עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1840757 http://www.holesinthenet.co.il/archives/25686 http://google-latlong.blogspot.com/2011/07/live-traffic-information-for-13.html

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. דרישה לתמיכה בflac קודם כל חשוב לי שהסאונד יהיה ממש טוב שמעתי iauido s9 הסאונד שלו היה מדהים מחפש משו ברמה הזאתי אבל שיהיה קטן מאוד חשבתי ללכת על u3 או משו בסגנון i9? אבל הi9 קצת גדול מידי אין חשיבות למחיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tomerA,

אני מחפש טלפון שיש בו נגן מוסיקה באיכות גבוהה חוץ מiphone תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  8. שלום חברים, ברשותי מכשיר nokia n85 של חברת Orange. ברצוני לדעת אם יש דרך לפרוץ אותו לסלקום מבלי לגשת לחברה כלשהי ? לי יש דרך עצמאית לפרוץ אותו או שזה רק ע"י כבלים ותוכנה ? תודה רבה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי , אני מעוניין לכתוב אלפקצייה שהיא בעצם קישור לאתר מסווים באינטרנט( כמו האפלקציות של Facebook ) מה שאני רוצה לבצע זה חיקוי פעולת Iframe בhtml לJava , כרגע סוג המכשיר אינו משנה. אשמח אם מתכנתי Java יכלו להפנות אותי להמקום הנכונים לביצוע הפעולה. נ.ב . יש אלפקציות מוכנות לזה? רז.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ZiggyMan,

אני מחפש מכשיר קטן, עם זמן סוללה ארוך. לא משנה מחיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה! כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3 כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי... הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו.. מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף? אגב אני מעוניין ברום של pilotx. תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kletsman,

שלום ראיתי באתר זאפ את התגובה הנ"ל: יש לשים לב ברכישת מכשירי טלפון מהחברה!! קניתי בחנות 5 מכשירים מסוג LG 280 GU, לכאשר פניתי לחברת פאלפון לקבל את ההחזר עבור הרכישה, נמסר לי מפאלפון שהמכשירים נרכשו ע"י החברה במכרז של פאלפון וע"כ אין אפשרות לקבל עבורם החזר. מחברת רייל טיים אישרו עובדה זו ואמרו שאין מה לעשות. הם לא היו מוכנים לפצות אותי. אכלתי אותה בסכום של 2500 ש"ח אותם איני יכול לקבל חזרה מפלאפון. מה זה השטויות האלה? שאני לא יקנה בטעות ולא אקבל זיכוי מהחברה הסלולרית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ngc224,

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש אנדרואיד זול יחסית, עד בערך 1000 שקל לאחותי הקטנה. חשבתי על כמה מכשירים של htc, לג'נד, ווילדפייר וויילדפייר S. מה אתם חושבים עליהם? יש עוד, אולי של סמסונג ששווים להם? ואיזה מבניהם עדיף..? ההבדל בין wildfire ל-S מורגש, קיים בכלל..? מה אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי. חיפשתי בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה. איזה חנות היא המומלצת ביותר לקנית המכשיר גלקסי 2 ? מומלץ מאיזור הדרום (באר שבע), לא חובה. ואשמח לקבל דגשים בעת רכישת המכשיר (תקינות,אורגינליות-לא זיוף וכו'). *אני אבקש לרשום את המכשיר על שמי כדי לעשות ניתוק זיקה עם המפעילה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. http://www.tgspot.co.il/nvidia-promises-tegra-quad-core-kal-el-chip-by-august/ נשמע אמיץ

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shay1098,

[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bv_beaver,

שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון חדש ואני מתלבש בין ה-HTC Desire HD לבין ה- IPhone 4 הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני הטלפונים ויתרונות\חסרונות של האחד לעומת האחר. )כמובן גם המחיר הוא פקטור( בנוסף, איך ממולץ לקנות אותם - דרך תוכנית באחת מחברות הסלולר, קנייה באחת מחנויות הסלולר בארץ, או לקנות בקנדה מכיוון שיש לי משפחה שם. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4. השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by bennnn,

שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Galos,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by matrix66,

היי שמתי לב לאחרונה שבחיפוש דרך האפיקציה באייפון לא מגיעים לכל התוצאות כמו בחיפוש רגיל בדפדפן במחשב כנראה זה בגלל הגדרה כלשהי של אפל :pissed: מישהו יודע איך אפשר לבטל את ההגדרה הזאת? או לחלופין מכיר אפליקציה שיכולה לאפשר לי גישה ישירה בלי סינון לyoutube?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים