשרי קצת יותר,סוללה חזקה,יחסית קל,איכות שמע טובה,למוזיקה אין לי צורך בוידיאו או תמונות תודה מראש!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם.. אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח... עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר? מישהו ניסה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה נגן חדש, סוף סוף. ובגלל שכנראה הוא ישמש אותי לעוד הרבה זמן, אני צריך אחד טוב... הדרישות שלי: -זמן סוללה ארוך למוזיקה (לסרטים זה לא ממש משנה, כי אני אראה רק קליפים). -איכות שמע טובה+, בלי הפרעות... -איכות וידאו טובה. למרות שאראה רק קליפים, הם עדיין צריכים להיות באיכות נורמלית. \= -ממשק נוח. -סידור לפי תיקיות. -הגודל לא ממש משנה, אבל אני לא רוצה לסחוב בלטה בכיס. -תומך בפורמטים רבים, שאני לא אצטרך להמיר כל פעם. -אמין. לא ממש בא לי שהוא יתקע פעם בחודש... -שיהיה לו נרתיק נוח. חשוב מאוד. רצוי לציין שאני קונה את גרסת ה-30 GB של אחד משניהם. התקציב לא חשוב. אשמח לשמוע דעות. לא רק "קנה את ההוא כי הוא יותר טוב"... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מכיר נגן mp3 כלשהו אם אפשרות לחיבור של דיסק קשיח או כרטיס זכרון בפורמט USB? אפשר באותה מידה להמליץ על נגן עם נפח של מעל 100gb, ורק שלא יהיה איפוד. עריכה: ניתן להמליץ על מוצרים מחו"ל, אין לי בעיה של הזמנה. בתקציב של עד 250 דולר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-