גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום חברים, ברשותי מכשיר nokia n85 של חברת Orange. ברצוני לדעת אם יש דרך לפרוץ אותו לסלקום מבלי לגשת לחברה כלשהי ? לי יש דרך עצמאית לפרוץ אותו או שזה רק ע"י כבלים ותוכנה ? תודה רבה מראש על העזרה.
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שיאן הסוללה החדש של שוק הסמארטפונים יכול להיות שלכם כעת בפחות מ-500 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/30-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%9e%d7%a4%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c/
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

- 

שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. גם טאבלט יכול להתאים, אם יש לו כניסת וידאו כלשהי. (האם יש דבר כזה? טאבלט עם כניסת וידאו, כך שהוא יכול לשמש כמסך?) תודה card
- 

- 7 תגובות
 - 3.7k צפיות

- 

- 

רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

עשיתי טיפה מחקר לגבי המחירים בארץ והגעתי למסקנה שב-eLine יש את המחירים ואת הדיל המשתלם ביותר: המכשיר עצמו ------------------------------------------ 2,875 ש"ח עידכון גירסה ל-2.2 + עברית מלאה ------------------- 340 ש"ח מגן מסך + מגן אחורי מבית היוצר קייס-מייט ---------- 149 ש"ח +אחריות לשנה סה"כ - 3,364 ש"ח זה יוצא יותר ממה שתכננתי לבזבז עליו.. והשאלה הנשאלת מסתתרת בכותרת: אילו חנויות בארה"ב באיזור לוס אנג'לס אני יכול לקנות את המכשיר במחיר הכי נמוך? והאם אוכל להתקין 2.2 + ממשק עברית מלא בעצמי בקלות? (יש לציין שיצא לי לעבוד ולפרוץ אייפודים למיניהם ולהתעסק עם ה-root שלהם). תודה רבה מראש.
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות איפוד יד שניה, ומצאתי אחד זול יחסית כאשר יש בעיה בחיבור האוזניות. שומעים רק באוזן אחת, כנראה שיש בעיה כלשהי במגעים של הקונקטור בנגן. מישהו שמע או מכיר את הבעיה? היכן אפשר לתקן וכמה אמור לעלות לדעתכם? תודה רום
- 

- 7 תגובות
 - 931 צפיות

- 

- 

אתמול עברתי מאייפון 3G3 לחדש של סמסונג (גלקסי 3) . לא הצלחתי להגדיר את קבלת הדואר (שמגיע לאאוטלוק במחשב) כך שיגיע גם לסמרטפון. שאר הדברים עובדים יופי. אשמח לעזרה .
- 

- 7 תגובות
 - 2.8k צפיות

- 

- 

לאחר זמן מה עם הHTC ONE, אני מעלה כמה דברים שמאוד מציקים ועדיין לא מצאתי פתרונות, או שיש פתרונות צולעים. אשמח להצעות לשיפור שאולי אני לא מודע אליהם (הכל חוץ מROOT כמובן). - אין עוד אופציה להדליק את המסך חוץ מהכפתור היחיד למעלה זה די סיוט. בזה הG2 לקח בסיבוב. ואין דרך יעילה לפתור את זה. לעשות את הכפתור ווליום דורש ROOT, ואפלקציות של מגע אן GESTURES סתם מסבכות את העניינים. באסה. (המשך יבוא)
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם, יש לי אייפון 4 כבר שבוע וזה בעצם האייפון הראשון שלי. כל פעם שאני פותח אפליקציה או עושה פעולה בסיסית כמו ביצוע שיחה עלמנת לסגור או לסיים את הפעולה אני לוחץ על הלחצן התחתון והיחידי בעצם במכשיר. גיליתי שלאחר שתי לחיצות אני רואה בעצם את הכל הפעולות שעשיתי והם למעשה עדיין פתוחות וצריך לסגור אותם. הבנתי איך לסגור אותם אבל זה ניראה לי מתיש ומטומטם מצד אפל לדרוש ממני כל פעולה שאני עושה לגשת לריבוי משימות ולסגור את הפעולה אחרת זה גוזל סוללה והאינטרנט יכול להשאר כל הזמן פתוח ??? השאלה היא האם אני פועל נכון ? יש דרך למנוע את הכניסה לריבוי משימות כל שנייה ? תודה מראש טל.
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

המליצו לי פה על ZOPO C2 PLATINIUM יש למישהו רעיון שהוא חושב שהוא יותר טוב?
- 

- 7 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?
- 

- 7 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
- 

- 7 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

רציתי להמליץ על אפליקציה קטנה לאנדרואיד שמצאתי להקלדת הודעות ל-Whatsapp עם המקלדת של המחשב. אפליקציה קטנה ומאוד שימושית למי שמשתמש הרבה ב-Whatsapp ונמצא הרבה מהזמן מול מחשב. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drakedroid.fastwhatsappclient
- 

- 7 תגובות
 - 3.8k צפיות

- 

- 

נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע
- 

- 7 תגובות
 - 887 צפיות

- 

- 

מקלדת ועכברk400 logitec מתחבר לסמארטפון? יש לי lg g3.
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
- 

- 7 תגובות
 - 2.4k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?
- 

- 7 תגובות
 - 835 צפיות

- 

- 

יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
- 

- 7 תגובות
 - 1.8k צפיות

-