גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לא שיש יותר מדי סיבות לצפות בזה, במיוחד כי הנתונים כבר הודלפו אלף פעמים, אבל אם מישהו מעוניין: http://www.htclaunch.com/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חזרתי עכשיו מארה"ב, וכשהייתי שם קניתי שני דברים: 1) לפטופ קטן 11.6" 2) טאבלט 8.3" עם הלפטופ הקטן אני הולך להשתמש הרבה, במיוחד בטיול לאירופה שאני הולך לעשות במאי - הלפטופ יהיה איתי. עם הטאבלט לעומת זאת, זה נראה שאין לי מה לעשות ממש. התכנון היה דווקא שהטאבלט יילקח לטיול לאירופה(זה טיול במשך של חודש), בגלל שהטאבלט שוקל 340גרם, אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף את הלפטופ בגלל שיש עליו Windows, וגם הוא כולל מקלדת. יוצא אם כך, שקניתי טאבלט, ובסוף אני לא ממש יודע מה לעשות איתו. אז לפני שאני נותן אותו מתנה לאיזה קרוב משפחה או משהו, מישהו יכול לתת לי רעיונות מה אפשר לעשות עם טאבלט? תודה..
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי להמליץ על אפליקציה קטנה לאנדרואיד שמצאתי להקלדת הודעות ל-Whatsapp עם המקלדת של המחשב. אפליקציה קטנה ומאוד שימושית למי שמשתמש הרבה ב-Whatsapp ונמצא הרבה מהזמן מול מחשב. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drakedroid.fastwhatsappclient
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שני המכשירים עולים כעת בערך אותו דבר, כאשר הנקסוס עולה מעט פחות. ההבדלים העיקריים הם - לנקסוס יש מעבד חזק יותר SD 800 מאשר SD 600 של HTC. מסך יותר גדול לנקסוס "5 לעומת 4.7(אני מעדיף מסכים גדולים, אבל גם 4.7 של HTC זה גודל בסדר). הבטרייה באותה עוצמה (רק שנראה לי שהיתרון פה הוא לHTC שעם מעבד חלש יותר צריכת החשמל נמוכה יותר). לHTC יש רמקולים מצוינים. איכות המצלמה לא כזו קריטית לי, מצלמה בינונית שאפשר לצלם בה תמונות באיכות טובה מספיקה לי. התוכנה - אני מאוד אוהב את הסטוק אנדרואיד של גוגל. אבל הבנתי שהSENSE של HTC גם לא מסובך. לא יצא לי להתנסות על HTC, על נקסוס 4 יצא לי. הבנתי ששניהם תומכים בדור רביעי שיהיה פה בארץ, האם זה נכון? אני לא יודע מה להחליט, האם יש נקודות מבט …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים (טלפון מעבודה). הייתי בכיוון של G3, עד שלא קראתי על מס' נק' בעיתיות: סוללה חלשה יחסית (חשוב מבחינתי) התחממות ישנם גם סימני שאלה: איזה מצלמה עדיפה, קראתי ביקורות שונות נוחות השימוש, עד עכשיו התרגלתי לממשק וכפתורים של סמסונג בS5 קצת מרתיעה רמת הקרינה (SAR), גבוהה יחסית (מה שבד"כ לא אופייני לסמסונג), אני יודע שהרוב פחות מתייחסים לזה... אשמח לשמוע חוות דעת של מי שהתנסה במכשירים אלו.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ. בכמה לדעתכם אפשר למכור בארץ OnePlus One חדש. הרי זה מכשיר מבוקש וחזק. אני מתלבט אם "לקנות לשם השקעה" כי לצערי את ההזמנה שלי "ביזבזתי" בטיפשותי ושייכתי אותה לחשבון שלי. מצד שני, אולי לעשות מעבר מאייפון ולהרוויח יותר (או...להפסיד? הרי לאנדרואידים שווי יד שנייה נמוך ויורד במהירות)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט פשוט וזול לאבא שלי, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. גודל מסך: בין 7 ל- 10 אינץ' סאונד חזק (שלא יהיה צורך באוזניות) זמן סוללה ארוך יש לכם הצעות מעניינות? יש את הטאבלטים האלה ב 300 שקל שמפרסמים במחסני חשמל. הם עונים לצרכים?
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש סניפים של AT&T בישראל בבן גוריון (נמל תעופה), רציתי לדעת אם יש באפשרותי לרכוש מהם חבילה ולהשתמש בה כאן בארץ ? או שהם עובדים רק עם חו"ל ?
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. גם טאבלט יכול להתאים, אם יש לו כניסת וידאו כלשהי. (האם יש דבר כזה? טאבלט עם כניסת וידאו, כך שהוא יכול לשמש כמסך?) תודה card
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים. עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות. מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל? בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-