גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שובר כבר הרבה זמן את הראש אם ללכת לקורס קצר(חצי שנה-8 חודשים) של טכנאות סלולר ללא חתימה ממשרד התמ"ת..אני שומע מאנשים שלא כדאי בגלל חוסר ביקוש עבודה וגם שומע בדיוק ההיפך מאחרים, אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה המלצות הערות וכ'ו לגבי השתלבות בשוק העבודה..
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בסמארטפונים/טאבלטים ולכן צריך את עזרתכם. מה דעתכם על הטאבלט הזה? האם יש לו את היכולות הבאות: 1. הצגת קבצי PDF- בעברית ובאנגלית (עיקר השימוש שלי יהיה לקרוא מסמכים על קבצי PDF) 2. הצגת קבצי אופיס (אין צורך בעריכה) 3. גלישה באינטרנט 4. השמעת מוזיקה 5. הצגת סרטים איך הוא לדעתכם ביחס למחיר (שעל פניו נראה ממש זול)? איזה עוד יכולות יש לו? חסרונות? תודה רבה! אסף
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה של מעט ביקורות הבנתי שלמחיר שלו מדובר בטאבלט המשתלם ביותר בשוק. יש לי שאלה, מאוד חשוב לי שלמכשיר יהיה GPS בביקורות שקראתי נאמר שיש למכשיר GPS אני רק שואל כדי להיות בטוח, האם למכשיר יש רכיב GPS קולט לווינים(לא אחד שפועל על האינטרנט או כול טריק אחר GPS אמיתי) כך שהוא יוכל לשמש כGPS לרכב? בהנחה שהתשובה חיובית הוא ירכש באילת ביום שלישי. המחיר שלו בבאג הוא 2000 שקלים נוריד את המעמ לדעתי עיסקה מצויינת מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר אנדרואיד זול לפיתוח אפליקציות, ב-1000 ש"ח מקסימום. יש מכשיר מומלץ בתקציב הזה? ואולי עדיף טאבלט? אפשר בכלל להריץ אפליקציות ג'אווה שמיועדות לאנדרואיד 3 באנדרואיד 2 ו-4?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא; מישהו יכול ליעץ בבקשה? התייר ישהה 3 שבועות עם המכשיר הפרטי שלו. הוא מעוניין לרכוש מאחד המפעילים הישראליים חבילה סלולרית שכוללת הרבה שעות אינטרנט...
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייתי עד לפני שבוע בסלקום ושיניתי עשרות של מודמים למכשיר מאז ....יש לי בעיית קליטה בחדר , חשבתי שזה רק בסלקום אבל כשעברתי עכשיו לHOT MOBILE מבין שזה יותר עניין של מיקום החדר שלי כנראה בכל מקרה אני עדיין עם מודם שמותאם כנראה יותר לרשת סלקום (הוצאתי אותו מהרום של סלקום בעבר) איזה מודם אני צריך שיעבוד לי הכי טוב לרשת HOT MOBILE ? אם אני לא טועה זה פלאפון ככה שעדיף מודם של פלאפון או משהו שמסתדר טוב עם התדרים האילה יותר ... ואם אפשר לינק אליו להורדה ל RECOVERY ...(מעדיף על ODIN) .... תודה !
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה; אני צריל להעביר את אנשי הקשר לדיבורית ספיריט ברכב. הבנתי שהדרך היחידה לעשות זאת זה דרך הSIM של המכשיר. הבעיה היא שאין באפשרויות האנדרואיד שום אופציה להעביר את אנשי הקשר לסים. פתרון?
-
- 7 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
היי, לצערי לא מצאתי אף תוכנה באינטרנט שפותחת את המכשיר הנ"ל להיות סים פרי, מישהו מכיר? * אני יודע שאפשר ללכת אל המפעילה והיא תפתח לי אותו אחרי המתנה של 4 שעות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוח כמה שאלות: כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לקנות טאבלט עם מערכת אנדרואיד עדכנית 8-16 גיייגה זכרון פנימי, ראם 1 (DDR3?) מעבד 1 ומעלה שתי ליבות ומעלה. גלישה באינטרנט קריאת מסמכים מעט משחקים סקייפ מסך רזולוציה נורמלית (IPS?)... הגזמתי במעט...? תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-